Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım
JayVTEC!
18-08-2015, 16:21
jayVTEC@ leon mk3 ne zaman makyaj görücek ? bilginiz yada tahmininiz var mı ?
diğer bilgiler için teşşekkürler .
niyeyse golf ü hiç sevmiyodum bi kat daha artı antipatim , ama leon u seviyorum :D
Şu kadarini soyliyim golf 8 tasarlanip bitti bile 2017 de spyshotlari gorebilirsiniz muhtemelen.. leon bu sene sonunda gorucek buyuk ihtimalle
Videoyu zevkle izledim en çok hoşuma giden 2 model golf r variant ve alltrack variant çok güzel arabalar.
Şu kadarini soyliyim golf 8 tasarlanip bitti bile 2017 de spyshotlari gorebilirsiniz muhtemelen.. leon bu sene sonunda gorucek buyuk ihtimalle
Peki makyajlı golf ne durumda. Daha henüz internete düşen spy shotları yok benim bildiğim ama tahminen bu şekilde olacak diye düşünüyorum.
http://www.otopark.com/wp-content/uploads/2015/06/14131347221125060769.jpg
JayVTEC!
18-08-2015, 16:40
Peki makyajlı golf ne durumda. Daha henüz internete düşen spy shotları yok benim bildiğim ama tahminen bu şekilde olacak diye düşünüyorum.
http://www.otopark.com/wp-content/uploads/2015/06/14131347221125060769.jpg
makyajli golf icin hic bi duyum yok suanda yeni modellere agirlik verildi tiguan,touran,phaeton
Araba çatır çatır satıyor ve hala modern makyaja gerek yokki.:)
OrcunInce
18-08-2015, 16:57
Bu hafta golf 7 teslim alacaktık kapısında çizik oluşmuş gemiden inerken.
2.000tl indirimli verelim, çizikleri de giderelim dediler. ok dedik. herkes şanslı değil sanırım.
2.000tl indirimli verelim, çizikleri de giderelim dediler. ok dedik. herkes şanslı değil sanırım.
bu gemiden indi bindi sırasında çizilme muhabbetini vw grubunda çok sık duyuyorum. sebebi ne ki acaba?
i-vtec07
18-08-2015, 19:35
bu gemiden indi bindi sırasında çizilme muhabbetini vw grubunda çok sık duyuyorum. sebebi ne ki acaba?
0 araçları indiren bindiren elemanların kullanışlarını bi görsen çizilmesi hiç anormal gelmez :D
aynı şekilde serviste ,bayide ,elin alın teri ile zar zor aldığı arabaları hor kullanan dallamalar çok .
JayVTEC!
18-08-2015, 19:47
0 araçları indiren bindiren elemanların kullanışlarını bi görsen çizilmesi hiç anormal gelmez :D
aynı şekilde serviste ,bayide ,elin alın teri ile zar zor aldığı arabaları hor kullanan dallamalar çok .
Ama normal cunki gunde her modelden 1000 adet cikiyor ve ayni zamanda araclarin hemen yuklenmesi gerekiyor tabiki vw iscilerin nasil arac kullandigina bakmiyor eger ehliyetin varsa arac teslimati yapabiliyosun tirlara trenlere gemilere..
arabanızı teslim alırken boya kontrolü yaptırmanızı öneririm.
atıyorum araç teslim tutanağında, araç boyalı olduğu kişiye bildirildi ve kusur oranında indirim verildi diye bir genel anlamlı bir madde olursa ve yarın bir gün arabanın sadece kapısında değil de tavanında da boya çıkarsa hak iddia etmeniz zorlaşabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=-d8JdJQisag
Videoya bakarsak ben göze batan bir işçilik zaafı göremedim, aksine fit and finish gayet iyi görünüyor.
Diğer yandan, komponent ve teknoloji bazlı kalite problemleri son dönemlerde VW modellerinde sıkça görülebiliyor. Asla japon markaları kadar kaliteli üretimler olmadığı kesin.
JayVTEC!
18-08-2015, 22:21
Videoya bakarsak ben göze batan bir işçilik zaafı göremedim, aksine fit and finish gayet iyi görünüyor.
Diğer yandan, komponent ve teknoloji bazlı kalite problemleri son dönemlerde VW modellerinde sıkça görülebiliyor. Asla japon markaları kadar kaliteli üretimler olmadığı kesin.
tabikide iyi gorunucekler bu marka icin cok cok onemli videolar hersey goruldugu gibi degil egerki fabrika icerisinde isciler video ve fotograflar kullanmak serbest olsa daha iyi hersey kanitlanabilir yazdiklarim %100 dogru yasanmis seylerdir herseyde bu videolar gibi pembe dizi degil.. VW arkasinda biraktigi cok cok sorular var onceki sayfalarda yazdiklarimi okursan daha iyi konuya hakim olucagini dusunuyorum ayrica bende 2.0 TDI Touran kullanmaktayim 220.000 km de kara dumanlari haric gayet memnunum cunki sansliydim iyi olanini almisim..
Mehmetmert
18-08-2015, 23:10
varmi turkiyede 300ps lik olan modeli ?
buyur up :)
Golf variant turkiyeye hic girmedi,Rini gormek imkansiz yani :)
Up'un uretimini merak ediyorum derken,Golfte bile boyle uretim sorunlari varsa Polo,beetle,upin yolda duz gittigine dua etmek lazim herhalde :D
JayVTEC!
18-08-2015, 23:56
Up'un uretimini merak ediyorum derken,Golfte bile boyle uretim sorunlari varsa Polo,beetle,upin yolda duz gittigine dua etmek lazim herhalde :D
ben sorunlarda kesinlikle genelleme yaptim calistigim bantta ve kontrol merkezlerinde golf icinde parca uretiliyor audi icinde hatta ufak tefek porsche icinde :) Gelmesin cunki fahis fiyatlar Golf variant R suan 58.000 € civarinda burda bile bence gereksiz pahali
Edirneye gelirsen üretim hatası kaynaklı olduğuna kanaat getirdiğimiz sorunları çözülemeyen Polo'muza bindiririz :D
Servis müdürünün cevabı, 30 bin TL lik VW den ne bekliyordun..
Mehmetmert
19-08-2015, 09:46
Edirneye gelirsen üretim hatası kaynaklı olduğuna kanaat getirdiğimiz sorunları çözülemeyen Polo'muza bindiririz :D
Servis müdürünün cevabı, 30 bin TL lik VW den ne bekliyordun..
Valla golf6imdan 7'ye kadar cok memnunum,Golf6 nin kazasi ufak bir small overlap trsti oldu 3 hava yastigini(onler ve diz) acti ama perdeleri acmamisti.Gerci yara almadan o hizdan yuruyerek ciktigin icin sorun yok sanirim tek yadirgadigim nokta oydu :)
Golf7de cok sukur hic sorunum olmadi,bir turbo mevzumuz oldu ama oda benden kaynakli :D Hatta stock turboya 2.2 bar peakla 1-1.5 ay bile iyi dayandi,kirilmadi ama agliyordu islikla :) Umarim dahada birsey olmaz,kimseye olmasin gerci.Mk7 kullanip biraz hakkinda pozitif yorum yapinca insan fanatik etiketini yiyor.Ben arac alirken bana sunulan sartlar sunlardi
-Kesinlikle sifir olucak
-Dizel olucak
-Hatta babamin takintisi beyaz olcak ve kesinlikle manuel olcak.
-Butcen 65.000
Oyle birseyki girtlak dolu olsun diyorsan sana Leonu sunuyor,kalitelisi olsun diyorsan donanim zayif ama golfu sunuyor.
O zamanlar astra 1.3 dizeldi,auris-corolla keza ayni,focus3 sirkette var golfle ayni paraydi style paket hic sevmiyorum,kia veya hyundai babama aldiramazsin bende almam...vs sonuc olarak herturlu donup dolasip vag grubuna yonleniyor insan.Tabi icimde sempati beslememde buna buyuk arti olunca mutlu mesut yasiyor insan :)
Heleki Dogus grubu gibi bir disb olunca insanlarin Ben dahil kinlenmesine sebep oluyor.
09.09.2013 tarihinde sifir olarak 1.6 tdi 105 comfortline +Dijon araci 62.200 e aldim simdi 77 binlira olmus sanirim.Artik her araba pahali malesef...
Konunun ozune donersek ben cidden memnunum,ins sorun falanda cikmaz mutlu mesut golf8'e gecis yapariz :D
Mehmet boşver golf 8'i bi far alalım 7 den devam et :D
Mehmetmert
19-08-2015, 12:32
And ictim para harcamiycam diye,seytan diyor al kucagina turboyu don turkiyeye,farla led stop patlat birde bitir olayida neyse para harcamiycam ahaha :D
phoenixs
08-09-2015, 20:59
Golf 7 1.6 dizellerin performanslı kullanımda yakıtı nedir ?
Abim 7R aldı geçen ay gelmeden 2-3 gün test etme fırsatım oldu , performans ve yol tutuş başarılı genel olarak limitlerine kadar zorlamadım ama şehiriçi için gayet keyifli virajlarda güven veriyor , benim asıl beklentimden fazla olan kısmı böylesine performans odaklı bir araçta ayrıca highline passat kadar da donanımlı ve konforlu sürüş sunması gerçekten artı bir kavram . Normal olarak alınacaksa bence en azından comfortline ve mutlaka kullanım rahatlığı açısından dsg alınmalı . Zaten comfortline + dsg kombinasyonuna geri kalan opsiyonlarda led far vs sonradan daha da ucuza eklenebileceği için gayet de makul bir tercih olabilir . Çok kullanamadığım için şimdilik bu kadar yazıyorum ilerleyen zamanlarda merak edilen bir şey de olursa sorabilirsiniz .
phoenixs
24-09-2015, 22:35
arkadaşlar kısmetse bayram bitimi aracı alacağım yeni nesil 110hp olanların motorsal anlamda belirgin bir farkı varmı 2015 comfortline(110hp) almak mı mantıklı 2012-2014 highline(105 HP) almak mı ?
Day Walker
25-09-2015, 15:58
Son olaylardan sonra walla helal olsun adamlar 18 milyar dolar cezadan sonra tamamen mevcut müşteriye yüklenecekler bakımdı falan filanda.
Mehmetmert
25-09-2015, 16:06
Turbo enjektor falan filan elzem parcalar ayni,yazilimsal ve egzozda ufak degisiklik var 105-110 arasinda
8.000rpm
25-09-2015, 16:08
Dsg her ne kadar can sıkan bir şey olsa da adamlar sektöre yön verdiler
Golf her zaman memnun eder
Bence beklenti önemli
Focus 1,5tdci otomatik , astra 1,6cdti otomatik ve yeni megane dci edc karşısında her zaman müşterisi sabit kalacaktır
Golf7 tdi dsg comf bence tr şartlarında gayet tatmin edicidir her yönüyle
Servis deseniz zaten tüm markalar öpüyor
İkinci elde de golf hep kazandırır üzmez
105 110'dan daha iyi gidiyor diye bir çok yerde okudum burasıda dahil olmak üzere doğrumudur bu yada nedendir merak ettim acıkcası
i-vtec07
25-09-2015, 17:25
105 110'dan daha iyi gidiyor diye bir çok yerde okudum burasıda dahil olmak üzere doğrumudur bu yada nedendir merak ettim acıkcası
A3 te kullandım ikisinide 105 daha canlı gibi geldi .
Manuel golf 7 araniyor, vites manuel tercih.
Ben kendi aracımla hem 105lik hemde 110luk tdı ı denedim.110luk daha iyi tutunuyordu.Top speedi biraz daha iyi gibi.
Akadaşlar yeni konu açmadım burdan sormak istedim. 2013 golf 7 TSİ 140 ps act motor 20.000 km de ne kadar eder? Iki kapıda lokal boya var? Arac comfortline
Tholl-ga
26-10-2015, 15:02
burası sorgulama topiği değil..
58-61 enfazla diye düşünüyorm manuel 140lık için
phoenixs
03-12-2015, 18:11
Arkadaşlar kısmet oldu golf 7 highline aldım da xenon etrafında ki L halkası yanmıyor park açınca başka la Ba yanıyor Nasıl uyandığını yada sebebini bilen var mı ?
Gökhan Bilgin
03-12-2015, 18:18
U led'den bahsediyorsunuz sanırım u led opsiyonu alınmadıysa yanmaz
phoenixs
03-12-2015, 18:19
U led'den bahsediyorsunuz sanırım u led opsiyonu alınmadıysa yanmaz
Yok hocam U led değil bizim kin de L harfi şeklinde yanması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Yok hocam U led değil bizim kin de L harfi şeklinde yanması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Kardeşim öncelikle aracın hayırlı olsun. Senin aracının farları basic xenonludur. U led gibi yanması söz konusu değil.
Tholl-ga
04-12-2015, 08:06
Arkadaşlar kısmet oldu golf 7 highline aldım da xenon etrafında ki L halkası yanmıyor park açınca başka la Ba yanıyor Nasıl uyandığını yada sebebini bilen var mı ?
http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/volkswagen-golf-mk7-7_0.jpg
auto konumunda gündüz bu şekilde yanmıyorsa aracınızda U led yoktur. U led opsiyon olarak eklenıyor tüm highlinelarda yok
serhat_R
06-12-2015, 22:47
2013 golf 7 1.6 tdi dsg araç kullanıyorum şu an 57 bin km de klasik hastalık kalkışlarda titreme yapıyordu. servise gittim garanti bittiği halde iyi niyetten baskıyı değiştirdiler. şu an bir problem yok. yakıt olayı şehir içi sürekli trafikteyim 7 litrenin altına düşmedi. uzun yolsa 130-140 km sabitlediğim zaman 4.5-5 ltre tüketim oluyor. İstanbul yollarıni biliyorsunuz köstebek yuvası gibi. o kadar çukurlara düştüğüm halde balans ve rot ile ilgili hiç bir problemim olmadı. o konuda çok başarılı. genel olarak memnunum araçtan tavsiye ediyorum. DİP NOT:trafik problemim olmasa kesinlikle düz vites alırım.
2013 golf 7 1.6 tdi dsg araç kullanıyorum şu an 57 bin km de klasik hastalık kalkışlarda titreme yapıyordu. servise gittim garanti bittiği halde iyi niyetten baskıyı değiştirdiler. şu an bir problem yok. yakıt olayı şehir içi sürekli trafikteyim 7 litrenin altına düşmedi. uzun yolsa 130-140 km sabitlediğim zaman 4.5-5 ltre tüketim oluyor. İstanbul yollarıni biliyorsunuz köstebek yuvası gibi. o kadar çukurlara düştüğüm halde balans ve rot ile ilgili hiç bir problemim olmadı. o konuda çok başarılı. genel olarak memnunum araçtan tavsiye ediyorum. DİP NOT:trafik problemim olmasa kesinlikle düz vites alırım.
Benim merak ettiğim konu şu. Şimdi 57k de kavrama değişiyor hatta kimi kavramalar 4000 5000 de değişiyor. Bu kavrama iyi niyet garantisinden yada normal garantiden değişiyor. O da güzel. Peki bu takılan yeni kavrama ne kadar gidecek tekrar 30 40 bin km sonra bir kere dahamı değişecek o zamanı garantide yok.. Yani 100k kafan rahat binemeyecekmiyiz?
Mehmetmert
06-12-2015, 23:21
Kavrama=baski balata
Trafik durumu,yol durumu(yokus,cikis),kullanim,hatta ve hatta bu frenden cekince yarim kavratma bile cok onemli.Evet omru kisa ama servis bakimli oldugu surece hicbir sorun olmuyor.
Ben manuel golfumun baski balatasini 30.000de bitirdim,servise gidip iyi niyetten bile degistiremiyorum.Dsgnin omru daha uzun olmaliydi ama servis bakimliysa kafam rahat olurdu mis :)
serhat_R
08-12-2015, 10:35
Benim merak ettiğim konu şu. Şimdi 57k de kavrama değişiyor hatta kimi kavramalar 4000 5000 de değişiyor. Bu kavrama iyi niyet garantisinden yada normal garantiden değişiyor. O da güzel. Peki bu takılan yeni kavrama ne kadar gidecek tekrar 30 40 bin km sonra bir kere dahamı değişecek o zamanı garantide yok.. Yani 100k kafan rahat binemeyecekmiyiz?
değişen parçanın 2 yıl garantisi var.. tekrar problem olduğunda tekrar değişim yapıyorlar..
golf 7 aldım çok mutluydum mutsuz olabilecek hiçbir tarafı yok tam dolu olanlar için konuşuyorum. şurasından mutsuzdum diyenede inanmıyorum araç gerçekten şaheserdi bambaşkaydı. şuanda honda civic fd6 aldım en az onun kadar mutlu oldum tek sorun herkesinde dediği gibi turbo benzinden atmosferik araca geçmek biraz zor oldu zorluğunu uzun müddet çekecekmişim gibi duruyor biraz yavaş geldi şehir içinde :D
kavrama konusunda çok yanlış yaptı doğuş halkın kafasında kavrama dsg için hiç bitmeyen ömürlük parça biterse muhakkak garantiden değişir garantiden değişmesse tü kaka. gibi bi durum var. dsg manuel şanzıman kardeşim aslında kavrama da baskı balata gibi bişey. titremeden değişirse değişir oda erken kmlerde yaparsa ama öyle bişey oldu ki 90k 100k millet garantiden değiştir lan zaten manuel olsa araban zaten o kmlerde sen baskıyı bitiriyorsun ben anlamıyorum bu kafayı.
Kavrama=baski balata
Trafik durumu,yol durumu(yokus,cikis),kullanim,hatta ve hatta bu frenden cekince yarim kavratma bile cok onemli.Evet omru kisa ama servis bakimli oldugu surece hicbir sorun olmuyor.
Ben manuel golfumun baski balatasini 30.000de bitirdim,servise gidip iyi niyetten bile degistiremiyorum.Dsgnin omru daha uzun olmaliydi ama servis bakimliysa kafam rahat olurdu mis :)
konuyu şimdi gördüm de sizin yorumunuz kafamı karıştırdı. genel olarak bilgilisiniz vw konusunda. ortalama olarak tüm manueller bu şekilde mi gidiyor ömür olarak vw'de?
baskı balata da sarf malzeme olarak geçer baskı balatası,fren balatası,silecekler,filtrelerin v.s garantisi 6 ay ya da 6000 km bişeydir.
Mehmetmert
27-03-2016, 14:33
konuyu şimdi gördüm de sizin yorumunuz kafamı karıştırdı. genel olarak bilgilisiniz vw konusunda. ortalama olarak tüm manueller bu şekilde mi gidiyor ömür olarak vw'de?
Bende hard yazilim vardi
Sonrasinda bigturbo falan filan yani genel anlamda 350nm tork vardi diyebiliriz kabaca...
Birde adanada yollar hep kaymak,surekli patinajdayiz malesef.Su anda hersey orjinal sadece yazilim var ama 2. Vitesin sonuna kadar asr falan sonmuyor bastigimda...Ha bu arada 20.000km gecti baski balata degistirireli,birazda cilkini cikartmadan suruyorum,insan gibi surene bitmez bile 150k :)
Bende hard yazilim vardi
Sonrasinda bigturbo falan filan yani genel anlamda 350nm tork vardi diyebiliriz kabaca...
Birde adanada yollar hep kaymak,surekli patinajdayiz malesef.Su anda hersey orjinal sadece yazilim var ama 2. Vitesin sonuna kadar asr falan sonmuyor bastigimda...Ha bu arada 20.000km gecti baski balata degistirireli,birazda cilkini cikartmadan suruyorum,insan gibi surene bitmez bile 150k :)
yarın birgün vw alacak olurum ona göre bilgim olsun diye sormuştum. o kadar yüklemeye ve sert kullanıma normal o zaman :) teşekkür ettim bilgilendirme için
Lownslow
14-05-2017, 16:05
golf 7 1.2 tsi DSG almayı düşünüyorum araçla ilgili deneyimi olan var mıdır?
3 aydır golf 1.6tdi dsg kullanıyorum su an 2500km'de arac genel olarak guzel ama bir kac sıkıntım var. Yüksek bir tümsekden geçerken ön takımdan bir ses bir lakırtı geliyor. Birde bi kac gundur bir sorun peydah oldu, arac bazen debriyaja basmadan vites degistiriyor gibi, bildigin sanzumandan cirtlama sesi geliyor.
3 aydır golf 1.6tdi dsg kullanıyorum su an 2500km'de arac genel olarak guzel ama bir kac sıkıntım var. Yüksek bir tümsekden geçerken ön takımdan bir ses bir lakırtı geliyor. Birde bi kac gundur bir sorun peydah oldu, arac bazen debriyaja basmadan vites degistiriyor gibi, bildigin sanzumandan cirtlama sesi geliyor.
Tumsekten geçerkenki ses, intercooler borularından geliyor, hanımın leonda da var, benim şirket aracım a3 sedanda da var. Kronik yani.
golf 7 1.2 tsi DSG almayı düşünüyorum araçla ilgili deneyimi olan var mıdır?
Eşimde var. Uzun yol sakin kullanımda 5 litreleri yakalar. Şehir içi eşimin ortalaması 7.5/7,8 lt. civarı. Bunlar izmir verileri. Gidişi fena değil. Çok aşırı gitmez ama kötüde değildir. Çok sessiz bir araç. Mümkünse Işık görüş ve sürüş konfor paketli olsun alacağınız araç.
Hayırlısı olsun.
Lownslow
22-09-2017, 21:27
Eşimde var. Uzun yol sakin kullanımda 5 litreleri yakalar. Şehir içi eşimin ortalaması 7.5/7,8 lt. civarı. Bunlar izmir verileri. Gidişi fena değil. Çok aşırı gitmez ama kötüde değildir. Çok sessiz bir araç. Mümkünse Işık görüş ve sürüş konfor paketli olsun alacağınız araç.
Hayırlısı olsun.
Vilgiler için teşekkürler 2016 kasa 150 ACT veya yeni kasa 1.2 arasında bir seçim yapmam gerekiyor :) kafalar karışık. Yarın doğuş otomotive de gidip bakıcam hayırlısı bakalım.
8 Tane golf 7 sahibi oldum . Binmediğim modeli paketi motoru kalmadı . Comfortline olupta park sensörsüz hız sabitleyici olmayınca yani ( sürüş & konfor ) paketsiz çok uyuz oluyorum hiç yakışmıyor ne kadar eklenmemişte olsa sabit olması gerek .