Orijinalini görmek için tıklayınız : 26.10.2008 Olimpiyat Drift Park
Çok güzel bir gün geçti.
İnanılmaz yağmura rağmen katılım çok yüksekti.
Fotoğrafları ve videoları bekliyoruz...
killererkan
26-10-2008, 17:29
2 adet s14 , bi s13, 2 aset s14, bi V8 M5, 2 adet e36 M3, bi e92 M3, 2 adet 328..
nissan+bmw day oldu .. çok yağmurluydu,çok ıslandık, ben biraz geç geldim ama zevkliydi herşeye rağmen
Buğra A.
26-10-2008, 18:00
Valla donuma kadar ıslandım.Hastayım hatta şu anda :) Çekim aşkı işte :P Bence organizasyon bütün olumsuzluklara rağmen süperdi.Katılan ve yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Toplamda 50 dakikalık görüntü çektim ama bu kurguyla 1-2 hafta uğraşmak istiyorum.Bakalım nasıl bir şey çıkartabilicez ortaya.
stada gelirken arkadan tupcunun carpmasından dolayı gelemedim neyse cok bişi yok aracımda bidahaki sefere artık :(
stada gelirken arkadan tupcunun carpmasından dolayı gelemedim neyse cok bişi yok aracımda bidahaki sefere artık :(
Geçmiş olsun...
Benim de haberim olsaydı en azından izlemeye gelirdim ama kısmet degilmiş
cok eğlenceli ve renkli bi gundu bende fazla kalamadm o pist de farklı arabalar gormek de guzel ....(doğus)
Resimleri deligibi merake diyorum bizahmet yukleseniz işten gelemedik bari böyle avunalım
Muvaffak
27-10-2008, 11:32
super bir gundur (HERSEYE RAGMEN )
inat gibi yagan yagmur kimseyi yildirmadi ben zaten isyanlardaydim arabadan inmedim fazlasiyla degdi ama o yollara acil bir cozum sart (nasil olcaksa)
izlemeye gelen herkese tesekkurler
bu arada goruntuleri bekliyoruz sabirsizlikla :D
super bir gundur (HERSEYE RAGMEN )
inat gibi yagan yagmur kimseyi yildirmadi ben zaten isyanlardaydim arabadan inmedim fazlasiyla degdi ama o yollara acil bir cozum sart (nasil olcaksa)
yollar çok fena.. en azından göbekle stad arasında ki toprak ve o son yokuş düzgün olsa yeter.. ama süperdi muffyninde dediği gibi.. yağmur inanılmazdı, ıslanmaktan ben bile unuttum fotoğraf çekmeyi.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr (muffy :))
Mechanix
27-10-2008, 11:50
Dün tahmin ettiğimden çok daha farklı geçti.Baya zamandır antrenman yapıp arkadaşlarımızla bir arada olamamıştık.
Bu günü organize etmeye 1 ay önceden başladık.Tarih ve katılımcılar belirlendi.Parkur bile haftalar önceden Faruk tarafından çizilmişti.Tek hesaplamadığımız hava koşullarıydı.
Antrenmana 1 hafta kala pazar günü yağmur olacağı korkusu vardı.Hafif yapan yağmur bizim için sorun teşkil etmesede haberlerdeki sağanak ve gögörültülü fırtına uyarıları moralimizi bozmuştu.Özellikle katılımcıların yoğun yağıştan dolayı gelmeme ihtimali beni strese soktu.
Derken pazar sabahı saatlerinde bir saat geri alınacak olduığunu öğrendik.Pazar sabahı saat 5.30 da uyandığımızda ezan okunduğunu ve havanın hala karanlık olduğunu gördük kardeşim ve Oğuzhan ile.Biz saati ileri almışız meğersem.
Katılımcı sayısı 12 hatta 13 araçtı.Ancak bunların bir kısmının gelmemesi durumunda pist kirası diğer katılımcılara bölünecekti.
Neyseki pazar günü saat 9.30 da İkitelli Petrol Ofisinden ayrılırken konvoyumuz bize enerji ve moral verdi.Gerçekten bugüne kadar drifte gelmiş en iyi kadro ile beraberdik.
Yolları su basmıştı , zaten kötü olan stad yolu çamurdan bataklığa dönmüştü.Ama konvoyda kimse "bu kadarıda yeter!" diye ısyan etmedi ve çok zorda olsa otoparkımıza ulaştık.
Bundan sonra sürekli , durmadan yağan yağmur altında drift yaptık.Piste bizden 1 saat önce gidip parkuru hazırlayan Faruğa özellikle teşekkür ediyorum.Ayrıca bize bugün için imkan sağlayan Apo abi teşekkür ediyorum.Tüm drift günleri içerisinde en farklı ,en yorucu ama sanım en eğlenceli antrenmanlardan biri oldu.Bundan sonrasını ben değil fotoğraflar anlatır zaten.Katılımcı araçları şöyleydi ;
1.Mert-BMW 3.28 E36
2.Kemal-BMW 3.30 E46
3.Kemal-BMW 3.28 E36
4.Emre-BMW M5 E39
5.Neşat-BMW M3 E36
6.Musa-BMW M3 E92
7.Murat/Görkem-Nissan S14a
8.Muvaffak-Nissan S13
9.Burak-Nissan S14
10.Mustafa-Nissan S14a
11.Faruk-Nissan S14
12.Gürkan-Nissan S14
13.Hüseyin-Nissan S14a
Mechanix
27-10-2008, 11:59
tesekkurler arkadaslar
Geçmiş olsun , üzüldüm valla.
şuna inanıyorum ki seneye bomba gibi gelicez.. herkes çok istekliydi. kadro çok güzeldi buna rağmen eksikler vardı.murti s14a- killererkan s14-mustafa,melih ae86-benim s13 ve dahası..
Mechanix
27-10-2008, 12:20
Bi de fotolar eksik şu an
:D
foto ve vıdeoları sabırsızlıkla bklıorum
drift yarısması fln olmuo yapın da izleyek :D
Mechanix
27-10-2008, 13:08
Çarpışan araba bölümümüz var ? Olmaz mı :D
Valla donuma kadar ıslandım.Hastayım hatta şu anda :) Çekim aşkı işte :P Bence organizasyon bütün olumsuzluklara rağmen süperdi.Katılan ve yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Toplamda 50 dakikalık görüntü çektim ama bu kurguyla 1-2 hafta uğraşmak istiyorum.Bakalım nasıl bir şey çıkartabilicez ortaya.
Buğra elinden güzel bir video çıkacaktır eminim. Konuyu hortlatıp linki koymayı unutma, hatta upload et bir yere indirelim :)
ya foto çekenler vardı, kimse yok mu ortalıkta?
Buğra A.
27-10-2008, 15:32
Buğra elinden güzel bir video çıkacaktır eminim. Konuyu hortlatıp linki koymayı unutma, hatta upload et bir yere indirelim :)
:) Görüntü kaseti bana ulaştığı gün hemen başlıyorum kurguyu.Güncelleriz bol bol :D
Muvaffak
27-10-2008, 15:32
yollar çok fena.. en azından göbekle stad arasında ki toprak ve o son yokuş düzgün olsa yeter.. ama süperdi muffyninde dediği gibi.. yağmur inanılmazdı, ıslanmaktan ben bile unuttum fotoğraf çekmeyi.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr (muffy :))
hahahah harbiden oyleydi ama hayiiirrrrrr lar olmassa olmaz yani bence :) cok eglendik vallaa en kisa zamanda tekrar gorusmek ve s13 lerin cogalmasi dileklerimle :D :icon_tup:
Muvaffak
27-10-2008, 15:34
valla evet goruntuleri cok merak ediyoruz :D spin attigimda ve atmadigimda ki surat ifademi merak ediyorum :D :D