Orijinalini görmek için tıklayınız : İnterneti hızlı kullanabileceğim laptop
phoenixs
15-07-2015, 09:05
İyi günler öncelikle .
Ben PC de sadece Fİlm izliyorum ve nete giriyorum.En son oyunu 1996 senesinde oynadım oynamayı da düşünmüyorum.
İnternette gezerken web sitesi vs hazırlarken bana sorun çıkartmayacak değil de üst seviye de hız anlamında performans verecek
LAPTOP arıyorum.Oyun vs oynamayacağım için ekran kartı nasıl olacak tam bilmiyorum.Bu konuda direk bunu şunu al diyebileceğiniz
Birbiri ile uyumlu LAPTOP varsa çok sevinirim.
Net fiyat belirlemedim ama sadece internet+film olacağı için üst limit 1600 TL olsun istiyorum.Ekran kartı LAPTOP u yavaşlatsın hiç
istemiyorum.
onursumer
15-07-2015, 09:40
Asus X555LN-XO437H ve Samsung 250GB 850 EVO Sdd ile işin çozulur :)
Merhaba;
#2 posttaki bilgisayar gayet iyi,istediğin alanlarda çok çok rahat kullanabilirsin.
Nacizane eklemek istediğim,Asus'a biraz marka değerinden fiyat ödersin.İyi bi kampanyada bu özelliklerde Lenovo bir pc yi 100-200 Tl aşşağı alma şansın olabilir.
phoenixs
23-05-2016, 20:08
arkadaşlar elimde şu anda 2000 tl var sadece internette gezebileceğim ve hoparlör kalitesi iyi laptop arıyorum.Özellikle gidip mağazdan alma taraftarıyım her türlü teklife açığım
Mevcut bilgisayarina ubuntu kurup dene, begenmezsen tavsiye almaya basla bence.
phoenixs
23-05-2016, 20:27
Mevcut bilgisayarina ubuntu kurup dene, begenmezsen tavsiye almaya basla bence.
Hocam tarihi eser masaüstü pc monitör de bozuldu artık güzel bi laptop almak istiyorum
optimus_prime
23-05-2016, 20:30
SSD li işlemcisi güzel bir şey alırsanız chrome'a adblock eklentisi yaparak gayet akıcı internete girilebilir diye düşünüyorum
geçen arkadaş hayvani özelliklerde makina almış arkada bi ton yazılım antivirüs vs çalışıyor film sitesine girince 10 tane reklam çıktı baktım kasıyor makine
Raindrops
23-05-2016, 20:33
SSD kesinlikle şart
İnternete hızlı girebilmek sadece bilgisayar ile bitmiyor malesef, alt yapı ve modem aktarma organlarınızın kalitesi de çok önemli.
Killer network kartlar var, ping lag loss engellemek için, onlara da bir göz atın derim
İnternete hızlı girebilmek sadece bilgisayar ile bitmiyor malesef, alt yapı ve modem aktarma organlarınızın kalitesi de çok önemli.
Killer network kartlar var, ping lag loss engellemek için, onlara da bir göz atın derim
pardon tab, alt satır yapınca cevaplamış,
devam;
Ama bana sorarsanız asus, sony gibi sadece isime yüksek fiyatlar ödemeyin. Lenovo tavsiye ederim, ha yok asus derseniz de model var
ASUS TP501UB
ASUS K555UB
gibi.. Lenovo G510 serisi alıp, ssd ve ram takviyesi yapabilirsiniz.. Yeni alacağınız cihaza kesinlikle SSD takviyesi yapın.
ufuksaracci
23-05-2016, 20:45
Elimde iki tane boşta ssd var. Biri samsung 250 gb evo serisi biri kingston 120 gb ihtiyac varsa aklınızda bulunsun
Elimde iki tane boşta ssd var. Biri samsung 250 gb evo serisi biri kingston 120 gb ihtiyac varsa aklınızda bulunsun
kingston icin bir fiyat alabilirmiyim?
Dostum magazalarda dene sonrasinda ebrar bilgisayar gibi sitelerden freedos(windows yuklu olmayan) makineleri alabilirsin garantileri magazadakiylr ayni oluyor ve windows a bosuna para vermemis olursun :) birde kesinlikle ssd yoksa makine uzerinde onun icin para ayir makinenin kaderinj degistiriyor
erhanaytac
24-05-2016, 10:38
Bende bi fiyat alayım
Thracian
24-05-2016, 18:55
free dos lu, ssd li bilindik makina olsun yeter.
Win 10 kurun.
Güzel i5 4 - 8 gb ram li bir makine + ssd + iyi bir harici wireless alıcı ile (nano olan modeller var) işin görülür.
Ama cihaza gelen paket veri kalitesi ne kadar yüksek ise o kadar kaliteli bağlanırsın. Kısaca internet bağlantın iyi olmalı.
Cisco ürünleriyle güzel bir ağ alt yapısı kurarsan net te fiber vs olursa tadından yenmez.
tabi bunlar hep para çokomel. Model öneremem ama 2 adet i3 makine var evde, biri hp biri packard bell
ikisinden de memnunum. Hatta packardbell defalarca düştü hatta ekrana vole yedi yanlışlıkla hala taş gibi :)