Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Golf 7 için kararsızlıklarım

driver_can
15-07-2015, 15:49
Merhabalar,şuanda kullanmakta olduğum 2012 model fan edition polo aracım var.Haftada bir gün izin günlerimde kullanıyorum aracımı onda da zaten çok uzun süreli olmuyor kullanım sürem.Geri kalan günler abone olduğum kapalı ispark otoparkında yatıyor.Yani aracı kullanmak için değilde temizleyip bakmak için alanlardanımGenelde en fazla 1 yıl kullanıyorum aldığım araçları sıfır hiç almadım.İhtiyaçlarımı karşılıyor bekarım zaten kız arkadaşımla gezmek için kullanıyorum sadece.Son 3-4 aydır sıfır golf 7 almak istiyorum.Fakat almamam için geçerli sebeplerim de var siz yerimde olsanız napardınız?
Almama sebeplerim
-Aracı sadece haftada 1 gün kullanmam
-1 sene sonra kısa dönem askere gidecek olmam
-askerden dönüşte evliliği düşünmem
-Ev almak istemem ve bu yüzden yüksek meblalı bir araç alırsam ev alırken satmamın gerekebilmesi
-Almak istediğim aracın (1.4 tsi cam tavanlı basic xenon bide bikaç ek paketle 70 bine gelmesi)
-50 bin peşin verip gerisini kredi kullacağım faiziyle 75e gelecek satarken zarar etme durumum araçla senede en fazla 5 bin km yapıyorum
-Ailem al içinde kalmasın diyor sıkışırsan yardımcı oluruz taksitlerinde diye söylediler bugüne kadar katkılarını almadım araç alırken bunda da alacağımı sanmıyorum kız arkadaşım ise evlenirken satmamız gerekebilir askere de gideceksin tadını çıkarmazsan üzülürsün diyor:)

Almayı isteme sebebim ise tamamen hoşuma gitmesi ve imkanlar dahilinde altından kalkabilecek olmam.2.ellere bakıyorum sıfırla aynı paralar isteniyor 2 yaşında araçlara malesef.