Orijinalini görmek için tıklayınız : Race Chip hakkında yardım?
ottoman32
16-07-2015, 02:21
iyi forumlar abimde 1.6 TDI 105 ps 250 Nm skoda superb var performansından tam anlamıyla memnun olmadığı için soft yazılım attırdık fakat oda kesmedi yaklaşık 15k km oldu yazılımın ustude Racechıp pro 2 taktırma düşüncemiz var bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? + ve - yönleriyle açıklarsanız sevinirim..
ottoman32
18-07-2015, 11:47
yok mudur kulanan acaba
vectra-tuner
18-07-2015, 13:09
Race chip ultimate alıp taktım, 1 ay gibi bir süre kullandım daha sonra yazılım yapıldı, ve yazılımla araba çok daha güzel oldu., Box ile alt devirlerler fark etmişti araç yazılım ile üst devirlerde güç üretmeye başladı 1 ay önce 1.500 tl gibi bir rakam verdiğimden dolayı boxu sökmek istemedim ama olmadı, sürekli güç azaltıldı uyarısı vermeye başladı (en düşük ayarda)
Sonuç olarak kesinlikle yazılım diyebilirim, boxa boşu boşuna para vermeyin. İlla vericekseniz de elimde 1 Ay kullanılmış Race chip ultimate var çok ucuza verebilirim.
Mehmetmert
18-07-2015, 13:42
Dpfye yazik ederseniz taksaniz bile,diyelimki oldu %90 rail hatasi verip(kisik ayarda) arac korumaya alicak.
Box takmak yerine. Soft yazilim harda dnse daha mantikli olmazmi :)
Yazılım varken box a gerek yok. Eğer çok soft ise biraz daha açtırın.
Mehmetmert
18-07-2015, 13:49
Ama sey diyorsaniz ben surekli hard yazilimda gazlamak istemiyorum daha ucuz bir tavsiyem olcak,cmd personel flasher var.Tuneriniz ile gorusup bilginalabilirsiniz fiyat olarakta boxtan daha ucuza gelmis olur.Itesdiginiz zaman
-Soft,ekonomi,normal,hard,orjinal...vs yazilimlari atabilirsiniz :)
ottoman32
19-07-2015, 00:48
pedal box olayına baktım biraz yazılımı harda alsam babam sıkıntı cıkaracak hem chip 239 Euro gibi bir ucrete gelecek almanyadan bırde babam kara duman atmasından korkuyor ben yenı arabalar kara duman atmıyormus desemde degısen bırsey olmadı atıyor mu acaba cidden bende merak etmedim desem yalan olur bu yazılımı ecufast de falan ne kadara atıyorlar bilgisi olan varmıdır acaba ben ıspartada attırdım ama antalyaya gidebilirim fark etmez..
ottoman32
20-07-2015, 15:00
sonuç olarak hard yazılım attırsam superb kara duman atar mı atmaz mı pedal boxı da alalım mı cevap beklıyorum tesekkurler
MaXiGörKy
20-07-2015, 15:30
Suberb de cay motor var. Duzgun bir yazilimda rail hatasi görmen imkansiz. İnsanlari yanliş yönlendirmeyin. Dpf sokmeden sıkıntısız 140 hp 320 nm alinan bir motor eğer bu yetmiyorsa ustune konusmak lazim.
ottoman32
20-07-2015, 23:15
140 yeter de artar bile softla 1 2 3 alt devırlerı canlandı biraz ama kesmedi bir süre sonra insan üstünü arıyor demekki :) 140 da baya bi keser herhalde