Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 yaşında aracın kompresör basıncı neden düşük çıkar ?

Ozan.E
16-07-2015, 18:32
Herkese hayırlı bayramlar. Bayram öncesi böyle tatsız bir olayla karşılaştık, düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuyla ilgili.

2012 Aralık ayı çıkışlı vw cc sahibiyim. Motorda dün sarsıntı yaşadığım için yol yardımı çağırdım, ateşleyicilerde problem olduğunu söyleyip servise davet ettiler. Bugün servise gittim kompresör basıncının düşük olduğunu nedenini ancak motorun silindir kapaklarının açılması ile anlaşabileceğini söylediler. Açıldığı takdirde de yapılmadan toplanamayacağı söylendi. Araç serviste olduğu süreçte de araçsız kalacağım için bu işin bir an önce hallolmasını istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Bu süreçte aracı kullanırken nelere dikkat etmem gerekir ?

oğuz
16-07-2015, 18:47
bence aracı iyi bir özel servise baktırın.onlarda aynı şeyi söylerse ozaman değerlendirirsiniz

Octane
16-07-2015, 21:04
Passat b8 aracımız 2000kmdeyken beyin yaktı. Garantiden değişti ama bir hafta arabasız kalındı. Vw'i satın. Mazda falan alın. Nükleerden bile kaçarsınız :)

erh
16-07-2015, 22:06
Olasi bir problem.. Sekman kirmis olabilir arac.. Guzel bi gorusme yapin servisle degistirebilirler motoru.. Iyi niyet garantisine girebilir.

Sezgin
16-07-2015, 22:15
0 dan beri kendimin kullandigi scirocco'da da ayni problem olmustu. Hatta motor indirme takma parasi bile istemislerdi 500 tl. Ama arac garantiliydi komple motor degisimi talep edip motoru sifirlamistim.

Sezgin
16-07-2015, 22:16
Ek; Muhtemelen piston basinari dusuk cikacak. Eger araca binecekseniz uzun bir sure daha parca revize edilmesi yerine komple motor talep edin. ( garanti varsa )

Mehmetmert
16-07-2015, 22:18
Ayrica madur olmamaniz icinde ikame arac isteyim versinler size arac serviste bulundugunsure boyunca

Can's
16-07-2015, 22:38
builerin sokulup kamerayla bakılması gerek belkı bır nebze ne oldugu anlasılır onun harıcınde leak down testı yapılarak subaplarda kacak gocek varmı bakılması lazım bunları servıs danısmanı belkı bılmeyebılır :)

erh
16-07-2015, 22:42
builerin sokulup kamerayla bakılması gerek belkı bır nebze ne oldugu anlasılır onun harıcınde leak down testı yapılarak subaplarda kacak gocek varmı bakılması lazım bunları servıs danısmanı belkı bılmeyebılır :)

Kirik sekmani kamerayla goremezsiniz.

Can's
16-07-2015, 22:50
Kirik sekmani kamerayla goremezsiniz.

yok ben krank dıyecektım :D genel konustum gomleklerde cızık varsa zaten segmandır ;)