Orijinalini görmek için tıklayınız : Eylül ayında az maliyete efsane tatil Yardım ?
phoenixs
16-07-2015, 21:04
İyi akşamlar öncelikle
Kısmet olursa Eylül ayında 4-5 arkadaş (Hepsi erkek) tatile kafa dinlemeye gitmek istiyoruz.Nerdeyse hiç birimizin yaz tatil kültürü yok ne nerdedir nasıl gidilir pek bilmeyiz.Arkadaşlar arasında maddi durumu pek iyi olmayanlar var ama yinede biz maksat kafa dinlemek ve aqua park olursa efsane olur.Kendi havuzu olursa da efsane olur.Bu şekilde günlüğü 50-60 TL ye gidebileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?Jolly tour'a vs gittim onlar bizde öyle bir yer yok varsa bize de haber edin dediler :) Ben genede sizlere bir sormak istedim.
gespenster
16-07-2015, 21:53
booking.com a bakabılırsınız.
Silence45
16-07-2015, 22:20
adaland günlük giriş 70 TL idi ama tabi kalma hariç. Akşam 6 ya kadar. Kuşadası bu arada. Gümüldürde aynı şekilde 60 tl idi 2 sene önce aqua park. Kalacak yer ücreti yok tabi işte.
Silence45
16-07-2015, 22:21
Yazmayı unuttum, gümüldürdeki aqua parkta açık büfe ücretsiz idi. Adaland için bilgim yok.
muzurasd
18-07-2015, 11:23
O rakamlara en iyi tatil kuvete su doldurup serinleme m
cabrioleter
18-07-2015, 18:43
O fiyatın çok daha azına bile efsane tatil yapabilirsiniz ancak gezgin kafasına girebilmeniz lazım
lazım. Çadırları matları alacaksınız. Muğladan Antalya ya süper bir Akdeniz tatili yapabilirsiniz. Cennet gibi koylar mis gibi denizlere girersiniz.
Tarihini tam ver kardeşim çalıştığım yerde ayarlamaya çalışayım. Sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde...
snan1910
18-07-2015, 20:49
Booking de efsane ucuz tatil yapabilirsiniz. Her gün bakın gideceginiz tarihlere günlük %50 lere varan indirimler oluyor. Gecelik 20tl ye felan bile bulursunuz. Hatta yatakhanede kalırsanız dahada ucuz :)
phoenixs
18-07-2015, 21:21
O rakamlara en iyi tatil kuvete su doldurup serinleme m
Hocam hiçbirimizin evinde küvet yok :)
Booking de efsane ucuz tatil yapabilirsiniz. Her gün bakın gideceginiz tarihlere günlük %50 lere varan indirimler oluyor. Gecelik 20tl ye felan bile bulursunuz. Hatta yatakhanede kalırsanız dahada ucuz :)
Bu çok iyidi :)
5 kişi günlük 60 TL kalacak yere para vermeyi uygun buluyorsa, yazlık yerlerdeki apartman dairelerine bakabilirsiniz. Genellikle sezonluk / aylık / haftalık kiralamalar mümkün olabiliyor..
60 TL 'ye konaklama haricinde yeme - içme - eğlenme dahil ise o bütçe ile bunu elde etmek biraz zor..
Çadır kampı yapacaksınız, konaklamaya değil benzine,alkole para vereceksiniz. :)
İstanbul'un hengamesinden,trafiğinden bunalan
ve aktif gece hayatını yaşayan albüm,reina,sortie,limonç vs.vs. kış boyunca giden, eğlenen birisi için en mükemmel tatil oluyor tecrübeyle sabit.
rahatsız
19-07-2015, 10:10
marmara adasına falan gidin, çok eğlenirsiniz.