Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ArkadaŞlar yardim gereklİ

Mr.Kaan
17-07-2015, 02:05
..........

ruudvan
17-07-2015, 02:08
fotoşok bu .
forumda fotoşok bilen arkadaşlar var .5liraya yapıyorlardı zamdan önce.

Mr.Kaan
17-07-2015, 02:12
ben kendim yapmak istiyorum :D ben ticaret manasında değil kendi aracıma uyguluyacam

Kakus
17-07-2015, 02:22
Tripod üzerinde kaput açık fotoğraf çek, sonra hiç bozmadan kaput kapalı fotoğraf çek. Photoshop'da iki fotoğrafı açıp üst üste koy; kaput kapalı olan altta olsun. Kaput açık motor yuvasını itina ile seç, sağ tıklayıp "Select Inverse" de. Delete tuşuna bas. Sonra "Opacity" ve "Fill" düşür.

Mr.Kaan
17-07-2015, 02:29
NEY :D bida anlatsana abim düzgün bir şekilde :D sana zahmet abim ya

Kakus
17-07-2015, 02:46
NEY :D bida anlatsana abim düzgün bir şekilde :D sana zahmet abim ya

Abi bi' boy büyüğü var ama rafta... : ))

Şimdi tripod diye bir alet var; üçayak. O lazım çünkü bu fotoğrafı doğru düzgün çekebilmen için ne kameranın, ne de aracın yerinden kımıldamaması gerekli.

-Önce fotoğrafı kaput kapalı iken, sonra da açık iken çekiyorsun.
-Daha sonra bilgisayarına Photoshop yüklüyorsun.
-Photoshop'tan çektiğin fotoğrafları hedef klasör gösterip, seçip, açıyorsun. (CTRL+O)
-Yukarıda 2 tane sekme oluşur açtığın fotoğraflardan.
-Sen kaput açık olan fotoğraf hangisi ise o sekmeye tıklayıp, soldaki araç çubuğundan Lasso Tool'u seçiyorsun. (Üstten 3.)
-Ardından CTRL+A kombinasyonu ile fotoğrafın tümünü seçiyorsun. Ardından ise CTRL+X yapıp fotoğrafı kesiyorsun.
-Diğer sekmeyi (Kaput kapalı fotoğraf) açıp, CTRL+V yapıyorsun.
-Artık kaput kapalı fotoğrafın üzerinde, kaput açık fotoğrafın var.
-Şimdi yine o üçüncü sıradaki dalga motoruna sağ tıklayıp Polygonal Lasso Tool'u seçiyorsun.
-Kaputun ile çamurluğun arsındaki o boşluğun uygun bir yerine tıklayıp, kaputunun çevresini; o boşluğu, tıklaya tıklaya seçmen gerekiyor. İlk tıkladığın noktaya gelip tıkladığında, seçim otomatik olarak tamamlanmış olacak.
-Bu noktada sağ tıklayıp "Select Inverse" diyeceksin.
-Şimdi klavyeden Delete tuşuna basıyoruz.
-Şimdi ise sağ aşağı tarafta bulunan "Opacity" "Fill" (Yanlarında "%100" yazar) ile oynayarak (azaltarak), istediğin kıvama getiriyorsun.

Bu kadar...

Mr.Kaan
17-07-2015, 02:57
Profosyonel makına var ama tripod yok zaten fotoğraf iyi çekerim videolarda falan pek elim titremez ancak hangi photoshop uygulamasını önerirsin ?

Mr.Kaan
17-07-2015, 02:59
Adobe Photshop yeterlimidir ben onu kullanıyorum ?

Kakus
17-07-2015, 03:09
Profosyonel makına var ama tripod yok zaten fotoğraf iyi çekerim videolarda falan pek elim titremez ancak hangi photoshop uygulamasını önerirsin ?

Kamerayı sabitlemezseniz, tam olarak istediğinizi elde etmekte zorluk yaşarsınız.

Adobe Photshop yeterlimidir ben onu kullanıyorum ?

Yeterli.

ozan gülle
17-07-2015, 14:20
Baska konu acmak istemedim resimde sadece istedigim yeri renkli diger yerleri siyah beyaz nasil yapabilirim acaba iphone icinde program varsa ogrenmek isterim

Mr.Kaan
17-07-2015, 23:41
Abi bi' boy büyüğü var ama rafta... : ))

Şimdi tripod diye bir alet var; üçayak. O lazım çünkü bu fotoğrafı doğru düzgün çekebilmen için ne kameranın, ne de aracın yerinden kımıldamaması gerekli.

-Önce fotoğrafı kaput kapalı iken, sonra da açık iken çekiyorsun.
-Daha sonra bilgisayarına Photoshop yüklüyorsun.
-Photoshop'tan çektiğin fotoğrafları hedef klasör gösterip, seçip, açıyorsun. (CTRL+O)
-Yukarıda 2 tane sekme oluşur açtığın fotoğraflardan.
-Sen kaput açık olan fotoğraf hangisi ise o sekmeye tıklayıp, soldaki araç çubuğundan Lasso Tool'u seçiyorsun. (Üstten 3.)
-Ardından CTRL+A kombinasyonu ile fotoğrafın tümünü seçiyorsun. Ardından ise CTRL+X yapıp fotoğrafı kesiyorsun.
-Diğer sekmeyi (Kaput kapalı fotoğraf) açıp, CTRL+V yapıyorsun.
-Artık kaput kapalı fotoğrafın üzerinde, kaput açık fotoğrafın var.
-Şimdi yine o üçüncü sıradaki dalga motoruna sağ tıklayıp Polygonal Lasso Tool'u seçiyorsun.
-Kaputun ile çamurluğun arsındaki o boşluğun uygun bir yerine tıklayıp, kaputunun çevresini; o boşluğu, tıklaya tıklaya seçmen gerekiyor. İlk tıkladığın noktaya gelip tıkladığında, seçim otomatik olarak tamamlanmış olacak.
-Bu noktada sağ tıklayıp "Select Inverse" diyeceksin.
-Şimdi klavyeden Delete tuşuna basıyoruz.
-Şimdi ise sağ aşağı tarafta bulunan "Opacity" "Fill" (Yanlarında "%100" yazar) ile oynayarak (azaltarak), istediğin kıvama getiriyorsun.

Bu kadar...

Resmini atsam sen yapabilirmisin ?

Redfish16V
17-07-2015, 23:56
İnsan bazen hayret ediyor..

Kakus
18-07-2015, 22:43

Yaparım...

coder
18-07-2015, 22:45
Yaparım...

ya benimkinide yapar mısın

Kakus
18-07-2015, 23:13
ya benimkinide yapar mısın

Hepinizi yapacağım, HEPİNİZİ!!!!!!111birbir

zOnstyLe
19-07-2015, 22:31
Yaparım...

peki ya benimkini ? :D

B.Koçer
19-07-2015, 23:05
S2000 im ve phen

Istersen kaputunda MP3 bile caldirabilirim

aykutsafakyaman
19-07-2015, 23:07
S2000 im ve phen

Istersen kaputunda MP3 bile caldirabilirim

307 ile Siçirokkoya arabeks rap söyletmişliği var yapar ulaşabilirsiniz

cagataayk
19-07-2015, 23:43
abi benim puntonun kaputada k20 koyabilir misin tşk

Sezgin
20-07-2015, 09:56
Baska konu acmak istemedim resimde sadece istedigim yeri renkli diger yerleri siyah beyaz nasil yapabilirim acaba iphone icinde program varsa ogrenmek isterim

iPhone için ; Color Splash

R.I.P
20-07-2015, 10:12
pleksi plaka yapan yerler yapıyor bunu, cemiyet mühürlü şeffaf pleksi dersen yardımcı olurlar

ozan gülle
20-07-2015, 21:52
iPhone için ; Color Splash

Tesekkurler