Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 Can'dır Gerisi Heyecandır :)
turbo&quattro
18-07-2015, 00:16
Hocam insanlari s2000 im var diye darlama yeter kac oldu bu.
Tunahan Dülek
18-07-2015, 00:17
ooo es ikibin mi? alırım bi dal
Buralar değerlenir mi acaba ?
Buralar değerlenir mi acaba ?
Çekirdeği aldım bekliyorum ben :D
MertSerhanÖ.
18-07-2015, 00:42
reserved :D
Neyi yorumlayacaz birley görünmüyor ki
Grimlord
18-07-2015, 01:10
hocam ciddi alıcıyım,199.987 vereyim.
Neden egsoz taktırmayı düşünüyorsunuz? arabanın egsozu yokmu?
bi s2000 kullanicisi "aracima neler yaptirmaliyim?" diye sormayacaktir herhalde :) komik... he birde satmiyorsun yani.
ceyhun737
18-07-2015, 01:48
Geldi yine tipini :)
turbo&quattro
18-07-2015, 01:59
Empi uc doldurdunmu s2000 in icin ?
Korollacı
18-07-2015, 02:13
gormemisin bi esikibini olmus tutmus vitekini acmis
Neden egsoz taktırmayı düşünüyorsunuz? arabanın egsozu yokmu?
egzoz taktırmayı düşünmüyorum dedim :D
Girme o zaman kardeşim konuya zorlayan yok burası forum !!
Açıklama için teşekkürler çok açıklayıcı oldu bizler için
4.cü resimde kapı altında renk fark var gibi
S2000'i var karışmayın adama.
Destan mı yazayım ? bilgi istiyorsan kardeşim verebilirim :)
4.cü resimde kapı altında renk fark var gibi
Yok :D güneş yansıması az bişeyde fotomontaj :D
Farkettiysen konu bölümü fotoğraf yeri pek açıklama yapmayı düşünmüyorum zaten resimler açıklıyor çok istersen yazarım konuya
iyi hadi allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Değerini bilirsiniz insallah.
Sağol kardeşim teşşekürler
Canselmo
18-07-2015, 19:32
Maşallah kazasız belasız .
Arabanın egsozu yok taktırmayı düşüyorum demişsiniz.Yakıtı nasıl etkiliyor egsoz olmadan gidişi iyi mi ?
Destan mı yazayım ? bilgi istiyorsan kardeşim verebilirim :)
Neden kızıyorsun ki ben gerçek anlamda bilmiyordum s2000in empiüç çalmadıgını :(
Gökhan Bilgin
18-07-2015, 19:49
''Basık dayı'' albüm adı zımba eh seni be :D
turbo&quattro
18-07-2015, 20:05
S2000 Orjinal Teybi mp3 almaz TRACK alır kardeşim onun için aparat var gateaway adlı bir marka ama daha farklı adlı olan büstürü alet teybi çıkrayon arkasında giriş var takıyosun ondan sonra mp3 çalıştırıyor,aux vb... gibi bunla uraşmam diyosan geçen gün media market'de indirim vardı pıonerr marka 300 lira olması lazım kumandası cd yeri falan var 250 liraya var cd siz ondan alırsın ama benım ısımı track goruyor
Kamasonic xc300 takabilirmiyiz bilgin varmi?
aykutsafakyaman
18-07-2015, 20:14
Tss20 taksak göğüsü delmek zorunda kalır mıyız?
atakanakdeniz
18-07-2015, 20:30
Sa bunlarin 1.6 dizeli var mi
:)) Aracımın takma adı :)) ilk farkeden :)
Neden kızıyorsun ki ben gerçek anlamda bilmiyordum s2000in empiüç çalmadıgını :(
bazı tipler varda :mad: ondan kardeşim :D
Şu kredileri saldilar çayıra.
50 yi denklestiren basiyor krediyi aliyor esikibini
Sonra esikibin neden.s.kimizde olmuyor.
La bittiginiz günü iple çekiyoruz. ..
İbrahim33
18-07-2015, 21:05
Allah kaza bela vermesin. Olumsuz yorumlara aldırma. Tech böyledir alışırsın.
Dostum masallah kazasiz belasiz. Bu kadar olumsuz yorumlara gerek yok , daha ilginc konularda oldu.
Skyhawk34
18-07-2015, 23:07
Oooooo en az 10 ban garantili konu
Oooooo en az 10 ban garantili konu
at o zaman kardeşim :)
at o zaman kardeşim :)
Mersin de nerede ki bu s2000
hemşo 2 tur ver de piyasa yapak :D kazasız belasız
ne guzel olmus arabanın durusu, genclıgımın basık sahınlerı gıbı kafa yukarda got yerde mıs gıbı helal olsun kardesım
OMTechJr.
18-07-2015, 23:50
fotoşok level 99 god mode on
Emrecan-R
19-07-2015, 00:14
Anlamadigim sey madem satilik degil niye km si ve islem yapilan yerler yaziliyor
alperkirman
19-07-2015, 00:27
çok heyecanlanmış :D
Allah kaza bela göstermesin
erhanarici18
19-07-2015, 00:31
yaşlı amcada tam psiko heee
iyi basmış arabayı
amca arabası ama güzel. güle güle bin. masallah
uykum kaçtı girmez olsaydım :)
çok fakirim,intihar ediyorum.
Coiller adobenin cs4 modelimi yoksa paint terkmi ?
Niye 7200 km ki bende 72 km olmalı.
Km olarak bence kmci abilere fazla yazdirmislar araba sıfırdan farksız.
Amca bu arabayla ne nineler kaldırmıştır yaaw..
Benimde böyle bir arabam olması için ne icmeliyim bilen varmı. :)
bu yasta bu heyecan ne güzel, allah kazasız belasız binmek nasip etsin
yalnız ben biliyorum 2 haftası var su mesajın arkadaslar aracım satılıktır.... :D
Dalga geçiyorsunuz ama makine gergin....... MERSİN MAKİNESİ
+10 çok güzelmiş garajıma beklerim... garaj id:3169
Fast & Furious 8' in çekimleri için istemişler arabayı doğru mu ?
Her s2000 alanın yaptıgı gibi her köşe başında yanlamamanız dileğiyle hayırlı olsun
es iki binim pazardan ALLAH korusun nazardan :D
Tayfun.O
19-07-2015, 17:57
Bende yaşlı teyzeden bulmaya çalışıyorum bir türlü denk gelmedi siz nasıl buldunuz. Hilesi varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Bende yaşlı teyzeden bulmaya çalışıyorum bir türlü denk gelmedi siz nasıl buldunuz. Hilesi varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Nuttertools yazıyorsun
mert_can 41
19-07-2015, 19:17
Nuttertools yazıyorsun
ilk önce fuckmoney diye para hilesi yapman lazım ama yoksa çalışmaz.
offf basıklığa bak çok fena olmuş :D ama keşke photoshop da basarken arka tampon üst üste binerken altta kalan layeri temizleseydiniz ozaman belki yerdik :D
mert1612
19-07-2015, 20:16
Şifreyi yanlış yere yazmış
Sanirim araciniz can55 plaka olan , bi kac kere denk geldim araciniz gercekten guzel hatta bulunmaz diye nitelendirebiliriz ; lakin burada arabayi pertten beter ettiniz haberiniz olsun
İbrahim33
19-07-2015, 21:07
can55 , askerlik şubenin orada çok görüyordum , ama önceki sahibindeydi herhalde genç bi arkadaş efendi spec. sürüyordu sürekli.
can55 , askerlik şubenin orada çok görüyordum , ama önceki sahibindeydi herhalde genç bi arkadaş efendi spec. sürüyordu sürekli.
ben hiç sıkıştırdığını görmedim ve bu kadar efendi süren görmedim açıkçası arabanın sesi çıkmıyordu..
aykutsafakyaman
19-07-2015, 21:20
Sanirim araciniz can55 plaka olan , bi kac kere denk geldim araciniz gercekten guzel hatta bulunmaz diye nitelendirebiliriz ; lakin burada arabayi pertten beter ettiniz haberiniz olsun
Sanirim sizde de MKL33 plakali f430 var hayirli olsun :)))))))
drivertech
19-07-2015, 21:25
Beş altı ay oldu forumdayım ne gereksiz muhabbet yapanlar var , adam heyecanlanmış arabasını paylaşıyor öyle ya da başka şekilde kıskanmış fesatça gibi dalga geçenler var , noluyo makara yapıp kafanız mı güzelleşiyor .. 20 yaşında ki adam ya da 35 . Abes forumun kalitesi düşüyor bence. Millete salça olacagınıza google dan birşeyler arastırın bence bilgiler edının burda paylasın daha mantıklı haddıme degıl belki ama kacıncı oldu yazayım dedım.
Bende de S2000 var 6300km de boyasız kaç lira yazayım konu açcam ona göre sen yetkili bir abimize benziyorsun?
Sikibinim olaydi cadirda yataydim hiaminaaaa yhaaaa
Güzel gerçekten. Hayalini kuran herkese nasip olsun.
Tayfun.O
20-07-2015, 00:49
Nuttertools yazıyorsun
ilk önce fuckmoney diye para hilesi yapman lazım ama yoksa çalışmaz.
Beyler olmadı taktik verin . başka bildiğiniz var mı ? :D
ben hiç sıkıştırdığını görmedim ve bu kadar efendi süren görmedim açıkçası arabanın sesi çıkmıyordu..
Egsoz yokmuş,belki ondandır..
Beş altı ay oldu forumdayım ne gereksiz muhabbet yapanlar var , adam heyecanlanmış arabasını paylaşıyor öyle ya da başka şekilde kıskanmış fesatça gibi dalga geçenler var , noluyo makara yapıp kafanız mı güzelleşiyor .. 20 yaşında ki adam ya da 35 . Abes forumun kalitesi düşüyor bence. Millete salça olacagınıza google dan birşeyler arastırın bence bilgiler edının burda paylasın daha mantıklı haddıme degıl belki ama kacıncı oldu yazayım dedım.
Arabanın fotoğraflarını paylaşacağın bir platformda, üzerine bastıra bastıra arabam boyasız ıvır zıvır diye mesaj yazarsan, şasesinde orasında burasında motorunda sıkıntı yok yazarsan, s2000 yemiş yutmuş adamların arasında V2 boktan simotanın sesi çok iyi dersen, yeni aldığım s2000im için teyp meyp track mrack diye konu açarsan... adamı telef ederler.
Bence yazılanlar az bile kaldı normale göre...
Burası sadece IQ seviyesi 10 olanları takıldığı bir forum değil, Türkiye gibi düşün bu forumu. Zeki adamda var aptal adamda, sapıkta var poliste, niteliksiz adamda var Türkiyede belli branşlarda derece yapmış adamda, işsizde var yöneticide.
Böyle bir ortama girerken yazıcaklarını tartman lazım.
Tartmadan yaallah diye girdiğinde hata yaparsan bunu fırsat bilip yerden yere vururlar...
#78 doğru tespit zaten herkes aynı olsa zevki olmaz forumun :)
Şahsi fikrim böyle bir araç yok. Bu adam da Troll üyelik, yönetim geyik amaçlı açmış olabilir.
hayırlı olsun güzel araç
Not = Bizde de var tüm bakımları serviste yapılmış, garantiden 3 parça yüzeysel temizlik değişeni var, tek sıkıntısı kmyi biraz fazla düşürmüşüz şuan 1750 kmde. Satılık değil ama isteyene satarız belkide
Kahraman castle
20-07-2015, 12:11
bayram dönüşü hiç çekilmiyor :)
bu arada aracın eski plakası 34 DP 4000
evveliyatı temiz ama tavan hariç "temizlik boyalı"bitanede bende var ama satarmıym satmam :hahaha:
alpbodrum
20-07-2015, 12:24
Maşallah 7.200km de ise aracınız sıfır gibi , ancak gözüme takılan bir durum var eğer ışık yansıması gibi bir durum yoksa aracınızın sol kapısı ile sol arka çamurluğu renk ayırıyor.
by_hayali
20-07-2015, 12:31
DP4000 ise İstanbul'da arkadaşım almıştı sizin 2. sahibi olma ihtimaliniz yok ve km farklıydı hatırladığım kadarıyla :)
evveliyatı temiz ama tavan hariç "temizlik boyalı"bitanede bende var ama satarmıym satmam :hahaha:
Müzelik kondisyonda boyasız Sikebinimin yanına bi tane ırgat Sikebin arıyorum sizin aracınızı değerinde alırım.
Müzelik kondisyonda boyasız Sikebinimin yanına bi tane ırgat Sikebin arıyorum sizin aracınızı değerinde alırım.
herkezin müzesi kendine :hahaha: . aracın altıda güneş görmüştür buarada o yonde tekliflere acıgım ölücüler gelmesin kalp kırarım :hehe:
Paintte yenisiniz galiba...
DP4000 ise İstanbul'da arkadaşım almıştı sizin 2. sahibi olma ihtimaliniz yok ve km farklıydı hatırladığım kadarıyla :)
O zaman cem uzanin motorolaya caktigi kaziktan daha buyuk bir kazik soz konusu suan devamini merak ediyorum :D
belki adam km'yi72000 yazmak istemiştir gönlü elvermemiştir:)
herkezin müzesi kendine :hahaha: . aracın altıda güneş görmüştür buarada o yonde tekliflere acıgım ölücüler gelmesin kalp kırarım :hehe:
Tarlam var 2 dane de büyük baş hayvenim var takas uyarsa üstüne 20 ateşlerim. Bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir.
Tarlam var 2 dane de büyük baş hayvenim var takas uyarsa üstüne 20 ateşlerim. Bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir.
töşökörlör sipirmın bö döşönönöyöm bö töklöfö ama sönmöyöröm
Day Walker
20-07-2015, 13:07
Ohaa konuya bak keşke bayramda görseydik havuz başında 2 geyiğin belini kırardık ;)
O zaman cem uzanin motorolaya caktigi kaziktan daha buyuk bir kazik soz konusu suan devamini merak ediyorum :D
Cem Uzan - Sülün Osman arası bişi olmuş bu
Kahraman castle
20-07-2015, 13:30
https://i.hizliresim.com/lyz9YB.jpg (https://hizliresim.com/lyz9YB)
Hep diyorum üstü açık gezmeyin beyinde su kalmıyor diye..
Day Walker
20-07-2015, 13:39
Güneş de ama nem çok nem :D
mert_can 41
20-07-2015, 13:53
hahaha obaaaa teyzeden typer olayından sonra şimdide amcadan s2000 olayımı ki :hahaha:
sen her şeye tepki diye dünyaya gelmişsin :D
Güneş de ama nem çok nem :D
ya hahah baska link bulamadım idare edin :hehe:
http://www.vidivodo.com/video/cem-yilmaz-masallah/73802
hahaha obaaaa teyzeden typer olayından sonra şimdide amcadan s2000 olayımı ki :hahaha:
gene mİ amcalar!??!?
Beyler bu Cem abiymiş, s2000 almak için piyasasını düşürmeye çalışıyormuş.
tlgbnc reiz'in izinde bu arkadaşta ama daha çok çalışması lazım
aykutsafakyaman
21-07-2015, 17:02
Cem Uzan - Sülün Osman arası bişi olmuş bu
Sulun osman yetenekli bi abimiz :)
Mutlu Değerli
21-07-2015, 19:46
aynısının tıpkısının siyahından arkadaşım var fakat espsi yok aracın, bol bol *** atıyor virajlarda
aynı marka 4kapı aile aracım var. o da sizin aracınız gibi stokk
ayıyetten HONDA candır
Sen citiayını itekle biz geliyoruz vetekle
3korna yaparsınız eyvallahta vitech açarsak sıkıntı büyük