Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subwoofer yardım

Gar
19-07-2015, 01:27
Herkese merhabalar

Astra j necvox navigasyonlu aracım var ve bass seslerinden memnun değilim

Bagajda yer kaplamayan dışarıya değil bana güzel ses veren subwoofer ve amfi arıyorum. Koltuk altı subwooferlarına bakmıştım fakat memnun olan kimse yok. Genelde hardstyle house trap tarzı dinlerim ama her çeşit müzik de açarız yolculukda. Ses sistemleri konusunda pek bi bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum. Bütçem 800 tl

Son olarak araçta start stop mevcut bu işlemlerin aküye bir zararı varmıdır? Şimdiden teşekkürler

levent
19-07-2015, 11:08
Alpine swe815 mi ne vardı kendinden amfili, onu öneririm ben 450₺ civarı olması Lazım pek yerde kaplamaz güzel çalar

Yarbay
21-07-2015, 10:52
Alpine swe815 mi ne vardı kendinden amfili, onu öneririm ben 450₺ civarı olması Lazım pek yerde kaplamaz güzel çalar

katılıyorum, bende'de aynısı var clio 4 olan şirket aracımda kullandım ve müşteri vs aldığımda bile gayet utanmadan yada eşyasını nereye sıkıştırırırm düşünmeden gayet rahatça kullanabiliyorum.

oldukça küçük olduğundan az yer kaplıyor, kendinden aktif olduğundan extra anfi gerek duymuyor ve sesi oldukça tonlu/kaliteli, abartı seviyede bir beklentin yok ise hayli hayli tatmin eder.

adanada otomuzikmarketimmi ne vardı orda arkadaş bana 450tlden 400tlye bırakmıştı ama 3-4 ay oluyor kur farkkı yoksa belki sanada verrir o fiyata adı ibrahimdi sanırımsam arkadaşın ama bu elden teslimdi onuda hesaba katmakta fayda var.

eğer yok ben biraz daha güzel olsun baya iyisini istiyorum dersen ve yine ufak istiyorsan REX 8 yada JBL gto 804 düşünebilirsin ama bunlara kabin ve anfi alman lazım.

murat_ileri
10-08-2015, 03:57
swe815 kesinlikle ihtiyacını karşılayamayacaktır, normalde iyi bir ürün olmasına rağmen belirli bir seviye ve belirli bir frekans bandında iyidir. benim nacizane tavsiyem jbl gto 804 alıp içinden çıkan ölçülere göre band-pass kabin ile kullanman olacak orta seviye bir anfi ile rahatlıklada beslersin. start stop konusunda sorun çıkarmaz tabiki sen aküyü bitirinceye kadar araç stop halinde dinlemezsen