Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MK6 Tsi Hakkında Yorumlar
driver_can
19-07-2015, 15:53
6 ay kadar önce 2012 1,4 manuel polo aldım araçtan memnunum dolu ve 28binde bir araç fakat bi arabayı çok fazla kullanmıyorum.Sıfır golf 1,5 seneden kısa süre önce askere gideceğim.Oyüzden poloyu almadan önce de niyetimde olan mk6 kasa 1,4 tsi manuel golfler nasıldır?Poloyu satıp almak gereksiz mi olur?Üstüne 6-7 bin ekleyip alacağım aracım 40 bin lira civarında ediyor.Biraz oynayınca sade bi şekilde üzerinde orjinal aksesuarlarla gayet güzel bi görüntü elde ediliyor.Tsi motorun performasını övülüyor ayrıca.Alıp 1 sene kadar kullanmayı düşünüyorum askere gidene kadar.
yaklaşık 4 senedir mk6 tsi dsg ye biniyoruz 45 bin km de kavrama sorunu dışında bir sorunu görmedik sabit uzun yol kullanımında baya az yakıyor ş.içi de 7 litrelerde falan yakıyor 122 lik motor bizdeki gidişi dsg den dolayı 150-160km lere kadar gayet güzel hızlanıyor 160 lık çok daha iyidir manueli hakkındA yorum yapamıcam maalesef bence temiz düşük km li asla üzmez gayet sorunsuz binersin
driver_can
19-07-2015, 19:00
yaklaşık 4 senedir mk6 tsi dsg ye biniyoruz 45 bin km de kavrama sorunu dışında bir sorunu görmedik sabit uzun yol kullanımında baya az yakıyor ş.içi de 7 litrelerde falan yakıyor 122 lik motor bizdeki gidişi dsg den dolayı 150-160km lere kadar gayet güzel hızlanıyor 160 lık çok daha iyidir manueli hakkındA yorum yapamıcam maalesef bence temiz düşük km li asla üzmez gayet sorunsuz binersin
Bakımı falan korkutmaz zaten babam otomobilci 48 yıldır bu sektörde eski ustalardan otomobil servisimiz var.Sadece biraz değişiklik istiyorum 6 ay kullanınca bende kaşıntılar başlıyor.Tsi kullanmadım performansı 1.6 dizel polo gibi midir?İvmelenmesi gayet güzel dizel poloların arkadaşımınkini kullandım bikaç kere.Bende ki 1.4 benzinli.
driver_can
20-07-2015, 12:52
Bakımı falan korkutmaz zaten babam otomobilci 48 yıldır bu sektörde eski ustalardan otomobil servisimiz var.Sadece biraz değişiklik istiyorum 6 ay kullanınca bende kaşıntılar başlıyor.Tsi kullanmadım performansı 1.6 dizel polo gibi midir?İvmelenmesi gayet güzel dizel poloların arkadaşımınkini kullandım bikaç kere.Bende ki 1.4 benzinli.
Kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.En az comfort donanım golf mk6 tsi manuel almayı düşünüyorum.
Merhaba , bende comfortline manuel vites kullanıcısıyım. motor gücü normal bir kullanıcı için tatminkar şehir içi 7 - 7.3 civarında yakıt tüketimi (samsunda yaşıyorum 400m arayla heryer trafik lambası). şehir dışı kullanımda sabit hızlarda 90-100 arası 5.5 - 6 arası yakıyor. Dün sinop'a gittim geldim dönerken 120-150 aralığında döndüm ortalamam 6.5 lt. idi.aracımda 17" 225'de lastik var azda olsa yakıtta etkisi vardır diye düşünüyorum. kullanımı gayet keyifli yol tutuşu tatminkar(arka süspansiyonların bağımsız olmasınında etkisi vardır bunda).senelik yaptığınız km'ler yüksek değil ise tsi mantıklı bir seçim.
driver_can
20-07-2015, 15:00
Merhaba , bende comfortline manuel vites kullanıcısıyım. motor gücü normal bir kullanıcı için tatminkar şehir içi 7 - 7.3 civarında yakıt tüketimi (samsunda yaşıyorum 400m arayla heryer trafik lambası). şehir dışı kullanımda sabit hızlarda 90-100 arası 5.5 - 6 arası yakıyor. Dün sinop'a gittim geldim dönerken 120-150 aralığında döndüm ortalamam 6.5 lt. idi.aracımda 17" 225'de lastik var azda olsa yakıtta etkisi vardır diye düşünüyorum. kullanımı gayet keyifli yol tutuşu tatminkar(arka süspansiyonların bağımsız olmasınında etkisi vardır bunda).senelik yaptığınız km'ler yüksek değil ise tsi mantıklı bir seçim.
Bilgiler için teşekkür ederim.Senede max.5000 km yapıyorum haftada bir gün araç kullanıyorum.Yol tutuşunu daha da iyileştirmek için her aracımda yaptığım gibi alır almaz eibach yay taktırırım zaten.Yakıtı şuan kullandığım 1.4 poloyla aynı bu bilgilere dayanarak.
mehmet6r
20-07-2015, 15:21
Ben de 1.4 polo6r kullanıcısıyım, 1.2tsi kullandım inanın aracım 4-5 aylıktı soğudum aracımdan, bizim takoz gibi vites geçişlerinin olmaması bile yeterli. Tsi motoru hesaba katmıyorum bile. Hitler motordan kurtulmak çok mantıklı.Sizin baktığınız 1.4 tsi golfün gidişi hatta yakıtı bile benim kullandığım 1.2tsi ya göre iyidir. Ama 1 sene binip satmak için o kadar fiyat farkı vermek bana mantıklı gelmiyor. Sizin yerinizde olsam bekler askerden dönüşte golf mk7 tsi bakardım. Nacizane fikrim böyle, hayırlısı olsun.
İbrahim33
20-07-2015, 15:28
İçi bej alcantaralı olanından almaya bak derim ben. 2.elde daha hızlı satılıyor. şehir içi 9-10 litre yakar. şehir dışı ayağının hafifliğine göre 4-5 litre basmazsan. gidişi duruşu iç hacmi , sessizliği falan iyidir.
benım aracımdada 1.4tsi motor var (2010 leon)tsi çok güzel bir motor aniden ivmelenmesi yakıtının makul seviyede oldugu bir teknoloji eski aracımda 1.6 mpi motorlu leondu ondan inip yazılımlı 1.4tsi alınca bambaska bı deneyım sahıbı oldum ve su an 1.4tside kesmiyor
manuel golf kullanıyoduk 3 yıl bindim 2 ay önce falan sattık aracı.
122lik motor çok iyi özellikle bunu belirtmeliyim. 38bin km yol yaptık geneli ş.içi ama 3-5 kez 700kmlik yolada çıktık banamısın demedi araç. kesinlikle poloyu satıp alınacak bi araç kesinlikle deyer
driver_can
20-07-2015, 15:56
temiz bir araç denk getirebilirsem aracımı satıp almayı düşünüyorum.Şimdiki aracım sitah içi bej titiz biri için gerçekten zor oluyor.Yarım saatte toz oluyor siyah.Bu sefer beyaz almayı dülünüyorum.Yada denk gelirse kırmızı veya lacivert.
driver_can
20-07-2015, 15:57
temiz bir araç denk getirebilirsem aracımı satıp almayı düşünüyorum.Şimdiki aracım sitah içi bej titiz biri için gerçekten zor oluyor.Yarım saatte toz oluyor siyah.Bu sefer beyaz almayı düşünüyorum.Yada denk gelirse kırmızı veya lacivert.
Alper134
20-07-2015, 16:08
bence askere gidene kadar para biriktirme imkanınız varsa biriktirip askerden dönünce golf 7 tsi alıp keyfinize bakın derim.. Poloya binmek şuan sizin için daha mantıklı görünüyor.
driver_can
20-07-2015, 16:30
bence askere gidene kadar para biriktirme imkanınız varsa biriktirip askerden dönünce golf 7 tsi alıp keyfinize bakın derim.. Poloya binmek şuan sizin için daha mantıklı görünüyor.
Valla mantığım aynı bunu kelimesi kelimesine söylüyor gönlüm değişiklik istiyor.Askerden sonra nişanım olucak büyük ihtimal ozaman sıfır araç pek mümkün olmayacak.