Orijinalini görmek için tıklayınız : Bandirma yenikapi feribot bilgisi olan?
ozan gülle
19-07-2015, 21:00
2 agustosta istanbula gelicem izmirden normalde feribotu kuanmiyorum bi kac kez bursa yalova arasi kullandim genelde korfezi dolaniyorum bu sefer bandirma'dan binip yenikapida ineyim diyorum araba km yapmasin :) sanirim en yakini o sefer dogrumu biliyorum birde bakmak icin ido nun sitesine girdim promosyon kodu falan diyor sanirim promosyon ile daha ucuza alabiliyoruz bileti tam anlayamadim daha once kullanan yada yardimci olabilecek varmi?
Normal olarak al biletini. Promosyon kodu eğer sende varsa kullanabiliyorsun.
Yolculuk 2 saat sürüyor.
Saat olarak çok seçenek yok galiba. Yalova-Pendik seferlerini tercih ediyorum ben.
ozan gülle
20-07-2015, 21:59
Normal olarak al biletini. Promosyon kodu eğer sende varsa kullanabiliyorsun.
Yolculuk 2 saat sürüyor.
Saat olarak çok seçenek yok galiba. Yalova-Pendik seferlerini tercih ediyorum ben.
Promosyon kodunu nereden bulabiliyoruz? Evet saat olarak 9,30 ve 12,30 olarak iki tercih var 2 saat suruyorsa 12,30 a alayim bileti sanirim buda ayni ucak bileti gibi once alinca daha hesaplimi oluyor? Bende yalova pendik kullaniyordum bu sefer o kadar yol yapmadan gecmek istedim bileti ayni yalova pendik gibi orda alip gecebiliyormuyuz yoksa ucak bileti gibi onceden alirsak dahami karli oluyoruz
Promosyon kodunu bilmiyorum. Sık seyahat eden biri isen, mail atıyor olabilirler zaman zaman. Bileti ne kadar erken alırsan o kadar ucuz oluyor, doğru. Son saniyeye bırakmak doğru değil, araç sayısı sınırlı olduğu için bilet bitebilir iskeleye geldiğinde.