Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes Cls 350 cdi Gaz yememe sorunu
eFe-Accord
20-07-2015, 03:17
Merhaba arkadaslar. Aracimda 2 haftadir ara sira uzun yolda kendini korumaya aliyormus gibi bi gaz yememe sorunu oluyor. Arac kendini kasiyor cok yavas hizlaniyor tam gazda genellikle 10-15 saniye civari suruyor boyle sanzimanla ilgili bir problem yok ama o yinede degistiriyor bunu yaparken vitesleri sonrasinda arac tamamen eski haline donuyor hizlanmasi normale donuyor. Sehiricinde hicbir problem yok aracin calismasinda veya rolantisindede hicbir problem yok. Servise goturdugumde ariza yakmadigi icin daha oncesindede simdilik sorun ne oldugunu bulamiyor ariza yakmasini bekliyelim diyorlar. Ama artik bende bi huzursuzluk yaratti sizce neden olabilir bu durum arabada ? Bu arada arac 2012 cls 350 cdi 4matic km si 40 bin
İstanbul
20-07-2015, 04:07
Çok benzeri bir durum başıma geldi GL kullanırken,araç kendini korumaya alıyordu ve gaz yemiyordu ve bir arıza ışığıda yakmıyordu,sorun egsoz sensöründe çıktı,değiştirdiler ve sorun düzeldi,aynı şeymidir bilemem ama bir baktırın derim
Turbo devreden cikiyor mu peki? Ayni sorun benim 220 cdi da basima geldi sonuc olarak westgate in vakum hortumu çürümüs degistirdik duzeldi.
Muhtemelen partikul filtresi rejenerasyon yaparken kasilabiliyor arac.
Herşey olabilir makinaya baglatmaniz gerek.
Aracı bence bu şekilde fazla kullanmayin derim.
Ben yakıt ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Mercedes o km de su koyu vermez :)
Ahmet Saraçoğlu
20-07-2015, 07:28
Muhtemelen partikul filtresi rejenerasyon yaparken kasilabiliyor arac.
benimde aklıma o geliyor.
eFe-Accord
21-07-2015, 15:39
Arac 3 gundur serviste sorunu anca bulabildiler. Tork konvertoru arizali cikti aracin degistircekler umarin sorun cozulur