Orijinalini görmek için tıklayınız : Booking Tatil Sitesi Hakkında ?
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:29
Arkadaşlar aradığım tatil yerini bir çok firmadan uyguna bu kurumda buldum ve rezerve yaptırdım.Dünya çapında bir site olduğu söyleniyor buna güvenerekten ilk defa bu siteden işlem yaptım ve kart numaramı verdim.Yerimi ayırttım ödemeyi ise otele gidince kart çekeceğim sitelerinde detaylarda öyle yazıyor.Bu siteden ayırttığıma göre gidene kadar benim hesabımdan para çekmeyecekmi bu site ve güvenilir bir yermi sizlere ve bilenlere sormak istedim..
Not: KOnuyu Her Hangi Bir Sitenin Reklamını Yapmak Amacıyla Açmadım.Uygun Görülmesse Adminler Tarafından Konu Silinebilir..
Evet güvenli bir site herhangi bir sorun yaşamazsınız
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:33
Evet güvenli bir site herhangi bir sorun yaşamazsınız
Ödemeyi ben otele gidincemi yapacağım öyleyse benden kart numaranı neden istedi onu anlamadım
Bahsettiğin site dünyanın en büyük 5 rezervasyon sitesinden biridir reklama girmesin isimleri saymıyorum.
Çalıştığım 829 odali otelin yarısının rezervasyonu bu siteden geliyor merak etme bişey olmaz. Olursada bölge müdürü arkadaşım hallederiz :)
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:34
Bahsettiğin site dünyanın en büyük 5 rezervasyon sitesinden biridir reklama girmesin isimleri saymıyorum.
Çalıştığım 829 odali otelin yarısının rezervasyonu bu siteden geliyor merak etme bişey olmaz. Olursada bölge müdürü arkadaşım hallederiz :)
Bende karşımda muhatap bulamayacağım için çekincelerim vardı fakat şimdi biraz içim rahatladı en azından müdüre ulaşabiliriz :)
Ödemeyi ben otele gidincemi yapacağım öyleyse benden kart numaranı neden istedi onu anlamadım
Rezervasyonu garantiledi, gitmezsen no show olarak sana yansıtacak yani parayı çekecek. Sen gittiğinde otel ödemeyi alacak ve senin için *****.com'a komisyon ödeyecek.
Ücretsiz iptal tarihinden sonra iptal etmek istersen vs gibi durumlarda hesabından çekerler parayı ondan dolayı kart numaranı istiyorlar. Yoksa standart durumlarda kartına dokunmazlar. booking.com ihtiyaç olan her durumda kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:37
Rezervasyonu garantiledi, gitmezsen no show olarak sana yansıtacak yani parayı çekecek. Sen gittiğinde otel ödemeyi alacak ve senin için *****.com'a komisyon ödeyecek.
Ücretsiz iptal tarihinden sonra iptal etmek istersen vs gibi durumlarda hesabından çekerler parayı ondan dolayı kart numaranı istiyorlar. Yoksa standart durumlarda kartına dokunmazlar. booking.com ihtiyaç olan her durumda kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkür Ederim Bilgilendirdiğiniz İçin
Booking özellik yurt dışı turlarına parcalanmamak için yapılmış en iyi web uygulanmasıdır.
Ben en ufak bir şikayete rastlamadım. Ispanya vizem için sagolsun babalik yapmisligi vardır. :)
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:43
Bu arada pm attım size bir bakabilirmisiniz mesaj kutunuz dolmuş hocam
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:44
Booking özellik yurt dışı turlarına parcalanmamak için yapılmış en iyi web uygulanmasıdır.
Ben en ufak bir şikayete rastlamadım. Ispanya vizem için sagolsun babalik yapmisligi vardır. :)
Evet herkes güzel diyor bu site için bende güvendim şuan
geçen hafta gittim bende. kart num. yazdım ve gitmeme 1 hafta kala parayı çektiler karttan. otele vardıgımda ödeme yapıldıgını söyledilre direk odaya geçtim bi soun yaşamazsınız
-Murat Özcan-
20-07-2015, 11:47
geçen hafta gittim bende. kart num. yazdım ve gitmeme 1 hafta kala parayı çektiler karttan. otele vardıgımda ödeme yapıldıgını söyledilre direk odaya geçtim bi soun yaşamazsınız
Biz iki kişi gideceğiz ve otelde ödeme yapmak istiyoruz çünkü ikimizde kendi kartlarımızdan çekeceğiz ücreti
yurtiçi yurtdışı tum otel rezervasyonlarımı bookingden yapıyorum şuana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım.
ödemeyi nasıl yapacağın da rezervasyonda yazar otelden otele değişmesinden öte, otelin 2 odası arasında bile fark var. iadesiz ödemeyi rezervasyon yaptıktan sonra herhangi bir zamanda çekeninden, gidince ödeme yapılabilir olana kadar.
yaptığın rezervasyonunda yazar kısaca.
-Murat Özcan-
20-07-2015, 12:01
yurtiçi yurtdışı tum otel rezervasyonlarımı bookingden yapıyorum şuana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım.
ödemeyi nasıl yapacağın da rezervasyonda yazar otelden otele değişmesinden öte, otelin 2 odası arasında bile fark var. iadesiz ödemeyi rezervasyon yaptıktan sonra herhangi bir zamanda çekeninden, gidince ödeme yapılabilir olana kadar.
yaptığın rezervasyonunda yazar kısaca.
Ben baktım hocam ödemeyi otele gidince yapacaksınız diyor.O zaman ben gitmeden 1 hafta önce falan benim karttan ücret alımı yapmayacak öylemi ?
Ben baktım hocam ödemeyi otele gidince yapacaksınız diyor.O zaman ben gitmeden 1 hafta önce falan benim karttan ücret alımı yapmayacak öylemi ?
kredi kartı no.sunu garanti için alıyor sonuca adamın odasına rez. yaptırıyorsun herkes kafasına göre yapsa ordan bir rez. yer kalmaz hiç bir otelde.
ayrıca entemizi otel ile iletisime geç kısmı gibi birşey olması lazım rezevervasyonlarım kısmında online yada arayıp sorabilirsin en yetkili agızdan cevabı almıs olursun.
-Murat Özcan-
20-07-2015, 12:07
kredi kartı no.sunu garanti için alıyor sonuca adamın odasına rez. yaptırıyorsun herkes kafasına göre yapsa ordan bir rez. yer kalmaz hiç bir otelde.
ayrıca entemizi otel ile iletisime geç kısmı gibi birşey olması lazım rezevervasyonlarım kısmında online yada arayıp sorabilirsin en yetkili agızdan cevabı almıs olursun.
Teşekkür Ederim Gerekli Kurumla Şu An İrtibata Geçtim Bilgilendirdiler
Güvenilirdir..
Bazı oteller kapıda ödeme alır, bazıları bloke koydurur, bazıları da tatil tarihine gelene kadarki herhangi bir zamanda ödemeyi alır. Rezervasyon iptali yapılabilen ve yapılamayan oteller vardır.
İyi okumak gerek şartları..
oteldeyse aynen otelde ödemesi.
Booking.com dan 10 larca yurt dışı otel satın almışımdır şimdiye kadar. Yalnız fiyatları eskiden avantajlıydı , şu an tam tersi çoğu işletme booking.com da fiyatları kotarıyor , telefonla aradığınızda daha uygun fiyatlar alabiliyorsunuz. Ama her zaman olmuyor bu durum tabi.
canimrecepcim
20-07-2015, 13:09
Turizm'in neredeyse bel kemiğidir , içiniz rahat olsun.
Yurtiçi yurtdışınds çok rezervasyon Yaptım düzgün firma.
Ek bilgi. Iptal edilemez rezervasyonlar için de çok elzem durum olursa temsilci ile görüştüğünüzde yardımcı oluyorlar.
MertSerhanÖ.
20-07-2015, 13:29
bir çok kez rezervasyon yaptırdık,rahatça güvenebilirsiniz.
sadettin
20-07-2015, 13:31
Valla geçen ay rezzervasyon yapıp gittim orda ödiyeceğimi belirterek bir sıkıntı çıkmadı
Normalde de kullaniyorum fakat babamin isi icin fil disi sahillerinde bile rezervasyonumuz kendilerinden kaynakli bir sebeple onaylanmadigindan sorun yasamistik , 4 gunluk otel bedelini yansitmadilar 6 gece icin 2 gece ucret aldilar musteri temsilcileri ile her zaman muhattap olabiliyorsunuz
Sorunu çözdüğünüze göre konuyu kilitliyorum boş yere 10 sayfa boyunca reservasyon yaptırdım süper site yorumları dolmasın.