Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf Mk1 GTİ, Mekaniği, elektroniğe çevirme? (Yardım)

Golftug
21-07-2015, 15:00
Merhaba Arkadaşlar
Benim Golf Mk1 GTİ 1.8 8v araçım var.
Araç 99 Gümrük girişli, Almanyada üzerinde orjinal bulunan K-jet(mekanik enjeksiyon) sistemi sökülüp
Golf Mk3 2E kodlu 2.0 8v üst kapak takılıp elektronik enjeksiyona çevrilmiş.
99 da Türkiye ye girdikten sonra. alan sahibi bu Elektronik aksamı ve beyni söküp karbüratöre çevirmiş tüp takmış.
Benden önceki sahibide karbüratörü çıkarmış, araç şuan sadece Tüp(lpg) de çalışıyor ve ben enjeksiyon sistemini aktif etmek istiyorum.
bu konuda nasıl bir yol izleye bilirim. MS beyin sistemi tavsiye ettiler bana, bu konuda bana yardım olabilecek bir arkadaş var mı.
Nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmam lazım.
2E motorun komple elektrik ve beyin tesisatını bulup döşeyim dedim bulamıyorum ve olanda masraflı MS beyin yaptırsam komple döşeseler tesisatı maliyeti ne kadar olur.
Yoksa araçı bende karbüratöre mü çevirip kullansam tabi önceliğim araç üzerinde enjeksiyon sistemi varken onu aktif edib kullanmak...

boosted_pug
23-07-2015, 12:56
Ôğrenmek istediğiniz her konuda yardimci olabilirim

Golftug
24-07-2015, 14:07
Ôğrenmek istediğiniz her konuda yardimci olabilirim

Öğrenmek istediğim bu bu araça MS universal beyine çevirmek istiyorum bu konuda malzemeleri nerden bulabilirim ve kendim yapabilirmiyim? maliyeti ne kadar tutar?