Orijinalini görmek için tıklayınız : Vosvos mu ? Murat 124 mü ?
Öncelikle iki araçtan birini alıcak değilim sadece merak ettim belki çoook ilerde :) siz olsanız hangisinii tercih edersiniz nedenleriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar
byspeedman
21-07-2015, 15:14
vos vos rulezzzz
Vosvos. Tarzı var, geçmişe ait hikayesi var, karakteristik özellikleri var. 124 te ne var? Hiç biri :D
Erdem K.
21-07-2015, 15:20
mümkünse 1964 model bir vosvosu tercih ederdim...
Ben eski bir 124 sahibi olarak kesinlike 124 diyorum.
Buda ekstra olsun :)
http://i57.tinypic.com/9jq648.jpg
sevimli ve eskimeyen yüzü ile tospaaa :D
kickbuttowski
23-07-2015, 04:40
Vosvos. Tarzı var, geçmişe ait hikayesi var, karakteristik özellikleri var. 124 te ne var? Hiç biri :D
Daha neler canım tüm Doğu bloğunun, komünist dünyanın hikayesi var 124te. Polonya'da duzy fiat, Rusya'da Å‚ada bizde murat.
Ben 124 diyorum. Gevurlar yapınca güzel oluyor. Hem farklı olur hem de ucuz.
Vosvos isteyen varsa bir yıkıntı evin altında ev ile birlikte hurdaya gidecek bir vosvos var işne yarayacak parçasını sökecek olan olursa tarif edebilirim
kullanım keyfi olarak kesinlikle 124. (sıralı 4 silindir gayet sessiz ve vibrasyonu çok az)
ekonomi olarak kesinlikle 124. (parçaları kolay bulunur, kolay arıza yapmaz)
teknoloji olarakta kesinlikle 124. (en azından önlerde kampana yerine disk fren kullanılmış)
klasik olarak kesinlikle bir pre almalısın. (tabi ki iyi kondisyonda bir pre kaçtan satılığa çıkar buda senin bütçen ile alakalı)
tarz olarak göreceli, yorum yapamayacağım.
öneri konusunda fazla ellenmemiş, düzgün bir araç bulursan 124 Türkiye şartlarında daha mantıklı ve makul bir araç sanki.
vosvos lar sanki bu ara baya çoğaldı ya da bana öyle geliyo ben farklı olması açısından 124 yapardım.
cagataayk
23-07-2015, 10:23
Bende tercihimi 124'ten yana kullanırdım.
vovoslar bence gereksız pahalı tamam klasik bi havası var falna ama nadir bulunan bi araç değil 20 30 bin abartı gibi
Bi benim araba klasik modası haline gelmedi :) 3 4 liralara almayanın dövüldüğü arabalar ne paralar ediyor şu anda. ilginç.
Tercihim kesinlikle 124 olurdu da 10 küsürlü rakamlar falan dönüyorsa düzgünlerinde, kesinlikle almam:)
Tofask61
24-07-2015, 00:57
Kesinlikle 124.
tercihim nostalji 124 olurdu.
Draniela
24-07-2015, 11:09
ikisi de çok güzel :D çok farklı araçlar benim gözümde ama yapılınca ikisi de çok güzel. Ben pre derim ama :)
Ben de ekstra olarak vosvos alayım dedim. Arkadaş arabada vitesi buldurana kadar akla karayı seçtim sonra pes ettim :D Ne yapayım hiç öyle bir araç kullanmadım yani. Belki hepsi öyle değildir.
Not: Hala içimde elbet bir pre alacağım.
kullanım keyfi olarak kesinlikle 124. (sıralı 4 silindir gayet sessiz ve vibrasyonu çok az)
ekonomi olarak kesinlikle 124. (parçaları kolay bulunur, kolay arıza yapmaz)
teknoloji olarakta kesinlikle 124. (en azından önlerde kampana yerine disk fren kullanılmış)
klasik olarak kesinlikle bir pre almalısın. (tabi ki iyi kondisyonda bir pre kaçtan satılığa çıkar buda senin bütçen ile alakalı)
tarz olarak göreceli, yorum yapamayacağım.
öneri konusunda fazla ellenmemiş, düzgün bir araç bulursan 124 Türkiye şartlarında daha mantıklı ve makul bir araç sanki.
124'te arkalar da disk.
Eğer orijinalden cabrio gibi özel bir model olacaksa vosvos, yoksa 124....
Vosvos daha doğru bi seçim bence. Al-satı kolay. Şirin ve daha dikkat çekici. Ve kült bi araba :)