Orijinalini görmek için tıklayınız : Linç edilen tofaşçılar
Nameless34
22-07-2015, 08:55
https://www.youtube.com/watch?v=uPOBS7-6Asw
Day Walker
22-07-2015, 08:58
Keşke arabayıda yaksalarmış.
MehmetOrkun
22-07-2015, 09:08
Çok iyi olmuş. Bu tür kullanıcıları araba kullanamaz hale getirmek lazım.
sadece tofaşçılar için demiyorum,toplum içinde bu tarz hareket kim yaparsa beter olsun.
az bile yapmışlar döl israflarına
İstedigim kivamda olmamis... Belki ikerde ayiklamislardir...
Bugün ne güzel bir gün ya :)
dark_crow
22-07-2015, 09:54
Nerede olmuş acaba ?
Nameless34
22-07-2015, 10:03
Esenler dörtyol meydanda gerçekleşmiş yazılanlara göre aslında semti duyunca hiçte şaşırmıyor insan
iyi yapmışlar gerçi esenyol değil de başka bir yer olsa çoğu yerde milletin gıkı çıkmaz. burda büyük ihtimal ezilen adam kalabalıktı ondan yardırdılar ama iyi olmuş bidaha dönemezler
Baya agiz burun patlayip bayilana kadar dovmelerini bekledim ama kamera cekememis.
Baya agiz burun patlayip bayilana kadar dovmelerini bekledim ama kamera cekememis.
kameraya cekende benide s.kmeseler bari diyip fark edilmeden R ye atıyor ondan cekmemiş belli :D
Şimdi çıkıp diyenler olacak belki yok tofaş diye ayrım yapmayın şahin diye ayrım yapmayın diye. Kardeşim bizde bindik tofaşa şahine ama bu öküz herifin yaptığı şeyi yapmadık.. Tek kelime ile haketmiş bence..
Beklentiler cok yüksekti. Boyle meydanda insanlara maddi manevi zarar verenlere daha beteri layıktır.
Kameraya alanın da oh sh.t demesi güldürdü :)
semsialtunbas
22-07-2015, 10:36
ohh içimin yağları eridi
O kadar millet bir anda nereden toplandı öyle yaw
mert_can 41
22-07-2015, 10:39
Bu çok eski bir video temiz 2 senesi vardır her izleyişimde içimin yağları eriyo forumda da verilmişti sanırım :)
poseidon
22-07-2015, 11:20
Bu MAGANDALAR pistlerde veya organizasyonlarda görüyorlar yanlayan 200sx ler S2000 leri
sonra elindeki tüm parayı ayfon 6 ya ve malboraya yatırdığı için parası yetmiyor
onun için de öküz mantığı alabileceği en ucuz arkadan itişli arabayı tofaşı alıp
organizsyonlara da para verip (ne gerek var dimi) parasını çarçur edeceğine
HAYVANLAR GİBİ böyle şehir meydanlarında yollarda sokaklarda dönmeye çalışıyorlar. (Bi de dönemiyorlar :)
Ama millet bir yere kadar tahammül eder sonra sokarlar haydarı bir tarafına böyle.
Kaçtıklarına bakmayın halk bırakmaz peşini kıstırır bir köşede cezasını infaz ederler.
altugkocer
22-07-2015, 11:39
Bir de böyle bir şey var, takdir ettim beyaz ticari aracı :D
https://www.facebook.com/istanbulTuning/videos/10152957815553531/
onursumer
22-07-2015, 11:42
euehueh o değilde vidoyu çeken **** ii kurtarmış :D :D
videoyu benmi yanlış anladım acaba.Kaçan, ezilen kişi. Kovalıyanlarda tofaşçıların konvoy elemanları gibime geldi :)
Bu MAGANDALAR pistlerde veya organizasyonlarda görüyorlar yanlayan 200sx ler S2000 leri
sonra elindeki tüm parayı ayfon 6 ya ve malboraya yatırdığı için parası yetmiyor
onun için de öküz mantığı alabileceği en ucuz arkadan itişli arabayı tofaşı alıp
HAYVANLAR GİBİ böyle şehir meydanlarında yollarda sokaklarda dönmeye çalışıyorlar. (Bi de dönemiyorlar :)
Ama millet bir yere kadar tahammül eder sonra sokarlar haydarı bir tarafına böyle.
Kaçtıklarına bakmayın halk bırakmaz peşini kıstırır bir köşede cezasını infaz ederler.
sırf arkadan itiş olduğu için tercih edildiği bir gerçek , sırf bu yüzden bile yasa çıkartılıp bütün kuş serisinin piyasadan çektirip presletmeleri lazım artık. Türkiye ye de istanbula da yakışmıyor bu arabalar yollarda tehlikle.
yilmazcatalbas
22-07-2015, 12:11
Bu çok eski bir video temiz 2 senesi vardır her izleyişimde içimin yağları eriyo forumda da verilmişti sanırım :)
aynen bende öyle hatırlıyorum
sırf arkadan itiş olduğu için tercih edildiği bir gerçek , sırf bu yüzden bile yasa çıkartılıp bütün kuş serisinin piyasadan çektirip presletmeleri lazım artık. Türkiye ye de istanbula da yakışmıyor bu arabalar yollarda tehlikle.
+1
kuş serisi :D
AyrtonSenna
22-07-2015, 12:23
Bu mallar için söylenen yorumlar (alıntıdır)
1-ovv şet mi? keşke kamerayı tutanı da bonus olarak sikselerdi ak
2-O kafasını camdan uzatan 2 tane kezban şıllık var ya hani, adama çarpınca kafalarını arabanın içine sokan, işte herşeyin sebebi onlar. Onlar olmasa ne şahin görürsünüz, ne polat alemdarlar, ne arabesk rap...
3-ne güzel bir video başlığı bile insana huzur veriyor
Daha önce izlemiştim o kadar insanın içinde o hareketler...Allah akıl fikir versin
Redfocus
22-07-2015, 12:28
Paralel evrende şu araba s2000,m3,350z falan olsa yorumlar nasıl olurdu acaba ?
Redfocus
22-07-2015, 12:28
Bu olay çok eski bu arada yeni değil.
bu denyolar gibiler yüzünden yıllardır jant takıp şahin basamadım
tebrıkler ellerinize sağlık :9
Redfocus
22-07-2015, 12:32
Ne şahinim var ne de yaptıklarını savunuyorum yüklenmeyin hemen geldi yine tipini s.... gibi :)
İstanbul parkta gözümün önünde dönerken bi çocuğun ayaklarını yerden kesmişti biri bi güzel dövdüler onuda baya sevinmiştim.
Yanlis anlamayin da bu tamamen gorgu ahlak meselesi dogana binen adam iphone6 alamaz mi? Okuz asam her zaman okuzdur s2000e binip iphone 6 kullanan cok okuzde var bunlardan da beter mevzu dogan sahin degil yani
burkaykalyon
22-07-2015, 12:46
S2000'cilerin hepsi pırlanta zaten. Sütten çıkmış ak kaşık yani :D
Orası Esenler Meydan değilde Etiler olsaydı araçta Şahin değil S2000, 350z, M5, M3 falan olsaydı şurada en az %50 yorum ''ufff ne güzel yanlamış beee'' olurdu. :D
Mevzu araç mevzusu değil. Görgü, adap, edeple alakalı. Bunu şahinle yapan adam diğer saydığım araçlar altında olsa yine yapar. ''Şahinciler, kuşçular'' diye ötekileştirme yapmak çok yanlış bence.
poseidon
22-07-2015, 13:16
Markalara takılmamak lazım.
Belli yaşın üstünde ve belli gelir seviyesinde olan herkes bu sitede
Murat 131-Murat 124 Serçe veya Broadway-Toros kullanmıştır ama
bu gereksiz hareketleri yapanların çoğu tofaşçı olduğu için marka da yiyor arada.
Yesin de zaten trafikten kaldırılması gereken italyanın 70'li yıllarda kullanıp piyasadan kaldırdığı
milletin sıfır güvenlikli çöpünü hala ucuz diye kullanıyoruz. Ucuz da değil 12-13 bin liraya 92-93 model
şahin satıyorlar. Neymiş Tofaşk. pehhh.. Bu da bizim ayıbımız.
Apaçiliğin, magandalığın, hayvanlığın araba markası ili ilçesi semti yoktur.
Bu videoda tofaş olduğu için konu oradan dönüyor.
Emin olun farklı bir marka olsaydı istisnalar çıksa da forumda aynı tepkiyi görür.
Yoksa halka açık alanda tofaşla da M3'le de bu görgüsüzlüğü yapan en azından benim nazarımda aynı.
İkisi de öküz.
İbrahim33
22-07-2015, 14:41
youtube de vardı bu video çok zamandır. yeni patladı.
Haketmis pezevenk ler . Tamam şehir dışında insan olmadığı yerde yap ama videoda görülen o ki çevrede birçok insan var bayan erkek .
valla ben her cumartesi bebekte bu şahinci arkadaştan daha fazla trafik teröristi görüyorum, arabaya bağlı birşey değil bu ayı her yerde ayı
exclusive
22-07-2015, 18:06
0.42 uvv şet :D
SULTANOGLU
22-07-2015, 18:55
silecekler bamboleyo der gibi kaçanların arkasından el sallamış.
Kuş serisi Muş serisi 50 liraya orjinal tampon değişiyordu yahu:) geçen ibizaya areo kit sordum yetkili arkadaş 9 binlerden bahsediyor.. Kuş alıp dönesi gelmiyor değil bazen insanın :)
AyrtonSenna
23-07-2015, 06:59
Tofaşçıların yakalndıktan sonraki halleri:hehe::hehe::hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA
Korollacı
23-07-2015, 07:47
dıkkat edersenız arabanın carptıgı vatandas copun oraya gelıp elıyle dur ısaretı yapıyor fakat surucu ya sonradan farkettı yada duramadı vatandasa carptı sonrada aduket oryuket komboya bagladı vatandas.
allah korusun orda aracı tutamayıp bı dukkan veya bankta oturanların arasına dalsan ne olcak bunun vebalı? bırıne bı sey olsa bundan sonrakı hayatına nasıl devam edecen? gercekten degısık bı kafa
Geçmişi bir hayli eskiye dayanan bir milletin evlatlarının son nesline bak.
Üstelik bunun gibi ne yaptığını bilmeden ortalarda dolaşan o kadar çok genç var ki. Yazık.
Kendini çok mukavemetli bir metalden imal edilmiş mermi sanan aslında gerçekte içi boşaltılmış bir balon neslin eğlence anlayışına tanık olduk.
Soran olursa; ama biz Osmanlı torunuyuz. ;)
Çarptığı adam ölse ne olucak.
Arabadan çıkarmadan yakmalari gerekirdi arabayı.
Bu adam öldürmek amaç li takilan soyu sopu belli olmayan
Insan demeye bin şahit gerekteren iğrenç insanlar.
Allah bunlara cezaevi dışında mekan göstermesin.
Ya çocuk bebek olsa ölse şerefsiz haysiyet yoksunu...
Donecegi yok ama insan bekliyor iste....