PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trtunıng kasım sayısı 28 ekim salı günü bayilerde...

atilatilgan
27-10-2008, 00:25
http://img135.imageshack.us/img135/7707/kapakkasimqe6.jpg

http://www.trtuning.com.tr/fanclub/images/icons/icon16.gif İstanbul, Ankara ve Konya’dan Alman, Japon ve Fransız menşeli modifiyeli otomobiller, 8 farklı etkinlik, haberler, otomobil dünyası, sürüş izlenimi, R/C model, internet, teknik, sanal tuning, röportaj ve motorsporları sayfaları ile 4 dev poster TRTUNING Kasım sayısında sizleri bekliyor...

TUNING

* SUBARU IMPREZA STI
Ankara’daki en özel STi’lardan biri olan Arif Soylu’nun otomobili, Tork Garaj’ın kusursuz işçiliğini gözler önüne seriyor...

* CITROEN SAXO TURBO
%100 Türk işçiliği ve emeği ile gerçekleştirilen Ahmet Coşkun Bayır’ın Citroen Saxo VTS Turbo’su, en özel ve en başarılı projelerden birisi olarak dikkat çekiyor...

* HONDA CIVIC TURBO
EK Civic, Greedy TD04H-19T turbo kit ile günlük kullanım için ideal bir performans makinası halini almış...

* RENAULT SPORT MEGANE
4 yıldır otomobilinde çok farklı modifikasyonlar deneyen Göktuğ, tam bir Renault fanatiği...

* BMW 318 iS TURBO
Konya’nın en özel projelerinden birini kendi yaşam alanında görüntüledik. Konya Drag Pisti, BMW 318 iS Turbo ile sıkı bir ikili oluşturdu...

* HONDA INTERGRA TURBO
Korhan’ın Honda Integra’sı, turbo aplikasyonu ile tam anlamı ile yeniden doğdu...

* VOLKSWAGEN KAFER 1200
İki gencin Kafer tutkusu, farklı bir modifiye tarzı ile birleşince ortaya bu sürüngen araç çıkmış. Eski görünümlü ama, tüm meraklı gözler üzerinde...

* VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI
Recep Demir, VW Passat’ına jant ararken BB Tuning’e gitmiş ve tam bir tuning hastalığına yakalanıp çıkmış. Passat, Caractere body kitle farklı bir karaktere bürünmüş...

* HONDA CIVIC VTECII
Sound Of Master imzalı müzik sistemi ile dikkat çeken Ali İbrahim Kul’a ait Honda Civic VTEC II, Deepblack imzalı kareler ile sayfalarımıza konuk oluyor...

http://img261.imageshack.us/img261/1802/icerikkasimex9.jpg

R/C MODEL
Samet Ceylan R/C Drift Challenge 2008’de birincilik kazandığı Tamiya TT-01’i, hiç standart parça kalmayacak şekilde modifiye etmiş. Nissan GT-R Tolga Köken imzalı kareler ile sayfalarımıza konuk oluyor...

AKTİVİTE
Turkeycarclub Time Trial, Büyük Hondam Buluşması Vol III, VWTurk Birthday Party, ReptileTeam Karting Turnuvası ile Carmania Club, Honda Squad ve Caralem iftar organizasyonları...

İSTANBUL PARK TRACK DAY
“Pist Günleri” serisi Buğra Yıldırım ve Atıl Atılgan organizasyonu ile İstanbul Park pistine taşındı. İstanbul Park pistinde ilk kez karma bir grup organizasyonu gerçekleştirilirken, katılımcılar unutmayacakları dakikalar yaşadılar. Bu çok özel gün, A.Can Öztürk imzalı kareler ile sayfalarımıza konuk oluyor...

INTERNET
ItalyCar, RenaultClubTR, LfsTurk ve Turkcar web sitelerinin detaylı tanıtımları...

AUTOSHOW 2008
Uluslararası İstanbul Autoshow 2008 Fuarı kapılarını 09-19 Ekim tarihlerinde açtı ve rekor kırarak 650.000 ziyaretçiye ulaştı. Fuardan en güzel kareler...

SÜRÜŞ İZLENİMİ
Fiat 500, Mazda3, Kia Picanto ve Seat Ibiza sürüş izlenimleri...

TEKNİK
JDM Works’den Mustafa Mert Kazanç, bu ay sizlerle daha iyi bir yol tutuş için bilmeniz ve uygulamanız gerekli detayları paylaşıyor...

RÖPORTAJ
Drift Academy Istanbul eğitmenleri Harry Müller ve Faruk Kuğay, drfite nasıl başladıklarından, bugüne kadar katıldıkları şampiyonalara, kullanıkları otomobillerden, Türkiye’de driftin geleceğine pekçok konuda sorularımızı cevapladı...

MOTORSPORLARI
Dünya Ralli Şampiyonası 12.yarışı Katalunya Rallisi, Kıtalararası Ralli Şampiyonası 8. yarışı Sanremo Rallisi ve Türkiye Pist Şampiyonası 5.yarışı...

http://img258.imageshack.us/img258/4151/posterkasimht3.jpg

4 DEV POSTER
Subaru Impreza STi, Citroen Saxo VTS Turbo, Nissan Silvia S15-Harry Müller ve Drift Academy Istanbul kursiyerlerinden Emre Tanrıöver posterleri...

Ayrıca bu sayıda yer alan modifiyeli otomobillerin wallpaper’larına yenilenen web sitemiz www.trtuning.com.tr (http://www.trtuning.com.tr) “wallpaper” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Jan™
27-10-2008, 00:28
güzel sayı elinize sağlık abi

Dragger
27-10-2008, 00:29
Ellerinize saglık, cok güzel görünüyor :)

Tanıdık otomobiller de cok :)

atilatilgan
27-10-2008, 00:31
Teşekkürler arkadaşlar.

Her sayı için çok emek harcanıyor elbette ama, bu sayı benim favorilerim arasında :)

mechanıcer
27-10-2008, 00:33
cok guzel bı sayı olmus gıbı gorunuyor.sonunda korhan abının tegnı sayfalarda gorduk :D

FaTiH44
27-10-2008, 00:37
Elinize sağlık.Salı günü heryerde bulabilirmiyiz dergiyi?istanbul dışına çıkcam da çıkmadan alayım.

atilatilgan
27-10-2008, 00:42
Elinize sağlık.Salı günü heryerde bulabilirmiyiz dergiyi?istanbul dışına çıkcam da çıkmadan alayım.

basıldı ve yarın dağıtıma çıkacak çok çok büyük bir aksilik olmazsa, dağıtım planına göre Salı günü tüm Türkiye'de bayilerde olacağız...

Grs91
27-10-2008, 00:43
ellerinize saglık atıl abi , merakla beklıyorum bu sayıyı ;)

atilatilgan
27-10-2008, 00:49
ellerinize saglık atıl abi , merakla beklıyorum bu sayıyı ;)

EVO'nun fotoğrafı da çok güzel yahu :D

Grs91
27-10-2008, 00:58
EVO'nun fotoğrafı da çok güzel yahu :D

hehe goricezzz dicemmm biliom fotoyu dergide nası cıkmıs onu merak edıom :D

gorke
27-10-2008, 02:09
elinize sağlık atıl, ahmet, abdurrahman abi.. yrn alıcam dergiyi..

Bestsi
27-10-2008, 11:13
Cok guzel gorunuyor ellerinize saglık

Eriador
27-10-2008, 11:27
Bu sayıda kaçmaz sayılardan biri anlaşılan elinize sağlık :)

gorke
27-10-2008, 11:35
abi hiçbi yerde yok şu anda dergi yanlız, demin çıktım almaya. salıymış çıkışı.. :o boş döndüm

atilatilgan
27-10-2008, 11:36
abi hiçbi yerde yok şu anda dergi yanlız, demin çıktım almaya. salıymış çıkışı.. :o

Görkemcim başlığa bi daha bi bak istersen :)

Yarın (Salı) bayideyiz...

gorke
27-10-2008, 11:39
evet abi demin gördüm :) heves kursakta kaldı.

YavuzNaz
27-10-2008, 11:41
elinize sağlık ilan başlıkları dikkat cekici saxo turbo civic turbo bol boostlu bi sayı olmus gibi :)

KaanKY
27-10-2008, 11:43
renklı sayı kırmızı saXo tanıdık gelıyoo bıyerden
uyarı aldık yanlış yazmısım düzeltim :D:D:D:D

Vts_Power
27-10-2008, 11:48
dumanlıcaz die gitti bi takım sıfır lastikler :D güzel sayı bekliyoruz yarını bakalım

MeRtCaN
27-10-2008, 11:52
dumanlıcaz die gitti bi takım sıfır lastikler :D güzel sayı bekliyoruz yarını bakalım

oy oy fena olmsuh ama abıcım :D

BoRa_200SX
27-10-2008, 11:58

lastik ok başka :D
alıp okuyalım bakalım neler demişler

elinize sağlık ayrıca :icon_tup:

crazydog
27-10-2008, 12:02
masallah atıl abı gayet guzel bı sayı oldu gok2 nun arac olsun saxo turbo olsun dıger tum araaclar olsun mukemmel gozukuyor yarın sabahtan bayııdeyım :D
ellerınıze saglık tekrardan :)

serhatgüzelsoy
27-10-2008, 12:09
Gerçekten alınıp okunması lazım bu sayının birbirinden değerli araçları sergileyenlerin emeğine sağlık. Saxoya olan hayranlığımı gizliyemiyeceğim çok güzel bir proje fotoğraflardada süper görünüyor emeklerine sağlık yarın ilk işim bayiye gitmek olacak :)

atilatilgan
27-10-2008, 12:30

Ahmet tekrar teşekkürler.

Bizi kırmadın 2 lastiği çöpe attın ama gerçekten de çok güzel iş çıktı. Fotoğrafları, yazısı, detay fotoğrafları, sayfa tasarımlı ve posteri ile çok konuşulacak gibime geliyor Saxo ;)

Döner Power :D

dragon07
27-10-2008, 12:33
maşşalah dergiye.sitemizdende çok güzel 2-3 tane çok kaliteli araçlar çıkmış :)

Blackbird
27-10-2008, 12:40
Uzun süredir almıyordum ama bu sayı saglam ;) kaçmaz

Vts_Power
27-10-2008, 12:44
Ahmet tekrar teşekkürler.

Bizi kırmadın 2 lastiği çöpe attın ama gerçekten de çok güzel iş çıktı. Fotoğrafları, yazısı, detay fotoğrafları, sayfa tasarımlı ve posteri ile çok konuşulacak gibime geliyor Saxo ;)

Döner Power :D

Rica ederim Atıl bende çok keyif aldım lastik yakarken :) ayrıca bende teşekkür ederim arabama bu kadar detaylı yer verdiğin için

döner sözüm var sanada tadı damağında kaldı kutlunun :D bekliyoruz senide Ankara'ya

Mechanix
27-10-2008, 13:16
Biz beraber geliriz Atıl abiyle , işin ucunda gıda varsa sonuna kadar gideriz ! Heyt !

Vts_Power
27-10-2008, 13:36
Biz beraber geliriz Atıl abiyle , işin ucunda gıda varsa sonuna kadar gideriz ! Heyt !

sen gel arabamdan uzak dur yeterki :D bütün Ankara'daki dönerler feda olsun

tuner faruk
27-10-2008, 13:46
güsel sayıya benziyo trtuning de değişimler var bu aralar herhelde :D

DogukanB
27-10-2008, 14:11
Elinize sağlık, çok güzel sayı olmuş. Subarunun başlıkta iyimiş, maksimum tork.:)

KaanKY
27-10-2008, 14:21
sen gel arabamdan uzak dur yeterki :D bütün Ankara'daki dönerler feda olsun

ahmet abı bende gelıyım mı doner ısmarlıyosan :D:D ayranlar benden olur tamam mustafayıda ben alırım buyuk rısk bak :D :D :D

Vts_Power
27-10-2008, 14:31
geel kaanım sene gel :)

atilatilgan
27-10-2008, 15:13
güsel sayıya benziyo trtuning de değişimler var bu aralar herhelde :D

Değişim sürekli olmak zorunda ki kalite yükselsin. Stokta çok güzel otomobiller var bekleyen bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Önümüzdeki aylarda çok enteresan araçlar ile sizleri şaşırtmaya devam edeceğiz :)

atilatilgan
27-10-2008, 15:15
Rica ederim Atıl bende çok keyif aldım lastik yakarken :) ayrıca bende teşekkür ederim arabama bu kadar detaylı yer verdiğin için

döner sözüm var sanada tadı damağında kaldı kutlunun :D bekliyoruz senide Ankara'ya

Rica ederim Ahmet....

Yeme içme işin bahanesi tabi, ilk fırsatta Ankara'ya gelmeyi çok istiyorum ;)

ahmetbaha-drs
27-10-2008, 16:28
Masallah Atıl abi,gene guzel bi sayı,Butun araclar gercekten cok hos ve dergiye yakısır+rc'ler dahil:)

Baran^
27-10-2008, 20:13
Guzel bir sayı olmuş fakat ben 2 hafta sonra gidip alıcam cunku cok gec geliyor istanbuldaki bayılere bile :)

Low-Rider
27-10-2008, 20:45
Önce ki sayılara göre çok daha kaliteli gözüküyor,alalım bakalım.

tdi_mania
27-10-2008, 23:44
ewt arkadaşlar gerçekten bu sayı bomba kacırmayın alın derım ben atıl abiye ve ekibe tum ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım çekimler çok güzel geçti süper kareler cıkmıs b6 mız olması gereken dergide..

atilatilgan
28-10-2008, 00:07
ewt arkadaşlar gerçekten bu sayı bomba kacırmayın alın derım ben atıl abiye ve ekibe tum ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım çekimler çok güzel geçti süper kareler cıkmıs b6 mız olması gereken dergide..

Biz de sana teşekkür ederiz Recep ;) Beni kırmadın, vakit ayırdın, o kadar yol geldin...

atilatilgan
28-10-2008, 15:12
Guzel bir sayı olmuş fakat ben 2 hafta sonra gidip alıcam cunku cok gec geliyor istanbuldaki bayılere bile :)

İstanbul'da bugün her iki yakada da bayilerdeyiz. Anadolu'da bazı iller yarına kalabilir sadece...

gorke
28-10-2008, 21:18
ben aldım. keşke istanbul park az daha detaylı olsaydı.. gerçekten güzel olmuş dergi.

yagizs
28-10-2008, 21:29
çok güzel bir sayı olmuş, ellerinize sağlık...
Wallpaper 'lar ne zaman ekleniyor ?

atilatilgan
28-10-2008, 21:50
ben aldım. keşke istanbul park az daha detaylı olsaydı.. gerçekten güzel olmuş dergi.

Bunu ben de çok isterdim açıkçası Görkem. Ama son anda yetiştirebildik ve o kısa sürede bunlar çıkabildi. Beğenin için teşekkürler :)

çok güzel bir sayı olmuş, ellerinize sağlık...
Wallpaper 'lar ne zaman ekleniyor ?

Yarın sitede olur ;)

hilalseyhan
28-10-2008, 21:50
güzel bir sayıya benziyor.Almak gerek :)

atilatilgan
28-10-2008, 21:52
güzel bir sayıya benziyor.Almak gerek :)

Bu ay Evo'muz yok ama İstanbul Park'tan GRS 91'in güzel fotoğrafları var :) Ama önümüzdeki ay güzel bir Evo sürprizi yapabiliriz :eek:

BoRa_200SX
28-10-2008, 21:59
Benim adım da yazılmış ya teşekkür bölümün de.. çok duygulandım Ahmet şaşırttın beni sanırım bişeyler ısmarlamam gerekicek bu durumda :D

atilatilgan
28-10-2008, 22:02
Benim adım da yazılmış ya teşekkür bölümün de.. çok duygulandım Ahmet şaşırttın beni sanırım bişeyler ısmarlamam gerekicek bu durumda :D

Bora ben seni 3-4 sene önceden 80binden tanıyorum dimi :D

Grs91
28-10-2008, 22:09
Bu ay Evo'muz yok ama İstanbul Park'tan GRS 91'in güzel fotoğrafları var :) Ama önümüzdeki ay güzel bir Evo sürprizi yapabiliriz :eek:

my first priority is Evil-R :cool: i luv it

BoRa_200SX
28-10-2008, 22:20
Bora ben seni 3-4 sene önceden 80binden tanıyorum dimi :D

Sanırım orda denk gelmişizdir otomobil forumlarında :D
borayıda ordan tanıdım aman orda bu konularla ilgilenmiyorum ben zaten ;):)

bakim duruyormusun oralarda ;)

dergiye yazdığınız bora ben işte nerden nereye

atilatilgan
28-10-2008, 22:25
Sanırım orda denk gelmişizdir otomobil forumlarında :D
borayıda ordan tanıdım aman orda bu konularla ilgilenmiyorum ben zaten ;):)

bakim duruyormusun oralarda ;)

dergiye yazdığınız bora ben işte nerden nereye

Yokum artık yokum :D evli barklı çoluk çocuk sahibi adamız artık :D

Bora eski ekürim hala görüşüyoruz... Evet nerden nereye ;)

mr.korhan
28-10-2008, 22:31
Kasım ayında Türkiyenin ilk Turbo integrasına Yer Veren TR tuning 'e
ve Atıl Atılgana,,,,
özellikle Çekimler için hassasiyetle yaklaşan ve ustalığını konuşturan Özgün Kutlu Türer'e çok Teşekkür ederim..:Bravoo:

BoRa_200SX
28-10-2008, 22:45
Yokum artık yokum :D evli barklı çoluk çocuk sahibi adamız artık :D

Bora eski ekürim hala görüşüyoruz... Evet nerden nereye ;)

Biz de istanbulda tanışmıştık bi yarışta daha doğrusu kafasında bi parlak bi tasla geziyordu ordan aklımda kalmış sitede tanışmıştık sonrada epeydirde motora egsoz v.s. bişeyler alıcak sorup duruyor sonra yalan oluyor :hahaha::hahaha:

valla bende evlenmeden ordan çıkmam sanırım sıkıntımı alıyor iyi geliyor iyi ;);)

atilatilgan
29-10-2008, 21:22
Kasım ayında Türkiyenin ilk Turbo integrasına Yer Veren TR tuning 'e
ve Atıl Atılgana,,,,
özellikle Çekimler için hassasiyetle yaklaşan ve ustalığını konuşturan Özgün Kutlu Türer'e çok Teşekkür ederim..:Bravoo:

Bizim için zevkti Korhan, biz de sana teşekkür ederiz. Beğenmene sevindim ;)

Kaan bm 7679
30-10-2008, 16:31
elınıze emegınıze saglık ;)

ef186
30-10-2008, 22:16
ovvvvvvvvvvvvvvvv Ne güsel dergi bu 3 sayfası dahada ovvvvvvvvvvvvvv :D uhehuuhe

eser
30-10-2008, 22:55

kanka sana katılmamak elde değil ;) atıl abi herşey için tekrar teşekkür ederim

atilatilgan
30-10-2008, 23:36

ilgine teşekkürler,beğendiysen ne mutlu bize :icon_tup:

ovvvvvvvvvvvvvvvv Ne güsel dergi bu 3 sayfası dahada ovvvvvvvvvvvvvv :D uhehuuhe

hehe daha güzelleri olacak o sayfaların dur dur :D

kanka sana katılmamak elde değil ;) atıl abi herşey için tekrar teşekkür ederim

Rica ederim Eser, henüz bişey yapmadık ;)

BaybuRtlu69
31-10-2008, 15:39
Güzel Bi sayı oldu derginin bu ayki sayısında 3 tane Honda olması ayrı bi güzellik :) + HondaSquad :)

Güncel...

crazydog
31-10-2008, 20:46
bu ay evo'muz yok ama istanbul park'tan grs 91'in güzel fotoğrafları var :) ama önümüzdeki ay güzel bir evo sürprizi yapabiliriz :eek:

hehehe 4 gosle beklıorum abi :D:D:D

atilatilgan
02-11-2008, 22:25
Güzel Bi sayı oldu derginin bu ayki sayısında 3 tane Honda olması ayrı bi güzellik :) + HondaSquad :)

Güncel...

Oooo Emre burda da buldun demek beni :D