Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araba sizce ne kadar eder ?
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
asscutter
29-10-2016, 17:58
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-met-mer-2016-seat-leon-tdi-plus-dsg-plus-xenon-plus-hatasiz-354761351/detay/)
arkadaşlar aracı ciddi düşünüyorum fiyatı normal gibi geldi kaça alınmalı sizce?teşekkürler
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-met-mer-2016-seat-leon-tdi-plus-dsg-plus-xenon-plus-hatasiz-354761351/detay/)
arkadaşlar aracı ciddi düşünüyorum fiyatı normal gibi geldi kaça alınmalı sizce?teşekkürler
Fiyatı çok yüksek , arkadaşım geçen hafta cam tavanlı 9binde kazasız boyasız 74bine aldı jantlarıda style jant değildi
Bunu ederi bence max 67 68 şahsen fazlasını vermezdim
asscutter
30-10-2016, 10:54
en uygun fiyatlardan birini verdi bu arkadaş bugün konuşucam malesef o fiytlara hep bakıyorum fakat bulamıyorum
2009 lci, 70binde kazasız boyasız 3.16i ne eder?
Komple bej spor direksiyon digital klima, start stop adaptif far vs vs sanrooflu hariç her donanım var
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibnden-cam-tavan%2Cozel-renk-dsg-f1-vites-golf.orj-24-binde-356270122/detay)
55 e alınırmı beyler :D
İbrahim33
30-10-2016, 20:25
alınmaz mı :) bulsam hemen alırım şahsen.
2013 leon tdi dsg, füme led paket. 14.000 kayıt var, sağ ön çmurluk değişmiş bide direksiyon kutusu. Park halinde vurdular araca. Kilometre 90.000, 4 yıllık garanti var ne kadara alınır? Satarı ne olur?
Arkadaşlar öncelikle selamlar Bir arkadaşım da sigortadan alınıp. Sonradan g.t koyulmuş renk tutsun diye bel altı boyanmıs 1.6 tfi comfortline passat var gümüş gri içi siyah deri döşeme sunroof var dsg vites 56.000 tl hasar kayıdı var sizce kaça alınır ? Orj 26.000 de
Yazmayı unutmusum 2015 model
asscutter
31-10-2016, 10:28
hatasızı 109-110 eder oda kaporta durumuna göre 90 95 civarı alınır
i-vtec07
31-10-2016, 10:32
Arkadaşlar öncelikle selamlar Bir arkadaşım da sigortadan alınıp. Sonradan g.t koyulmuş renk tutsun diye bel altı boyanmıs 1.6 tfi comfortline passat var gümüş gri içi siyah deri döşeme sunroof var dsg vites 56.000 tl hasar kayıdı var sizce kaça alınır ? Orj 26.000 de
85 den fazla vermezdim abi . 56 lira cok ,satışı yavaş olur uygun alıp uygun satmak gerek .
92-93 yazsak 90 liraya satılırmı peki ?
Arkadaşlar,
35-36 liralarda Fiesta-Corsa-Accent Era-Linea vb. araç arıyorum, aklıma en çok yatan araçlar fiestalar ancak fiestalar hakkında pek bir bilgim yok.
1-2 parça boyalı, 2012 üzeri tercihen 75bin km altında ki fiestanın fiyat aralığı nedir? Donanım seviyeleri nedir? 1.4 TDCI ve 1.5 TDCI diye iki ayrı seçenekler var ***** sitede bu motorlar donanım seviyesinde ki farkları nelerdir? (Yani hangi donanımda 1.4 dtci hangisinde 1.5 tdci geliyor) Boş paket hangisi tam anlayamadım aslında.
Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bir de piyasası nasıldır bu araçların? Corsa mı önerirsiniz yoksa Fiesta mı? 4-5 ay ikame olarak kullanacağım o yüzden piyasası da önemli benim için.
AliGizda
01-11-2016, 08:43
Arkadaşlar,
35-36 liralarda Fiesta-Corsa-Accent Era-Linea vb. araç arıyorum, aklıma en çok yatan araçlar fiestalar ancak fiestalar hakkında pek bir bilgim yok.
1-2 parça boyalı, 2012 üzeri tercihen 75bin km altında ki fiestanın fiyat aralığı nedir? Donanım seviyeleri nedir? 1.4 TDCI ve 1.5 TDCI diye iki ayrı seçenekler var ***** sitede bu motorlar donanım seviyesinde ki farkları nelerdir? (Yani hangi donanımda 1.4 dtci hangisinde 1.5 tdci geliyor) Boş paket hangisi tam anlayamadım aslında.
Bir de piyasası nasıldır bu araçların? Corsa mı önerirsiniz yoksa Fiesta mı? 4-5 ay ikame olarak kullanacağım o yüzden piyasası da önemli benim için.
1.4 TDCİ olan motorlar eski tipi 1.5 olan olanlar ise yeni tip. Alabiliyosan eğer 1.5' lerinden al. En boş paketi Trend' dir. Corsa Fiesta' ya göre daha sert ve daha ağır kanlıdır. O fiyatlara 301 veya C-Ellyse' de bakabilirsin.
207 1.4 HDI Premium
Sol çamurluk değişen 2-3 parça boya 110k km
Ne kadar eder 25 - 28 arası uygun mudur ?
Örnek araç:
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bayan-ogretmenden-temiz-araba-355910069/detay)
2013 leon tdi dsg, füme led paket. 14.000 kayıt var, sağ ön çmurluk değişmiş bide direksiyon kutusu. Park halinde vurdular araca. Kilometre 90.000, 4 yıllık garanti var ne kadara alınır? Satarı ne olur?
Var mı yorumu olan. Bu arada kayıt 10.000 TL imiş.
2010 Peugeot 207 millesim 1.4 hdi bir parça boyalı 150 bin km de
Ne kadar verilmeli maksimum. Yada Maksimum ederi nedir.?
Emrecan-R
01-11-2016, 10:12
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-f1-otomatik-1.8-executive-140hp-full-358161862/detay) kaç verilmeli bu araca?
bunların piyasası çok mu yavaş arkadaşlar varmı alıp satan?? bu durumda bir araç kaca almalıyız
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yetkili-servis-bakimli-hatasiz-347774137/detay/)
Birkan61
01-11-2016, 12:40
bunların piyasası çok mu yavaş arkadaşlar varmı alıp satan?? bu durumda bir araç kaca almalıyız
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yetkili-servis-bakimli-hatasiz-347774137/detay/)
araba peynir ekmek gibi satılan bir araç
donanım baz olan active ondan ilandaki araç epeydir ilanda olabilir
4 kez punto geçti elimden puntoyu satamama gibi bi durumunuz olmaz pert kayıtlısını 20 günde verdim
fakat evo kasada active donanım bakmayın derim daha zayıf gidiyor
vw polo 1.2 tsi dsg comfortline 2014 13000de nedir bunların ederi?
teşekkürler
vw polo 1.2 tsi dsg comfortline 2014 13000de nedir bunların ederi?
teşekkürler
46 47 eder gibi
İbrahim33
03-11-2016, 17:32
Arkadaşlar,
Düşünürsen 2011 model 64 bin km de dizel era var , araç bana ait. 28 liraya bırakabilirim.
İbrahim33
03-11-2016, 19:15
2012 a6 dizel beyaz içi siyah bayi çıkışlı vakum hariç full 140 bin km'de. 3 parça boya 1 parça değişen var. 8 lirada tramer kaydı çıkıyor. 128 liraya alınır mı ?
İbrahim33
03-11-2016, 19:16
ekleme : boyalardan biri kaputta.
2013 model Caddy 1.6 TDI Trendline. Bordo renk. Tek parça işlemli yada değişik hatırlamıyorum (ön çamurluk). Kalan kısım boyasız. 68 binde. İkinci sahibi. Bu araba ne eder şimdi bu piyasada ?
i-vtec07
03-11-2016, 20:28
2013 model Caddy 1.6 TDI Trendline. Bordo renk. Tek parça işlemli yada değişik hatırlamıyorum (ön çamurluk). Kalan kısım boyasız. 68 binde. İkinci sahibi. Bu araba ne eder şimdi bu piyasada ?
Renk ofsayt . 40 a ne kadar yakın bi paraya alırsan o kadar iyi olur abi . Satarıda 43-44 . Manuel için bu yorumum dsg farklı olur .
devil_berk22
03-11-2016, 20:38
2010 Peugeot 207 millesim 1.4 hdi bir parça boyalı 150 bin km de
Ne kadar verilmeli maksimum. Yada Maksimum ederi nedir.?
arkadaşıma nokta boyasız 2011 gri renk 1.4hdi trendy paket 70bin km.de aldık 35bin tl ye bu hafta
AliGizda
04-11-2016, 08:32
2012 VW Golf 1.2 TSI Midline Plus 55.000 KM' de sadece şöför kapısı değişik komple yetkili servis bakımlı. Ne kadar eder?
2006 Getz En dolusu+sunroof. Kaput çamurluk değişik , hasar kaydı yok. Ne kadar eder arkadaşlar. :)
asscutter
04-11-2016, 18:40
2012 VW Golf 1.2 TSI Midline Plus 55.000 KM' de sadece şöför kapısı değişik komple yetkili servis bakımlı. Ne kadar eder?
44-45 civarı alınsa yarar
asscutter
04-11-2016, 18:54
2012 a6 dizel beyaz içi siyah bayi çıkışlı vakum hariç full 140 bin km'de. 3 parça boya 1 parça değişen var. 8 lirada tramer kaydı çıkıyor. 128 liraya alınır mı ?
tramerine göre normal fiyatı her durumda 3-4 bin yedirir fakat durduguna değmez
ayrıca bu kasalarda vakum aranan özelliktir.
baya uzun zamandır satılıklarda bu araç. fiyatı da düşmüyor. Nasıldır bu arava ve ederi nedir sizce? gümrük vs diye geçmişti sanırım dorumun bi yerlerinde.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-bmw-3.35d-hatasiz-boyasiz-cift-sunroof-ozel-uretim-286-ps-359219260/detay)
hızlı bi sw ne önerirsiniz başka ?
asscutter
06-11-2016, 11:22
6 ay önce falan gümrükten çıkmıştı fazlada bi detay bilmiyorum
huseyinturk
06-11-2016, 18:13
Araba çok güzel duruyor ama bağcılar ve galeri ikilisi bir araya gelince, bir de üstüne plaka kapalı olunca yüksek ihtimmal alınmaması gereken bir arabadır
Tüple binilse binilirmi bu paralara alınıp?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fer-car-2008-bmw-320i-premium-isik-paket-sunroof-lu-m-paket-360425617/detay)
AhmetKaratay
06-11-2016, 18:20
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2.900-km-de-1.4-90ps-yeni-opel-corsa-enjoy-konfor-paket-357603143/detay/)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-garaj-arabasi-sigara-icilmemis-361055966/detay/)
bu araçlar ne kadara alınır ne kadara satılır?
rain man
06-11-2016, 18:44
Araba çok güzel duruyor ama bağcılar ve galeri ikilisi bir araya gelince, bir de üstüne plaka kapalı olunca yüksek ihtimmal alınmaması gereken bir arabadır
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fer-car-2008-bmw-320i-premium-isik-paket-sunroof-lu-m-paket-360425617/detay)
Arabanın çizgisinde bir tuhaflık var içe sinmeyen. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
huseyinturk
06-11-2016, 18:55
Arabanın çizgisinde bir tuhaflık var içe sinmeyen. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Yan kısımdaki hatlar biraz orjinalinden kabarık gibi duruyor, asvaltın renge yansınmasından sanki çizgileri düz gibi arabanın. Ama dediğim gibi Bağcılar-Galeri-Plaka Yok şeytan üçgeni tamamlanmış
#535 plaka geçmişine bakın 17 uu 3.. ise yada geçmişinde o plaka ise uzak durun mayısta biz,bağcılarda bi galericiye aynı renk aynı motor E90 verdik. Kazalı halde. 3 takla atmıştı araba.sağ a ve b sutunu pestil olmuştu ona çok benziyor. Alan kişi dükkanın adını söylememişti bu galeri değil. Ama belli olmaz galericilerin elinde araçlar hep gezer.
Edit geri gelsin ( söylemişti.)
Emre İlbi
06-11-2016, 23:02
Bağcılarda şuan ismini hatırlayamadığım bir galeriye, geçen yıl bir araç için gittim,
adam 25 tane foto gönderdi, telefon çekimi,
sorgulamaları yaptım, araç dediği gibi gözüküyor, telefonda pazarlık yapmıyor,
rakam piyasadan 4-5 bin yüksek, dedim herhalde arabaya güveniyor,
bunların hepsi bir değil ya, içlerinde düzgün olanlarıda vardır elbet,
İstanbul'a gittim, sağdan vurmuş, sözde boyasız düzelttirmiş, çamurluk dalga dalga, tamponla çamurluk arasına kafam girer,
araba harita gibi, km en az 200bin geri gelmiş, fotolarda içi-dışı çiçek gibiydi,
ilanda yazanla km sorgusu örtüşüyordu, takıntılıyımdır, yıl bazında baktım, 2 yılda yaptığı km hep aynıydı,
her muayeneye girmeden işlemi yapmış girmiş sanırım,
anten kırılmış, tavan su almış, olduğu gibi sarkmış, 4 adet toplu iğne ile tavan döşemesini tutturmuş,
arabanın içi rezalet, pişkin pişkin "boyatsaydım, bu araba boyalı diyecektin" dedi,
kesinlikle araç boyasız diye gitmedim, ilk sahibinden, içinde sigara içilmedi, sıfırdan beri servis bakımlı demişti,
sorgulamada ilk sahibi gözüktüğü için, inanıp gittim,
ilk sahibinden oluşu, sigara içilmemiş oluşu, servis bakımlı oluşu beni cezbeden kısımlardı,
ancak koca bir hayal kırıklığı, yakındaysanız risk almaya değer,
çünkü ikinci el başlı başına risk :)
huseyinturk
06-11-2016, 23:42
Bağcılarda farklı galerici sitelerinde esnaflık yapan iki kuzenim var, ikinci elin teksası o siteler, tefeciliğin adı zaten vadecilik olmuş. Araba sıfır olsa yine güvenip almam.
İlanı neden paylaştım, çok tatlı duruyor araba belki galeri bir hata yapmıştırda araba alınacak bir arabadır :)
AliGizda
07-11-2016, 10:39
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-sahibinden-sanruf-cam-tavanli-46500-km-delta-228952520/detay/)
Bu araç kaça alınmalı? Amacım kar etmek değil, aldığım paraya satsam yeter :) İkinci elde satarken zorlanırmıyım? Bu fiyat aralığında bu dolulukta dizel ne alınır?
exclusive
07-11-2016, 14:19
352313924 ilan no aracım fiyatta alan arkadaşında kazanacağı şekilde bir şeyler yaparım
Nightfish
07-11-2016, 14:50
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-sahibinden-sanruf-cam-tavanli-46500-km-delta-228952520/detay/)
Bu araç kaça alınmalı? Amacım kar etmek değil, aldığım paraya satsam yeter :) İkinci elde satarken zorlanırmıyım? Bu fiyat aralığında bu dolulukta dizel ne alınır?
Eski çalıştığım şirkette bunlar şirket aracıydı. Düşmanımın başına gelsin istemem bu araba. Araçları gerçekten düzgün kullanmamıza rağmen çıkmayan saçma sapan sorun kalmadı. Parça sıkıntısı çok büyük. Arka camı kırılan bir araç 2 hafta arka cam bekledi mesela.
Genişlik, görünüm, donanım ve gidişi çok güzel. Yedek parçası ve servisi bela, parça bulması bela. Ek olarak 2. eli çok sıkıntılı ve saçma sapan sorun çıkarıyor sürekli.
AliGizda
07-11-2016, 15:09
Eski çalıştığım şirkette bunlar şirket aracıydı. Düşmanımın başına gelsin istemem bu araba. Araçları gerçekten düzgün kullanmamıza rağmen çıkmayan saçma sapan sorun kalmadı. Parça sıkıntısı çok büyük. Arka camı kırılan bir araç 2 hafta arka cam bekledi mesela.
Genişlik, görünüm, donanım ve gidişi çok güzel. Yedek parçası ve servisi bela, parça bulması bela. Ek olarak 2. eli çok sıkıntılı ve saçma sapan sorun çıkarıyor sürekli.
Bütün hayallerimi yıktın :) Otomatikmiydi sizdekiler? Otomatikleri için genelde sorunlu diyorlar. O zaman Bravo' ya yönelcez desene
rain man
07-11-2016, 15:27
Bütün hayallerimi yıktın :) Otomatikmiydi sizdekiler? Otomatikleri için genelde sorunlu diyorlar. O zaman Bravo' ya yönelcez desene
Abi otomatikleri duologic şanzuman ile aynı diye biliyorum. Çok bilgim yok ama hatırımda çok tasvip edilen bir şanzuman değildi diye aklımda kalmış.
Lancia Alfa romeo'dan daha kötü şansa sahip bu konuda. Az çok siz de aşinaydınız sanırım alfa romeolara ya da benim hatırımda öyle kalmış. Açıkçası şöyle konuşayım, ben gerçekten de piyasadaki alfa romeo ustalarının yetersiz servislerinin de ilgisiz olmasından dolayı değer kaybeden araçlar olduğunu düşünüyorum. Bunun kaderi de onlardan iyi olamaz. Ama kullanım için genel görüş olumlu yönde.
İlandaki araç içinse bir yıl önce bu arabalar 45 civarı gidiyordu sanki, tamam bunun km'si düşük de fiyat sanki fahiş gibi geldi. O paraya giulietta da var. İlla bir italyan olacaksa 1.6 jtd giu tavsiye ederim.
Nightfish
07-11-2016, 15:29
Otomatik bizdekiler. Şanzımanda sorun çıkmıyor aslında. Otomatik şanzımanın geçişleri inanılmaz yavaş olduğu için acı çektiriyor insana :)
Bizim araçlarımızın tamamında (istisnasız tamamında) 4 cam motoru birden bozuldu. Garantiden parça değişecek dediler. Ancak parça yok, 6 ay parça bekledik. Cam tavanların açma kapamasında sıkıntı yaşadık 3 araçta.
Araçlardan birinde şanzımanda Eco gibi bir tuş var o bozuldu. Araç yolda giderken Vites N'ye geçti, sağa çekip D'ye alın gibi uyarı veriyordu.
Nasıl başardıklarını anlayamadık ancak fren balatalarında bi sorun varmış, 3-4 araçta fren diski yandı. Hayatımda ilk kez duydum böyle bir olay. Diskler mor renge dönmüştü. Garantiden değişti yine.
Bu şekilde saçma sapan 3-4 çeşit arıza daha çıktı araçlarda. Genelde garantiden değişiyor ancak parça olmadığı için beklemek gerekiyor. Bir de bizdeki araçlar 2014 modeldi, garanti kapsamı içindeydi. Garantisi bitmiş araçlarda uygulama nasıl olur bilmiyorum.
AliGizda
07-11-2016, 15:33
Abi otomatikleri duologic şanzuman ile aynı diye biliyorum. Çok bilgim yok ama hatırımda çok tasvip edilen bir şanzuman değildi diye aklımda kalmış.
Lancia Alfa romeo'dan daha kötü şansa sahip bu konuda. Az çok siz de aşinaydınız sanırım alfa romeolara ya da benim hatırımda öyle kalmış. Açıkçası şöyle konuşayım, ben gerçekten de piyasadaki alfa romeo ustalarının yetersiz servislerinin de ilgisiz olmasından dolayı değer kaybeden araçlar olduğunu düşünüyorum. Bunun kaderi de onlardan iyi olamaz. Ama kullanım için genel görüş olumlu yönde.
İlandaki araç içinse bir yıl önce bu arabalar 45 civarı gidiyordu sanki, tamam bunun km'si düşük de fiyat sanki fahiş gibi geldi. O paraya giulietta da var. İlla bir italyan olacaksa 1.6 jtd giu tavsiye ederim.
Aynen bende bir süre 147 kullandım, Guiletta bende çok istiyorum ama hepsinin kilometreler yüksek ve deri cam tavan kombinasyonu girdimi devreye fiyatlar yürüyor. Bu araba piyasada çok nadir denk gelen bir araba olduğu için bu sebeple daha bir çok istiyorum.
Otomatikleri Bravo' da kullanılan şanzımanla aynı, Bravo kullandım gayet keyifli fakat Delta 200 KG kadar daha ağır olduğu için zorlanıyormuş şanzıman o sebeple otomatiğine hiç bakmıyorum bile.
AliGizda
07-11-2016, 15:35
Otomatik bizdekiler. Şanzımanda sorun çıkmıyor aslında. Otomatik şanzımanın geçişleri inanılmaz yavaş olduğu için acı çektiriyor insana :)
Bizim araçlarımızın tamamında (istisnasız tamamında) 4 cam motoru birden bozuldu. Garantiden parça değişecek dediler. Ancak parça yok, 6 ay parça bekledik. Cam tavanların açma kapamasında sıkıntı yaşadık 3 araçta.
Araçlardan birinde şanzımanda Eco gibi bir tuş var o bozuldu. Araç yolda giderken Vites N'ye geçti, sağa çekip D'ye alın gibi uyarı veriyordu.
Nasıl başardıklarını anlayamadık ancak fren balatalarında bi sorun varmış, 3-4 araçta fren diski yandı. Hayatımda ilk kez duydum böyle bir olay. Diskler mor renge dönmüştü. Garantiden değişti yine.
Bu şekilde saçma sapan 3-4 çeşit arıza daha çıktı araçlarda. Genelde garantiden değişiyor ancak parça olmadığı için beklemek gerekiyor. Bir de bizdeki araçlar 2014 modeldi, garanti kapsamı içindeydi. Garantisi bitmiş araçlarda uygulama nasıl olur bilmiyorum.
Anladım kardeşim. Bunlar yetti bana.
Bu aracında torpidosu kalkmış ve 2500 TL gibi bir rakama daha yeni yaptırılmış. 2 hafta deri beklenmiş. Hani elzem birşey değil torpido ama parça bekleme olayı gerçekten sıkıntıymış.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
Allah bu arabanın belasını vermiş :D
dieselpower
07-11-2016, 16:14
merhaba ilandaki araç kaporta motor sıfır yapılmış ama tek kapı bi araç :S istanbulda
ss taki ise görüldüğü üzere biraz kaporta masrafı var üstelik gaziantepte
yorumlarınızı alabilir miyim teşekkürler.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk3-afn-full-donanim-356218625/detay)
http://i.hizliresim.com/rEAXmz.jpg (http://hizliresim.com/rEAXmz)
Tamamen meraktan soruyorum, bu şekilde bir Ferrari toplanmaya kalksa düzgünce ne kadar tutar?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-bayi-cikisli-2001-ferrari-360-modena-f1-359436899/detay/)
dietpepsi
08-11-2016, 22:02
saf saf konusmayın beyler bu arac toplanmaz toplanmaya kalksa ederinden fazla para yer mantıksız
bu arac tek işe yarar
şasi numarası alınır gurcu den gelen ferroya çakılır
al sana misler gibi bir ferrari
thats it
Tamamen meraktan soruyorum, bu şekilde bir Ferrari toplanmaya kalksa düzgünce ne kadar tutar?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-bayi-cikisli-2001-ferrari-360-modena-f1-359436899/detay/)
1 düzgün ferrari parası yer
Karlıkçı halil bile miktir git dedi bana :)
Acil...
İlk sahibinden , Hatasız , Boyasız tramersiz kozmetik olarak eksikleri var aracın sadece. Kaça alınır ön arka jant tampon boyanıp pasta cila güzel bakımdan sonra ne yapar sizce veya binmeye nasıl olur demirbaş olarak kalsa ???
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satlik-kazasiz-hasarsiz-honda-accord-362223545/detay)
orkuteren
10-11-2016, 13:28
km bazında güzel dediğiniz gibi 25 li rakamlara alınır . Ama ömürlük binilecekse hayırlısı olsun şimdiden. Daha öncede kullandım çok güzel araç.
Accord hızlı bir piyasası yok ama o paralar bu tarz arabada yok
Uzun soluklu binilcekse bence alınabilir
derviscapaci
10-11-2016, 14:18
2012 Model 160'lık beyaz manuel hatasız boyasız 55.000 km de scirocco piyasası nedir acaba kaça alınır Rocco cu abiler ve ya bilgisi olanlar bir fikir verebilir mi acaba ?
Araçta cam tavan yok .
salih_560
10-11-2016, 16:50
Merhaba 2009 model honda civic dream siyah renk arabada 3 parça boya var değişen yok 3 tane hasar kaydı var birisi 3571-3673-çarpma olarak benzinli komple yetkili bayi bakımlı ne kadar eder acaba hasar kaydı düşündürüyor beni sadece kaç kadar alınır acaba ??
Dream 2008 model 3500 hasar kayıtlısını evveli gün 31.000tl ye almadım. Alınırmıydı? Görrceli tabi
İbrahim33
10-11-2016, 19:58
Dream 2008 model 3500 hasar kayıtlısını evveli gün 31.000tl ye almadım. Alınırmıydı? Görrceli tabi
Abi hasar kaydını söylüyorsunda , boya değişen ekspertiz durumu nedir ? Arabada hiç hasar kaydı olmayıp komple boyalı , hatta tavanı bile değişmiş olabilir. :) Bence alınır o paralara.
İbrahim33
10-11-2016, 20:07
Bu paralara epey kaliteli ve prestijli bir araba. Tam bir f/p arabası , ancak satarken sıkıntı illa ki yaşatacaktır :) Ayrıcada otomatikleri öyle problemli bir şanzıman değildir.
Yedek parçası gayette kolay bulunur. Motorundan elektroniğinden şasesine kadar çoğu parçası bravo ile aynıdır. 3 tane bravo kullandım , 2 si uzun süreliydi , en ufak sıkıntı yaşamadım.
AhmetKaratay
10-11-2016, 22:06
Klima abs Yok güvenlik paket değil 2000 model Honda civic sedan 1.4 s 195 bin km de tüp takılmamış benzinli
3 parça boya var sağ arka çamurluk sol arka çamurluk ve bagaj onun dışında orjinal sizce bu araba kaça alınır kaça satılır? Sahibi acil satılık 25 bin yazmış 24 e bırakçam dedi telefonda ama bana çok fazla geldi fiyatı sizce kaça alırsam kar ettirir ve klima abs yok sizce satılır mı?
asscutter
10-11-2016, 22:21
18 e almıştım bundan 2 sene önce hemen hemen aynı araç beyazdı
salih_560
10-11-2016, 22:32
Abi ne yaptın sen ya keşke alsaydın kilometre ne peki araçta bu araç 128 binde bütün işler tek yetkili serviste yapılmış bence sen almamakla hata etmişsin gibi geldi benim baktığım ilanlarda 37 ile 42.5 ama alınır nedir acaba diye soruyorum ...
salih_560
10-11-2016, 22:34
Klima abs Yok güvenlik paket değil 2000 model Honda civic sedan 1.4 s 195 bin km de tüp takılmamış benzinli
3 parça boya var sağ arka çamurluk sol arka çamurluk ve bagaj onun dışında orjinal sizce bu araba kaça alınır kaça satılır? Sahibi acil satılık 25 bin yazmış 24 e bırakçam dedi telefonda ama bana çok fazla geldi fiyatı sizce kaça alırsam kar ettirir ve klima abs yok sizce satılır mı?
Klima ve abs yoksa 18 gibi belki oda renk varsa beyaz olursa diğer çok para istemiş en azından abs değilde klima olsa gene iyi hiç bi özellik yok daha donanımlı olanlara bak 1.6 ieslerde var o paralara ...
AhmetKaratay
10-11-2016, 22:43
Klima ve abs yoksa 18 gibi belki oda renk varsa beyaz olursa diğer çok para istemiş en azından abs değilde klima olsa gene iyi hiç bi özellik yok daha donanımlı olanlara bak 1.6 ieslerde var o paralara ...
2 sene önce 18 bine almışsın ama 2 sene önceki araç fiyatları ile şimdi ki araç fiyatları aynı değil ki :D
i-vtec07
10-11-2016, 22:45
19-19.5 eder alınır fiyatı bu satarını bilemem honda piyasası satış konusunda garip biraz beklemediğin fiyata satabiliyosun .
salih_560
11-11-2016, 00:21
2 sene önce 18 bine almışsın ama 2 sene önceki araç fiyatları ile şimdi ki araç fiyatları aynı değil ki :D
Ben 2 sene önce almadım bu araçtan diğer arkadaş almış ben fikrimi söyledim kendin yazmışsın en boşu diye bende eğer 24-25 vereceksen git 1.6 ies al dedim ama anladığım sen kararını vermişsin hayırlısı olsun şimdiden iki post yukarıda bi abimiz 2 kasa üstünü 31 almamış sen oradan bedel biç işte ...
3 parca boyalı 1.4is klimalıyı 22 e verdim 3-4 ay önce.
Klimasız arac o fıyatlar fazla hocam bnce
Kullanıcı
11-11-2016, 01:09
ENGean En sonunda doğru düzgün fiyata zaten gördüm civic piyasasında. Ama bide şu var abi cila atıp değişik jant modeli taksaydın kesin 30'za çakacak birini bulurdun.
Vtec 2'lere 40, 1,6 İes 30, veren tayfanın kafanısı yaşamak istiyorum
AhmetKaratay
11-11-2016, 01:55
Ben 2 sene önce almadım bu araçtan diğer arkadaş almış ben fikrimi söyledim kendin yazmışsın en boşu diye bende eğer 24-25 vereceksen git 1.6 ies al dedim ama anladığım sen kararını vermişsin hayırlısı olsun şimdiden iki post yukarıda bi abimiz 2 kasa üstünü 31 almamış sen oradan bedel biç işte ...
yok ben almak için demedim zaten yanlış anladın , kar eder miyim alsam diye sordum. 2 sene önce 18bine eden araba daha fazla eder şimdi diye düşündüm zaten 24 25 bana da çok fazla geldi 1.4 en boş civic için
AhmetKaratay
11-11-2016, 01:57
3 parca boyalı 1.4is klimalıyı 22 e verdim 3-4 ay önce.
Klimasız arac o fıyatlar fazla hocam bnce
Çok acil diye 25 fiyat çeken adama şimdi 20 bin teklif etsem zaten satmaz aracı , benim de o araçtan kar edebilmem için 20ye alıp 22-23 gibi rakamlara satmam lazım. En iyisi hiç bulaşmamak
Yok mu bileeeen? 10.000 kayıt var 14.000 dğil..
60 gıbı satar
Erdem K.
11-11-2016, 09:09
2014 model led dsg tdi, 15bin km civarında, beyaz, tampon hariç boyasız aracı arkadaşım 64bine aldı. sizin belirttiğiniz araç bence 52-53bine anca alınır. ama o fiyatlara da satmazlar sanırım :)
53 civarı zorluyorum demeki ki edeceği rakam o kadar zaten. Fazla vermiş olmam demektir. Sağolun yorumlar için.
Arkadaşlar 2. Sahibinden 97 tipo 1.4s metalık gri tek sol çamurluk boyalı güneş yanıgı bile yok 170.000 de motoru 10 numara tüp ilk defa 1 ay once takılmıs muayne yeni 11 diyor sahibi 13-14 e verebilirmiyiz meraklısına araba çok hoşuma gitti tık sesi bile yok
AliGizda
11-11-2016, 13:39
Arkadaşlar 2. Sahibinden 97 tipo 1.4s metalık gri tek sol çamurluk boyalı güneş yanıgı bile yok 170.000 de motoru 10 numara tüp ilk defa 1 ay once takılmıs muayne yeni 11 diyor sahibi 13-14 e verebilirmiyiz meraklısına araba çok hoşuma gitti tık sesi bile yok
Sen almazsan biz alalım :) Bence satar gibi duruyor, şu piyasada öyle güzel araba bulunmaz.
Sen almazsan biz alalım :) Bence satar gibi duruyor, şu piyasada öyle güzel araba bulunmaz.
10.550 e aldım bakalım hayırlısı olur insallah :)
birde arkadaşlar 2000 model bordo renk 1.6 sx brava var 200.000 de komple boyalı. Bordo renk,body kit,varex egsoz 17 inç jant çıtırdan müzik tesisatı var 16 diyor sahibi en son alınır mı alındı diyelım kaça gider ?
AhmetKaratay
11-11-2016, 21:02
Fiyat 17.250 2003 hususi 1.7 dti 195 bin km abs klima var 1 parça değişen komple boya , tf035 turbo büyük emme egr wg kat iptali
Hard yazılım turbo timer , komple alt takımlar ön takımlar, triger seti ve sıvıları 2bin km önce değişmiş. Bu aracın ederi nedir veya alınır mı? Yarın kapora verme ihtimalim var
AhmetKaratay
11-11-2016, 21:29
Bilgisi olan Yok mu?
Fiyat 17.250 2003 hususi 1.7 dti 195 bin km abs klima var 1 parça değişen komple boya , tf035 turbo büyük emme egr wg kat iptali
Hard yazılım turbo timer , komple alt takımlar ön takımlar, triger seti ve sıvıları 2bin km önce değişmiş. Bu aracın ederi nedir veya alınır mı? Yarın kapora verme ihtimalim var
195k olduğuna emin iseniz
taklalı değilse biraz daha pazarlıkla alınabilir.
aksine bir durumda evlat olma potansiyeli var.
taklalı kmsi çekilmiş corsa istediği kadar siyah duman atsın kimseye dert anlatamazsınız
AhmetKaratay
11-11-2016, 21:53
195k olduğuna emin iseniz
taklalı değilse biraz daha pazarlıkla alınabilir.
aksine bir durumda evlat olma potansiyeli var.
taklalı kmsi çekilmiş corsa istediği kadar siyah duman atsın kimseye dert anlatamazsınız
Abi sorgulamada orjinal gözüküyor kmsi 2 kazaya karışmış ancak fiyat yazmıyor yarın Bursa'ya gidip expere sokucam fiyat 19.250 den düşürdüm. Arkada bakalitler vardı ekstra onları söküp orjinalini takıcak, cruze kontrollü sinyal kolu vardı onu söküp orjinal sinyal kolunu takıcak , arka tamponda boya atması var sıfır tampon takıcak bide sanırım turbo hortumu mu ne verecekmiş yanında(klima sökülü onu da vericek)
AhmetKaratay
11-11-2016, 21:55
Normalde almıcaktım e46 veya vtec es bakıyordum şans eseri denk geldi sahibinin dediğine göre 150 hp ve geçemiceği 160lık scirocco ve stock 320 yok dedi merak etttim 3-5 ay binip denemeyi istiyorum
Bi alacak karşılığı elime 2 tane araç geçicek sizce ederleri nedir
2011 duster 4x2 ambiance 110bin km gümüş gri kaza boya tramer yok
2012 mitsubishi l200 4x4 intense 150bin km siyah renk kaza boya tramer yok ancak ön diferansiyel hafif uğultu yapıyormuş
Sizce ikisini kaça saymalıyım ?
onursumer
11-11-2016, 22:09
bence 11-12 ederi zaten o aracın
10 un altına almadığın surece para kazandırabiliceğini düşününmüyorum
AhmetKaratay sağlam baktır ama bana hakkı ederi max 15,000-15,500 gibi geldi o da üzerinde turbo falan filan var diye
ama karar senin dostum
2012 mitsubishi l200 4x4 intense 150bin km siyah renk kaza boya tramer yok ancak ön diferansiyel hafif uğultu yapıyormuş
2011 duster 4x2 ambiance 110bin km gümüş gri kaza boya tramer yok --- 35.000tl
2012 mitsubishi l200 4x4 intense 150bin km siyah renk kaza boya tramer yok ancak ön diferansiyel hafif uğultu yapıyormuş --- 40.000tl
İlk sahibinden 94 mavi 60s uno değişen boya yok ama boya solmuş boya,kaporta,lastik işi var.çekme belgeli lpg hiç takılmamış 130,000 de 3000 son diyor 2500 e bırakırsa alınırmı araba yaklasık 6 senedir yatıyor aku koyduk tek marşta aldı
İlk sahibinden 94 mavi 60s uno değişen boya yok ama boya solmuş boya,kaporta,lastik işi var.çekme belgeli lpg hiç takılmamış 130,000 de 3000 son diyor 2500 e bırakırsa alınırmı araba yaklasık 6 senedir yatıyor aku koyduk tek marşta aldı
iyi fare kedi kabloları kemirmemiş
düzgün hale getirirsenki çok para yemez dediğin uno 8-9 bandında satarsın
bence 11-12 ederi zaten o aracın
10 un altına almadığın surece para kazandırabiliceğini düşününmüyorum
Valla aldım artık nasip bakalım elbet bi meraklısı çıkar. 2 sene önce 8 liradan fazla vermezdim ama artık piyasa uçmuş milletin boya takıntısı en üst seviyede *****. Bizde az boyalı yakaladıkmı atlıyoruz :)
Birkan61
12-11-2016, 08:56
Tam 1 yıl önce 2012 4x2 ambiance 1.5 dci 90hp boyasız 50.000'deki dusterı 35e galerici arkadaşıma verdim
salih_560
12-11-2016, 10:29
2009 model honda civic dream manuel vites siyah renk arabada 3 parça boya var değişen yok 3 tane hasar kaydı var birisi 3571-3673-çarpma olarak benzinli komple yetkili bayi bakımlı 128 k da ne kadar eder acaba ??
Kolay gelsin beyler,
Toyota corolla 2015 model 1.4 D-4D Touch 40 binde beyaz renk hatasiz. Fiyat 68.500 istiyor kendi araçını bana takas olarak gönderdi. Toyota hakkında bilgim satari hakkinda bir fikrim yok 2 eli nasıl?
Kendi araçım ise; 2014 model 17 binde 1.16i bmw hatasiz sonradan M pakete çevirdim extralar vs.
Kolay gelsin beyler,
Toyota corolla 2015 model 1.4 D-4D Touch 40 binde beyaz renk hatasiz. Fiyat 68.500 istiyor kendi araçını bana takas olarak gönderdi. Toyota hakkında bilgim satari hakkinda bir fikrim yok 2 eli nasıl?
Kendi araçım ise; 2014 model 17 binde 1.16i bmw hatasiz sonradan M pakete çevirdim extralar vs.
68.5 çok fazla o araca, 65-66 en büyük sayarım o olur. 2. eli peynir ekmektir yalnız.
68.5 çok fazla o araca, 65-66 en büyük sayarım o olur. 2. eli peynir ekmektir yalnız.
Teşekkür ederim.
AhmetKaratay
12-11-2016, 12:37
temiz corsa
İlan No: 360309381
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-360309381/detay)
Araç nasıl sizce hususi ruhsat klimasını sökmüş çalışmıyormuş absli orjinal turboyu hybride çevirmiş telefonda 15.500
Dedi ama araç başında iner daha
AhmetKaratay
12-11-2016, 13:11
15e verse alınır mı , en fazla ne tür masraflar çıkabilir?
onursumer
12-11-2016, 13:35
uno iyimiş bence alınır triger sıvı vs değişimi 1 set ucuzundan lastik adam olur zaten
salih_560
12-11-2016, 16:57
2009 model honda civic dream manuel vites siyah renk arabada 3 parça boya var değişen yok 3 tane hasar kaydı var birisi 3571-3673-çarpma olarak benzinli komple yetkili bayi bakımlı 128 k da ne kadar eder acaba ??
Var mı fikri olan acaba yardımcı olurmusunuz acaba pazartesi gidip bakıcam ...
uno iyimiş bence alınır triger sıvı vs değişimi 1 set ucuzundan lastik adam olur zaten
Bugun 3600 e gitti araç ben aracılık yaptım bi tanıdığa.bakalım bi süpriz çıkarmaz inşallah zira parçaları bulunmuyormuş Bizde aldıktan sonra öğrendik :)
AhmetKaratay
14-11-2016, 11:23
PEUGEOT 208 1.6 THP ALLURE EMSALSİZ TEMİZLİK BANAZ ÇIKIŞLI
İlan No: 359648040
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-1.6-thp-allure-emsalsiz-temizlik-banaz-cikisli-359648040/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mı? 47.500 den 44.500 E düştü bu sabah ekmek yemek için kaça alınır kaça satılır?
onursumer
14-11-2016, 11:55
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-1.6-thp-allure-emsalsiz-temizlik-banaz-cikisli-359648040/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mı? 47.500 den 44.500 E düştü bu sabah ekmek yemek için kaça alınır kaça satılır?
ederi ilan fiyati diye dusunuyorum :) yani al satmicin uygun degil bu rakam
AhmetKaratay
14-11-2016, 12:07
ederi ilan fiyati diye dusunuyorum :) yani al satmicin uygun degil bu rakam
41/42 arası fiyatlara alınır mı peki?
41/42 arası fiyatlara alınır mı peki?
41 gibi alınıp ufak tefek düzenlemelerle 44-45 civarı satılır.. ÖTV zammından sonrada tahminim bi 2-3 lira daha artar piyasası..
hangi arabaya baksam 1 ay içinde al sat yüzünden el değiştirmiş....
AliGizda
14-11-2016, 12:19
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-doktor-dantemiz-kazasiz-boyasiz-honda-civic-hb-1.4-sport-paket-353480296/detay/)
Bu arabalar nasıldır? Yakıt, performans, yol tutuş açısından? Eski kasalarıyla neredeyse aynı fiyatları istiyorlar? Bi nedeni varmıdır?
AhmetKaratay
14-11-2016, 12:30
41 gibi alınıp ufak tefek düzenlemelerle 44-45 civarı satılır.. ÖTV zammından sonrada tahminim bi 2-3 lira daha artar piyasası..
Düzenlemelerle derken abi ne tür düzenlemeler
Düzenlemelerle derken abi ne tür düzenlemeler
Özel mesajına cevap olarak yazdım kardeşim ;)
AhmetKaratay
14-11-2016, 13:01
Özel mesajına cevap olarak yazdım kardeşim ;)
Tamamdır abi gördüm :D
Polo 1.6 TDI 2013 model 3 parça boyalı önde değil 95 binde, ederi nedir ?
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-vw-cc-1.4-tsi-160-hp-dsg-cam-tavan-led-deri-koltuk-362448780/detay)
Bu araç bu paralari eder mi sizce? Diger cclere gore fiyati biraz uygun gibi. Kronik problemleri var mi ya da oluşabilecek sorunlar nelerdir?
2016 1.2 tsi jetta trendline 27.000 km de boya değişen yok manuel vites beyaz renk 60.000 fiyat nasıl ?
huseyinturk
15-11-2016, 16:36
Bu arba 2015 ocak ayındada satılıktı, uzun süre ilanda kaldı diğerlerine göre, 40.000 civarı fiyatlar yazılıyordu o zaman ilanda ama arabalar lapır lapır satılmıyordu. Şimdi fiyatlar uçtu hiç satılan yok nerdeyse 2 aydır takip ediyorum hep aynı araçlar gti'dada allure'dede
2016 1.2 tsi jetta trendline 27.000 km de boya değişen yok manuel vites beyaz renk 60.000 fiyat nasıl ?
Kar için o fiyat fazla
AhmetKaratay
15-11-2016, 17:42
Bu arba 2015 ocak ayındada satılıktı, uzun süre ilanda kaldı diğerlerine göre, 40.000 civarı fiyatlar yazılıyordu o zaman ilanda ama arabalar lapır lapır satılmıyordu. Şimdi fiyatlar uçtu hiç satılan yok nerdeyse 2 aydır takip ediyorum hep aynı araçlar gti'dada allure'dede
bende bayadır takipteyim yarın baktırmaya gidicektim ama kararsızım al sat ağırlıklı araç alıyorum , uzun sürese satamazsam masraf çıkarırsa diye kararsızım şuan sahibi 42 dedi en son
Kar için o fiyat fazla
Satılığa koysak kaça gider ?
huseyinturk
15-11-2016, 19:31
bende bayadır takipteyim yarın baktırmaya gidicektim ama kararsızım al sat ağırlıklı araç alıyorum , uzun sürese satamazsam masraf çıkarırsa diye kararsızım şuan sahibi 42 dedi en son
Masraf çıkarıcağını sanmam, arka difüzörü orjinal rengine boyarsanız daha rahat satılır. Araçta yazılım olması lazım hatırladığım kadarıyla. 208 thp alıcı adayı olarak allureye vericeğim maksimum rakam 42-43tür oda satarken en az zararla elden çıkarmak için, fazlası zor
Sinan'S2k
16-11-2016, 10:00
Bu aracın ederi nedir?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-son-iki-gun-yoksa-otomobil-bayiisine-takasa-gidiyor-71500tl-son-338470310/detay/)
Bu aracın ederi nedir?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-son-iki-gun-yoksa-otomobil-bayiisine-takasa-gidiyor-71500tl-son-338470310/detay/)
65 ederi varda işte abimiz yazmış:)
Çok yakıyor bu deli oğlan erol adında bir arkadaşımda var
Güzel diyor ama yakıyorrr diyor :)
Bu aracın ederi nedir?
sınan beklersen 67 belkı kolay satsın dersen 65 e satarsın.
sınanın aracı yiğit-Y
sınan beklersen 67 belkı kolay satsın dersen 65 e satarsın.
sınanın aracı yiğit-Y
Fazla yazmış bence :)
Sende teyit ettin :)
Sinan'S2k
16-11-2016, 10:11
Millet, Hasmer 65 veriyor zaten. 70 etmez mi bu donanımda araç?
Millet, Hasmer 65 veriyor zaten. 70 etmez mi bu donanımda araç?
2 parça boya olsa ederdi yalan yok
Belden aşağı boyalı nerdeyse
Ama bu piyasa hiç belli olmaz
Adam donanıma tutulur bakmaz boyasına 70.000 e gidebilir
Benim dediğim rakama hemen gider
Sinan'S2k
16-11-2016, 10:21
Hasmere veririz en kötü 65 e o zaman.
Beyler 57.000 e düşürdüm alayım mı ?
Hasmere veririz en kötü 65 e o zaman.
oradan arac alacaksan sayarlar kanka nomaldır
Sinan'S2k
16-11-2016, 11:01
oradan arac alacaksan sayarlar kanka nomaldır
Hayırlı diyelim o zaman Selçuk.
Satılığa koysak kaça gider ?
57 58 eder gibi geliyo abi
57 58 eder gibi geliyo abi
57 e aldım yarın notere gidicez Allah utandırmaz inşallah
kesik_çizgi
17-11-2016, 09:07
2009 vw passat variant 2.0 tdi, manuel vites, exclusive donanım, yetkili servis bakımlı ilk sahibinden 55.000 km de tamponlar dahil boya yok siyah renk, binmek için kaç verilir bu araca
57 e aldım yarın notere gidicez Allah utandırmaz inşallah
Hayırlı olsun abi amin. Bakalım kaça gidicek :)
S.Özeren
17-11-2016, 11:40
2014 Leon Dsg, Led paket tdi
41 bin km
Yarım parça boya
Beyaz
Ne eder arkadaşlar
Kullanıcı
17-11-2016, 11:54
41 bin km
Yarım parça boya
Beyaz
Ne eder arkadaşlar
67'yi zorlar bana göre hele yılbaşından sonra 70+
kesik_çizgi
17-11-2016, 17:45
2009 vw passat variant 2.0 tdi, manuel vites, exclusive donanım, yetkili servis bakımlı ilk sahibinden 55.000 km de tamponlar dahil boya yok siyah renk, binmek için kaç verilir bu araca
Wagoncu arkadaşlar kaç tl verelim, fikirleriniz
41 bin km
Yarım parça boya
Beyaz
Ne eder arkadaşlar
62 eder gibi
2013 67 bin km Hatasız,Boyasız 15-30-60 bin servis bakımlı.
Fiesta Trend Şeker Mavisi. Çamurlukta silgi kadar göçük var. Park sensörü+kol dayama var araçta.
Ne kadar eder?
Beyler, 2011 1.6tdi dsg comfortline polo 100.000km'de.
Değişeni yok ama 5 parça boya var, bakımlar doğuşta yapılmış, kavrama enjektör değişmiş 1sene önce. Tramerde 17bin çıkıyo parça parça
Biraz satılıktaki araçlara baktım pertlere 38-40 falan yazmışlar. Satarı ne olur bu arabanın ne dersiniz?
Beyler 2009 model fiat fiorıno camlı 2 sürgülü kapılı tavan hariç boyalı 200.000 de turbo ve abs beyni arızalı (şuan yürüyor ama performans yok) 19.000 diyor en son ben 18.000 verdim 18.500 e falan alınırmı ?
Parça parça 6500 tl hasar kaydıda var
Nightfish
18-11-2016, 09:02
Beyler 2009 model fiat fiorıno camlı 2 sürgülü kapılı tavan hariç boyalı 200.000 de turbo ve abs beyni arızalı (şuan yürüyor ama performans yok) 19.000 diyor en son ben 18.000 verdim 18.500 e falan alınırmı ?
Bence 10.000 falan etmesi lazım bu aracın.
Sıfır km, tamamen camlı Fiorino 41.000 TL. Bir de 30.000 TLye kadar sıfır faiz kredi veriyorlar.
Arkadaşlar hyundai i20 bi arkadaşım filodan 4 tane almış şimdi satıyor henüz 1.300kmde beyaz renk kaza boya çizik söz konusu değil
elit plus paket navigasyon dijital lima cam tavan vs full araç aşşağıya bi link veriyorum bu aracın beyazı al sat yapıcam sizce ne kadara almalıyım
alırsam hemen satabilirmiyim ikinci eli hızlımı
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2016-hyundai-i20-otm-elite-smart-en-full-paketi-2000-km-de-362770612/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-kivanc-otomotiv-den-2007-model-audi-q7-3.0-tdi-s-line-357393536/detay)
Şehiriçi dağa taşa vurmalık latitude verip bunu almayı düşünüyorum 75-80'e alsam iş görür mü? En mezar fiyat ne vermeliyiz? :D
kesik_çizgi
18-11-2016, 11:13
57 uygun mudur
Bence 10.000 falan etmesi lazım bu aracın.
Sıfır km, tamamen camlı Fiorino 41.000 TL. Bir de 30.000 TLye kadar sıfır faiz kredi veriyorlar.
Daha 2 hafta önce bizim burdan bi firmanın araçları ihale usulu satıldı arkası camsız tek kapılı olanları bile 21-22 arası gitti camlı cift sürgülüler 24-25 i gördü piyasası da 25-26 arası 1.500 masraf yapsam 23 e falan girmezmi ??
Daha 2 hafta önce bizim burdan bi firmanın araçları ihale usulu satıldı arkası camsız tek kapılı olanları bile 21-22 arası gitti camlı cift sürgülüler 24-25 i gördü piyasası da 25-26 arası 1.500 masraf yapsam 23 e falan girmezmi ??
Hiç girmeyin derim. Fiorino-Nemo piyasada zibil gibi. Sıfırlarını da çok uygun fiyat ve krediyle veriyorlar. Yani hususi ve ekmeklik denk gelmedikçe uğraşmaya değmez.
Nightfish
18-11-2016, 12:27
Ben de öncelikle 2. ellere yönelmiştim Fiorino bakarken.
Öncelikle Bipper'lar son partiydi, bi daha gelmeyecek diye ölü fiyatına verdikleri için sıfırların oldukça uygun olduğunu gördüm. Bipper kalmadığı için Fiorino'ya yöneldim ve sıfırlarda ciddi indirim artı olarak da faizsiz kredi olduğunu görünce sıfır aldım. Piyasayı araştırmayanlar 2.elleri ucuz diye alıyor ancak sıfırını almak çok daha mantıklı.
40-45 arası var mı ekmek yediricek araç :)
AliGizda
18-11-2016, 15:04
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bayandan-acil-satilik-otomatik-f1-vites-ambition-a1-353735136/detay)
Binmek için alıcam, ne kadara kadar alınır? Kolay satılırmı? İkinci eli nasıldır?
Erdem K.
18-11-2016, 15:33
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bayandan-acil-satilik-otomatik-f1-vites-ambition-a1-353735136/detay)
Binmek için alıcam, ne kadara kadar alınır? Kolay satılırmı? İkinci eli nasıldır?
siteden bir arkadaş aynısının tıpkısını iç/dış/yürüyen s-line olarak full + full dedikleri cinsten, çakılı olanını aldı :) cidden bu kadar fullunu ben de görmemiştim, taba deri direksiyon vs ... konusunu açar yakında.
aracı inceleme fırsatım oldu, bence audi A1'de bile kaliteden ödün vermemiş, bagajı ufak ama 1-2 kişi iseniz, arka koltukları da kullanırsanız fazla fazla yeterli. arkadaşımın dediğine göre gidişi tsi'lar kadar hissettirmiyormuş ama katalog verilerine bakarsak a1'in gidişi bence gayet tatminkar, yakıt tüketimi gayet güzel, 2.eli de bence hızlı :)
özetle, ilandaki araç alınır mı alınır, ilan denildiği gibiyse 50bin tl eder gözümde, fazlası sizin elinizde :)
AliGizda
18-11-2016, 15:43
siteden bir arkadaş aynısının tıpkısını iç/dış/yürüyen s-line olarak full + full dedikleri cinsten, çakılı olanını aldı :) cidden bu kadar fullunu ben de görmemiştim, taba deri direksiyon vs ... konusunu açar yakında.
aracı inceleme fırsatım oldu, bence audi A1'de bile kaliteden ödün vermemiş, bagajı ufak ama 1-2 kişi iseniz, arka koltukları da kullanırsanız fazla fazla yeterli. arkadaşımın dediğine göre gidişi tsi'lar kadar hissettirmiyormuş ama katalog verilerine bakarsak a1'in gidişi bence gayet tatminkar, yakıt tüketimi gayet güzel, 2.eli de bence hızlı :)
özetle, ilandaki araç alınır mı alınır, ilan denildiği gibiyse 50bin tl eder gözümde, fazlası sizin elinizde :)
O arkadaş kaça aldı :) ?
Vallahi bakıyorum piyasada saçma sapan arabalara o paraları isteniyor ve gerçekten bunların yol tutuşu olsun, yakıtı olsun gidişi olsun çok çok güzel diyorlar. Bu arabanın mekatronik, kavrama falan yeni değişmiş.
Benim amacım 50 gibi bir rakama almak :) Ben biraz A1' lere pusuya yatayım en iyisi :)
S.Özeren
18-11-2016, 17:20
62 eder gibi
Bu alınır rakamı galiba :)
2013 1.5 dci joy paket boyasız 75.000 de sahibi paraya sıkısık 35 piyasası 32 e al dedi 30 a alınırmı ?
kesik_çizgi
18-11-2016, 17:37
Bugün 54 e devrini aldım, fiyat çok mu bilmiyorum ama temizliğinden oturu üçe beşe bakmadım, yakında konusunu açmak nasip olur inşallah
kesik_çizgi
18-11-2016, 17:59
Bu arada 2005 model skoda fabia stationwagon 1.2 benzinli bel altı boyalı 109.000 aracımı, piyasası yok denildiği halde 1 saat içinde internetten 22 bin e verdim.pek bilinen bir araç olmadığı için aracımın resmini yüklüyorum piyasası olarak referans olsun diye.
http://i.hizliresim.com/yNdypy.jpg (http://hizliresim.com/yNdypy)
Bugün 54 e devrini aldım, fiyat çok mu bilmiyorum ama temizliğinden oturu üçe beşe bakmadım, yakında konusunu açmak nasip olur inşallah. Biraz pahalı gibi geldi bana ama biniciyseniz değer Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
kesik_çizgi
18-11-2016, 18:25
. Biraz pahalı gibi geldi bana ama biniciyseniz değer Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
Yaklaşık 4 aydır takip ediyordum variantları, hem km olarak hem yetkili bakım boyasızlığı birde doluluğu 4 koltuk deri ısıtma ve gibi, aklımı çeldi hocam
yıldırımbyzt
18-11-2016, 18:46
2013 1.5 dci joy paket boyasız 75.000 de sahibi paraya sıkısık 35 piyasası 32 e al dedi 30 a alınırmı ?
abi yanlış anlama ama 4 yerine 3 basmış olma 35 az değilmi
abi yanlış anlama ama 4 yerine 3 basmış olma 35 az değilmi
Yooo normal 35 zaten ama pek tutmuyor diye biliyorum almak mantıklımı
İbrahim33
18-11-2016, 19:39
Arkadaşlar hyundai i20 bi arkadaşım filodan 4 tane almış şimdi satıyor henüz 1.300kmde beyaz renk kaza boya çizik söz konusu değil
elit plus paket navigasyon dijital lima cam tavan vs full araç aşşağıya bi link veriyorum bu aracın beyazı al sat yapıcam sizce ne kadara almalıyım
alırsam hemen satabilirmiyim ikinci eli hızlımı
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2016-hyundai-i20-otm-elite-smart-en-full-paketi-2000-km-de-362770612/detay)
sıfırı aynı para , belki daha bile ucuzdur.
Bugün 54 e devrini aldım, fiyat çok mu bilmiyorum ama temizliğinden oturu üçe beşe bakmadım, yakında konusunu açmak nasip olur inşallah
Hayırlı olsun , rakam fena değil. eğer binecekseniz temiz araba olsun içinize sinsin 2 lira fazla olsun :)
yıldırımbyzt
18-11-2016, 19:48
Abi şimdi fark ettim fluence mı yoksa sümbül mü her ikisi de olsa 30 iyi fluence 30 zaten süper :D 30 alıp 33 civarı ekmek yedirir sanki
yıldırımbyzt
18-11-2016, 20:05
sıfırı aynı para , belki daha bile ucuzdur.
Erdemirde 2 Hafta önce cam tavan+renk 56 lira diyordu
Abi şimdi fark ettim fluence mı yoksa sümbül mü her ikisi de olsa 30 iyi fluence 30 zaten süper :D 30 alıp 33 civarı ekmek yedirir sanki
Yazmamışım sümbül Şimdi sahibinle otuyoruz 32 den inmiyor
dodobass
18-11-2016, 22:49
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-honda-fn2-type-r-kazasiz-tertemiz-93.000km-de-355270977/detay)
Fn2ye sarmis durumdayim onumuzdeki yilin hemen basinda allah kismet ederse alicam yalniz 60bin tlye de var 90bin tlye de peki bu nasil araci bilen taniyan var mi?
2015 1.4 tsi act golf, 30k km camtavan dsg kaza boya yok Pasifik mavi fiyat ne eder arkadaşlar varım bilgisi olan
dodobass
18-11-2016, 23:10
2015 1.4 tsi act golf, 30k km camtavan dsg kaza boya yok Pasifik mavi fiyat ne eder arkadaşlar varım bilgisi olan
150lik olan mı
yıldırımbyzt
18-11-2016, 23:58
Yazmamışım sümbül �� Şimdi sahibinle otuyoruz 32 den inmiyor
Son 31 lira diyip helallesin abi :D
Son 31 lira diyip helallesin abi :D
Yok anlaşamadık bi yerden de iyi oldu modelli arabayı satması zor oluyor. Onun yerine parayı 1 tipo 1 toros 2 şahine yatırsam daha karlı oluyorsun :)
yıldırımbyzt
19-11-2016, 00:37
Yok anlaşamadık bi yerden de iyi oldu modelli arabayı satması zor oluyor. Onun yerine parayı 1 tipo 1 toros 2 şahine yatırsam daha karlı oluyorsun :)
Benim ladayi veriyim abi :D c20xe swapla geri alırım :D
Bu alınır rakamı galiba :)
Şöyle diyim abi; boyasız ,kırmızı cam tavanlı, led paket, 17 jant, alacantra koltuklu 70 binde 68 gibi gitmişti. Ona göre değer biçebilirsin:)
80-82 diyorum :)
dodobass
19-11-2016, 10:10
80-82 diyorum :)
150lik olursa 85ten asagi olmaz sanirim
Hakkı 70~75 ama ama işte :)
yigitblr
19-11-2016, 10:15
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-honda-fn2-type-r-kazasiz-tertemiz-93.000km-de-355270977/detay)
Fn2ye sarmis durumdayim onumuzdeki yilin hemen basinda allah kismet ederse alicam yalniz 60bin tlye de var 90bin tlye de peki bu nasil araci bilen taniyan var mi?
Burada videosu var aracın
Honda Civic Type-R FN2 Test Suruşu / Son Atmosferik K20 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=aP12qnirDsI)
150lik olursa 85ten asagi olmaz sanirim
85 yine fazla kalıyo bence o araca. Sahibinden piyasası biraz şişik
2000 model 1.4 is otomatik vites Honda Civic.
Orjinal 303k kmde. 15 yıllık sahibinden tek kişi tarafından kullanılmış.
Bütün bakımları aksatılmadan Honda özel servisinde yapılmış.
Bir tane kazası var. Kaput değişmiş.
Boya olarak vernik atmasından 2 parça boya var.
Şuan hiçbir masrafı yok
Çürüğü pası yok kasa düzgün.
Ne kadar eder?
Edit geri gelsin.
Abs var airbag yok.
Kol dayama bardaklık var.
derviscapaci
19-11-2016, 13:42
2014 golf 7 1.4 tsi 122ps bmt highline tungsten gri cam tavan u led ve led stop ne eder acaba ne kadara alınır ?
dodobass
19-11-2016, 22:00
85 yine fazla kalıyo bence o araca. Sahibinden piyasası biraz şişik
Vag sonucta turkiye pazarinda 120yaz yine alici cikar vwden baska araba araba degil cunku :D
i-vtec07
20-11-2016, 06:58
Alınır abi gecen sene 2013 touch 17 binde 1.5 90 boyasız 38.5 a alıp 41+ ya sattım . 27 bin km olmustu sattığımda binmiştim 3 ay . 35 ten gider senin dediğin araba .
2000 model 1.4 is otomatik vites Honda Civic.
Orjinal 303k kmde. 15 yıllık sahibinden tek kişi tarafından kullanılmış.
Bütün bakımları aksatılmadan Honda özel servisinde yapılmış.
Bir tane kazası var. Kaput değişmiş.
Boya olarak vernik atmasından 2 parça boya var.
Şuan hiçbir masrafı yok
Çürüğü pası yok kasa düzgün.
Ne kadar eder?
Edit geri gelsin.
Abs var airbag yok.
Kol dayama bardaklık var.
Yok mu yorumda bulunacak?
16 17 bin bandında gider
Emrecan-R
20-11-2016, 14:58
21 22......
Arkadaşlar 95 3.18 i manuel vites siyah kaput hariç değişen yok orj 290.000 de sunroof ve deri yok ama müzik tesisat ve 17" jant var 17 e aldım nasıl ?
AhmetKaratay
20-11-2016, 15:27
Arkadaşlar 95 3.18 i manuel vites siyah kaput hariç değişen yok orj 290.000 de sunroof ve deri yok ama müzik tesisat ve 17" jant var 17 e aldım nasıl ?
Abi 3-4 bin lira kar edersin diye düşünüyorum dışardan düzgün duruyorsa
Abi 3-4 bin lira kar edersin diye düşünüyorum dışardan düzgün duruyorsa
Fotosunu atarım araclarınız bölümüne bi boya atılsa iyi olucak gibi macun patlagı yok ama boya solmuş. Kordon güzel şansım apacının eline düşmemiş ama pekte bakmamışlar yarın satısını alınca bi pasta cila atıcam kurtarmazsa en yakın arkadaşım oto boyacı. 1 gece 1 lt. jonhnie Walker karşılıgında boyatırım :D
AhmetKaratay
20-11-2016, 15:40
Fotosunu atarım araclarınız bölümüne bi boya atılsa iyi olucak gibi macun patlagı yok ama boya solmuş. Kordon güzel şansım apacının eline düşmemiş ama pekte bakmamışlar yarın satısını alınca bi pasta cila atıcam kurtarmazsa en yakın arkadaşım oto boyacı. 1 gece 1 lt. jonhnie Walker karşılıgında boyatırım :D
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-temiz-vtec-es-358129742/detay/)
ben de yarın bunu alıyorum abi 37.500 e anlaştık sol ön çamurluğun yarısından arka kapının başına kadar çizikten dolayı lokal boya var onun dışında değişen boya yok bugün baktık temiz duruyor sürekli adapazarı bursa gidip geliyorlarmış orda çalıştıkları için. Biraz bakım lazım arabaya dıştan pasta cila filan gerekiyor spor yay vb sonra 3-5 ay binerim piyasa canlanana kadar :D
16 17 bin bandında gider
Bu çok acımasız oldu.
21 22......
Bende öyle düşünüyorum.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-temiz-vtec-es-358129742/detay/)
ben de yarın bunu alıyorum abi 37.500 e anlaştık sol ön çamurluğun yarısından arka kapının başına kadar çizikten dolayı lokal boya var onun dışında değişen boya yok bugün baktık temiz duruyor sürekli adapazarı bursa gidip geliyorlarmış orda çalıştıkları için. Biraz bakım lazım arabaya dıştan pasta cila filan gerekiyor spor yay vb sonra 3-5 ay binerim piyasa canlanana kadar :D
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin bu piyasaya göre iyi fiyata almışsın :)
AhmetKaratay
20-11-2016, 17:45
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin bu piyasaya göre iyi fiyata almışsın :)
Sağolasın abi Allah rağzı olsun babam her ne kadar istemese de piyasaya göre çok uygun olduğuna ikna edip aldım bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz :D
derviscapaci
21-11-2016, 08:17
2014 golf 7 1.4 tsi 122ps bmt highline tungsten gri cam tavan u led ve led stop ne eder acaba ne kadara alınır ?
Fikri olan yok muu ?
AliGizda
21-11-2016, 08:45
2009 Audi A3 1.6 Sportback araç 38.000 km' de. 4 parça çizik boyası var. Otomatik 7 ileri. Füme renk araç, ekstradan 18' jant lastik var. Sis farı, fonksiyonel direksiyon, zenon far yok. Ne kadara alınır?
onursumer
21-11-2016, 09:04
manuel ise bence 70bin bandından çok yukarı çıkmamak lazım
dodobass
21-11-2016, 09:08
Fikri olan yok muu ?
70ten yukari olmaz ayni sekilde leon fr 63-64 bandinda
dodobass
21-11-2016, 09:10
2009 Audi A3 1.6 Sportback araç 38.000 km' de. 4 parça çizik boyası var. Otomatik 7 ileri. Füme renk araç, ekstradan 18' jant lastik var. Sis farı, fonksiyonel direksiyon, zenon far yok. Ne kadara alınır?
53ten yukari verme derim
AliGizda
21-11-2016, 09:38
53ten yukari verme derim
Satmak için değil binmek için alacağım. Öz kuzenimden alıcam Allah nasip ederse.
Erdem K.
21-11-2016, 09:57
led de yok sanırım, bu motor tutulmayan ve çok yakan bir motor, bence km'sinin düşüklüğü dışında cezbedici bir durumu yok... 50bin tl bandında 2011-12'lerini biraz daha yüksek km ile bulunabilir...
AliGizda
21-11-2016, 10:03
led de yok sanırım, bu motor tutulmayan ve çok yakan bir motor, bence km'sinin düşüklüğü dışında cezbedici bir durumu yok... 50bin tl bandında 2011-12'lerini biraz daha yüksek km ile bulunabilir...
Led yok abi, bu motor aslında tüp takılıyor diye tutuluyor sanırım? Aslında 35 kuruş falan yakıyodu ilk başta ama son ve katı iptal etti kuzen, 18' jant takınca bide yakıt epey arttı. Vallahi bakıyorum abi hep hasar kayıtları var, veya otomatik değil.
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Kullanıcı
21-11-2016, 10:07
50-51 alınır.2.000 tl'ye lpg takılır 53-54 gelmiş olur araba bey gibi gezilir:)
AliGizda
21-11-2016, 10:11
50-51 alınır.2.000 tl'ye lpg takılır 53-54 gelmiş olur araba bey gibi gezilir:)
LPG takmak istemiyorum aslında ama dün biraz gezdim, otobana çıktınmı sıkıntı yok ama mahalle arasına girdinmi yakıyor meret :) 50 lira Corsa ya da Polo' ya binmektense Audi' ye bineyim diyorum :)
Erdem K.
21-11-2016, 10:14
Led yok abi, bu motor aslında tüp takılıyor diye tutuluyor sanırım? Aslında 35 kuruş falan yakıyodu ilk başta ama son ve katı iptal etti kuzen, 18' jant takınca bide yakıt epey arttı. Vallahi bakıyorum abi hep hasar kayıtları var, veya otomatik değil.
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
35 kuruş yakıyorsa çok çok iyiymiş, güncel benzin fiyatları ile yaklaşık 6,8lt/km gibi bir tüketim olur :) ben benzinde bu derece az yakan 8P stronic 1.6 benzinli a3 görmedim :) Audi A3 1.6 (102 Hp) Benzinli 2008-2010 Yakıt Tuketimi ve Teknik Ozellikleri (http://www.yakittuketimi.net/otomobil/audi-a3-1-6-102-hp-benzinli-2008-2010/)
bence kaçırmayın, hayırlısı olsun ...
LPG takmak istemiyorum aslında ama dün biraz gezdim, otobana çıktınmı sıkıntı yok ama mahalle arasına girdinmi yakıyor meret :) 50 lira Corsa ya da Polo' ya binmektense Audi' ye bineyim diyorum :)
2006sı vardı bende gazlamak için almayacaksanız mantıklı seçim
Kullanıcı
21-11-2016, 10:14
Benzin zamlarından sonra 40 kuruş yakacaktır ekonomik durumlar sebebiyle benzin fiyatı ne olur bilinmez.
Lpg'ye bu kadar karşı olmayın artık baya gelişti sistem avrupa'da bile birçok araç lpg sistemi kullanıyor almanya'da bile kullanan araçlar var
AliGizda
21-11-2016, 10:30
35 kuruş yakıyorsa çok çok iyiymiş, güncel benzin fiyatları ile yaklaşık 6,8lt/km gibi bir tüketim olur :) ben benzinde bu derece az yakan 8P stronic 1.6 benzinli a3 görmedim :) Audi A3 1.6 (102 Hp) Benzinli 2008-2010 Yakıt Tuketimi ve Teknik Ozellikleri (http://www.yakittuketimi.net/otomobil/audi-a3-1-6-102-hp-benzinli-2008-2010/)
bence kaçırmayın, hayırlısı olsun ...
Bende kuzen ilk aldığında aynısını söylüyordum ama o kadar fazla yakmıyor diyordu hep bana 35 kuruş dedi son zamanlarda arttı dedi :) Jant ve egzosdan dolayı yakıyo. Allah razı olsun abi, bakalım kısmet :)
2006sı vardı bende gazlamak için almayacaksanız mantıklı seçim
Yok abi evlendik artık unumuzu eledik eleğimizi astık. Sakin takılmak artık niyetim, oturaklı olsun yeter.
Benzin zamlarından sonra 40 kuruş yakacaktır ekonomik durumlar sebebiyle benzin fiyatı ne olur bilinmez.
Lpg'ye bu kadar karşı olmayın artık baya gelişti sistem avrupa'da bile birçok araç lpg sistemi kullanıyor almanya'da bile kullanan araçlar var
Haklısınız, karşı değilim aslında ama bi binmeye başlayalım sonrasında düşüneceğim :)
dodobass
21-11-2016, 11:25
Satmak için değil binmek için alacağım. Öz kuzenimden alıcam Allah nasip ederse.
Bu motor tutulmayan motor daha 2010-11 model 1.4 tfsi sportbacklere bakmani tavsiye ederim abi 55-60 arasi temizini bulursun al-sat yapmicaksan zaten bu arac elinde patlayabilir tek arti yani lpg takilabiliyo olmasi
2013 1.5 dci privalige latitute makyajlı kada orj 90.000 de bagaj ve tavan hariç boyalı kaputta boyasız cıkma takılmış hasar kaydı parça parça 12.000 tl cıkıyor bana takasta 42.000 e geldi sizce nasıl ?
Geldi demeyim de gelecek yazayım daha anlaşmış sayılmayız 45 e satabilirmiyiz ?
orkuteren
23-11-2016, 11:20
Honda accord 2000 model 220 binde otomatik vites tek parça boyalı boş model sunroof ve deri koltuk yok bütün bakımları yapılmış durumda 24 bin
Honda civic 1998 model 1.4 is otm vites 92 bin kmde boyasız orjinal araç 22,5 bin
honda civic 2000 model 1.6 ies güvenlik paketli 23,5 bin tl
bunlar var seçenekler siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz ?
2000 model 1.6 oto ies i değerlendiririm.binicisine 26-27 e satılır tabi temizse
orkuteren
23-11-2016, 12:48
2000 model 1.6 oto ies i değerlendiririm.binicisine 26-27 e satılır tabi temizse
otomatik vites , 1000 lira kadar kaporta masrafı çıkar maksimum .
22,5'dan kapı açıp alınabilir mi ?
Rahat alınır geçen sene 98 güvenlik paketli oto vitesli 120.000 de (tabıkı düşürülmüş) civici 26.600 e verdim tavan hariç boyası vardı sadece
Kmsi orjinal mi ve kaç kmde?
2013 1.5 dci privalige latitute makyajlı kada orj 90.000 de bagaj ve tavan hariç boyalı kaputta boyasız cıkma takılmış hasar kaydı parça parça 12.000 tl cıkıyor bana takasta 42.000 e geldi sizce nasıl ?
Arkadaşlar yakın zaman da latitute alan-satan olmadımı yav ?
AhmetKaratay
23-11-2016, 21:21
abi 2016 model fiat egea 1.4 benzinli 33bin km de en boş paket , sol ön çamurluk değişik hasar kaydı yok 41 lira yazmışlar kaça satılır bu araç
dodobass
23-11-2016, 21:37
Bmw 3.23i Coupe 2.5lt
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.23i-coupe-2.5lt-m52b25-madeira-violet-363519954/detay)
Fiyat fikri olan ?
orkuteren
23-11-2016, 21:54
Kmsi orjinal mi ve kaç kmde?
160 binde ama fiyatı 26 yükseltmiş enteresan :)
abi 2016 model fiat egea 1.4 benzinli 33bin km de en boş paket , sol ön çamurluk değişik hasar kaydı yok 41 lira yazmışlar kaça satılır bu araç
En fazla 37-38 e gider oda biniciye 1.4 fire motor tutmuyor onu üreten mühendisin ben amk zaten
AliGizda
24-11-2016, 10:06
Cam tavan varmı araçta?
Bmw 3.23i Coupe 2.5lt
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.23i-coupe-2.5lt-m52b25-madeira-violet-363519954/detay)
Fiyat fikri olan ?
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/221869-bmw-e36-3-23i-coupe-madeire-violet.html
Sahibi forumda ciddi olarak düşünüyorsan forum üzerinden iletişime geçebilirsin
Cam tavan varmı araçta?
Yok malesef Zaten takastan vazgectim cevreme sordum kimse alma alırsan da 35 ten fazla yapmaz dedi
dodobass
24-11-2016, 10:44
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/221869-bmw-e36-3-23i-coupe-madeire-violet.html
Sahibi forumda ciddi olarak düşünüyorsan forum üzerinden iletişime geçebilirsin
Ocak ayina kadar satilmazsa ciddi dusunuyorum temiz fn2 ve cooper aradim ama fiyatlari ucmus durumda bu arac cok diri gorunuyo masallah ocagi beklicez
AliGizda
24-11-2016, 11:05
Yok malesef Zaten takastan vazgectim cevreme sordum kimse alma alırsan da 35 ten fazla yapmaz dedi
Piyasası çok ağır, piyasa arabası değil. 35' te çok yere vurmuşlar :) Kasko değeri yüksek, benim gibi az peşinatla araç arayana biçilmiş kaftanmış aslında :D
by serçe
24-11-2016, 16:56
arkadaşlar , 2015 model tampon ve arka bagaj ucu lokal boyalı onun harici bir şey yok i30 1.6 crdi style paket cam tavan falan çoğu özelliği mevcut 42.000 km de ne eder neye alınır da kaça satılır ?
Yumurta kasa accentlerin piyasası nasıl arkadaşlar,ikinci elde kuş serisi gibi ha dediğimde satabilir miyim?Hangi motoru tercih edilmeli? 10-11k ya kuş serisi yerine tercih edilir mi? LS ve LX modelleri arasında ne fark var?
yıldırımbyzt
25-11-2016, 00:21
Yumurta kasa accentlerin piyasası nasıl arkadaşlar,ikinci elde kuş serisi gibi ha dediğimde satabilir miyim?Hangi motoru tercih edilmeli? 10-11k ya kuş serisi yerine tercih edilir mi? LS ve LX modelleri arasında ne fark var?
Kuzenim yumurta 98 model gri 1.3 lx aynı gün içerisinde sattı her malın bir alıcısı var sonuçta karda ettirdi temiz araba fazla durmuyor
hakandal
25-11-2016, 08:43
2011 Ford Kuga 2.0 TDCI Titanium PowerShift 87 binde, sadece arka tampon boyalı, cam tavan ve bixenon opsiyonları var. Kaç paraya alınırsa mantıklı olur ?
orkuteren
25-11-2016, 10:06
2011 mitsubishi lancer 1.5 otomatik 115 binde lpg'li.
18000 hasar kaydı var tek seferde. Kaput , ön 2 çamurluk ve tampon serviste değişmiş 29 bin tl diyor son binici için fiyat nedir sizce ?
Nisan da orj 80.000 de boyasız 11 model invite modelini 37 e almadım hatasız boyasızdı lancer hiç gitmiyor piyasada
orkuteren
25-11-2016, 10:30
tylan kardeşim al sat düşünmüyorum 3-4 sene içinde binici için nedir fiyat sence ?
1998 model 1.4 Sx ie Tipomuz var. 12 yıllık sahibiyiz. 117 binde 4 parça boya (3 parçası güneş yanığından biri sürtmeden) sağ ön kapı sacı da değişik. Lpg takılmadı hiç. Piyasası nedir? Kaça satılır?
huseyinturk
26-11-2016, 12:08
2014 model yeni kasa passat, 40.000km'de 1.6 dizel trendline donanım arka 2 çamurluk sürtme sebebiyle lokal boyalı, hasar kaydı yok, 40.000de ne kadar eder?
Aynı şekilde 2014 ve üstü, dizel otomatik comfortline yada highline boyasız Golf ne kadar eder?
Bu ikilemde Golfmü tercih edilmeli passatmı?
2014 model Luxury line 320i Hatasız kazasız 37.000 km de füme kaç para vermeliyiz
2009 1.5 dci laguna 3 privalige deri döşemeli sunroof hariç full 5 parca boyalı 160.000 de 3.000 tramer cıkıyor 35.000 nasıl ?
2014 model Luxury line 320i Hatasız kazasız 37.000 km de füme kaç para vermeliyiz
105 110 bandı makul :)
huseyinturk
27-11-2016, 16:42
2011 120.000de ekranlı sunrofsuz 3,20d ne kadar eder? Boya yok sayılır, içi deri bej ışık paket
2009 1.5 dci laguna 3 privalige deri döşemeli sunroof hariç full 5 parca boyalı 160.000 de 3.000 tramer cıkıyor 35.000 nasıl ?
Yanlış yazmısın 25.000 tl
asscutter
27-11-2016, 17:04
105 110 bandı makul :)
boya yoksa eğer bu fiyatlar tamamen hayal
2015 lci sportline 124-126 bin tl binici için iyidir boyasız max 10k km
2015 lci luxuryline 134-135 bin tl binici için iyidir boyasız max 10 k km
lci olmazlarsa -5 -7 diyebiliriz durumuna göre..
Strich Acht
27-11-2016, 18:04
2011 120.000de ekranlı sunrofsuz 3,20d ne kadar eder? Boya yok sayılır, içi deri bej ışık paket
2012 ekranlı sunroofsuz var 90 a kimse sormuyor :)
huseyinturk
27-11-2016, 22:16
2012 ekranlı sunroofsuz var 90 a kimse sormuyor :)
Bahsettiğim araç boyasız, 85 versem çok mu diye düşünüyorum ben. Belki 90 ederi vardır ama şuan ki piyasada hızlı satmak için 90 çok gibi. Aracın özellikleri ne anlaşırız belki
Jön Türk
27-11-2016, 22:20
Bahsettiğim araç boyasız, 85 versem çok mu diye düşünüyorum ben. Belki 90 ederi vardır ama şuan ki piyasada hızlı satmak için 90 çok gibi. Aracın özellikleri ne anlaşırız belki
Tavansız e90 alma benden tavsiye.Xenon olmasın, deri bile olmasın tavan olsun :)
huseyinturk
27-11-2016, 22:36
Tavansız e90 alma benden tavsiye.Xenon olmasın, deri bile olmasın tavan olsun :)
Ucuz olsun arka camı olmasada olur :) Ne kadar ekmek o kadar köfte misali benim aradığım aralıkta tavanlılar genelde değişenli ve ne hikmetse hep sigortasından para alınmak için hasar kaydı batağına çekilmiş araçlar oluyor. Temiz olsun, deri olsun yeterli kriterler bana birde ekran oldumu tamam. Golf alma niyetindeydim uçuk fiyatlar yüzünden 3.20d'lere yöneldim
EserBodrum
27-11-2016, 22:37
25.000 tl ye 2009 laguna çok iyi fiyat. İlanlarda yazan rakamlar çok mu şişirilmiş? Çünkü 35 den aşağı yok neredeyse
İlk sahibinden Polo 1.2 tsi dsg comfortline, 2014 model 59 binde. Kaza, boya vs. yok. Ne kadar eder?
boya yoksa eğer bu fiyatlar tamamen hayal
2015 lci sportline 124-126 bin tl binici için iyidir boyasız max 10k km
2015 lci luxuryline 134-135 bin tl binici için iyidir boyasız max 10 k km
lci olmazlarsa -5 -7 diyebiliriz durumuna göre..
2015 lci değil luxury 3.20ied boyasız 20.000 de ne eder
Koyu Lacivert içi taba şeklinde
yıldırımbyzt
27-11-2016, 23:15
kaçırma abi 25 ise o fiyata megan 2 yok :D
i-vtec07
27-11-2016, 23:43
İlk sahibinden Polo 1.2 tsi dsg comfortline, 2014 model 59 binde. Kaza, boya vs. yok. Ne kadar eder?
Km biraz fazla 44~46 gibi .
25.000 tl ye 2009 laguna çok iyi fiyat. İlanlarda yazan rakamlar çok mu şişirilmiş? Çünkü 35 den aşağı yok neredeyse
Valla alacağım galerici yemin ediyor 28.500 e ben aldım diye. Çekleri yazılacak sıkışık.Yarın son defa detaylı expere sokucam bakalım sahibinden dekiler şişirmiş hepsi lagunanın 1 hariç hiç bi kasası tutmuyor. Bu arabada galeride yazdan beri duruyor bende de min. 5-6 ay durur. Piyasa cidden bitik durumda.
ehveniser1903
28-11-2016, 00:14
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2005-citroen-c3-359386022/detay/)
arkadaslar arac hakkında ne düsünüyorsunuz teyzeme alınacak bu araclara takmıs durumda.
24'e bitse iyi midir ? 2-3 yıl binecek.