PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araba sizce ne kadar eder ?

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

kesici
13-02-2017, 12:54
Beyler 2015 tramersiz boyasız değişensiz starat stoplu CLA bulduk dizel, fiyatı 131K Tl uygunmudur sizce ? Ekspertize gidiyorum da :D

Nightfish
13-02-2017, 13:05
Beyler 2015 tramersiz boyasız değişensiz starat stoplu CLA bulduk dizel, fiyatı 131K Tl uygunmudur sizce ? Ekspertize gidiyorum da :D

130'a ben vereyim :) Değişen boya yok. 2015. 45.000 kmde. Beyaz, AMG paket.

kesici
13-02-2017, 13:10
130'a ben vereyim :) Değişen boya yok. 2015. 45.000 kmde. Beyaz, AMG paket.

Vallahi gardaşım kapora verdim eksperde birşey çıkmazsa alıcaz bakalım, senin ilanın varsa ö.m. atarmısın bakalım genede.

Nightfish
13-02-2017, 13:11
Vallahi gardaşım kapora verdim eksperde birşey çıkmazsa alıcaz bakalım, senin ilanın varsa ö.m. atarmısın bakalım genede.

İlanı yok. Olur da almazsanız ben yardımcı olurum. Gerekirse foto vs de atarım.

AliGizda
13-02-2017, 13:58
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-5-aylik-fluence-icon-6-ileri-110-bg-full-plusfull-boyasiz-397201229/detay)

Binici için fiyat yorumu alabilir miyiz

Gerekli yorumu yazmışlar, ayak üstü al sat yapıyor. Clio' ya falan bak kafaya oynayan ilanların çoğu bu arkadaşa ait. Tel numaraları farklı. Önceden Bayan öğretmenden, avukattan bilmem kimden diye satıyodu.

emre069
13-02-2017, 14:01
2006 model ilk sahibinden mercedes c180 kompressor elegance paket boyasız km 170 binde kaça alınır arkadaşlar

burakk.
13-02-2017, 14:41
Gerekli yorumu yazmışlar, ayak üstü al sat yapıyor. Clio' ya falan bak kafaya oynayan ilanların çoğu bu arkadaşa ait. Tel numaraları farklı. Önceden Bayan öğretmenden, avukattan bilmem kimden diye satıyodu.
Biraz karıştırınca farkettim hocam teşekkürler.

fiyat biraz fazla + olarak bu şahıs ayak üstü alım satım yapan bir kişi yada grup reno ilanlarını takip ederiseniz gülcan hnaım mehmet bey ahmet bey olarak ilan açarlar üyelikleri hep aynı ay içinde açılmışıtr beni işkillendirdi sadece
Evet önceden Gülcan Hanım yazıyordu şimdi değiştirmişler,teşekkürler alakanız için.

BoOoM
13-02-2017, 15:33
Bende de birtane polo var satılık 2010 model 150 binde dsg 41.500 yazdim ama duruyor hala fazla mı rakam sizce ?

Birkan61
13-02-2017, 15:40
Bende de birtane polo var satılık 2010 model 150 binde dsg 41.500 yazdim ama duruyor hala fazla mı rakam sizce ?

temiz araçsa normal fiyat

2010 otomatik pololarda 6 lira hasarlı değişenleri olan araç 39 liradan başlıyor, daha düşük fiyatlılarda hasar kaydı artıyor ve hatta ağır hasar kayıtlılar satılıyor

by.gkn
13-02-2017, 16:26
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-5-aylik-fluence-icon-6-ileri-110-bg-full-plusfull-boyasiz-397201229/detay)

Binici için fiyat yorumu alabilir miyiz

Bu adamların arabaları dedikleri gibi kendilerinin değil. Alayı filo çıkması. bDn üç sene önce düşüyordum oltalarına son anda fark ettik. Hiç bulaşmayın.

tylan
13-02-2017, 16:35
Bu adamların arabaları dedikleri gibi kendilerinin değil. Alayı filo çıkması. bDn üç sene önce düşüyordum oltalarına son anda fark ettik. Hiç bulaşmayın.

bayandan öğretmenden falan yazıp iteliyorlardı eskiden filo cıkmalarını zeytinburnunda galerileri falanda var

engineer26
13-02-2017, 21:36
Merhaba arkadaslar, binici icin fiyat nasil?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-aydin-toyota-2.el-plazadan-dacia-duster-1.6-ambiance-394929016/detay)

İbrahim33
13-02-2017, 21:40

Filo çıkması olunca birşey mi oluyor 16 k kmdeki 1 yaşındaki araba ? Yıllardır filo çıkmasına biniyoruz en ufak sorun problem yaşamadık çok şükür. Şahısın bindiği arabalardan çok daha düzgün ve bakımlı hepsi.

asscutter
13-02-2017, 22:01
filo çıkması araç normal binici aracından daha temizdir lstikleri zamanında değişir bakımları servisinde gününde yapılır silecekleri bile serviste değişr, uzun dönem filo araçlarından bahsediyorum günlük kiralık araçlardan değil..

sevo16
14-02-2017, 00:43
2008 focus tdci ghia paket hatchback siyah renk 176 binde sağ arka çamurluk ağzında boya var 1200 tl tramer var şehir içi kullanımdan dolayı tamponlarda muhtelif çizikler var araç ihtiyaçtan satıcaz ama bir iki ay bekleme şansım var fiyat olarak ne yazmalı en son ne kadar bırakmalıyım ticaretinde değilim ama öldürmekte istemiyorum aracımı

Kendi kendime bi güncel çekeyim belki yardımcı olan biri çıkar :)

by.gkn
14-02-2017, 07:41
Filo çıkması olunca birşey mi oluyor 16 k kmdeki 1 yaşındaki araba ? Yıllardır filo çıkmasına biniyoruz en ufak sorun problem yaşamadık çok şükür. Şahısın bindiği arabalardan çok daha düzgün ve bakımlı hepsi.

Benim senin bindiğim araçlara dediğim birşey yok zaten. Bu adamlar düzgün esnaf olsa kiralama çıkması arabayı yok doktordan, yok bayandan yok sahibinden diye satmaz zaten. Ticarette ya siyah ya beyaz olmalı eğer birşeyleri üstü örtülüyorsa benim açımdan bir bu işte sıkıntı vardır. Ben daha önce dikkat etmeden muhattap olduğumdan ne olduklarını biliyorum. Bunları bile bile alacak olan buyursun alsın.

AhmetKaratay
14-02-2017, 12:23
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-sorunsuz-394115874/detay)

Bu aracın alırı satarı ne olur kaça alsam 1-2 ay binip kar ederim? tavan bagaj kaput hariç boyalar varmış , 3 2400+600+130 3 tane hasar kaydı var

irfanakbas
14-02-2017, 13:23
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil..hatasiz..sanruf..otm-vites..cruz-kontrol..2008-astra-388366404/detay)

Bu astra sizce ne kadar eder arkadaşlar adamla konuştum anladığım kadarıyla al-satcinin elinde şuan araç.
arac uzun yolda kullanilmiş diyor sonra bayan arabası ise gidip gelmiş diyo tüm bakımları tam 3.bin tl harcanmiş diyo ben fatura sordum yok ama çıkartırım o iş kolay diyo kaç km de yapıldığını soyle dedim yeni daha arac 6 aydir bende diyo alırken bakımi yapiliymiş, km neredeyse 300 bin e dayanmış biraz yüksek o yüzden bakımın kaç km yapıldığını soruyorum diyorum, içi o kadar temizki km yı 90 bin e cektirsem anlamazsin diyor, bi soru soruyorum, telde bu kadar konuşmaya vaktim yok diyor, açıkçası adamın konuşmasına ayar oldugum için araci gormeye dahi gitmedim ama kafama takıldı ben biniciyim aldimi en az 3 -4 yıl binerim tabi eğer aracı sevdiysem ve temizse, bu araç sizce ne kadar eder ve km biraz ürkutuyor insani ister istemez. Burada bu araçlar hakkında bilgisi olan bir arkadaş mutlaka vardır diye sormak istedim.

AhmetKaratay
14-02-2017, 13:51
2011 1.5 dci otomatik extreme paket 6 ileri fluence 127 bin km de sol arka kapı yanında avuç içi kadar lokal boya var bu araç kaça alınır kaça satılır

Emre İlbi
14-02-2017, 18:19
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-sorunsuz-394115874/detay)

Bu aracın alırı satarı ne olur kaça alsam 1-2 ay binip kar ederim? tavan bagaj kaput hariç boyalar varmış , 3 2400+600+130 3 tane hasar kaydı var

al-sat yapacaksan 37-38 bin civarı alman gerekli, 41 bin civarı satılabilir diye düşünüyorum

Ssamet
14-02-2017, 18:28
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil..hatasiz..sanruf..otm-vites..cruz-kontrol..2008-astra-388366404/detay)

Bu astra sizce ne kadar eder arkadaşlar adamla konuştum anladığım kadarıyla al-satcinin elinde şuan araç.
arac uzun yolda kullanilmiş diyor sonra bayan arabası ise gidip gelmiş diyo tüm bakımları tam 3.bin tl harcanmiş diyo ben fatura sordum yok ama çıkartırım o iş kolay diyo kaç km de yapıldığını soyle dedim yeni daha arac 6 aydir bende diyo alırken bakımi yapiliymiş, km neredeyse 300 bin e dayanmış biraz yüksek o yüzden bakımın kaç km yapıldığını soruyorum diyorum, içi o kadar temizki km yı 90 bin e cektirsem anlamazsin diyor, bi soru soruyorum, telde bu kadar konuşmaya vaktim yok diyor, açıkçası adamın konuşmasına ayar oldugum için araci gormeye dahi gitmedim ama kafama takıldı ben biniciyim aldimi en az 3 -4 yıl binerim tabi eğer aracı sevdiysem ve temizse, bu araç sizce ne kadar eder ve km biraz ürkutuyor insani ister istemez. Burada bu araçlar hakkında bilgisi olan bir arkadaş mutlaka vardır diye sormak istedim.

Ne kadar donanımlıda olsa asla o paraları etmez. Yani 35 e alsan diyeceğim yine yaramaz. 3,4 yılda 2 binde siz yapsanız 500 bin. Multijet sağlam ona laf yok ama çok uygun fiyata almadıkça yaramaz bu araba. Dizel manüel full 37-40 arası astralar var.

irfanakbas
15-02-2017, 09:57
Sağolasın kardeşim bende açıkçası %80 dediğin gibi dusunuyorum. Aracı esimde kullanacağı için otomatik bakıyorum yakıt olarak az yaksa ve birazda donanım olsa hiç fena olmaz bu yüzden otomatik, dizel donanımlı bir araç hiçte fena olmaz, 40 bin civarı hangi araçlara bakabilirim?

sedat2626
15-02-2017, 16:07
1998 alfa 2.0 ts manuel 100.000 km ilk sahibinden kaça satar beyler ? tam emin değilim ya 98 ya 99 model

Vintage
15-02-2017, 16:16
2012 Fiat Linea dizel 120binde 5.750 hasar kaydı var ön arka tampon değişmiş 26bin alınsa 1-2 ay binilip kar edilir sanırım dimi ne diyorsunuz kaça satarım sonra

barakuda26
15-02-2017, 16:17
1998 alfa 2.0 ts manuel 100.000 km ilk sahibinden kaça satar beyler ? tam emin değilim ya 98 ya 99 model

meraklısını bulursan 26-27e satar gibi

bakımsızları 18-19 bandında km'ler uçuk

rodya
15-02-2017, 16:18
2012 Fiat Linea dizel 120binde 5.750 hasar kaydı var ön arka tampon değişmiş 26bin alınsa 1-2 ay binilip kar edilir sanırım dimi ne diyorsunuz kaça satarım sonra

Almazsanız haber verirseniz biz binici olarak değerlendirmek isteriz.

Ssamet
15-02-2017, 19:26
Sağolasın kardeşim bende açıkçası %80 dediğin gibi dusunuyorum. Aracı esimde kullanacağı için otomatik bakıyorum yakıt olarak az yaksa ve birazda donanım olsa hiç fena olmaz bu yüzden otomatik, dizel donanımlı bir araç hiçte fena olmaz, 40 bin civarı hangi araçlara bakabilirim?

Abi robotik şanzıman bana uyar dersen yine modelli Astra H bulunur. bunun yanıda 308 olur. Ben olsam öyle bakardım zaten :)

Eren G.
15-02-2017, 19:58
BOYASIZ 53.800 KM 2011 HONDA CİVİC PREMİUM M/T (İLK SAHİP,LPG)
İlan No: 398001809
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-53.800-km-2011-honda-civic-premium-m-t-ilk-sahip,lpg-398001809/detay)

Ederi nedir ? Ciddi ciddi almayi dusunuyoruz

EmreYY
15-02-2017, 20:15
2012 mk3 focus style dızel 4parca boya 1değişen 5bın tl kayıt 180bınde yururu vs guzel ne kadar teklıf edılmelı?

Ergün
16-02-2017, 02:23

hocam bu 1.3mjet linea'ların olayı nedir anlayamadım aynı motor,km kondisyonda araç galeride 29 binicide 36 linea'da mı piyasadan nasibini aldı? Az yakan zarar ettirmeyecek bir araç arıyorum en fazla 1 yıl binip satarım diye düşünüyorum ama piyasa gerçekten her geçen ay saçmalıyor.

Vintage
16-02-2017, 13:16

26 diyor şimdide Mart 5inden sonra görüşelim dedi karlı bir anlaşmamı düşünüyorum ona göre alacağım

sedat2626
16-02-2017, 14:41
BOYASIZ 53.800 KM 2011 HONDA CİVİC PREMİUM M/T (İLK SAHİP,LPG)
İlan No: 398001809
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-53.800-km-2011-honda-civic-premium-m-t-ilk-sahip,lpg-398001809/detay)

Ederi nedir ? Ciddi ciddi almayi dusunuyoruz

43-45 ederi tahminimce

rebelh
16-02-2017, 14:50
walla 51 milyarlık arabayı 43e verecek adam varsa o arabada sıkıntı vardır
ben bu sayfada ne zman yorumlara baksam hep ölü fiyatlar yazılıyor
43e o araçtan benim gücüm 2 tanesine yeter veriyorsa ben 2 defa alırım
piyasanın farkında değil çoğumuz ve fiyatları öldürüyor

rebelh
16-02-2017, 14:52
baktım
43e ağır hasarlı
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-raif-otomotivden-2011-honda-civic-1.6-premium-396679316/detay)
45e komple boyalı var
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifir-ayarinda-temizz-aciklamayi-mutlaka-okuyun-398318829/detay)

altugkocer
16-02-2017, 14:55

Herkesin mantığı o şekilde. Ben alırken ucuz olsun ama satarken iyi fiyata satayım.

Hem ayranım dökülmesin hem ....... hesabı.

Ama bence de civic o parayı etmez. Üstüne 2 kasa çıktı, düz vites, sunroof yok. Ya da bu civic eğer o para ediyorsa onu almam :)

rebelh
16-02-2017, 15:03
Herkesin mantığı o şekilde. Ben alırken ucuz olsun ama satarken iyi fiyata satayım.

Hem ayranım dökülmesin hem ....... hesabı.

Ama bence de civic o parayı etmez. Üstüne 2 kasa çıktı, düz vites, sunroof yok. Ya da bu civic eğer o para ediyorsa onu almam :)

hocam walla piyasa böyle aha bu da muadili :
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-boyasiz-orjinal-398006977/detay)
55.500 yazmış sunroof yok manuel farkında değiliz ama bu arabalar bu paralara dönüyor
bence arkadaş biniciyse 48-49a bitirmeye çalışsın

rebelh
16-02-2017, 15:05
şöyle bir durum var adam 5i milyara araba buluyor araştırıyor sonra buraya atıyor o araca 43-45 yorumları yapınca insan soğuyor "lan kazıklanıyormuyum acaba"diyor
bizim kafamızdaki rakamlar 5 sene öncesinin rakamları ama 5 sene önce dolarda 1.90 tl idi o aracın sıfırı 70bin tl idi
her şey artıyor bırakalımda 2. elde artsın bi zahmet

altugkocer
16-02-2017, 15:14
rebelh aynen dediğin gibi kafamız hep eskide kalıyor. Çok beğendiysem ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsam çok 3e 5e bakmamaya çalışırım.

Önemli olan alıcının içine sinmesi. Sahibinden piyasası 2-3 yıldır çok tuhaf. Pek yorum yapmamaya çalışıyorum. Ama genel mantığımız bu şekilde. Ya ben alırken ucuz olsun ölü fiyata alayım. Satarken de iyi fiyata satayım 3-5 kar edeyim.

Eren G.
16-02-2017, 15:23
Arkadaslar arabayi 50kya arkadasimin babasina aldik bugun. Daha once ek civici vardi neredeyse 20 sene bindigi, yine terakkiden 2.el cok temiz almis oldugu icin ek civici de, yine gidip terakkiden bu arabayi gorup begenmis. Ben de onaylamadim cok arabayi anlattim iki kasa eski vs diye ama iste eskinin anisi olunca bu da denk geldi ve alindi. Cooook uzun sure binecegi icin ve cok da ugrasmadan bir araba alip binmek istedigi icin kafam rahat olsun dedi aldi gecti. 43 44 diyen arkadasi zaten kale almadim cunku YOK o fiyatlara hicbir yerde varsa bizim bilmedigimiz ben de hemen yarin alirim iki tane yukarida arkadasin dedigi gibi.

Eren G.
16-02-2017, 15:23
Edit geri gelsin: ayrica yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.

exca-
16-02-2017, 15:30
daha önce biz de bi tartıştık arkadaşla konu üstüne, dod bile arkadaşın verdiği rakamdan fazlasını veriyo araç alımında. Bence çok ciddiye alıncak bişey yok, "binici" fiyatı değilmiş zaten bu dedikleri fiyatlar. Sanırım araç sahiplerine "binici" değiliz diyince bi anda fiyat 10bin kırılıyo :)

Gökhan Bilgin
16-02-2017, 15:35
Beyler daha öncede yazmıştım tekrarlıyorum 2014 a180 cdı 28 km bi-xenon var cam tavan yok beyaz renk boyasız 100 bin yapar mı ?

altugkocer
16-02-2017, 15:35
Arkadaslar arabayi 50kya arkadasimin babasina aldik bugun. Daha once ek civici vardi neredeyse 20 sene bindigi, yine terakkiden 2.el cok temiz almis oldugu icin ek civici de, yine gidip terakkiden bu arabayi gorup begenmis. Ben de onaylamadim cok arabayi anlattim iki kasa eski vs diye ama iste eskinin anisi olunca bu da denk geldi ve alindi. Cooook uzun sure binecegi icin ve cok da ugrasmadan bir araba alip binmek istedigi icin kafam rahat olsun dedi aldi gecti. 43 44 diyen arkadasi zaten kale almadim cunku YOK o fiyatlara hicbir yerde varsa bizim bilmedigimiz ben de hemen yarin alirim iki tane yukarida arkadasin dedigi gibi.

Hayırlı olsun, benim de içimden 48-49 gibi bir rakam geçmişti. Ama uzun süre binilecekse 2-3 önemli değil.

sedat2626
16-02-2017, 16:29
Yav bu kadar tribe girilecek bişey yoktu bildiğin bana bilenmiş adamlar ben malımı kötüledim veya fiyata bişeymi söyledim ben alınacağı fiyatı söyledim herkezin malı kendisinin sonucta kalkıp bayiye lan bilader bu fiyat ne neden bu kadar mı yazdın diyoruz yoo kafamıza yatarsa temizse düzgünse 1 2 3 neyse üstüne cıkıp daha düzgününü almak için uğraşıyoruz sonuçta ama böyle lüzumsuz yorumlara gerek olmadıgını düşünüyorum yok dod bile daha iyi fiyat verdi de falanda filanda sadece bu şahsi kendi fikrim sonuçta bu bayi bu fiyata bu arabayı veriyorsa iyi denilen fiyata bu bayide çalışanların evi barkı çoluğu cocuğu yokmu ozaman aldığı fiyatamı verdi yani yapmayın böyle komik yorumlar güldürmeyin ya :)

exca-
16-02-2017, 16:36
kardeş valla esas ben gülüyorum yazdığınız rakamları gördükçe. Bişeyler değişmiyo gelişmiyo bazı zihniyetlerden dolayı bu memlekette. Sana bilenecek de bişeyim yok, ben inan düşündüğünün 5-10 katı rahatım, çok şükür ihtiyaç durumum da yok aldım başımı gittim zaten. Olayı boşa kişiselleştirme ikimizin arasında, ben kendi aracım demedim. Yazılan fiyatların tamamı bir enteresan. Benden başka yazanlarda oldu o paraya bu araçtan var mı ya diye. Bunu yazan adam alacağı araç için sölüyo bunu. Millet bulaşmak, uğraşmak istemiyo artık bu tarz konulara. Bana kalırsa zaten bu konu amacına göre ilerlemiyo..

Emre İlbi
16-02-2017, 19:20

Piyasayı ilanlarda yazılan fiyatlar mı zannediyorsunuz bilmiyorum ki,

2012 Beyaz 57 bin km'de, 1 parça değişen, 2 parça boyalı Honda Civic 1.6 Elegance Lpg'li, parça parça toplam 10 bin lira kayıt var, 40 bin liraya aldık,

ilanlara bakıyorum boş Dream'lere 40-45 yazanları mı ararsın, Premium'lara 45-50 yazanları mı ararsın,

bu sebeple ilanlara göre araç almayın, diyeceğim tek kelime budur

darkmoon
16-02-2017, 19:50
Türkiyede dünya görmüş yani yabancı memleketlere gitmiş yada sık sık gidip gelen yada orda yaşayan insanlara siz burdaki fiyatları analiz edip izah edemessiniz.. bende ara sıra almanya falan gidip geliyorum yiğenlerim falan doğma büyüme oralı bir yiğenimde orda oldie car klasik koleksiyonluk araba işi yapıyor galerisi var..

size komedi bir şey diyim burda para eden araçlar orda beş para etmiyor ... tabii buda insanların küçük yaşlardan doğru şekilde eğitilmesiyle alakalı bir şey insanlar ihtiyaçlarının fazlasında bir araca yönelmiyorlar adama niye s kasa almıyorsun dediğinde yüzüne tuhaf tuhaf bakıyor orda türkiyeye oranla bedava yeni kasa e ler çıkar çıkmaz taksiye düşdü havalimanında vardı.. adam yüzüne tuhaf tuhaf bakıyor ne gerek varki diyor adam şehir içi a noktasından b noktasına gidiyor onun için park yeri yakıt az yakması öncelikli.. tabi avrupalıda bir toplu ulaşım kullanma geleneğide var..

birde tam ters bir şey diyim bizim burda para etmeyin o eski alman taunuslar eski mercedesler özellikle kupon ara kasalar op orjinalse orda deli paralara satılıyor sıfır bmw lerden mercedeslerden pahalıya satılıyor ...
oldie klasmanında geçiyor ve almanlar içinde çok hastası var.. bizde yüz çevirip bakan yok..

neyse kısaca dünya görmüş insana burdaki fiyatları izah etmek zor iş.. özellikle o şahısda avrupalılaşmışsa bankada 1 trilyonu olsa gene gidip normal ucuz bir araç alıyor.. bizim sitede yan sitelerde konsolosluk çalışanları var yeşil plaka hepsininde ötv siz avrupa fiyatlarına araba alma hakları olmasına karşın hepsinde eski ama güzel araçlar var volvo 960 var birinde pegeout 607 var bir diğerinde seatın eski kasa alhambrası var.. bu insanlar en kral arabayı sıfır almayıda bilirler beş kuruşda ötv vergi falan ödemiyorlar ona rahmen böyle..

neyse iş algıda biter türkiyede bu rakamlarla büyümüş ve bunu hazmetmiş kabullenmiş insanlara bir şey anlatmak imkansız.. anlamazlar.. aslında anlarlar ama çoğunun hesabına gelmez.. bizde her zaman fabrika sahibinden çok fabrikayı savunma hissi olduğu için..

KOSEREN
16-02-2017, 19:58
Almanya da ki araç fiyatları Türkiye de olsa orta sınıf bi sitenin otoparkı S&S Motors gibi olmazsa bende bişe bilmiyorum..
Almanya kadar düşük olmasada şöyle 2007-2008 yıllarındaki piyasa fiyatları olsa iyi olur gerçekten..

exca-
16-02-2017, 20:07
darkmoon abi bence yazılanları bi kez daha gözden geçir. işine gelmiyo falan demişsin,burada fiyatlar normal diyen ben görmedim. Sorun ilan fiyatları ile bahsedilen fiyatlar arasında ki uçurum.

Yoksa kendi adıma söylemem gerekirse ben rahatsız olduğum pek çok şey sonrası uzaklaştım zaten, almanyada yaşıyorum.

rebelh
16-02-2017, 20:07
benim parmak basmak istediğim konu kimse arabasını yazanın 10bin lira altına satmıyor
kimsede bulduğu araca 10 bin lira pazarlık yapmıyor
telafuz edilen rakamlarda da araç gösterdim üstünde de araç gösterdim
ha ama ladım arkadaşa değil genel olarak söylüyorum çünkü benimde başıma geldi aradım ettim bitane w203 buldum adam diyor 35ten fazla verme
yahu 35e hiç ilan yok nasıl 35e alayım? haliyle araçtan soğuyor insan

araçların hakettiği bu değil diyorsanız ona lafım yok ama 3 yıldır özellikle bu forumda araç piyasası konuşuluyor 3 yıldırda bu piaysa artıyor sizin araca biçtiğiniz değerin bir anlamı kalmıyor
yoksa bana göre domatesin ederide 8 lira değil
mazotun ederide 4.70 değil
egeanın ederide 55 bin lira değil

anlatamadığım nokta şu her şeyin fiyatı arttı kabul etmeyin peki ama araç fiyatlarıda arttı ve hala artıyor
2013 focus otomatik lpgli hatasız aracı 55.500e sattım
alacak karşılığı aldım ama desen bana 55.500 verirmisin dövseniz vermem şimdi bindiğim 30 liralık toyota 5 basar
ama ne yapayım şimdi 55.500e satılacakken araba ya bunun piyasası 45 olmalı diyip 45e mi satayım?

uzun oldu kusura bakmayın yazdıklarım şahsınıza değil konu geneline ama yurt dışıyla kıyaslamayı anlamsız buluyorum
yurt dışında şu yaşadığım hayatı tek maaş garsonluk yaparken yaşayabilecekken
burada 2 memur çalışıp geçim sıkıntısı çekiyoruz aramızda uçurum var

darkmoon
16-02-2017, 20:10
darkmoon abi bence yazılanları bi kez daha gözden geçir. işine gelmiyo falan demişsin,burada fiyatlar normal diyen ben görmedim. Sorun ilan fiyatları ile bahsedilen fiyatlar arasında ki uçurum.

Yoksa kendi adıma söylemem gerekirse ben rahatsız olduğum pek çok şey sonrası uzaklaştım zaten, almanyada yaşıyorum.

yanlış anlamışsın ben tam aksine seni savunan bir yazı yazdım

exca-
16-02-2017, 20:17
yanlış anlamışsın ben tam aksine seni savunan bir yazı yazdım

yorgunluktan son kısmını yanlış anlamış olabilirim abi, yoksa aynı düşünce yapısında olduğumuzu biliyorum zaten :)

İbrahim33
16-02-2017, 20:48
Bugün 2006 model benzinli 3-4 parça boyalı symbol için 24.500 e el sıkıştılar. beynim durdu. 2012 dizelini 22 - 23 e defalarca almadık eşek gibi. millet gerçekten sapıtmış.

camsemih
16-02-2017, 21:26
ben 1 ay önce 2008 fd6 175 binde civici 43 e sattım hatasız. 2011 premium 43 mü satacak herşeyinde bi oluru var. internet pazarı gerçek alışverişten 2-3 bin lira yüksekte geziyor 8-10 bin lira değil.

AhmetKaratay
18-02-2017, 21:13
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-temiz-bmw-1.16i-isik-paket-374303802/detay/)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e46-sunruflu-motor-mukemmel-yenilendi-3.28-orjinal-manuel-363515892/detay/)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-325i-sedan-manuel-vites-399095632/detay/)

bu araçlar kaça alınır ve hangisi tercih edilmelidir? veya 40 42 bin liraya alternatif ne önerirsiniz?

canimrecepcim
19-02-2017, 09:49
Ne zaman bu ülkede araçlar binicileri tarafından satmak için değil A ve B noktası arasında ulaşmak amacıyla kullanılırsa o zaman araba fiyatları normal düzeye iner.
Ekonomi falan filan hikaye dünya zengini olsak Türk yine Türk.Etraftaki arabalara bakın buzdolabı gibi arabalar hepsi beyaz.Bu millet beyazın müptelası olabilir mi?Neymiş kolay satar.Bazı özel beyaz veya yakışan arabaları tenzih ederek söylüyorum.
Sıfır araba alıyorum ne kadar araba alıp satan eş dost varsa hemen başlıyolar " sıfır araba alınır mı ? zarar mı etcen ? kontağa bastığın anda -5000tl" ikinci el arabanın sıfırdan daha iyi olduğunu söylüyor.
Arabadır bu ya seni alır bir yerden diğerine ulaştırır.Ha çok seviyorsundur kişiselleştirirsin modifiye edersin.Buna bu kadar anlam yüklemenin anlamı yok.

Bu lafım biniciye değil ; şimdi şu araba şu kadar eder diye falan e sonrasında bu arabadan 5 lira 3 lira ekmey yeniyorsa şimdi hakikatten bu arabanın değeri senin sattığın fiyat mı onun sattığı fiyat mı ?
O adam mı enayi,yoksa sen mi mini çakalsın ?

tylan
19-02-2017, 17:37
2011 1.6 t insignia cosmo . Manuel vites arka tampon değiştiğinden 1500 tl hasar kaydı var 80.000 de 52.000 diyor sahibi son daha da düşmüyor alınır mı ?

ozan gülle
20-02-2017, 09:59
2011 1.6 t insignia cosmo . Manuel vites arka tampon değiştiğinden 1500 tl hasar kaydı var 80.000 de 52.000 diyor sahibi son daha da düşmüyor alınır mı ?

Müşteriye 1.500 tl hasar kaydının açıklamasını yapacaksan al yoksa alma :) şaka bi yana piyasası braz ağır biniciye 54 e falan satılır diye düşünüyorum

tylan
20-02-2017, 10:12
Müşteriye 1.500 tl hasar kaydının açıklamasını yapacaksan al yoksa alma :) şaka bi yana piyasası braz ağır biniciye 54 e falan satılır diye düşünüyorum

49 Teklif ettım bakalım sahibi cozemezse borcunu bırakıcak bana

ozan gülle
20-02-2017, 10:16
49 Teklif ettım bakalım sahibi cozemezse borcunu bırakıcak bana

Aklımdan geçen rakamda oydu yazamadım ölücü demesinler diye :)

TaGo
22-02-2017, 20:11
2013 Model 1.3 90 hp multijet Urban paket 83000 km de 4000tl hasar jaydı olan ama sadece sağ ön çamurlupu lokal boyalı bir doblom var. Ford ranger alnak için takas fiyatı istedim 33.500 tl den saydılar. Kaç para eder sizce

hyper35
22-02-2017, 22:40
Arkadaşlar şu araç hakkında yorum yapabilir misiniz?;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-guc-gorsellik-prestij-aradiginiz-hersey-401072066/detay/)

TaGo
23-02-2017, 11:47
2013 Model 1.3 90 hp multijet Urban paket 83000 km de 4000tl hasar jaydı olan ama sadece sağ ön çamurlupu lokal boyalı bir doblom var. Ford ranger alnak için takas fiyatı istedim 33.500 tl den saydılar. Kaç para eder sizce

Buna acil fiyat bekliyorum.

Birde; 2013 model 48.000 km de servis bakımlı, siyah jetta 1.4 tsi dsg. tamamen kazasız belasız lokal boyasız amcadan comfortline içi bej. Kaç paraya alınmalı kaça satılmalı

TaGo
23-02-2017, 12:38
arkadaşlar forummu çöktü nerde bu millet

by.gkn
23-02-2017, 13:29
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-bmw-e46-2004-320ci-coupe-face-lift-makyajli-kasa-399648061/detay)

bmw e46 320ci ne eder sizce arkadaşlar

exclusive
24-02-2017, 16:53
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yildiz-petrol-den-kazasiz-emsalsiz-temizlikte-ilk-kullanicidan-394130949/detay)

aracıma 76 bin tl veren var satayım mı zorlayayım mı 80 bin i

arda35
24-02-2017, 18:16
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yildiz-petrol-den-kazasiz-emsalsiz-temizlikte-ilk-kullanicidan-394130949/detay)

Basiretini bağlamak istemem, ama şu piyasada hemen satardım ben olsam. Siz ticaretini yapıyorsunuz, farklı beklentiler varsa bilemem. Ama ekonomideki geçici bahar havasına kanmamak gerek.

Emre İlbi
24-02-2017, 22:01
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-bmw-e46-2004-320ci-coupe-face-lift-makyajli-kasa-399648061/detay)

bmw e46 320ci ne eder sizce arkadaşlar

İlandan anladığım kadarıyla al-satçının elinde, binicide olsaydı 45 bine alınırdı, yinede 45 bin teklif edin, üst sınırınız 48 bin olsun

tylan
24-02-2017, 22:39

Dediğin kadar temizse zorla bence. Meraklısı alır. En azından takasla falan cok rahat gider bu merso çünkü piyasaya göre normal bi fiyat istemişsin

KOSEREN
24-02-2017, 22:45
Sektörün içinde olup duyum alanlar ya da fikir yürütebilecekler yeni g30 520i kaç liradan gelir sizce?

Yigit-Y
24-02-2017, 22:52
Sektörün içinde olup duyum alanlar ya da fikir yürütebilecekler yeni g30 520i kaç liradan gelir sizce?

300k + kesin :)

asscutter
24-02-2017, 23:07
5,20i ilk partide gelmeyecek yoksa dizeller o kadar satılmaz bi kaç arkadaşımdan duydugum 190lık dizeller 300binin biraz üzerinde olucak

İbrahim33
25-02-2017, 18:10

Para kazanıyorsan ver gitsin bence. çevirmek önemli.

tylan
26-02-2017, 13:08
2014 model style paket 1.6 dizel otomatik 29.000 de hata boya yok. Orj 29.000 de 64.000 e gelicek sizce nasıl ?

TaGo
26-02-2017, 14:39
2013 Urban paket dolu dobloyu bu hafta otokoça vericem. Bakın ağır hasar kayıtlısı bile 36.000tl den başlıyor sahibinden sitesinde. 34.000 Tl verene hayırlı olsun derim.

tylan
26-02-2017, 18:01
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998829_642602932590581_2397681337108436170_n.jpg ?oh=86d9629210796265f4702fa164482b7f&oe=59254A3E

jaguardan anlayan arkadaşlar yardım lütfen 2000 model 3.0 motor değişen yok komple boyalı 200.000 de yürüyen ve trim masrafı var tahmını 5.000 kadar sizce kaça alınır ?

İbrahim33
26-02-2017, 19:15
15-16 gibi al taylan.

Nightfish
26-02-2017, 19:57
Jaguar inanılmaz yorgun duruyor. En iyi yorumu aynısına sahip olan darkmoon yapacaktır.

darkmoon
26-02-2017, 20:22
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998829_642602932590581_2397681337108436170_n.jpg ?oh=86d9629210796265f4702fa164482b7f&oe=59254A3E

jaguardan anlayan arkadaşlar yardım lütfen 2000 model 3.0 motor değişen yok komple boyalı 200.000 de yürüyen ve trim masrafı var tahmını 5.000 kadar sizce kaça alınır ?

detaylı görmem lazım fotodan anlaşılmaz... güzeldir eğlenceli keyifli bir sürüşü vardır .. satsam şu keyifde ne alırım diye düşünüyorum.. durumunu görmeden bir şey diyemem çok temizine 50 yi bile gözden çıkar çok leşine 25 bile verme öyle diyim..

Bir jaguarcının klasik ev hali .. :D

blob:null/df70750d-9f89-405b-ad11-f980793d9ce1
blob:null/52bd2c7f-f777-4a49-8337-1a86e96c2201
blob:null/83e709e3-e1ec-4ccc-ad40-e1cdf8668ed6
blob:null/fe1eb67c-38e1-4649-8af5-8bb73ecd81a5

darkmoon
26-02-2017, 20:24
http://1.1m.yt/Ltf5Su.jpg
http://1.1m.yt/PDg66wM.jpg
http://1.1m.yt/sbSJuGb.jpg
http://1.1m.yt/Wx5WkUi.jpg

AhmetKaratay
27-02-2017, 09:21
Fiyat düştü 41000ACİL (pazarlık için aramayınız)
İlan No: 398616956
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiyat-dustu-41000acil-pazarlik-icin-aramayiniz-398616956/detay)

Aracın ederi nedir?

ckrc
27-02-2017, 09:36
Fiyat düştü 41000ACİL (pazarlık için aramayınız)
İlan No: 398616956
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiyat-dustu-41000acil-pazarlik-icin-aramayiniz-398616956/detay)

Aracın ederi nedir?

38.5 max ederi biniciye

ckrc
27-02-2017, 09:38
38.5 max ederi biniciye

ilk sahibinden, uzatilmis garantili, servis bakimli, boyasiz, hatasiz 2013 model lansman rengi, opsiyonlari full trend'i 39a aldim 3 ay once.Yeni kasa, yeni motor.
Ben 38,5 a bile almazdim sanirim.

Berkan
27-02-2017, 10:12

Meşajı aldım iletiyorum B16 sana diyorlar jag servisi parcacısı olarak :D

darkmoon
27-02-2017, 10:26
Meşajı aldım iletiyorum B16 sana diyorlar jag servisi parcacısı olarak :D

sağolsun b16 nın banada bazı parçalarda çok yardımı dokundu parça kodunda... :)

tylan
27-02-2017, 10:36
Bu galerinin bende 20.000 tl lık seneti vardı üste 5 ver bunu verelım demişlerdi. Dün 5.000 verdim 2011 110 luk connect aldım

darkmoon
27-02-2017, 10:51
Bu galerinin bende 20.000 tl lık seneti vardı üste 5 ver bunu verelım demişlerdi. Dün 5.000 verdim 2011 110 luk connect aldım

doğrusunu yapmışsın ticaretini yapıyorsan uğraşılmaz masrafıda varsa hiç girilmez .. 5 bin tl derler 15 bin masraf çıkar.. ben ebaydan bobin aldım orjinali pahalı diye 6 lı set 70 dolara bin pişman oldum araba 1.6 araba gibi gidiyor şimdi :D ..

orjinal bobin alıcam ebayda orjinal jaguar parts da 6 lı seti 650 dolar.. şimdi delphi ntk falan bakınıyorum :D

AhmetKaratay
27-02-2017, 15:25
ilk sahibinden, uzatilmis garantili, servis bakimli, boyasiz, hatasiz 2013 model lansman rengi, opsiyonlari full trend'i 39a aldim 3 ay once.Yeni kasa, yeni motor.
Ben 38,5 a bile almazdim sanirim.

3.500 hasar kaydı varmış aradım konuştum alttan rögara vurmuşlar vazgeçtim bende

tylan
28-02-2017, 11:06
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-emre-otomotiv-den-2012-model-toyota-hilux-adventure-4x4-344333841/detay)

arkadaşlar kendıme alıcam sızce kaç lıra teklıf edlilir ?

AhmetKaratay
28-02-2017, 13:46
KAF CC AUTO'DAN 1999 MODEL 328 Cİ GÜMÜŞ GRİ MANUEL !!!
İlan No: 401646006
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kaf-cc-auto-dan-1999-model-328-ci-gumus-gri-manuel-401646006/detay)

Bu araç alınır mı sizce satmak için değil binmek için düşünüyorum binici olduğum için ne kadar verilir?

AhmetKaratay
28-02-2017, 14:07
Bide bu var
BMW 3 28 1 haftalık bu fiyat
İlan No: 400029712
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-28-1-haftalik-bu-fiyat-400029712/detay)

AhmetKaratay
28-02-2017, 14:11
Veya alternatif 328 coupe veya sedan Öner'iniz var mı?

TaGo
28-02-2017, 16:31
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ugur-oto-2012-bmw-320d-m-sport-isik-paket-genis-ekran-hatasiz-397855141/detay)

Arkadaşlar tamamen hatasız lokal boyası dahi olmayan dopdolu 320 d e90. Araca 115 diyorduk galeriye bugün 112.500 e düşürttük ancak biraz aciliyetimiz var 108.000 tl ye satıp tezgah alacağız. Kaçırmayın biniciyseniz

tylan
28-02-2017, 17:23
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2015-boyasiz-hyundai-tucson-4x4-2016-subat-cikisli-24%2C000km-399919373/detay)

arkadaşlar son 105. dıyor belkı 1 daha iner sizce alınırmı piyasasına baktım 115-114 yazıyorlar o paralara satıyormu ?

Shadow_Dancer
28-02-2017, 17:39
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2015-boyasiz-hyundai-tucson-4x4-2016-subat-cikisli-24%2C000km-399919373/detay)

arkadaşlar son 105. dıyor belkı 1 daha iner sizce alınırmı piyasasına baktım 115-114 yazıyorlar o paralara satıyormu ?

Kardeşim aynısının beyazı 2015. 11k kilometrede 109'a verdi çok yakın arkadaşım.

TaGo
28-02-2017, 17:59
2016 sını ötv ayında 117.000 tl ye satıyorlardı blginize

tylan
28-02-2017, 18:06
Kardeşim aynısının beyazı 2015. 11k kilometrede 109'a verdi çok yakın arkadaşım.

10k larda olsa hiç düşünmicem de bizim millet sinektir.24k ya fazla der deli eder beni. Bakalım aksam konuscam düz 100 olursa alayım.

tunch
02-03-2017, 20:32
2013 model kırmızı tek kapı leon fr ... 70bin km tek parça lokal boya 300 tl hasar kaydı var araçta.. sunroof + led paket ..
Ederi sizce nedir ?

onursumer
02-03-2017, 20:53
2013 model kırmızı tek kapı leon fr ... 70bin km tek parça lokal boya 300 tl hasar kaydı var araçta.. sunroof + led paket ..
Ederi sizce nedir ?

leon piyasasını bilmiyorum fakat bugun yeni kasa 1.4 tsi manuel cam tavan led vs dolu leona 85bin fiyat aldım

haliyle 55-60bin tl maksimum edebilir diye düşünüyorum

LightSide
05-03-2017, 18:47
İlan No: 373095755
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kia-yetkili-bayi-oguslar-dan-2015-320i-ed-sportline-plus-hatasiz-373095755/detay)

Binmek icin dusunuldugunde bu aracin fiyati makulmudur ? Daha once almis satmis arkadaslar yardimci olursa cok mutu olurum

dqn
05-03-2017, 19:09
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kia-yetkili-bayi-oguslar-dan-2015-320i-ed-sportline-plus-hatasiz-373095755/detay)

Binmek icin dusunuldugunde bu aracin fiyati makulmudur ? Daha once almis satmis arkadaslar yardimci olursa cok mutu olurum

ÖTV öncesi dopdolu 320i ler(hafıza ısıtma deri vs) 145-150 arasına satıldı.Arkadaşımda 148 bine aldı.ÖTV sonrası ne eder bilemem de bana çok gereksiz yüksek geldi fiyatı.

LightSide
05-03-2017, 19:17
Haklisin ama bugun borusana ugradim, sifir 2016 sportline icin 170.000 tl istiyorlar. Saka gibi ama 2017 modellerde bundan daha tukari rakamlara gelicek.

DKB34
05-03-2017, 20:06
2012 Renault Fluence Extreme Edition dizel otomatik 127.xxx km. 3 parçadan toplam 7624 TL hasar kaydı var, tamponlar sağ ön çamurluk, marşpiyeller, kapılardan biri boyalıı ve Bagaj havuzu değişmiş. Motorda sıkıntı yok şanzımanda vuruntu var. Ne kadar eder?

İbrahim33
05-03-2017, 20:11
2012 Renault Fluence Extreme Edition dizel otomatik 127.xxx km. 3 parçadan toplam 7624 TL hasar kaydı var, tamponlar sağ ön çamurluk, marşpiyeller, kapılardan biri boyalıı ve Bagaj havuzu değişmiş. Motorda sıkıntı yok şanzımanda vuruntu var. Ne kadar eder?

yanda 2 parça boya 7 lira tramer olarak görüyorum. düzgünse 40 liraya kadar satar bence.

AhmetKaratay
07-03-2017, 14:26
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e46-sunruflu-motor-mukemmel-yenilendi-3.28-orjinal-manuel-363515892/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kaf-cc-auto-dan-1999-model-328-ci-gumus-gri-manuel-401646006/detay)
Bu 2 araç biniciye ne kadara gider , binmek için almayı düşünüyorum ve sizce alınır mı bu araçlar?

AhmetKaratay
07-03-2017, 14:28
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yazilimli-220-hp-399077270/detay)
Bu var bide , bu araçlar aylardır ilandalar

Tunacan
07-03-2017, 14:30
Renault Clio 1.2 Turbo Icon
EDC Şanzuman
2014 model
20.000km.
Hasarsız, hatasız, tramersiz.
Yetkili servis bakımlı
Fabrikasyon Navigasyon mevcut.

Kaç kuruş eder sizce?

49,250-ye satıldı...

Gökhan Bilgin
07-03-2017, 15:36
Beyler daha öncede yazmıştım tekrarlıyorum 2014 a180 cdı 28 km bi-xenon var cam tavan yok beyaz renk boyasız 100 bin yapar mı ?

Geçen hafta 99 bine satıldı

hyper35
07-03-2017, 23:06
Dostlar şu makina 45 eder mi?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kusursuz-bmw-3.18ci-hatasiz-kayitsiz-otamatik-405390874/detay/)

AşkınS.
07-03-2017, 23:09
2013 passat 1.4 tsı 122lik
Ön panjur değişmiş serviste 1500 lira kayıt var ederi nedir
36 bin kmde

sedat2626
08-03-2017, 09:56

Daha dün aynısının beyaz içi bejini 143.000 e verdim. 2016 model 14.000 km de hatasızdı.

irfanakbas
08-03-2017, 14:12
S.A. arkadaşlar dizel VW bora otomatik, triptonik ler hakkında bilgi almak istiyorum kullanımı falan nasıldır? Kronikleri varmıdır? Yakıt tüketimi olarak 5lt ile 9 lt aralığında olduğu verileri var kullanım olarak ekonomik bir araçmıdır? Birde böyle bir ilan var degerlendirebilirmisiniz?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-istedigim-araci-buldugum-icin-cok-acil-satilik-403059531/detay)

Gökhan Bilgin
08-03-2017, 16:28
2015 vw cc 160'lık dsg exclusive donanım beyaz renk boyasız sanıyorum tam dolu cam tavan bixenon dört koltuk ısıtma vs var 27 bin km'de 110 liraya satar mı ?

enes_srb
08-03-2017, 17:31
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e46-sunruflu-motor-mukemmel-yenilendi-3.28-orjinal-manuel-363515892/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kaf-cc-auto-dan-1999-model-328-ci-gumus-gri-manuel-401646006/detay)
Bu 2 araç biniciye ne kadara gider , binmek için almayı düşünüyorum ve sizce alınır mı bu araçlar?

Bence ilk ilan degilde 2. si degerlendirilebilir ama km ler gercekten yuksek

TaGo
08-03-2017, 18:23
2015 vw cc 160'lık dsg exclusive donanım beyaz renk boyasız sanıyorum tam dolu cam tavan bixenon dört koltuk ısıtma vs var 27 bin km'de 110 liraya satar mı ?

Satarı için bişey diyemem ama alacaksanız 100 bini geçmeyin

Gökhan Bilgin
08-03-2017, 20:05
Satarı için bişey diyemem ama alacaksanız 100 bini geçmeyin

Teşekkürler bilgi için ama şöyle bir durum var esnaf arkadaşa sordum 150 hp exclusive aynı renk aracı 105'e aldığını söyledi zor araba sanırım net bişey oluşturamadım kafamda

TaGo
08-03-2017, 20:08
2016 Sı 2300 km de olanı 113.000 tl ye sattık 4 ay önce

i-vtec07
08-03-2017, 20:09
Teşekkürler bilgi için ama şöyle bir durum var esnaf arkadaşa sordum 150 hp exclusive aynı renk aracı 105'e aldığını söyledi zor araba sanırım net bişey oluşturamadım kafamda

Piyasası fazla yavaş kanka, cevremdeki esnaflar uzak duruyo cc den.

Gökhan Bilgin
08-03-2017, 20:47
Piyasası fazla yavaş kanka, cevremdeki esnaflar uzak duruyo cc den.

Almadanda satılmıyo be kanka :D

O.Ozgur
08-03-2017, 20:55
S.A. arkadaşlar dizel VW bora otomatik, triptonik ler hakkında bilgi almak istiyorum kullanımı falan nasıldır? Kronikleri varmıdır? Yakıt tüketimi olarak 5lt ile 9 lt aralığında olduğu verileri var kullanım olarak ekonomik bir araçmıdır? Birde böyle bir ilan var degerlendirebilirmisiniz?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-istedigim-araci-buldugum-icin-cok-acil-satilik-403059531/detay)

Aynı motor otomatik Golf İstanbul sıkışık trafikte 9.5 10 litre civarı yakıyor. Trafiksiz sakin kullanımda 6-7 litre civarı yakar. Aracın kondisyonuna göre değerler değişiyor tabi. Gidişi pek tatmin etmeyebilir, onun dışında pek eksisi yok sayılır. Ben pek sevemesem de bu fiyat aralığında tercih edilen araçlardan.

irfanakbas
09-03-2017, 09:21
Aynı motor otomatik Golf İstanbul sıkışık trafikte 9.5 10 litre civarı yakıyor. Trafiksiz sakin kullanımda 6-7 litre civarı yakar. Aracın kondisyonuna göre değerler değişiyor tabi. Gidişi pek tatmin etmeyebilir, onun dışında pek eksisi yok sayılır. Ben pek sevemesem de bu fiyat aralığında tercih edilen araçlardan.
Tam otomatik anlamak daha mı mantıklı yoksa triptonic mı bakalım. Sürüş olarak manüel fanatikligimiz yok ama esimde kullanacağı için mutlaka otomatik olmalı bu araclar memura gelirmi kardesim? Periyodik bakımları Yakıt falan nasıldır? Yedek parça olayı? Hızlı ve seri araç kullanan birileri değiliz sakin kullanım aile aracı olarak kullanılacak şuan iki araç var polo 97 6n1 otomatik 1.6LPG/ Corsa c 1.3 CDTI manüel. Küçük bir yerdeyim Corsa sürekli yatıyor polo kullanılıyor tek araca geçmek istiyorum kalan kismida ev kredim var ona yatircam.kaba bir tabirle soracak olursam Bora ocağa incir ağacı diken tarzda bir araç değildir dimi? Kardeşim.

altugkocer
09-03-2017, 10:24
Akşam bakmaya gideceğiz bir arkadaşım için. Kaza fotoğrafları var, önden hafif darbe almış, tampon, kaput ve çamurlukları düzeltip boyamışlar. Değişen yok.

Alınır mı sizce? Tahminim 40-41 civarı biter.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-hafta-icin-acil-sahibinden-temiz-jetta-397083537/detay)

HG6161
09-03-2017, 11:02
Akşam bakmaya gideceğiz bir arkadaşım için. Kaza fotoğrafları var, önden hafif darbe almış, tampon, kaput ve çamurlukları düzeltip boyamışlar. Değişen yok.

Alınır mı sizce? Tahminim 40-41 civarı biter.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-hafta-icin-acil-sahibinden-temiz-jetta-397083537/detay)

Etmez o paraları

Ergün
09-03-2017, 12:47
sizce binici fiyatı ne olur bu aracın piyasasını bilen var mıdır?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2013-icon-406976403/detay/)

altugkocer
09-03-2017, 13:23
Etmez o paraları

Piyasa balon gibi valla, bizim kriterlerde en ucuz ilan bu :) Akşam içimize sinerse 1e 2ye çok bakmayacak arkadaş sanırım. Bir aksilik çıkmazsa en az 2-3 sene binmeyi düşünüyor.

HG6161
09-03-2017, 14:09
Piyasa balon gibi valla, bizim kriterlerde en ucuz ilan bu :) Akşam içimize sinerse 1e 2ye çok bakmayacak arkadaş sanırım. Bir aksilik çıkmazsa en az 2-3 sene binmeyi düşünüyor.

Hayırlısı olsun :)

O.Ozgur
09-03-2017, 14:54
Tam otomatik anlamak daha mı mantıklı yoksa triptonic mı bakalım. Sürüş olarak manüel fanatikligimiz yok ama esimde kullanacağı için mutlaka otomatik olmalı bu araclar memura gelirmi kardesim? Periyodik bakımları Yakıt falan nasıldır? Yedek parça olayı? Hızlı ve seri araç kullanan birileri değiliz sakin kullanım aile aracı olarak kullanılacak şuan iki araç var polo 97 6n1 otomatik 1.6LPG/ Corsa c 1.3 CDTI manüel. Küçük bir yerdeyim Corsa sürekli yatıyor polo kullanılıyor tek araca geçmek istiyorum kalan kismida ev kredim var ona yatircam.kaba bir tabirle soracak olursam Bora ocağa incir ağacı diken tarzda bir araç değildir dimi? Kardeşim.

Benim kullandığım tam otomatik olan, yakıtı bahsettiğim gibi fena sayılmaz. Zaten agresif kullanıma da pek yanıt verecek gibi değil, epey hantal kalıyor. Parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız ve basit bir araç olduğundan bakımlarını yaptıracak yer rahatlıkla bulabilirsiniz. Parça fiyatları uygun o konuda da sorun yok. Düzgün kullanılmış bir tanesini iyice baktırarak alabilirsiniz, işinizi rahatlıkla görecektir.

tylan
09-03-2017, 16:01
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mazzini-525d-xdrive..sunroof...mazzini-keyif-surdurur-391284182/detay)

arkadaşlar alma arifesindeyim 175 e bitecek iş sizce nasıl ??

TaGo
09-03-2017, 20:48
175 E alacak olsan kaça satacksınki? mazzini gibi firma koyduğundan verememiş. Herşeyden öte kaput değişmiş. Araç dolu değil hatta baya boş

Yigit-Y
09-03-2017, 21:55
Nbt yok hayalet yok m yok km çok önden tiklamali

Edeceği max 160 dir

asscutter
09-03-2017, 22:02
araç 5.25X o parayı etmesinin tek nedeni motor ve aktarma organı bu ünite çok tutuldu

prodorian
09-03-2017, 23:07
Arkadaşlar elimde 0 km clio hb joy araçlar var dizel düz vites fiyatları şu an bayinin 10.000 altı. Düşünen olursa yardımcı olurum.

TaGo
10-03-2017, 10:10
Gürsan fiyatları yazsana

irfanakbas
10-03-2017, 10:22
Benim kullandığım tam otomatik olan, yakıtı bahsettiğim gibi fena sayılmaz. Zaten agresif kullanıma da pek yanıt verecek gibi değil, epey hantal kalıyor. Parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız ve basit bir araç olduğundan bakımlarını yaptıracak yer rahatlıkla bulabilirsiniz. Parça fiyatları uygun o konuda da sorun yok. Düzgün kullanılmış bir tanesini iyice baktırarak alabilirsiniz, işinizi rahatlıkla görecektir.

Bora ve golfün özellikleri, donanımı, kalitesi gerçekten iyi duruyor tam istediğim şekilde, tip olarakta fena sayılmaz ama km ve yaş itibariyle fazla olması, 5-9 litre gibi neredeyse 2 katını bulan Yakıt araligini verisi insanın kafasını karıştırıyor. Yakıt konusunda bir üst kasa olan golf ve jettalara baktığımda 4.2-5.6 aralığı verilmiş gayet makul ve tutarlı görünüyor. Fakat 5-9 lt arası büyük bir uçurum var. Araçtaki bu yakıt tutarsızlığı sebebi nedir?çok kafa karıştırıcı.

msk_bmw
10-03-2017, 10:25
Arkadaşlar elimde 0 km clio hb joy araçlar var dizel düz vites fiyatları şu an bayinin 10.000 altı. Düşünen olursa yardımcı olurum.

Modelleri 2016 mı 2017 mi?

HG6161
10-03-2017, 11:47
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mazzini-525d-xdrive..sunroof...mazzini-keyif-surdurur-391284182/detay)

Çok boş araç 175 mantıklı değil

Berkan
10-03-2017, 12:16

Bunada bak derim

BMW 525d xDrive 2012 Model Kosifler Oto'dan Satılık Beyaz / Alp Renk (http://www.kosifleroto.com.tr/kullanilmis_oto/bmw/525d-xdrive/3323)

prodorian
10-03-2017, 16:48
2016 model 1.5 joy dizel dü vites 54.000 den verebilirim

asscutter
10-03-2017, 17:05
2016 model 1.5 joy dizel dü vites 54.000 den verebilirim

makyajlı kasamı

prodorian
10-03-2017, 18:25
makyajlı kasamı

Evet makyajlı kasa...

mertxx
11-03-2017, 06:19
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben kendi aracım için sizden fiyat fikri alacağım.Forumda az çok bilen vardır 1998 model Peugeot 306 XN, orijinalinde klima,sürücü airbag,ön cam otomatiği gibi basit standart özellikleri var.2009 yılında 97bin km de satın aldım şu an 138bin lerde. 125bin km civarında iken bi manyaklık yaptım ciddi şekilde atmosferik modifiyeye girdim 1.6 8valf olarak.

Bilmeyenler için konusu ;

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/165821-tc-306-8v.html

Neler yapılmadı ki ...

Wössner yüksek sıkıştırmalı pistonlar,Zrp piston kolları,Catcams 269 derece egzantrik ve Catcams ayarlı kasnak,ITB ve ITG sosis filtresi,Custom Header 63lük düz ve sona orijinal Varex,Innovate WideBand ve AFR okuyucumuz,oil catch tank,Magnecor buji kabloları,Goodride çelik fren hortumları,Bilstein B8 amortisörler,Eibach Prokit yaylar,Brembo max fren diskleri ve Brembo balatalar,306 GTI jantlar, Continental lastikler,206 RC vites topuzumuz, mavi dikişli deri kaplı direksiyon ve vites körüğü,mavi emniyet kemerleri,İngiltere'den binbir zorlukla getirttiğim koltuk takımı ve kapı içleri, Pioneer 7250 SD müzik çalarımız,Focal IPF 207 component hoparlörler,Focal PC165 hoparlörler,Hertz HPD4 amplifikatör,Platinum modellerindeki gizli hoparlör arka pandizot,Varta akü,henüz takılmayı bekleyen Sonar ön farlar vs vs..

"Oha" diyeniniz olmuştur, "ne gerek vardı" diyeniniz çok olacaktır,"bari GTI olsaydı bu kadar masrafa" diyorsunuzdur fakat olmuş ile ölmüşe çare yok :)

Şimdi tek kusurumuz boyamız lakin ben bir ev alma arifesindeyim, satayım diyorum kıyamıyorum zaten ortalık çakal apaçi arkadaşlarımızdan dolu, abuk subuk teklif ve telefonlardan bıkarım.Parçaları ayrı satarmısın? Son ne olur? Aynısını 15 e veriyorlar gibi uzar gider...

Sadede gelelim, satmaya kalksam aşağı yukarı ne fiyat biçerdiniz. Amacım ortalığı bulandırmak reklam yapmak falan değil herkesin düşüncesi farklıdır ben fikrinizi öğrenmek istedim.

Selamlar saygılar...

sedat2626
11-03-2017, 08:40
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben kendi aracım için sizden fiyat fikri alacağım.Forumda az çok bilen vardır 1998 model Peugeot 306 XN, orijinalinde klima,sürücü airbag,ön cam otomatiği gibi basit standart özellikleri var.2009 yılında 97bin km de satın aldım şu an 138bin lerde. 125bin km civarında iken bi manyaklık yaptım ciddi şekilde atmosferik modifiyeye girdim 1.6 8valf olarak.

Bilmeyenler için konusu ;

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/165821-tc-306-8v.html

Neler yapılmadı ki ...

Wössner yüksek sıkıştırmalı pistonlar,Zrp piston kolları,Catcams 269 derece egzantrik ve Catcams ayarlı kasnak,ITB ve ITG sosis filtresi,Custom Header 63lük düz ve sona orijinal Varex,Innovate WideBand ve AFR okuyucumuz,oil catch tank,Magnecor buji kabloları,Goodride çelik fren hortumları,Bilstein B8 amortisörler,Eibach Prokit yaylar,Brembo max fren diskleri ve Brembo balatalar,306 GTI jantlar, Continental lastikler,206 RC vites topuzumuz, mavi dikişli deri kaplı direksiyon ve vites körüğü,mavi emniyet kemerleri,İngiltere'den binbir zorlukla getirttiğim koltuk takımı ve kapı içleri, Pioneer 7250 SD müzik çalarımız,Focal IPF 207 component hoparlörler,Focal PC165 hoparlörler,Hertz HPD4 amplifikatör,Platinum modellerindeki gizli hoparlör arka pandizot,Varta akü,henüz takılmayı bekleyen Sonar ön farlar vs vs..

"Oha" diyeniniz olmuştur, "ne gerek vardı" diyeniniz çok olacaktır,"bari GTI olsaydı bu kadar masrafa" diyorsunuzdur fakat olmuş ile ölmüşe çare yok :)

Şimdi tek kusurumuz boyamız lakin ben bir ev alma arifesindeyim, satayım diyorum kıyamıyorum zaten ortalık çakal apaçi arkadaşlarımızdan dolu, abuk subuk teklif ve telefonlardan bıkarım.Parçaları ayrı satarmısın? Son ne olur? Aynısını 15 e veriyorlar gibi uzar gider...

Sadede gelelim, satmaya kalksam aşağı yukarı ne fiyat biçerdiniz. Amacım ortalığı bulandırmak reklam yapmak falan değil herkesin düşüncesi farklıdır ben fikrinizi öğrenmek istedim.

Selamlar saygılar...

Bu araçta ciddi bir emek var baştan aşağı konusunuda takip ettiğim bir araçtı benim kişisel fikrim 1998 model sizin aracınızın km si ve kondisyonuna yakın 306 nın fiyatının üzerine yaptığınız parça maliyetini koyduğunuzda çıkan rakam sizi tatmin ediyorsa o paralara verilir diye düşünüyorum.yani en azından zarardan kâr etme yolu gözüküyor bu araçta fazlası sadece hastasına bu aracı isteyen birinde görür.

sedat2626
11-03-2017, 08:43

abi sakın girme sophisto 5 harbi adamı yoruyor siyah beyaz olsa direk al derdim o rakama ama bende vardı 8 aydır yatıyordu araba renkten kalıyor aynısını bu ötv muhabbetinden önce verdim ben 175 artı bu aracta 2 parçada değişen var.

tylan
11-03-2017, 08:52
abi sakın girme sophisto 5 harbi adamı yoruyor siyah beyaz olsa direk al derdim o rakama ama bende vardı 8 aydır yatıyordu araba renkten kalıyor aynısını bu ötv muhabbetinden önce verdim ben 175 artı bu aracta 2 parçada değişen var.

Bende renginden bunu almak istedim beyaz renkten bıktım,siyah renkte kullanamam ben.Ama vazgeçmiştim zaten bütçeyi zorlayıp 2016 bakıcam

sedat2626
11-03-2017, 08:52

Üstad hiç girme bu araca bu araç renkten kalıyor aynısı 8 ay yattı vardı bende ötv zammından önce ben 173 e zor verdim elektrik hafıza da vardı bende daha hatasız boyasızdı bide. bu aracın satıcagı para 165.

sedat2626
11-03-2017, 08:54
Bende renginden bunu almak istedim beyaz renkten bıktım,siyah renkte kullanamam ben.Ama vazgeçmiştim zaten bütçeyi zorlayıp 2016 bakıcam

suanda 2016 525xDrive var bende 5000 km de sadece ön tampon boyalı.

MK8800
11-03-2017, 08:54
Üstad hiç girme bu araca bu araç renkten kalıyor aynısı 8 ay yattı vardı bende ötv zammından önce ben 173 e zor verdim elektrik hafıza da vardı bende daha hatasız boyasızdı bide. bu aracın satıcagı para 165.

Dizel F10 mu 8 ay yattı?

sedat2626
11-03-2017, 08:58
Dizel F10 mu 8 ay yattı?

Evet sophisto 525xd 94.000 lerde idi km de sadece sağ arka camurlukta 10 cm bı çizik vardı gelen giden beyaz olsa aldıydım siyah olsa aldıydım agzı yaptı :D

tylan
11-03-2017, 09:35
suanda 2016 525xDrive var bende 5000 km de sadece ön tampon boyalı.

ilan vamı ide fiyat nedir ??

Suleyman
11-03-2017, 10:02
2013 1.5 dci joy 113k km de boyasız araba var arkadaşımda, ilgilenen olursa ulaşsın bana. 44k tl e verecek.

Suleyman
11-03-2017, 10:03
2013 1.5 dci joy 113k km de boyasız araba var arkadaşımda, ilgilenen olursa ulaşsın bana. 44k tl e verecek.

Fluence...

Fatih
11-03-2017, 15:06
Arkadaşlar 92 model Honda Accord en fullü. Sunroof Abs 4 cam otomatik.
Orjinal 180 küsür binde. Değişen yok. Bir kapıda boya var.

Sahibi 19.500 istiyor zar zor 19.000 indi.
Ne kadara alınır bu araç?
18 li rakamlar teklif etsek çılgınlık mı olur?

kıvancr
11-03-2017, 20:32
2013 Bmw 316i (f30) Modernline paket ve xenonlu 90bınde. Beyaz-bej ıc ve trım.
90bın km de.
6.000 tl tramerı mevcut 3 parca boyalı. Ne fıyatlar verılebılır arkadasımın aracı servıs bakımlı ılk sahıbı.

hanz10
11-03-2017, 21:46
Beyler bütcem max 115 120 tl arasi, 2 araç arasında kaldım.

1- 2014 model Füme sunroof bi xenon geri görüş, 40 binde hatasiz kazasız f30 3.16i 119 bin tl verilir mi ?

2- 2013 model Beyaz 40 bin km C180 7G TRONIC AMG paket tek kusuru sağ ön camurluk değişmiş 3 bin tl tramer kaydi var ? 111.500 istiyor 103 teklif verdim son 106 dedi.

Kaç teklif etmeliyim?

Farkli fikirlere açığım. Teşekkürler.

LightSide
11-03-2017, 22:26
2015 3.20i sportine 17.000 km boyasiz 123 bine satildi gecen hafta.

i-vtec07
12-03-2017, 07:30

1- 2014 model Füme sunroof bi xenon geri görüş, 40 binde hatasiz kazasız f30 3.16i 119 bin tl verilir mi ?

2- 2013 model Beyaz 40 bin km C180 7G TRONIC AMG paket tek kusuru sağ ön camurluk değişmiş 3 bin tl tramer kaydi var ? 111.500 istiyor 103 teklif verdim son 106 dedi.

Kaç teklif etmeliyim?

F30 a 110 dan fazla teklif etmeyin bence . Mersoyada verdiginiz rakam biniciye iyi .

mertrs
12-03-2017, 20:13
2014 makyajli megane sport tourer (station) 60 binde tek parca boya cam tavan dizel otomatik sizce ederi nedir

mertrs
12-03-2017, 21:26
2014 makyajli megane sport tourer (station) 60 binde tek parca boya cam tavan dizel otomatik sizce ederi nedir

67 iyimidir? Yoksa ne teklif ediyim :)

ahmettatar
13-03-2017, 19:19

Kaç teklif etmeliyim?

316 o parayı kesinlikle etmez o paraya aynı ayarda 320ied alınır. C nin fiyatını bilmiyorum. C yerinede aynı ayarda 2012 320d kovalanır.

i-vtec07
14-03-2017, 12:25
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktordan-satilik-bundan-temizi-yok-emsali-yok-410160132/detay)

Bi tanıdıgım bu araca niyetlendi sizce ne kadar teklif edilmeli kaça alınmalı benden haber bekliyo piyasasına hic hakim digilim .

PuT
14-03-2017, 12:50
Sahibinden Citroen C2 1.6 VTS 2006 Model İstanbul 112000 km Gri (metalik) - 6683748 | Arabam.com (https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-c2-1-6-vts/2006-model-111-xxx-km-bakimli-vts/6683748) ciddi ciddi düşünüyorum böyle bişey fiyat yüksek geldi biraz pazarlıkla 23e düşse bakılır mı?

M3CSL
14-03-2017, 16:14
hanz10 316 pahalı,
c amg normal fiyatı tercih edilebilir ama o paraya güzel bir 316da alınabilir yukarda yazdığın tarzda.

hanz10
14-03-2017, 17:05
hanz10 316 pahalı,
c amg normal fiyatı tercih edilebilir ama o paraya güzel bir 316da alınabilir yukarda yazdığın tarzda.

Fiyatlar ciddi anlamda uçtu şuanda, c180 amg istenilen fiyatlar çok absürt. 105 110 giden arabalar şuanda 120 falan oldu, 3.16i kovaliyorum ama M paket istiyorum sonradan Jant tampon uğraşmak istemiyorum açıkcası. Elle tutulur bir araba bulamadım.

Vintage
15-03-2017, 10:34
98 hb Civic 1.4i s 200binlerde klimalı güvenlik paketli sağ ve sol taraf komple boyalı sanırım kozmetik olarak iyi durumda Lpg takılmamış hiç kaça kadar alınabilir alınmalıdır ? Kaça alınsa kardır ?
Al sat için değil en az bi 10 sene binmek için

sedat2626
15-03-2017, 10:47
98 hb Civic 1.4i s 200binlerde klimalı güvenlik paketli sağ ve sol taraf komple boyalı sanırım kozmetik olarak iyi durumda Lpg takılmamış hiç kaça kadar alınabilir alınmalıdır ? Kaça alınsa kardır ?
Al sat için değil en az bi 10 sene binmek için

21-22 arası uygun olabilir diye düşünüyorum.

Fatih
16-03-2017, 07:55
Arkadaşlar 92 model Honda Accord en fullü. Sunroof Abs 4 cam otomatik.
Orjinal 180 küsür binde. Değişen yok. Bir kapıda boya var.

Sahibi 19.500 istiyor zar zor 19.000 indi.
Ne kadara alınır bu araç?
18 li rakamlar teklif etsek çılgınlık mı olur?
Arkadaşlar yardım.

AZO
16-03-2017, 14:56
arkadaslar iyi kondusyonda 2.8 z3 coupe ne kadar eder sizce?

220T
17-03-2017, 20:13
1986 model,otomatik W124 300E kaça alınır?Açılır tavan var,çizgileri de düzgün bir araç.

sedat2626
18-03-2017, 09:22
2012 model 55.000km 1.4 tsi fr 140 lık 2 parça değişen ön camurluk ve ön kapı tramer kaydı yok tavan yok arabada kaça alınır beyler ?

onursumer
18-03-2017, 09:53
2012 model 55.000km 1.4 tsi fr 140 lık 2 parça değişen ön camurluk ve ön kapı tramer kaydı yok tavan yok arabada kaça alınır beyler ?

2012 ler onceki kasa 125hp olmuyormuydu ?

eğer eski kasa manuel ise açıkcası 40bin den fazla etmez

yeni kasa ise 50-55bin civarı kişisel goruşum :)

i-vtec07
18-03-2017, 09:54

2012 lerde 140 lık yok dostum 125 hp .bi xenon varsa 45-46 veririm ben en fazla. kaca satılır ona bisey diyemem .

burak10
18-03-2017, 10:08
1986 model,otomatik W124 300E kaça alınır?Açılır tavan var,çizgileri de düzgün bir araç.

bende w124 e200 94-95 fiyat tavsiyesi lazım

sedat2626
18-03-2017, 10:19
Pardon beyler araç 125 lik 140 diye yazmışım.

ÖmerF.Bayar
18-03-2017, 10:25
Aramızda al sat yapan yada galerıcı varmı araç alan ?
Pert kayıtlılarından daha ucuza 3 + 3 + 5 bın yanı toplamda 11 bın tl tramerı olan degısensız arabamı satıcam alan yok, ılgılenen olursa yazabılır.
2009 Subaru outback, manuel dıye satıyorum başka masrafı yok, dızel otomatık araçla takas dusunurum.

TaGo
18-03-2017, 10:27
İlanı alabilirmiyim subarunun

ÖmerF.Bayar
18-03-2017, 10:29
İlanı alabilirmiyim subarunun

Buyur abı,

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/224670-2009-subaru-outback-2-0-dizel.html

sahıbındende fıyatı 57500 e cektım ama daha da dusucem suanda kmsı 189bın ı gectı.

Fatih
18-03-2017, 11:47
Arkadaşlar yardım.

Araçta Abs yokmuş. Fiyat 18 bine indi.
Ne diyorsunuz?

Gökhan Bilgin
18-03-2017, 16:18
2013 48 binde beyaz cam tavanlı 122 manuel scırocco hatasız kaç para yapar beyler 58-60 satar mı ?

cnzdmr
18-03-2017, 16:33
2013 48 binde beyaz cam tavanlı 122 manuel scırocco hatasız kaç para yapar beyler 58-60 satar mı ?

160 lık olsa yapardı ama 122 lik 55 eder en fazla

Gökhan Bilgin
18-03-2017, 16:37
160 lık olsa yapardı ama 122 lik 55 eder en fazla

55 liraya hiç araba bulamadım aradım boyasız yazanlarıda sadece kapı değişik çamurluk değişik diyo çarşı pazar karışık :D alan yok satanı biiiip diye isyan edesim var

ikuybu
18-03-2017, 20:45
2013 f20 116i m paket sunroof xenon boyasız 50k km de ne kadar eder kaça alınmalı ?

Gökhan Bilgin
18-03-2017, 21:39
2013 f20 116i m paket sunroof xenon boyasız 50k km de ne kadar eder kaça alınmalı ?

87-90 arası satar geçen yaz mavi renk m paket 35 binde 85'e verdik hatasız

tylan
19-03-2017, 13:21
97 sedan vti 230.000 de (tabıkı sözde) tavan, sağ direk işlemli. Kaput sol kapılar işlemli 7.000 hasar kaydı var Motor yürüyen çok sağlıklı kaça alınırsa ekmek yedirir ?

rodya
19-03-2017, 14:31
Eşe dosta gidebilecek 2012 2013 1.3 linea elinde olan var mı?

fore
19-03-2017, 16:01
2008 rav4 benzinli otomatik 2.0 motor 215.000de lpgli. 2 değişen 1 boya var. Tramer 6000-2500-2000 . Ne kadara alınır bu araç? Değişenler sağ ön kapı ve bagaj.

M_PROJECT
19-03-2017, 16:16

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-fiat-linea-1.3-multijet-95-hp-pop-gsr-paket-hatasiz-411178208/detay)

Bir arkadasimda 2015 dusunurseniz .

tylan
19-03-2017, 23:54
97 sedan vti 230.000 de (tabıkı sözde) tavan, sağ direk işlemli. Kaput sol kapılar işlemli 7.000 hasar kaydı var Motor yürüyen çok sağlıklı kaça alınırsa ekmek yedirir ?

Hondacılat neredesiniz ? Yav :confused: yarın büyük ihtimal alıcam. Bide yanlıs yazmışım kaput sol ıkı kapı değişmiş. Satanın vti ın ne olduğunu bildiği yok civic diye satıyor kaç lira eder şuan piyasada ?

Onurkk06
20-03-2017, 09:55
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-model-audi-a-3-1.4-tfsi-140-hp.hatasiz-boyasiz.20.000-km-400131985/detay)
Sizce?

ikuybu
20-03-2017, 10:04
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-model-audi-a-3-1.4-tfsi-140-hp.hatasiz-boyasiz.20.000-km-400131985/detay)
Sizce?

sedan değil ama bu daha mantıklı bence

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tertemiz-audi-a3-sportback-140-beygir-ambition-217193559/detay)

cyclonee16
20-03-2017, 11:06

2012 var 80k tek parca boyalı

kesici
20-03-2017, 13:27
Beyler herkese selam;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-turkiye-nin-en-ucuzu-2010-model-mazda-rx8-r3-402164462/detay)

Bu araç satın alınıp ne yapılabilir ? Örneğin; Mazda servisine soksak ortalama ne gibi bir maliyet çıkar ?

Ya da illaki wankel motor mu koymamız gerek bu araca ? Atıyorum başka bir motor konulup kullanılabilir mi ?

onursumer
20-03-2017, 13:28
Hondacılat neredesiniz ? Yav :confused: yarın büyük ihtimal alıcam. Bide yanlıs yazmışım kaput sol ıkı kapı değişmiş. Satanın vti ın ne olduğunu bildiği yok civic diye satıyor kaç lira eder şuan piyasada ?

vti piyasasından anlamamda şase kaporta da çok işlem var kişisel goruşum 20den fazlasını etmez ki oda yürüyen sağlam dediğin için

onursumer
20-03-2017, 13:29
Beyler herkese selam;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-turkiye-nin-en-ucuzu-2010-model-mazda-rx8-r3-402164462/detay)

Bu araç satın alınıp ne yapılabilir ? Örneğin; Mazda servisine soksak ortalama ne gibi bir maliyet çıkar ?

Ya da illaki wankel motor mu koymamız gerek bu araca ? Atıyorum başka bir motor konulup kullanılabilir mi ?

yanık araba ciddi problem uzak durmanı tavsiye ederim ısıdan dolayı gorunduğunden daha fazla problemler çıkıyor

kesici
20-03-2017, 13:47
yanık araba ciddi problem uzak durmanı tavsiye ederim ısıdan dolayı gorunduğunden daha fazla problemler çıkıyor

Elektriksel olarak mı mesela abicim ?

onursumer
20-03-2017, 15:11
Elektriksel olarak mı mesela abicim ?

hem elektriksel hemde metale etkisi olarak

rodya
20-03-2017, 16:20
2012 var 80k tek parca boyalı
Üstad selam
Özelden fiyat söyleyebilir misin rica etsem?

tylan
20-03-2017, 17:01
vti piyasasından anlamamda şase kaporta da çok işlem var kişisel goruşum 20den fazlasını etmez ki oda yürüyen sağlam dediğin için

24 e aldım bugün :) nasip bakalım piyasada 35 ten aşağıya yok zaten aynı gün 28 e müşteri çıktı

220T
20-03-2017, 17:13

Alacağa karşılık alınacak,bir fiyat duysak iyi olurdu.

cyclonee16
20-03-2017, 17:15
Selamlar
Ö.m attım

onursumer
20-03-2017, 17:31
24 e aldım bugün :) nasip bakalım piyasada 35 ten aşağıya yok zaten aynı gün 28 e müşteri çıktı

gerçekten değişik bi piyasa cok farklı bi alıcı kitlesi var o aracın :D

ozan gülle
20-03-2017, 17:49
Kaça alınır acaba
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-2013-model-yari-otomatik-410298096/detay)

Gökhan Bilgin
20-03-2017, 23:02

108 bin liraya bugün sattım

by.gkn
21-03-2017, 07:59
Şirkette bir arkadaş 2012 dizel manuel corsa satacak araçta kaza, boya, tramer yok. Enjoy paketli. Parça deri koltuk, cruise control gibi donanımları var km 86 binde. ilanlarda 38 ile 45 arası denk araçların fiyatları var. Biz 42.500 yazalım diye düşünüyoruz ama emin olamadık. Sizce ne yazalım bu araca?

tylan
21-03-2017, 13:17
Arkadaşlar 2012 model 3.16 i standart 120.000 de sunroof deri, xenon yok. Katlanır ayna dijital klima ekran falan var. Ayrıca 5000 tl değerinde prins lpg ve 19" jant var. ön tampon sağ çamurluk değişik, 12.000 tl hasar kaydı var sıkısık 70 verdim 75 Don diyor 72 e falan alınır mı ?

Yigit-Y
21-03-2017, 13:19
Arkadaşlar 2012 model 3.16 i standart 120.000 de sunroof deri, xenon yok. Katlanır ayna dijital klima ekran falan var. Ayrıca 5000 tl değerinde prins lpg ve 19" jant var. ön tampon sağ çamurluk değişik, 12.000 tl hasar kaydı var sıkısık 70 verdim 75 Don diyor 72 e falan alınır mı ?

F30 mu bu :)

tylan
21-03-2017, 13:24
F30 mu bu :)

Evet F30 :) (10 karakter)

Yigit-Y
21-03-2017, 13:26
Rakam enfes bence :)

tylan
21-03-2017, 13:31
Rakam enfes bence :)

Rakam iyide 75 son diyor kuruş inmiyor. O kadar parayı buna bağlamak doğrumu kararsız kaldım

Yigit-Y
21-03-2017, 14:29
Rakam iyide 75 son diyor kuruş inmiyor. O kadar parayı buna bağlamak doğrumu kararsız kaldım

pertlere istenilen rakam belliyken :D

tylan
21-03-2017, 14:54
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-kusursuz-403410671/detay)

peki arkadaşlar bu raç hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Erdem K.
21-03-2017, 15:00
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-kusursuz-403410671/detay)

peki arkadaşlar bu raç hakkında ne düşünüyorsunuz ?

piyasası olması için sebep var mı bilemiyorum ama bence manual, benzinli ve 1.2motor oluşu, istenen fiyatı da göz önüne alırsak yanaşmam bile ...

tylan
21-03-2017, 15:25
piyasası olması için sebep var mı bilemiyorum ama bence manual, benzinli ve 1.2motor oluşu, istenen fiyatı da göz önüne alırsak yanaşmam bile ...

ben o paraya almıcam takas yapıcam da satılıga koysak ha denilince kaça gider acaba ?

kesici
21-03-2017, 15:37
Beyler selam. Arkadaşımda C 180 BlueEfficiency AMG var 2012 model 97.000 km'de 40.000 Tl peşin üzeri senetle 93.000 Tl'ye verecek aracı. Araçta 9.000 Tl tramer kaydı var ama kazasını biliyorum kaputun önünde 1.cm eğilme, ön ızgara ve farlar değişti sadece. Birde aracın lokal sağ çamurluk ve ön tanpon boyalı. Bu fiyata alınır mı sizce bu araç ?

Racing27
21-03-2017, 16:52
Beyler selam. Arkadaşımda C 180 BlueEfficiency AMG var 2012 model 97.000 km'de 40.000 Tl peşin üzeri senetle 93.000 Tl'ye verecek aracı. Araçta 9.000 Tl tramer kaydı var ama kazasını biliyorum kaputun önünde 1.cm eğilme, ön ızgara ve farlar değişti sadece. Birde aracın lokal sağ çamurluk ve ön tanpon boyalı. Bu fiyata alınır mı sizce bu araç ?

Aynı araç 2012 AMG idi 60.000 km'de 15.000 TL peşinatla 6. aya çek ile 104.000 TL'ye verdik. Sadece motor kaputu değişikti harici hatasız 10.000 tramer kaydı vardı.

hanz10
22-03-2017, 14:47
Beyler selam, 2012 model 27 binde, C 180 BlueEFFICIENCY AMG Otomatik 7 ileri,( vites kutusunun önünde avantgarde ) ? kullanan varmı aramızda şehir içi yakıt tüketimi , bmw f20 ile aynı mı? kronik bir sıkıntısı varmıdır kullanan bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? hafta sonuna kadar araçı bağlamak istiyorum.

Racing27
22-03-2017, 15:22
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-yeni-kasa-160-bg-full-plusfull-389231777/detay)
Fiyat nasıldır? Aracı almayı düşünüyorum. İlan fiyatları çok dengesiz kararsız kaldım.

Tunacan
22-03-2017, 15:27
Beyler selam, 2012 model 27 binde, C 180 BlueEFFICIENCY AMG Otomatik 7 ileri,( vites kutusunun önünde avantgarde ) ? kullanan varmı aramızda şehir içi yakıt tüketimi , bmw f20 ile aynı mı? kronik bir sıkıntısı varmıdır kullanan bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? hafta sonuna kadar araçı bağlamak istiyorum.

Aynı araç peder beyde vardı. Sattı. Sattığınıda da pişman oldu. %70 şehirdışı 6.0lt ortalama ile geziyordu..

ErayCerit
22-03-2017, 21:52
2009 model beyaz ön üç parça boyalı citroen berlingo. 167.xxx km 1.6 92 hp dizel boşline donanım :) Kaça yarar acaba ?

arda35
22-03-2017, 22:47
Kendi aracım için fiyat araştırıyorum. Pek satma niyetim yok, lakin talipleri var aracın.

İlk sahibinden birkaç ay evvel aldım. 2005 Polo 1.4 tdi 80hp, 115 bin km (servis kayıtlı). Değişen ön tampon ve kaput. (Airbagler açılmamış, Vosmer'de yapılmış onarımı). 3 parçada da lokal boya var.
Güncel piyasası nedir?

N0M4dh
23-03-2017, 07:00

mümkünse 1.8 olan versiyonunundan bulun, c180 lerin 1.6 ları da var aynı sene aynı filo ile gelen.
kronik arızası içeride plastik donanımlarda soyulma yapıyor.
şehir içi 9-10 litre dur kalklı yakıyor.
zincir değişicek ve sente ayarından dolayı bilmeyen adamın yapabileceği bir şey değil genellikle 110k da değişim oluyor, rica minnet öpücük ciklet ile 5k-6k arası gideri oluyor.

evliya
27-03-2017, 01:54
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-takas-olur-aciliyeti-kalmadi-411001279/detay/)
Bir arkadaşım ilgileniyor, alttan hasar almış, amortisörler, salıncaklar, porya, motor traversi, ön kaput, korna, farlar vs değişmiş. Söylenene göre şaselerde yamukluk olmamış ve airbag açılmamış. Ağır hasar kayıtlı olarak geçiyor. Sizce airbagler onarılmış olabilir mi? Alınıp sağlıklı bir şekilde binilicek bir araba mı?

Berkan
28-03-2017, 21:42
Tsici arkadaslada nacizane sorumdur

2016 17binde
Seat Leon 1.4 ACT 150lik Otomatik
Aero body kit
Alcantra koltuklar
Alor mavi renk
Seat sound
Sunroof

Ne kadar eder, bu özellikler dahilinde Binici veya satici icin

Gökhan Bilgin
28-03-2017, 21:58

2016 17binde
Aero body kit
Alcantra koltuklar
Alor mavi renk
Seat sound
Sunroof

Anladığım kadarıyla araba fr plus paket ön sensör arka kol dayama'da varsa eğer 18 jant falan varsa 82 - 85 arası alınır

ozan gülle
29-03-2017, 10:52

2016 17binde
Aero body kit
Alcantra koltuklar
Alor mavi renk
Seat sound
Sunroof

Dün bi arkadaşım 2016 4 binde hatasız alcantra koltuk jant haricini 80 liraya aldı sizin sorduğunuz araçta 82 yapar biniciye

GTD35
29-03-2017, 15:25

2016 17binde
Aero body kit
Alcantra koltuklar
Alor mavi renk
Seat sound
Sunroof

Ön park sensörü var mı?

Sezgin
29-03-2017, 15:26
arabam.com ' da arabam ne kadar eder diye bi özellik var. Piyasa ile yoğun ilgili arkadaşlardan test eden oldu mu hiç ? Verdiği fiyat emsalleri ne derecede doğrudur?

CNR
30-03-2017, 09:25
_EA MOTORS_2012 BORUSAN BMW 1.18 İ SPORTLINE SUNROOF XENON
İlan No: 408086840
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_2012-borusan-bmw-1.18-i-sportline-sunroof-xenon-408086840/detay)

Ne diyorsunuz nasıl sizce 2 parça boya 2 parça değişen anladım telefonda

Hasar kayıtları parça parçaymış total 21.000 tlymiş

R.I.P
30-03-2017, 18:11
2016 - Corolla 1.4 d4-d manuel advance - 35bin km - kaza boya yok

esnafa ve biniciye gideri nedir?

DeNNis
30-03-2017, 20:54
2013 118i M Sport sahibiyim, ama aşağıdaki araca tutuldum, zaten hep içimde kalmıştı bu kasa. Satıp alsak çok mu saçmalamış olurum ne dersiniz?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-satilik-2.0tfsi-quattro-manuel-son-gun-405449825/detay)

Berkelyum
31-03-2017, 02:07
arabam.com ' da arabam ne kadar eder diye bi özellik var. Piyasa ile yoğun ilgili arkadaşlardan test eden oldu mu hiç ? Verdiği fiyat emsalleri ne derecede doğrudur?

sitedeki ilanların ortalamasını alıyor, pek kaynak alınacak bir veri değil açıkçası.

irfanakbas
31-03-2017, 11:16
S.A. arkadaşlar aranızda ağır hasar kayitli sonradan toparlanıp yaptırılmış araç kullanan oldu mu hiç? Mesela örnek olması açısından assagiya bir ilan atıyorum km düşük modeli yüksek. alım-satım haricinde ne gibi problemler yaşatabilir? Sigortası falan fazla mı çıkar?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.3-cdti-enjoy-elegance-otomatik-6-ileri-413815522/detay)

M3CSL
31-03-2017, 12:37
_EA MOTORS_2012 BORUSAN BMW 1.18 İ SPORTLINE SUNROOF XENON
İlan No: 408086840
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_2012-borusan-bmw-1.18-i-sportline-sunroof-xenon-408086840/detay)

Ne diyorsunuz nasıl sizce 2 parça boya 2 parça değişen anladım telefonda

Hasar kayıtları parça parçaymış total 21.000 tlymiş

Yüksek fiyat hksına göre.

ModulaRKinG
31-03-2017, 13:05
Toyota auris 2012 1,4d4d manuel 80 bin km de ilk sahibi değişen boya vs hiçbişey yok full donanımlı , servis bakımlı showroomdan body kitli alınmış ne eder ?

Anıl E.
31-03-2017, 13:24
Kaç para ulen bi mazda 626 ?

Gökhan Bilgin
31-03-2017, 13:37
Toyota auris 2012 1,4d4d manuel 80 bin km de ilk sahibi değişen boya vs hiçbişey yok full donanımlı , servis bakımlı showroomdan body kitli alınmış ne eder ?

50-52 arası

CNR
31-03-2017, 15:36
Çevresinde 80 liraya kadar e92-f20-e90 ilanı olan favorisi olan varsa bakabilirim

Sunroof-xenon şart

R.I.P
31-03-2017, 19:44
2016 - Corolla 1.4 d4-d manuel advance - 35bin km - kaza boya yok

esnafa ve biniciye gideri nedir?

sahibinden i inceledim birkaç ilan sahibiyle görüştüm, kafamda bir rakam oluştu gibi alacak karşılığı almayı planlıyorum acil paraya çevirmem gerekmiyor eninde sonunda satarım ihtiyaç olmadığı için. fiyat konusunda alım satım yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Gökhan Bilgin
31-03-2017, 19:52
sahibinden i inceledim birkaç ilan sahibiyle görüştüm, kafamda bir rakam oluştu gibi alacak karşılığı almayı planlıyorum acil paraya çevirmem gerekmiyor eninde sonunda satarım ihtiyaç olmadığı için. fiyat konusunda alım satım yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Siyah 6 bin km'de otomatik vites dizeli 76 bine satmıştım ama beş altı ay önce

ikuybu
31-03-2017, 20:22
2013 r56 mini s ne kadar eder ?
Ekran xenon cam tavan mevcut.

rain man
31-03-2017, 20:43
Arkadaşlar merhaba. Fiyat bilgisi konusunda yönlendirebilecek kimse yok ama sorayım.

2009 model 144 binde alfa romeo 147 1.9 jtd q2 lsd'li. Sol tarafta kapılar ve arka çamurluk boyalı ön çamurluk değişen farklı zamanda kazalar var.

Ekstra olarak 1749v turbo yerine 2052s, 3.5 lt intercooler yerine 8 lt hg motorsports ic, komple 63'lük dp düz boru sonda spor susturucu, güçlendirilmiş akslar, şahin binboğa stage 2 kevlar bronz baskı balata, 4 pot brembo 305x28 fren kiti, D2 racing coilover, pioneer navigasyonlu teyp, akropovic egzoz ucu vs bir ton ekstra var. Yani ne kadara satılmalı? Bugün ciddi bir alıcı çevirdi araca baktı falan, haftaya söyleyecek fiyat konuştuk ama pişman olmak istemem ne kadar istenmeli kullanıcıdan? Mekanik bakıma ihtiyacı yok muayenesi 2018 ocak, triger 6 bin km önce değişti.

bomonti
31-03-2017, 20:46
2013 siyah dsg highline passat 67xxx km de ne eder acaba ?

siteye bakıyorum 90 diyen bile var(etmesi mümkün değil tabi), onlara bakarak fiyat çekersem vay benim halime, tam ederi nedir sizce ?

ikuybu
31-03-2017, 21:29
2013 r56 mini s ne kadar eder ?
Ekran xenon cam tavan mevcut.

30k kmde.boyasız kayıtsız.
miniciler ?

+soner
31-03-2017, 22:27
S.A. arkadaşlar aranızda ağır hasar kayitli sonradan toparlanıp yaptırılmış araç kullanan oldu mu hiç? Mesela örnek olması açısından assagiya bir ilan atıyorum km düşük modeli yüksek. alım-satım haricinde ne gibi problemler yaşatabilir? Sigortası falan fazla mı çıkar?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.3-cdti-enjoy-elegance-otomatik-6-ileri-413815522/detay)

Pertten toplama araba kullanmadım ama sağlam hasar almış araba kullandım. İşçilik iyi yapılmamışsa arabadan soğursunuz öyle söyliyim.Eskisi gibi asla olmuyor. Hemde serviste toplanmıştı. Pişman oldum keşke sanayide toplatsaydım en azından hasar kaydı şişmezdi. Servislerin eline düşmesin insan.İşçilik olarakta düzgün iş yapan kişiler yüzde üç gibi malesef ülkemizde.

Onurkk06
31-03-2017, 22:33
30k kmde.boyasız kayıtsız.
miniciler ?

87 88 civarında km iyi fazla bi darbe vs bişey yoksa diyorum

Berkan
01-04-2017, 02:33
Ön park sensörü var mı?

simdi gordum mesaji. Va lla sorarim emin değilim varmk yokmu duye :)

irfanakbas
01-04-2017, 13:06
Pertten toplama araba kullanmadım ama sağlam hasar almış araba kullandım. İşçilik iyi yapılmamışsa arabadan soğursunuz öyle söyliyim.Eskisi gibi asla olmuyor. Hemde serviste toplanmıştı. Pişman oldum keşke sanayide toplatsaydım en azından hasar kaydı şişmezdi. Servislerin eline düşmesin insan.İşçilik olarakta düzgün iş yapan kişiler yüzde üç gibi malesef ülkemizde.

Anladım kardeşim sağolasın. O zaman bu işe girmek benim için pek mantıklı olmaz bulunduğum yer şehir merkezine 150km uzakta ve orada da tanıdığım sağlam bir usta yok.

LightSide
02-04-2017, 18:52
Borusan Oto - Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Servisi (http://www.borusanoto.com/ikinci-el-oto-detay.aspx?mr=BMW&ID=67983)

Arkadaslar ilandaki arac mantik sinirlari icindemidir?, yazan fiyattan bir miktar iskonto yapilacak.
Aylardir arac bakiyorum isin icinden cikamadim bir turlu.

kesici
02-04-2017, 18:55
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kisa-sureligine-65-bin-son-330ci-cabrio-175000-km-degisensiz-355147679/detay)

Bu aracın ederi nedir sizce beyler ? Bu fiyatlara alınır mı yoksa üzerine 20.000 daha koyup hasar kayıtlı E92 cabrio mu kovalanmalı ?

AliGizda
03-04-2017, 09:44
Çevresinde 80 liraya kadar e92-f20-e90 ilanı olan favorisi olan varsa bakabilirim

Sunroof-xenon şart

2009 Siyah renkte E90 320D var arkadaşımda. Sunroof, zenon, yarım deri var. Düşünürsen konuşayım.

GTD35
03-04-2017, 11:56
Kaça alınır?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozgorkey-otomotiv-2012-model-bmw-320d-sport-plus-416702349/detay)