PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Gti Varex Eksoz..

Rec.O
24-07-2015, 10:59
Düz boru cektirmeye gittik varex yaptırmıs olduk :) 51 lik düz boru ve varex, filtre harici stock yavaş yavaş yapacağım inşallah :)

Eski eksoz, sebring ara borular orjinal..

https://www.youtube.com/watch?v=WAFY6tGERP8

El yapımı varex, 51lik düz boru..

https://youtu.be/3Cr69glrImM

amico
24-07-2015, 11:10
kusura bakma ama araban ölü essek gibi gidiyo

Rec.O
24-07-2015, 11:15

Stock oldugu için olabilirmi?

Rec.O
24-07-2015, 11:19
ve videolarda eksoz sesi acısından hep 2.ci vitesde kalkıs hariç..

PiscocuK
24-07-2015, 11:28
hayırlı olsun.greddy vardı söktüm gittim varex tarzı eksoz aldım pişmanım..gelen şahinmi 106mı eşşek arabasımı belli değil.şimdi orjinal varex takıcam umarım aynı sıkıntıyı orjinalinde de yaşamam yoksa ya greddy yada stok orjinal eksozu takıcam

ilk çektiğin resim negüzel tok tok geliyor ama ikinci videoda sendede zırıltı var.hoşuna gittiyse seviyorsan sorun yok şahsi fikrim benimkinde daha fazla ince tiz ses ve zırıltı olmadığından 106 ya yakıştıramadım ve sevmedim

kazasız belasız sürüşler

weST.27
24-07-2015, 11:38
Çok apaçimsi olmuş gibi geldi bana ya yinede hayırlı olsun güle güle binin

RafetAraç
24-07-2015, 11:42

Neye dayanarak söylediniz bunu

Rec.O
24-07-2015, 11:49
Çok apaçimsi olmuş gibi geldi bana ya yinede hayırlı olsun güle güle binin

teşekkür ederim..

hayırlı olsun.greddy vardı söktüm gittim varex tarzı eksoz aldım pişmanım..gelen şahinmi 106mı eşşek arabasımı belli değil.şimdi orjinal varex takıcam umarım aynı sıkıntıyı orjinalinde de yaşamam yoksa ya greddy yada stok orjinal eksozu takıcam

ilk çektiğin resim negüzel tok tok geliyor ama ikinci videoda sendede zırıltı var.hoşuna gittiyse seviyorsan sorun yok şahsi fikrim benimkinde daha fazla ince tiz ses ve zırıltı olmadığından 106 ya yakıştıramadım ve sevmedim

kazasız belasız sürüşler

Teşekkür ederim abi valla sebring güzeldi ama polisle sıkıntı yaşıyordum iş içindede yeri geliyor kendi aracımı kullanıyorum ondan dolayı varex in sesi cok tatmin etmesede el mahkum :)

Rec.O
24-07-2015, 11:51
Neye dayanarak söylediniz bunu

Dostum adam videodan aracın seceresini cıkartacak neredeyse boşver videodan ne belli oluyorsa :) Ben aracım gidiyor diye birşey söylemedim zaten kafasına göre bi yorum yapmış kendi çalıyor kendi oynuyor :)

PiscocuK
24-07-2015, 12:30
Sen aracindan memnunsan soylenenlere kulak asma kardesim tadini cikart. Cunku haklu haksiz iyi kotu yorumlar hic bitmez bitmeyecek

Rec.O
24-07-2015, 12:48
Sen aracindan memnunsan soylenenlere kulak asma kardesim tadini cikart. Cunku haklu haksiz iyi kotu yorumlar hic bitmez bitmeyecek

Aynen öyle abi teşekkürler duygularıma tercüman olmuşsun:)

yilmazcatalbas
24-07-2015, 12:54
Polisle ilgili sıkıntıdan dolayı varexe geçiş yaptıysan yine sorun yaşama ihtimalin yüksek böyle kabak gibi görünmeyen efendi işi çift çıkış yada oem varex daha sorunsuz olacaktır.

Ses bence fena değil ayrıca arabanın gidişine laf eden arkadaşlar 2 viteste nasıl anladılar merak içindeyim:soru:

MCN21
24-07-2015, 12:57
Eksoz degil egzoz. Polis artik vared ide buluyor. 106 ile bu aralarmbaglanma ihtimalin yuksek

Rec.O
24-07-2015, 13:05
Polisle ilgili sıkıntıdan dolayı varexe geçiş yaptıysan yine sorun yaşama ihtimalin yüksek böyle kabak gibi görünmeyen efendi işi çift çıkış yada oem varex daha sorunsuz olacaktır.

Ses bence fena değil ayrıca arabanın gidişine laf eden arkadaşlar 2 viteste nasıl anladılar merak içindeyim:soru:

Ses cıkmasın yeterli görüntü için efendi uslupla konustukmu pek zıplamıyorlar:) Teşekkürler..

Eksoz degil egzoz. Polis artik vared ide buluyor. 106 ile bu aralarmbaglanma ihtimalin yuksek

Teşekkkürler :)

Rebellious
24-07-2015, 13:50
bencede araç gitmesi gerekenden daha yavas gözüküyo

amico
24-07-2015, 14:04
videoyu koyuyosan her türlü yoruma acık olucaksın kimi egzozun sesini begenir kimi begenmez kimi performansı düşük der kimide iyi der herkesin görüşü farklı olabilir bana göre egzoza para harcayacagına arabanı güzel bi yere götürüp bakımını filan yaptırsan daha iyi olur ama tabi senin bilecegin bişey

Rec.O
24-07-2015, 14:24
videoyu koyuyosan her türlü yoruma acık olucaksın kimi egzozun sesini begenir kimi begenmez kimi performansı düşük der kimide iyi der herkesin görüşü farklı olabilir bana göre egzoza para harcayacagına arabanı güzel bi yere götürüp bakımını filan yaptırsan daha iyi olur ama tabi senin bilecegin bişey

o zaman yukardaki kişinin yorum yaptıgı gibi yaparsın gitmesi gerektiğinden yavaş gidiyor dersin.. eşşek gibi demessin kusura bakma ben her türlü yoruma açığım ama gelirde benim malıma eşşek dersen orda işin rengi değişir.

ikincisi aracımın tüm bakımları tamam arac bakımdan yeni cıktı. sadece timing yapılacak aksarayda yapan olmadıgı için ankaraya gideceğimden dolayı bekliyorum.

İşin özü ben her türlü yoruma acığım, dediğim gibi videoların hepsinde araç ikinci vitesdedir sadece ilk videoda 1.ci viteste..Araç stock ne yazılım var ne başka birşey düz boru ve filtre var sadece..

Rec.O
24-07-2015, 14:26
bencede araç gitmesi gerekenden daha yavas gözüküyo

teşekkürler.. Video yanıltıyor olabilir arac bi sıkıntı yok sadece timing yapılması gerekiyor..

gespenster
24-07-2015, 14:48
kumanda kapalı konumdayken gaza yuklenmemeni oneririm, ses fena degil gule gule kullanın.

Rec.O
24-07-2015, 14:55
kumanda kapalı konumdayken gaza yuklenmemeni oneririm, ses fena degil gule gule kullanın.

teşekkürler uyarını dikkate alacağım abi..

i-vtec07
24-07-2015, 15:04
araca maşallah . greddy nin sesini daha çok beğendim valla tabi tercih meselesi :)

i-vtec07
24-07-2015, 15:05
araca maşallah . greddy nin sesini daha çok beğendim valla tabi tercih meselesi :)

edit: greddy nerden çıktı sebring :D

RafetAraç
24-07-2015, 17:53

Sizin gibi modeller hiç bitmeyecek dimi. Adamn arabasının bakımsız olduğunu nasıl anladın ?

Ozzy45
24-07-2015, 18:15
o egzoz patlatacam diye gaz pedalı tokatlanıyor ya..... acıyorum bu tarz kullanılan 106 gti lara. yazık araca yapmayın :) ses cırıztılı sevmediğim için hoşuma gitmedi. Greedy vazgeçilmezim egzozda

Rec.O
24-07-2015, 20:29
o egzoz patlatacam diye gaz pedalı tokatlanıyor ya..... acıyorum bu tarz kullanılan 106 gti lara. yazık araca yapmayın :) ses cırıztılı sevmediğim için hoşuma gitmedi. Greedy vazgeçilmezim egzozda

Teaekkurler dostum sadece video icin tokatladıö yapmıyorum video harici..:)

exvitermini
24-07-2015, 21:10
106 da varex pek olmuyor. ilk sesi bence cok cok daha güzel ama genede zevk sizin :)

fthdrn
26-07-2015, 12:37
Benim 106da da sebring vardı. İskender krom düz boru ile efsane sesi vardı. Sebring candır :)

Burhan
26-07-2015, 15:01

sadece merakımdan soruyorum gaz pedalına bas çek yapmanın ne gibi bi zararı var ?

Rec.O
27-07-2015, 16:11
Saymakla bitmez bence, oksijen sensörüne ve motor kulakarına aşırı yük biniyor aklımda olanlar bunlar..

mikelazi
27-07-2015, 17:08
kesene bereket.
komple 51lik düz son oem her zaman tercihimdir.

burakcan
05-08-2015, 19:48
her şey zamanla kardeşim güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.olumsuz yorumlarada pek kulak asma

Rec.O
06-08-2015, 18:38
kesene bereket.
komple 51lik düz son oem her zaman tercihimdir.

Teşekkürler :)

her şey zamanla kardeşim güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.olumsuz yorumlarada pek kulak asma

Böyle güzel yorumlar beni sevindiriyor halimden anlayan kişiler özellikle :) Teşekkürler abi.. :)

Zorbey
06-08-2015, 20:07
Hacı kaymak asfalta çek önlerede kötü lastik tak. Sonra yapıştır. Kesici duyulan her araba gidiyor diye düşünüyorlar

Rec.O
07-08-2015, 08:57
Hacı kaymak asfalta çek önlerede kötü lastik tak. Sonra yapıştır. Kesici duyulan her araba gidiyor diye düşünüyorlar

Hahaha :) Zaten denediğimiz yoldaki asfalt 2 gün önce atılmış asfalt dediğin gibi :) ışık vurduğunda belli oluyor simsiyah teşekkürler dostum :)

RSX
08-08-2015, 12:43
106'nın hakkı sebringtir bence, 1.videodaki ses daha iyi, düz krom boru sonuna kısa kazan sebring xt1, devammm :)