Orijinalini görmek için tıklayınız : GRID drift only :)
Vts_Power
27-10-2008, 12:24
http://www.racedrivergrid.com/?territory=EnglishUK#/home/
2 gündür kafede multi oynuyoruz inanılmaz keyifli bi oyun tavsiye ederim. sadece drift değil güzel circuit ler falan da var yanlız sağlam ekran kartı istiyor
http://www.racedrivergrid.com/?territory=EnglishUK#/movies/
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/851/851754/race-driver-grid-20080213053321711_640w.jpg
http://www.gamershell.com/static/screenshots/12682/288363_full.jpg
Vtec-SEDAN
27-10-2008, 12:28
bende yükledim ama dediğin gibi ekran kartım yeterli olmadı..
Mechanix
27-10-2008, 13:01
PS3 de oynamadan Grid oynadım demeyin! :) Analog kontrolırsız Grid grid değildir !
PS3 de oynamadan Grid oynadım demeyin! :) Analog kontrolırsız Grid grid değildir !
walla bız klawteden de goç gıbı yanlıyoruz canım benım...316 ılede yanlıyoruz yok dıff olmadan olmazmıs coıloversız hıc olmazmıs gıbı dusunmuoruz verıyoruz yanı:D:D
Vts_Power
27-10-2008, 13:38
20 milyon puan screen shot mevcuttur :D
bı dahakıne rekorları kıracagım walla:Dcozdum olayı
bu multi oynamak icin illa orcinalmi olması gerekiyo :D
DogukanB
27-10-2008, 13:54
Hayır:) Kopyalarda oluyor.:)
Birisi download linkini yazabilir mi? Siteyi açmıyor benim pc :(
DogukanB
27-10-2008, 14:06
2Tane dwd. Uğraşıcağını pek sanmıyorum.:D
Vts_Power
27-10-2008, 14:08
7,5 gb lık dosya torent linki olması lazım
512MB ekran kartı :D İster, ister :D
Low-Rider
27-10-2008, 19:28
oynarken en keyif aldığım oyunların başında geliyor , sırf drift değil oyunda ki bütün klasmanlar çok zevkli.
togue battle falan her şey mevcut ama klavyeyle oynamayı denemeyin :)
Komple torrent linki alabilirmiyiz?
Walla bende yükledim,ama ekran kartım kaldırmadı.Oyun gerçekten süper...
oynarken en keyif aldığım oyunların başında geliyor , sırf drift değil oyunda ki bütün klasmanlar çok zevkli.
togue battle falan her şey mevcut ama klavyeyle oynamayı denemeyin :)
klawyede tum mesele alısmakta bıtıyor bız caglarla ılk basına oturduk kendımıze guluyoduk sonradan 10 mılyon drıft puanları gelmeye basladı:)
Low-Rider
27-10-2008, 20:40
orası öyle ben ilk klavyeyle denedim yok olmaz bu iş deyip joystickle oynadım 8saat başından kalkmadan sonra joystick'in pili bitince mecburen klavyeye alıştım:D
ama klavye joystick keyfini vermiyor tabi
Dragster
28-10-2008, 03:22
grid ve dirt +logitech g25 rulezz :D
Ferhat_V
28-10-2008, 07:13
benim pc oynar bunu ati 4850 512 mb var ama direksiyon filan yok:)
bi ara cd sini alıp klavyeden deneyeceğim öğreniriz inş:D
Hangi kafede oynuyosunuz sorması ayıp?
bizim cafede koray artık boku cıktı parmaklarım agrıyor gozler herkezin kançanagı malesef şimdilik tek sorun freedriftin suresinin sadece 7dakika olması:P
bilemicem valla abi istanbullu oldum ben ... ama oyunu ps3 de oynadım gayet güzele benziyor ama arcade işte :P
Serencebey
28-10-2008, 08:57
Yahu ps3te demosundan baskasını bulamadım aldık aletı yatıor :)
varmı bıldıgınız bı yerde gıdelım alalım hemencıcık.
kaldıkı ınternettende oynarız :D aranızda burnout vs oynayan yokmu :D
Vts_Power
28-10-2008, 10:04
akşam oynuoruz gençler 8 de cafedeyiz
Mechanix
28-10-2008, 10:12
Ya dragcı adam ne diye uğraşıyor bunnarla annamıyorum ! Git kendi siporunu yap abi ! Biz drag ediyormuyuz !?
Vts_Power
28-10-2008, 12:49
way çakal waaay kötü bi s14 ün var die drfitcimi kesildin ula başımıza :) alırım bi şahin yan yan geçerim seni eski yancılardan kim kaldı :D
Mechanix
28-10-2008, 12:55
Beni geçerken bozulur o şahih abi :D Nıhahah
ps3 e almaya değmez o oyun boşuna para verme...
Serencebey
28-10-2008, 16:59
demosunu ındırsek :D
bana daha kımse way ben dırıfcıyım yok efendım sole yanlırım demesın...99 mılyon puanın screen shotını koyun da gorelım:D:D:D
cagatays
29-10-2008, 12:55
bana daha kımse way ben dırıfcıyım yok efendım sole yanlırım demesın...99 mılyon puanın screen shotını koyun da gorelım:D:D:D
ben kendı capımda azıcıkta olsa drıft yaparım sankım dıye dusunuyorum hahahahahah:D:D:D:D:D aksam benıde alın oyuna gıderken tunaycım
ben kendı capımda azıcıkta olsa drıft yaparım sankım dıye dusunuyorum hahahahahah:D:D:D:D:D aksam benıde alın oyuna gıderken tunaycım
tamam dostum su sınawları bı atlatalım...oynarız beraber:) hem takıldıgın yer olursa gosterıverırım...::p
Kadıköy de ve tahtakalede satış ve takas yapan yerler var.
Burnout un cıcığını çıkardık :) Bilginiz olsun yeni bir ada gelecekmiş oyuna harita genişliyor.
Şu anda dirt e sardım. Yakında Grid de elime geçer. Ama Gran Turismo nun üzerine drift modu yok. Biraz kastırıyor ama direksiyon seti varsa en gerçekçi GT.
PSN : Mtkp
dragon07
29-10-2008, 18:41
süper bi oyun touge oynuorum inanılmaz zewkli drift sölemeye gerenk yok sanırım..:)
Boost Up
30-06-2009, 16:07
Biraz hort oldu kusura bakmayın, yeni konu açmıyayım dedim:o Şimdi oyunu alsam mı diye düşünüyorum. Alırsam orjinal alırım multiplayer sitemizden oynayanlar var mı. + ları - leri nelerdir?:)
::ZaFeR::
30-06-2009, 16:20
http://www.metacafe.com/watch/2527635/race_driver_grid_54_million_point_drift/
suprolla
30-06-2009, 17:43
pc ye hiç oyun yüklemicektim sözümü bozduryor bu oyun :D bu arada tek link 6.4 gb link buldum eklersem ceza alcam mı acaba :D:beuj:
dragonflydesing
30-06-2009, 19:48
harbiden ya bu kadar görseli gelişmiş oyun yapmayın kardeşim 256'lıklar oynayamıyor :D oyunu aldım 1 senedir toz tuttu çekmecede
onursumer
30-06-2009, 20:00
oyun iyi güzelde pc de oynanabilirlik olarak pek keyifli değil bence
g25 i bağladım gene bi garip anlamadım gitti :)
Boost Up
30-06-2009, 20:12
oyun iyi güzelde pc de oynanabilirlik olarak pek keyifli değil bence
g25 i bağladım gene bi garip anlamadım gitti :)
Abi G25 le zevkli olmuyor deme de bize burda:D
onursumer
30-06-2009, 20:13
Abi G25 le zevkli olmuyor deme de bize burda:D
oyundan kaynaklanıyor :)
lfs daha zevkli ;)
bozbirik
30-06-2009, 23:04
Valla laptoptan babalar gibi oynuyorum,herkese tavsiye ederim :)
geforce 7400 256lık ekran kartı,2gb ram,coreduo 1.83 işlemci ile..
ayarları düşürün birazcık,sıkıntı çıkarmaz kanımca..
oyundan kaynaklanıyor :)
lfs daha zevkli ;)
lfs gibisi varmi olum :D
bende multi oynamak istersim sizinle :) nasıl olcak o iş 4sayfayıda okumadım açıkcası :p
onursumer
30-06-2009, 23:29
bende multi oynamak istersim sizinle :) nasıl olcak o iş 4sayfayıda okumadım açıkcası :p
bir ayarı vs yok direk kopyada olsa menuden multiplayer oynanabiliyor
tabi ayarlayıp hep beraber girilse güzel olur ;)
bir ayarı vs yok direk kopyada olsa menuden multiplayer oynanabiliyor
tabi ayarlayıp hep beraber girilse güzel olur ;)
Bende onu sormuştum onur :) Yoksa bazen japonlarla oynuyorum adamlar olayı aşmış :icon_wack
dragonflydesing
01-07-2009, 09:56
benm laptopdada aynı sistem var ram fln hatta işlemci 2.0 ekran kartıda 256 ama atı acaba ondanmı ?
01-07-2009, 10:00
Bende onu sormuştum onur :) Yoksa bazen japonlarla oynuyorum adamlar olayı aşmış :icon_wack
Yabancıları olayın içine hiç katmamak gerek zaten.Online oyunlarda psikoplatlaşmışlar herfiler :D
o sistemle babalar gibi oynaman çok zor :rolleyes:
onursumer
01-07-2009, 12:57
bende çok fazl verimli oynayabiliceğini sanmıyorum tabi beklentiye gore değişir :)
ben 1280*1024 çozunurlukte full oynuyorum emektar 8800gts ile ;)
evet kafayı yemiş onlar ;)
zaten ben grid in oynanabilirliğini çozmuş değilim hep garip geliyor kontroller bana hem klavye hem dreksiyon genede alışamadım o yüzden çok fazla oynamıyorum :)
bende çok fazl verimli oynayabiliceğini sanmıyorum tabi beklentiye gore değişir :)
ben 1280*1024 çozunurlukte full oynuyorum emektar 8800gts ile ;)
evet kafayı yemiş onlar ;)
zaten ben grid in oynanabilirliğini çozmuş değilim hep garip geliyor kontroller bana hem klavye hem dreksiyon genede alışamadım o yüzden çok fazla oynamıyorum :)
bende de 8800gt amp varken çok güzel oynuyordum şimdi gtx 290 var bakalım tekrar kurayım nasıl olcak :) Bende logitech momo ile denedim gerçekten çok zor tepkiler çok geç geliyor. Klavyede çok iyi ama onu belirteyim. Aslında bir gece toplanıp multi yapmak lazım hep beraber. CS serverimiz varsa bu nie olmasın :rolleyes:
Antalyalogy
02-08-2009, 22:57
Var mı Grid atan online?
02-08-2009, 23:07
Yüklemek gerek...Online olayını anlatan olursa yüklerim :)
http://i299.photobucket.com/albums/mm293/brs_Eg/asdasdasdasdasd.jpg
@ istanbul park :p
arada ole oynuorm elim uyusunca birakiorm mecburen :D
online deil bu arada :)
bende oynuyorum ama online değil ...
konuyu bi tam okuyum birileri anlatmıştır herhalde lisanssız online oynanıyormu oynanıyorsa nasıl :D
03-08-2009, 00:20
Forumlara bakındım biraz şimdi,orjinal olmasına gerek yok diyor kimisi :)
http://i299.photobucket.com/albums/mm293/brs_Eg/asdasdasdasdasd.jpg
@ istanbul park :p
arada ole oynuorm elim uyusunca birakiorm mecburen :D
online deil bu arada :)
Orjinalini verelim :D Pistin ;)
.::EmrE::.
03-08-2009, 00:22
G25 ile bir ayrı oluyor bu oyun :)
Orjinalini verelim :D Pistin ;)
Bnm arabayla orda anca fayton turu atilir :p:D
Antalyalogy
03-08-2009, 08:32
Arkadaşlar , oyun kopya da olsa online oynanabiliyor..Kurulum yapmak isteyen olursa bana PM den adres atsınlar göndereyim DVD yi..(Karşı ödemeli ama :D:D)
Organizasyon yaparsak buluşup oynayabiliriz..Grid simülasyon değil ama PC de bugüne kadar çıkan en güzel grafikli otomobil yarışı ve araç çeşitliliği gayet fazla ..
Ben aşağıdaki yamaları kullandım ve memnun kaldım...
KOKPIT KAMERA YAMASI
Özellikleri
* Bu kokpit yamaları, daha iyi görsel açı için kullanılır.
* Yakın kokpit yaması, orjinal kokpit kamerasına göre oyuncuya daha yakın kokpit içi görüntü sunar.
* Yukarı kokpit yaması, orjinal kokpit kamerasına göre oyuncunun yolu daha yukarıdan görmesini ve kokpitin ekranı daha az kaplamasını sağlar
YAKIN KOKPiT YAMASI
* 48 FOV(Field of View) yani 48 derece görüş açısıyla kokpit açısı daha yakınlaşır böylece yol daha geniş gözükür.
Modun Yüklenmesi : Yüklemek için "Yakın Kokpit Kamerası" klasörüne girin içindeki cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
Modu geri almak için "Orjinal Kokpit Kamerası" klasörüne gidin cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
1.3 versiyonuda sallanma efektleri ve bazı efektler eklenmiştir.
YUKARI KOKPiT YAMASI
* 75 FOV(Field of View) yani 75 derece görüş açısıyla kokpit geniş şekilde görülür sarsıntı efektleri gözden geçirilir,yol geniş gözükür.
Modun Yüklenmesi : Yüklemek için "Yukarı Kokpit Kamerası" klasörüne girin içindeki cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
Modu geri almak için "Orjinal Kokpit Kamerası" klasörüne gidin cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
1.3 versiyonuda sallanma efektleri ve bazı efektler eklenmiştir.(alıntıdır)
Soldaki Orjinal Kokpit, ortadaki yukarı kokpit, sağdaki yakın kokpittir
http://img159.imageshack.us/img159/9286/kokpitk.jpg
YAPAY ZEKA MOD 1.0
Özellikleri
* Tek kişilik oyundaki yapay zeka parametreleri geliştirildi, yapay zeka yarışçıları daha agresif ve yetenekli oldular
Modun Yüklenmesi : Yeni Yapay Zeka klasörünün içindeki AI klasörünü oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.
Modu geri almak için Orjinal Yapay Zeka klasörüne girip AI klasörünü tekrar oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.
MOTOR SES YAMASI 1.0
Özellikleri
* 45 arabanın motor sesleri güçlendirildi. Bass sesleri arttırılarak daha gerçekçi motor sesleri oluşturuldu.
Modun Yüklenmesi : "Motor Ses Yaması V1.0" klasörünün içindeki audio klasörünü oyunun kurulu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.
Modu geri almak için Orjinal Motor Sesleri klasörüne girip audio klasörünü tekrar oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin. (alıntıdır)
Link:http://rapidshare.com/files/209122148/venomtrk_Grid_Mod_paketi_1.3.rar
Boost Up
03-08-2009, 08:36
Bende orjinali mevcut, isteyenle oynayabilirim:)
Antalyalogy
03-08-2009, 09:25
Akşam 21.00 da girelim mi?
aynen ya maximum ekran kartı istiyo sanırım bnde açamadım
DogukanB
03-08-2009, 10:05
Akşam 21.00 da girelim mi?
Bende grid vardı ama hard diskten almıştım yükleme felan yapmadım direk oynuyodum. Senin göndereceğin cd' yle online oynanabiliyor mu?:)
03-08-2009, 12:04
Bende bugün yükleyeyim....Bi yarış yapalım :D
Serencebey
03-08-2009, 12:33
Bende kopyası var, Online icin anlatım olursa bende ogrenıp gırebılırım :)
Aynen bende katılabilirim
_muhaRRem
03-08-2009, 12:59
bu oyunu xbox ta oynuyorum.. tam olarak pistin adını hatırlamıyorum ama 3 lapsta 46x kombo 48milyon rekorum var :)
bende kurulu severek oynuyorum nasıl oynanıyor online anlatın olursa akşam bende gelirim ...
03-08-2009, 15:32
GRID in CS out :D
Antalyalogy
03-08-2009, 16:38
Oyunu kurduğunuzu varsayıyorum...
ardından official 1.2 patch i indirin ve kurun (oyun klasörüne atıp çalıştırmanıoz yeterli)
1.2 patch download (http://www.gamershell.com/download_28828.shtml)
Ardından 1.2 patche uygun crack i oyunun kalsörüne atın işlem tamamdır.
1.2 için ilaç ; (http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grid.shtml#GRID%20v1.2%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE)
Şİmdi ana menüde ;
Multiplayer' ı ve oradan da online ' ı seçelim..
http://img195.imageshack.us/img195/2362/grid1o.jpg
Bunu yapınca bu sayfa açılacak ;
http://img193.imageshack.us/img193/5305/grid2g.jpg
Burada create seçeneğinden bir nickname ve şifre seçmemiz istenecek..Bunları yapın..
Sonra tekrar Online dan ;Play online ı seçelim..
http://img193.imageshack.us/img193/7053/grid3.jpg
ordan eğer özel bir oda istiyorsak;Private e tıklıyoruz (ki mantıklısı bu çünkü psikopatlık yapıp oyun zevkini baltalayan yerli yabancı bir çok arkadaşımız mevcut) ama bu oda açmak için yoksa session list den arkadaşımızn açtığı odayı bulacağız.Odayı açan kişi açarken şifre koymalı ki bize özel olsun.
http://img41.imageshack.us/img41/7123/grid4.jpg
Odayı açan arkadaş Create seçeneğini seçtiğinde bu menü gelecek ;
http://img231.imageshack.us/img231/3107/grid6.jpg
İlk seçenek ;Avrupa -Amerikan -Japon-Global sınıflardan birini seçtiğimiz seçenek
İkinci ;Yarış tipi
Üçüncü;Şehir
Dördüncü;Pistin dönüş yönü ve uzun-kısa seçeneğini belirlediğimiz yer.
Beşinci;Damage on-off
Altıncı;?
Yedinci;Tur sayısı
Sekizinci;Sürüşe yardımcı sistemler on-off
Bunları da ayarladıktan sonra , Enter a basıyoruz..Karşımıza şifreyi girmemizi isteyen bir satır çıkacak...
http://img193.imageshack.us/img193/4978/grid7.jpg
Şifreyi girip Enter a basıyoruz tekrardan..İşlem tamam..Diğer arkadaşlarımız beklemeye başlayacağız..
http://img193.imageshack.us/img193/1791/grid8b.jpg
Buraya kadar odayı açan arkaşaın yapacaklarını tarif ettim.Odya girmek isteyen arkadaşlar sırayla ;
Multiplayer ->Online->Play Online->Private ->Session List den odayı bulup şifreyi yazıp oyuna dahil olacaklar..
Evde kendi başınıza online takılmak isterseniz sırayla ;
Multiplayer ->Online->Play Online->Ranked(sonuçlar online kariyerinize yazılır) veya Non-Ranked i seçerek oda listelerini görüp istediklerine dahil olabilirler..Burda püf noktası bazı yarışlara devam ederken giremezsiniz yarış bitene kadar beklemeniz gerekir...
Oyun uyumlu sistemlerde gözlere şenlik yaptıracak grafiklere sahip.Simülasyon-Arcade arası oynanış ile çok keyifli saatler geçirebilirsiniz.Ses yamasını şiddetle tavsiye ederim ve baslar açık şekilde oynarsanız çok gaza gelirsiniz..
Teşekkürler...
abi şimdi nfs shift gelio grid gibi ama daha az sistem istiyor + arabalara modifiye yapabiliyoruz.araç içi görünümde var ve gerçekleri ile 1 e 1 aynı.şahane bir oyun olacak
03-08-2009, 18:35
Eğer PSU engelini aşabilirsem,oyunu oynayabileceğim :D
ilkerotti
03-08-2009, 19:32
orjinal grid i olan varsa yükleme klasorunu tam olarak yazabilir mi ?
örn. C:\Program Files\Codemasters\GRID
rip li download edilmiş olanlarda patch yapmak için oyunu program files klasorune taşımak gerekiyor da
Ben official 1.2 patch olmadan online oynayabiliyorum denedim oldu .
Şimdi oynamaya gelen varmı ?
ayrıca tech odası var ise şifresi nirede :D
03-08-2009, 21:56
Hep beraber oynayabilmek için iyi bir iletişim kurmak gerek.Gerçi ben PSU engeline takıldım.350 watt Asus PSU artık 8800 GT ekran kartıma yetmiyor :D
Antalyalogy
03-08-2009, 21:57
Kurayım mı oda?
Kurdum....
Odanın ismi Techturkey..Şİfre techturkey...
Antalyalogy
03-08-2009, 22:01
Hep beraber oynayabilmek için iyi bir iletişim kurmak gerek.Gerçi ben PSU engeline takıldım.350 watt Asus PSU artık 8800 GT ekran kartıma yetmiyor :D
Bende de palit 880gt sonic var ama psu 750 real Thermaltake..Canavar..
03-08-2009, 23:20
Bende de palit 880gt sonic var ama psu 750 real Thermaltake..Canavar..
Parasızlığın gözü kör olsun :D Bende alacam en wattlısından bir psu en yakın zamanda :)
Boost Up
03-08-2009, 23:24
Oynayan var mı? Bende orjinal var, gerekiyor mu bu patch olayları falan?:)
Serencebey
03-08-2009, 23:57
Bende gelıcem ınerse patch
orjinal grid i olan varsa yükleme klasorunu tam olarak yazabilir mi ?
örn. C:\Program Files\Codemasters\GRID
rip li download edilmiş olanlarda patch yapmak için oyunu program files klasorune taşımak gerekiyor da
C:\Program Files\Codemasters\GRID
Serencebey
04-08-2009, 00:08
Ben hazırım ıstedıgınız zaman kuralım oynayalım :)
Antalyalogy
04-08-2009, 00:11
Oynayan var mı? Bende orjinal var, gerekiyor mu bu patch olayları falan?:)
PAtch aşağıdaki konularda iyileştirme yapıyor arkadaşlar.TAvsiye..
Fix for sessions list overflow and missing characters in front end.
° Fix for errors generated on game shutdown
° Support for TrackIR
° Online experience points: more points awarded for completing longer races
° Assists on/off toggle added to session creation and browsing
° All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available online (event voting screen now scrolls to see additional championships).
° Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2.
° Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
° Additional experience points are awarded for not colliding with other cars whilst racing damage on or forward sessions.
Serencebey
04-08-2009, 00:11
Oynasakmı acep varmı oynamak ısteyen babaygit :)
Antalyalogy
04-08-2009, 00:13
Kurun bakalım...
Serencebey
04-08-2009, 00:13
kuralım daha dogrusu deneyelım :D
Antalyalogy
04-08-2009, 00:15
Kurdum techturkey ismi şifre tech
geli,n gelin
Serencebey
04-08-2009, 00:20
Wallahi imkanı olan gelsıoon acayıp zevjkılı :D
yaw ben bizim grubu bulamıyoum bi saattir online olarak allahın gavurlarıyla oynattınız beni :D huehuehue
Antalyalogy
04-08-2009, 00:29
hks freestyle yapalım :D
açtım gelin...
Antalyalogy
04-08-2009, 00:30
şifre tech
ben listede göremiyorum ?
6-7 farklı oda mevcut fakat tech yok .
Private /sezon list değilmi ?
Boost Up
04-08-2009, 01:04
Şu an yorgunum epey ya, yarına artık:). Bu ara bence sabitlere bir de GRID koyalım bence:D
Serencebey
04-08-2009, 01:05
off fena kapıstık :D
Antalyalogy
04-08-2009, 01:06
off fena kapıstık :D
HAHAH çok zevkli ya
Usta corolla ile yarışman çok güzeldi...KAlabalık olalım bi dahakine...
Serencebey
04-08-2009, 01:07
HAHAH çok zevkli ya
Usta corolla ile yarışman çok güzeldi...KAlabalık olalım bi dahakine...
walla bana uyar ben cok eglendim yeminle
ama sen git bi klavye al basmıor senin tuslar :D alt devir basalım veya :D
hahahaha
Serencebey
04-08-2009, 01:15
Bu arada sitede bizimle beraber bu oynu oynamak ısteyen butun arkadaslar bu patch ı ındırmek zorundalar. Aksı takdırde surum farklılıgı yuzunden bulusulamıor
sabri_si
04-08-2009, 01:18
bende yükliiim bari pas tuttum iyice :D
ilkerotti
04-08-2009, 12:02
patch yüklerken "the set up detected that no version of GRID installed. This update requires that a previous version of the application be installed" hatası alan oldumu.
Antalyalogy
04-08-2009, 12:05
ben listede göremiyorum ?
6-7 farklı oda mevcut fakat tech yok .
Private /sezon list değilmi ?
Senin sorunun bu olabilir mi?
Bu arada sitede bizimle beraber bu oynu oynamak ısteyen butun arkadaslar bu patch ı ındırmek zorundalar. Aksı takdırde surum farklılıgı yuzunden bulusulamıor..
Boost Up
04-08-2009, 12:06
Akşam biraz kalabalıkçana oynarız inşallah, bende biraz lastik yakayım:)
patch i yukledim şimdi hiç oynayamıyorum oyun mikildi ..
Bunun save dosyaları nerde dünya kadar profil oluşturdum ben yeniden kurucam ama loglarım gitsin istemiyorum normal olarak ...
Boost Up
04-08-2009, 13:57
Peki online oynarken kariyerin bir etkisi oluyor mu araba alımında falan?
Boost Up
04-08-2009, 13:59
patch i yukledim şimdi hiç oynayamıyorum oyun mikildi ..
Bunun save dosyaları nerde dünya kadar profil oluşturdum ben yeniden kurucam ama loglarım gitsin istemiyorum normal olarak ...
Abi sanırsam Belgelerim->Codemasters->GRID->savegame:)
Abi sanırsam Belgelerim->Codemasters->GRID->savegame:)
profili komple alıyodur inşallah yazık olucak kariyere :D huehuehue
Serencebey
04-08-2009, 18:00
Varmı oynayacak babayigit aksam stresi atalım :)
04-08-2009, 19:13
Ben çok istiyorumda.PSU yenilemem gerek.Eskiden oynatıyordu...Demek ki performansı düştü PSUnun artık :D Eskiden açıyordu ne güzel oyunları.Son 1-2 aydır kendisini emekliye ayırmam için yalvarıyor.Kolay değil 1-2 senedir 8800 GT gibi bir kartı kaldırmaya çalışıyor :D
kurun bir yeniyim giriyor mu diye halen deniyorum oyun kurunca kitleniyor ama sanırım kurulu oyuna gelebilirim
Serencebey
04-08-2009, 21:29
kuruorum laayynn :D
Serencebey
04-08-2009, 21:31
Serencebey
sifre tech
Antalyalogy
05-08-2009, 12:08
Arkadaşlar Çanakkale-Ayvacık-Bademli Köyünde senelik inzivaya çekilmiş durumda kucağımda gif resimlerde bile takılan eski laptop umla kalakaldım.Buda demek oluyor ki 10 gün boyunca meditasyon yolu ile dönüşteki sıkı kapışmalara hazırlanacağım..
Saygılar..
(ben yokken çok eğlenmeyin bakiim :P))
05-08-2009, 12:13
PSU alana kadar bende öyleyim abi...Oyun açılmıyor bende:D
win7 de grid çalışıyormu ? oyunda sadece xp ve vista da çalışır diyor. bu oyunu win7 de çalıştırma şansımız yokmu ?
ağır hort olmuş ama var :) oyunun yüklü olduğu dizinde giriş exe sine sağ tıklayın Özellikleri açın. Açılan sekmede üstten Uyumluluk'u seçin, en üstteki "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" yazısının yanındaki kutucuğu tıklayıp aktif hale getirin hemen altındanda Windows Vistayı olmazsa Windows XP Service Pack 3'ü seçip uygula deyin tamamlayıp çıkın ve oyuna tekrar girmeyi deneyin :) Olumlu olumsuz sonucuda buraya yazarsanız sevinirim..
Vista da çalışıyor ise w7 de de çalışır.
hiç bi ayar filan yapmadım direk çalıştı şu an win7 de oynuyorum
Vista da çalışıyor ise w7 de de çalışır.
Windows Vistanın bir tek değil bir çok sürümü var Business Editionda açamazsınız mesela. Bazı oyunlarda Service Pack ister yine açamazsınız. O yüzden garanti olsun diye XP dedim.
Burak-Akın
26-10-2012, 22:02
ekran kartımdaki yazılım sıkıntısı gitmeden düzgün oyun oynayamicam heralde
Bu oyunun 1'i 2'si falan yok demi yarın alicam bitene yanlış almayalım :)
Silence45
26-10-2012, 23:00
2'si yolda çıkacak önümüzdeki sene tam tarih belli değil.