Orijinalini görmek için tıklayınız : Dİdİm de diŞ cephe-mantolama yardim
Arkadaşlar yazlığın dış cephe artık iyice deforme oldu bazı yerlerde kabarma ve dökülmeler var.yapılmışken dekoratif mantolama malzemeleri var ismini bilmiyorum üzeri mermer tozu gibi birseyle kaplı.yapildiktan sonra direk boyanıyor.ondan yaptırmayı düşünüyorum.hem maliyet hemde malzeme konusunda yardımcı olacak varmıdır aramızda arkadaşlar.ev müstakil dublex dört cephe açık
Foto da eklerim
Ya da yağmurun böyle yoğun yağdığı bir yerde nasıl bir uygulama yaptırmayım tecrübesi ve bilgisi olan herkesten yardım ve fikir bekliyorum.tesekkur ederim.
Biz yazlığa beyaz Karo taş kaplattık 3 Yıldır bi sorun yok tavsiye ederim.
mineral sıvadan m bahsediyosun.
http://arnadekor.com/images/Mineral/145015.jpg
açıkcası tüm dış yüzey kaplama yada boyama işlerinin bir ömrü var.yağmudan ziyada kullanılan malzeme birazcık öne çıkıyor.
montalama üzeri mineral sıva düşünüyorsan eğer boyalı yerine boyasızını tercih etmen daha iyi olur.fakat bulman biraz zor olabilir.
http://f.internetara.com/onbellek/12/04/09/iuuq_NV_00xxx_SL_uspqjdbmej_AP_bzo_SL_dpn0sftjny0n jofsbm_SL_kqh.jpg
buda boyasız olanı.
dilersen ankaradan seni bu işi yapan kişilerle görüştürebilirim.
Siding yaptir bence ,en uzun omurlu o olur
Sidinglerde kansorojen madde içeriyor diye karalanıyordu. Ayrıca siding yapılan ev hava almıyor bende.
En iyisi rıdvanın da dediği gibi mineral sıva. İyi yapana denk gelmeniz gerekli..
Ben bu iş yapıyorum özelden mesaj atarsanız elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım...
İlginize teşekkür ederim Mustafa kardeş
İlginize teşekkür ederim Mustafa kardeş
Ne demek abi faydamız olduysa ne mutlu bize....
Bu yalıtım ve inşaat hususunda herhangi bir forum üyesine elimde geldiğince yardımcı olurum...
yilmazcatalbas
28-07-2015, 15:38
5cm Capatect Dalmaçyalı öneririm ama tam takım olarak yapılmalı. İş bittiğinde 5+5 yıl garanti belgesi teslim edilir herhangi bir sorun yaşanırsa yeniden ücretsiz olarak yapılır. En azından kafanız rahat olur.
Teşekkür ederim arkadaşlar araştırmalar devam ediyor
Arkadaşlar halen araştırıyorum
son değerlendirmeler için güncel olsun