Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlı Bomba Alarmları
Arkadaşlar selam,
Haberlere göz atarken gördüm. ***** ortalık pek tekin değil ya kaos ortamı yaşatılmaya çalışılıyor yada gerçekten durumlar çok kritik.
Bir süre kalabalık yerlerden ve doğu bölgesinden uzakta olmakta fayda var. İşim gereği bir çok ile gitmem gerekiyor. Yarın da 2 günlüğüne Mardin'e gideceğim ama tırsmadım değil.
Bilgilendirme konusudur. Hassasiyetinizi biliyorum lütfen cezaya sebep olacak yorumlar yapılmasın.
http://www.mynet.com/haber/yasam/mitten-6-il-icin-canli-bomba-uyarisi-1938095-1
http://www.mynet.com/haber/guncel/istanbul-emniyet-mudurlugunden-alarm-yazisi-1938359-1
mert_can 41
27-07-2015, 13:48
Bende kocaelinde bir halt bekliyorum ama inşallah olmaz 3 gün dür her gün farklı canlı bombayım ben diye gezinen kadınlar çıkıyo piyasaya milletin yavaşça güvenin kırıyolar gibime geliyo allah sonumuzu hayır etsin.
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/07/27/yilan-soktu-dedi-ambulansi-kacirdi
adam bugun canlı bombayım ben diyip ambulansı kaçırmış beykozda
Ben en çok Marmaray'dan tırsıyorum, şu sıralar karşı tarafa işim düşerse Marmaray en son alternatif benim için.
Ben en çok Marmaray'dan tırsıyorum, şu sıralar karşı tarafa işim düşerse Marmaray en son alternatif benim için.
marmaray ve metrobus ciddi anlamda tehlikeli su siralar
ocları oyları toplama derdine dusmus belli ki tsknın sitesine giriosun 1 günlük haberlerin sonu gelmiyo
arfkrlngc
27-07-2015, 14:11
Samsunda da böyle bir olayla karşı karşıyayız. Emniyet güçleri tüm kahveleri cafeleri didik didik arıyor. Allah hidayet versin diyelim . Toplu taşımalardan ve metrolardan uzak durmak tüm vatandaşlar için en hayırlısı olsa gerek.
HondatugraL
27-07-2015, 14:25
Antalyadada yapılmış bir alarm ama doğrumudur yanlışmı bilinmez
Şu Süleyman Şah türbesindeki gerekirse suriyeye 4 adam gönderirim muhabbetinden sonra (Sözler Hakan Fidan'a ait)
https://www.youtube.com/watch?v=T2e99Vi1PWw
Her şeyin olabileceğine inanıyorum.
1-) Hükümeti kurdurtma
1-) Algı yönetimi yap
3-) Ülke hükümetsiz kaldı senaryosunu oyna
4-) Karışıklık çıksın bundan nemalan.
5-) Çözüm süreci muhabbetine canlı bombalar patladı istikrar gitti de HDP oylarını çal.
6-) Göstermelikte olsa iki uçak kaldır manşetten xx vuruldu bilmem nekadar terorist öldürüldü de milleyetçi oyları çal.
7-) Diğer taraftan biz hükümet kurmak için gerekli adımları attık muhalefet istemezükçülük yaptı diye ortalarda dolaş.
8-) istikrar için tek parti hükümetinin gerekçe olduğunu topluma empoze et.
9-) Hükümet kurulmadı erken seçime gidelim de tek parti iktidarı olma yolunu kendine aç.
Ben baktıkça bunları görüyorum, ya ben yanlış bakıyorum ya da insanların baktıkları nokta yanlış.
Biri yeşillendirsin eksik isek kendimizi güncelleyelim.
SULTANOGLU
27-07-2015, 15:37
Isim işim gereği turkiyedeki her ile gidiyorum ve bunlarin icinde dogu illeride var. Ya arkadaslar siz saniyormusunuzki bu olaylar yeni cikti bunlar azitti. gecen sene antakyada olmadimi canli bomba ? Beyaz mibibusle geldiler bir ilceyi patlattilar millet öldü. Ne cabuk unuttunuz bu olayi. Ozaman hukumet yokmuydu ? Vardi. Ne yapti ? Yayin yasagi koydu. BIrakin allah askin!, bu ortam hep boyleydi. Sadecr kimse konusmuyordu konustrmutordu.
www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
Abilerim kardeşlerim, Aksaray ilinde canlı bomba paniği diye gazete haber yaptılar buraya kadar herşey normal.
Daha sonra ise, bomba şüphesi olan aracları kontrol etme edasıyla, modifiyeli araçların &70 inin app plakaların cam filmlerini eksozlarını söktüler.. Mühürlü app leri söktürürken de bu plakayı yapanların kökünü kazıycam diyor polis beyler:) Bomba patlasa, bombacı aransa modifiyeli araçları durduruyorlar ne cektik be..
Bomba olayı için fazla yorum yapıp agzımı bozmak istemiyorum düzen belli şu an...
Draniela
27-07-2015, 17:02
Abilerim kardeşlerim, Aksaray ilinde canlı bomba paniği diye gazete haber yaptılar buraya kadar herşey normal.
Daha sonra ise, bomba şüphesi olan aracları kontrol etme edasıyla, modifiyeli araçların &70 inin app plakaların cam filmlerini eksozlarını söktüler.. Mühürlü app leri söktürürken de bu plakayı yapanların kökünü kazıycam diyor polis beyler:) Bomba patlasa, bombacı aransa modifiyeli araçları durduruyorlar ne cektik be..
Bomba olayı için fazla yorum yapıp agzımı bozmak istemiyorum düzen belli şu an...
buna gülerim ama ben :D yuh yani
Draniela
27-07-2015, 17:07
Bu arada sabah Bursa emek için öyle bir haber görmüştüm ama şimdi bulamadım.
Valla abilerim kardeşlerim iki gündür Antep'te vızır vızır tomalar akrepler dolaşıyor gece saatlerınde ve sabah ezan vakitlerinde çok karşılaştım Allah yardımcıları olsun cok zor bi döneme dogru gidiyoruz bu belli ve ortada.
Valla bence terör diye bişi yok, terörü varmış gibi gösterip kullanan devlet büyükleri var. Mesela şuan ki durum hükümet yok, barış süreci akp doğudan çıkamadı diye bitti. Heryer'de kaos var, canlı bombalar falan filan bir iki hafta sonra çıkıp diyecekler biz olmadığımız için böyle oldu hoopp erken seçimde oyları koyucaklar.
Ayrıca bu terörü bütün dünya liderleri destekliyor, mesela amerikayla bi konuda anlaşamadık akşamına doğu'da 10 şehit. Demek istediğim bütün ülkelerin terörden çıkarı var.
Çok kirli bi dünyada yaşıyoruz amk ve 3. Dünya savaşı çıkmadanda bu dünya düzelmez..
huseyinturk
27-07-2015, 23:12
Şirinevlerde üzerinde bomba yüklü bir kadın etkisiz hale getirilmiş bu gün. Haberlerde vs çıkmadı ama ülke çok garip bir yer haline geldi Allah sonumuzu hayır etsin. Şerefiyle cephede adam gibi savaşmaya götü yemeyenler her zaman ki gibi masumun canıyla strateji oluşturmaya çalışıyor...
C.başkanı yine niye en olmadık en civcivli zamanda yurtdışına alakasız ülkelere gidiyor? Gelişmelerle ilgili bakıyorum da sanırım pek bir demeci basın açıklaması falan olmadı hiç.
Bir de o kadar karmaşa kaos zemini var bir tane yönetici de çıkıp halkı rahatlatmaya uğraşmıyor. Bu ihbarlar yalancı bomba haberleri vs yakında insanlar gölgesinden korkar hale gelecek. Hedeflediklerine de ulaşacaklar haliyle
vectra-tuner
27-07-2015, 23:57
C.başkanı yine niye en olmadık en civcivli zamanda yurtdışına alakasız ülkelere gidiyor? Gelişmelerle ilgili bakıyorum da sanırım pek bir demeci basın açıklaması falan olmadı hiç.
Bir de o kadar karmaşa kaos zemini var bir tane yönetici de çıkıp halkı rahatlatmaya uğraşmıyor. Bu ihbarlar yalancı bomba haberleri vs yakında insanlar gölgesinden korkar hale gelecek. Hedeflediklerine de ulaşacaklar haliyle
Boşuna gideceğini sanmam, ÇİN den hava savunma sistemleri vs. İhale yapıldı epey bi sürüncemede kaldı , gitmesinin mutlaka bir nedeni vardır..
Ülke ne durumda farkındadır herhalde
Suan mardindeyim. Kiziltepe yakinlarinda sayilirim. Genel olarak sikinti yok ama cok polis var. Oteller cevik kuvvet dolu. Buradakilerle konustum gece sikintili oluyormus. Surekli atis sesleri flan geliyor diyorlar. Avmlere ve bazi noktalara gidilmemesi konusunda mesaj atmislar emniyetten. İnsanlar tedirgin plakalarini sakliyorlar acil is olmadikca disari cikmiyorlar. Umarim kisa zamanda cozulur bu kaos ortami.
burak_2885
28-07-2015, 11:11
Bir adam düşünün, kendi çıkarları doğrultusunda Ülke'nin, insanların a.koyabilecek kapasitede. Kaos ortamı yaratıp kendisine "Yaa bak gördün mü demek ki o olunca refah var" iltifatı aldırmaya çalışan bir adam düşünün. Yazık diyecek kelime bulamıyorum. Ülke'nin anası ağladı bir haftada
Sultanbeyli de karakola bombalı saldırıda bulunmuş kansızlar.Yakın olanlar durumu aktarabilir mi
yavuz364
10-08-2015, 06:32
Sultanbeyli de karakola bombalı saldırıda bulunmuş kansızlar.Yakın olanlar durumu aktarabilir mi
gece saat 1 gibi bi patlama sesi duydum demekki bomba sesiymiş.. Sultanbeyli merkezde sanırım çünkü biraz uzaktan geldi.
FurkanElsiz
10-08-2015, 08:05
Hürriyet'te okuduğum habere göre 3'ü polis 10 kişi yaralanmış çok şükür durumu ağır olan yokmuş. Bir de sabah olay yeri inceleme üzerine kimliği belirsiz kişilerce ateş açılmış bir vatandaş kolundan yaralanmış polis anında karşılık vermiş.
gün geçtikçe kötüye gidiyo
Kars ve ıgdıra sözlümün yanına gttıgım yolda gördüğüm her asker karakoluyla selamlaşırdm kornayla ıssız bir yol olduğundan egsoz sesıne çıkardı askerler o yollarn hepsinde pkk yol kesiyor ve karakolları hep bombalamış allh orda olan askerımıze polisimize güç versin
Rant uğruna, güç uğruna siktiler attılar memleketi...
Rabbim telef etsin soylarını soplarını 7 cedlerini...
HDP'ye PKK'ya terörist diyince faşist faşo diyen "tatlı su solcuları" liboişları şimdi napmak lazım?...terörü meşru görenin..
bizim memlekette g.t e g.t denir arkadaş, O kadar karşıtıysan iktidarın Ne ipime CHP ye vermezsin? Ha kılıçdaroğlu ve bahçelide azıcık "şeref" olsa istifa ederlerdi koltuğu adam gbii muhalefet yapcak liderlere bırakırlardı. Millet eğer gidip sempatık çocuk selo ya oy verdiyse. Bu hıyarların koltuk sevdasındandır. Kaç seçim kaybeden bu soysuzlarda en az baştaki adam kadar sorumludur ülke durumundan...
mert_can 41
10-08-2015, 10:53
Bombalı araçla saldırmışlar korkak o çocukları bide arkadaşlarımdan 1 şehit haberi duydum ama umarım yanlış bilgidir bir evde de 3 pkk o çocuğunu vurmuşlar leşlerinin fotosu geldi
Silopide 4 şehit var şuan sondakika
ÇALIŞKAN
10-08-2015, 11:43
memleket elden gidiyor yerli otomobil için en geç 2020 ye kadar tarih veriyor yırtık donlu desen milyon dolarlık yalı satın alıyor gidişat kötü
50 liralık yakıt alanlar nerede
Gecen hafta elazigdaydim, urfa antep maras diyarbakir vs gezecektim, sirf bu olaylar yuzunden gidemedim. kendi ülkemizde gidemiyoruz istedigimiz yere.
ceratoniaorg
10-08-2015, 11:56
6-7 gün önce Antalya Markantalya Avm de yakalanan bir canlı bomba muhabbeti var kaynaklar sağlam ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez. Basına yansırsa sonuçta turizm büyük darbe alır fln da deniyor.
Ulkemizin bu hale gelmesinde kimin en ufak katkisi varsa Allah belasini versin.
Gecen hafta elazigdaydim, urfa antep maras diyarbakir vs gezecektim, sirf bu olaylar yuzunden gidemedim. kendi ülkemizde gidemiyoruz istedigimiz yere.
hocam antep maras urfada sıkıntı yok urfanın ilçelernde olay oluyr merkez öyle olay olck bi yapı değil belirtiyim gıdınce farkı anlarsın bn bermuda şeytan üçgenındeyım dıyarbkır mardın urfa ucunun arasnda bi ilçe dıyarbkır sıkıntılıdr yol olarak blki
Alayının mk kodumun siyasileri.
https://www.youtube.com/watch?v=-WsxysIf21k
hocam antep maras urfada sıkıntı yok urfanın ilçelernde olay oluyr merkez öyle olay olck bi yapı değil belirtiyim gıdınce farkı anlarsın bn bermuda şeytan üçgenındeyım dıyarbkır mardın urfa ucunun arasnda bi ilçe dıyarbkır sıkıntılıdr yol olarak blki
Abi bu sene gidemeden döndüm, belli olmaz ilkbaharda tekrar giderim belki.
DeliceBirkan
10-08-2015, 12:51
Gece 1 gibide sultanbeyli karakoluna bombalı saldırı yapmışlar
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/istanbul-sultanbeyli-de-karakola-bombali-saldiri_117637