Orijinalini görmek için tıklayınız : Reflekte cam flimleri hk
Aracımın arka camları fabrika çıkışı karartılmış durumda. Ancak ön camlar fabrikasyon duruyor.
***** yaz günlerinde araç içi sıcaklığını düşürmek amacıyla cam filmi uygulatmak istiyorum. Ancak renksiz olarak. Böyle bir ürünü duyan gören var mı? Cam tavan, ön cam ve 2 yön yan camı kaplatmak niyetindeyim.
yilmazcatalbas
28-07-2015, 08:06
Aradığın şey Isı kontrol filmi şeffaf olanı da var mercedes camları gibi çok açık mavi olanı da var hangisini istersen ama fiyat olarak standart cam filminin dört katı
Tamamen şeffaf LLumar'ın ATR serisi olması lazım, güneşin UV ışığını ve ısısını kesen cam filmi mevcut, CLA'nın ön camı ve sunroofta mevcut bizde fiyatı normal serilerine göre daha pahalı.
lnd_samet
28-07-2015, 11:17
şuanki aklım olsa bende bundan yaptırırım valla, çok iyi birşey
Fiyatlar yuksek diyor herkes simdiye kadar bende oyle duydumda tajmini bir rakam bilen var mi on cam ve 2 kapi icin :) polis rahat birak.iyor diye 1 numara film bile yaptiramiyorum artik ve sicak ciddi anlamda bunaltiyor. Sol taraf yanarken sag taraf buz tutuyor.
yilmazcatalbas
28-07-2015, 12:19
marka model var mı?
Lummar tavsiye ederim
Tahmini fiyat ve uygulayan yer biligisi de olursa süper olur, bende takipteyim
yilmazcatalbas
28-07-2015, 12:37
Bu filmlerinde noname olanları var onların fiyatı 200-300 TL civarında Lummar içinse 600-1000TL arası fiyatlar almıştım. (ön cam+sunroof dahil)
Şeffaf filmi sadece ön cam için 300TL olması lazım LLumar'ın.
Tunacan senin ilacın Llumar air 80
Reflekte dediğin cam filmi krom tonlardadır :)
Fiyat,
binek araç
5 cam için Air 80 600tl+kdv Camda filim olup olmadığı belli olmaz
Ön cam Air80 300tl + kdv
Ön cam solargard hp charcoal 50 250tl+kdv
Llumar ATR 35 5 cam için 350tl + kdv
Uygulama yapılmış araçlara facebookdan bakabilirsiniz.
www.facebook.com/boomtuning
Air80 aynen doğrudur normal ATR ile karıştırdım ben fiyatlarda 3 aşağa 5 yukarı aynı fiyatı verdiler İzmirde.
verdigin linkten astra ve 508'in air80'e baktımda belirsiz gibi durmuyor sanki yada fotodanmı oyle kaynaklı :soru:
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10389967_932079866851345_3355892475977632162_n.jpg ?oh=f175528f9a488a31e47c4ab05f487f73&oe=56115EB5
yazdıktan sonra fark ettim heralde ısıktan albümlerin asagısında forester varmıs onda çok daha net belli var yok arası oldugu
yazdıktan sonra fark ettim heralde ısıktan albümlerin asagısında forester varmıs onda çok daha net belli var yok arası oldugu
seninde dediğn gibi fotograf ve ışıkdan kaynaklı.
508 de diğer camlardada filim var bundan dolayı ön camda filim olsada olmasa koyu duracakdır.
Ürünün rengi budur.
https://f-a.d-cd.net/32c6ecu-960.jpg
ÜSTÜNERC
28-07-2015, 17:50
Bildiğimiz 1 numaradanda sorun cıkarıyorlarmı trafikte ? 2 ve 3 numara koyu oldugu için çevirmeye girmek daha yüksek bir ihtimal tabi.Sıcaklardan bende aşırı bunaldım uzun yola giderken yan ve arka camlara 1 numara film düşünüyorum hem görüşte sorun olmasın hemde trafikte polislerle sıkıntı yaşamayalım diye.1 numara ile polislerle sıkıntı yaşayan varmı? Ön cama yaptırmayı dusunmuyorum.
Yakında en iyi fiyat avantajı ile LLumar ürünlerini uygulamalı olarak İzmirde direkt bölge dağıtıcısı yani bizden temin edebilirsiniz
Ben kendi aracıma haftasonu llumar cam filmi çektirdim.Arka camlar karartmalıydı atr35 çekildi önlere ise atr15.İnanılmaz rahatladım..Llumarın şeffaf olanları var istediğiniz gibi ama biraz pahalı.Ben ruloda gördüm gerçekten şeffaf.Bence deneyin derim.Piyasa filmlerinden çok daha iyidir.
Bostancı'da Hak Cam'da ben Solarmaster'ın (tüm amerikan filmleri aynı fabrikasyon zaten:) ) şeffaf filminden çekmiştim E320'nin ön cama, sonraları hep hafif isli gibi duranları kullandım tüm yaptırdığım araçlarda ama halen şeffaf yapıyor olmaları lazım.. Fiyat renkli filmlerim tam iki katı oluyor, Alican'ın verdiği şekilde fiyatlar, nakitte KDV'siz olarak düşünebilirsiniz..
Düşünen olursa yeri VW Tech'in hemen sırtında, benim ismimi verirseniz fiyatta ne kadar düşebiliyorsa düşerler doların 2.75 olduğu dönemde :)