Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 ies ye skunk dserisi emme manifold??
1.6 ies ye skunk dserisi emme manifoldu taktık fakat performansında dusukluk yasadık bu safcden ayarla duzelıkcek bır sorunmu yoksa yapılması gereken nedır???
bende taktım 1.6 ies emmesi bende de performans kaybı oldu. arac fakirde kalıyordu. beyine cip ile hallettik sorunu.
benım opel corsamdada mantzelın buyuk emme manıfoldunu takınca guc gıtmıstı arac boguluyor fakıre kalıyor halıyle chiple cozduk bizde
anladım chip olayı sızın araclarınızdakı sorunu cozdu fakat (1.6 ies ) p06 beyıne chıp yapılıyormu ? chip yerine safc ayarı ıle bu sorun ortadan kalkarmı ?
ulasstoprak
30-10-2008, 15:13
kalkar.... hava yakıt karışımına müdhalede bulunacaksın belki enjektör isteyebilir...
bu tarz ekipmanlar elektronik olarak desteklenmeden yarardan çok zarar bile verebilir
enjektör isteyeceğini sanmıyorum bu arada sonuçta o denli bir hava girişi olmuyor individual değil nihayetinde :)
nightkids_han
30-10-2008, 16:10
skunk 'ın gez kelebeği de war beraberinde onu da taktınız değilmi?
cewap tabiki ewet ise p28 'i bi şekilde taktır derim , weya safc ama her zaman p'den yanayım
Burak Kasim
01-11-2008, 23:51
Ben D15 ime takmistim skunk2 Emme Manifoldu ve GSR B18C1 Enjektorleri takmistim.
Enjektor aslinda sorunu cozebilio.:)