Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk Yanık
ertantamer
28-07-2015, 20:05
Aracın arka koltuğuna kül düşmüş küçük bir delik olmuş nasıl düzeltebilir belli olmadan ?
6. sanayide bi yazılımcı da sağolsun benim arabanın arka koltuğunu mahvetmiş, 2 gün araç emanet ettim bin pişman oldum sigara yanıkları yüzünden
nasıl kurtuluruz bu yanıklardan, o parçaların değişmesi mi lazım ?
boşuna yanık tamirine para bayılmayın. orası çirkin gözükücek her türlü zaman geçtikçe iyice çirkin olacak. satacaksanız ayrı ama binecekseniz döşemeci yolu gözükür.
koltuğun alt tarafı yada kafalığın alt tarafından görünmeyen kısmından aynı parça kumaşdan minik pi parça kesilip yama yapılır dikiş bilen biri rahatça yapabilir ;)
ertantamer
28-07-2015, 23:57
koltuğun alt tarafı yada kafalığın alt tarafından görünmeyen kısmından aynı parça kumaşdan minik pi parça kesilip yama yapılır dikiş bilen biri rahatça yapabilir ;)
Kenarları siyah yanık olduğu için biraz kesilmesi gerekebilir dikiş olmazda yapıştırma tarzı bişey olabilir
dosemecıye gıdın o kumastan elınde varsa parca olarak degıstırebılır.aynı kumastan yoksa yanıgın oldugu yerı duz keserek dıkısle orayı kaybedebılır.cok yontemı var dosemecı halleder
Dosemeciden başkasına gitmeyin
ben bildiğin iğne iplikle eg civic'in koltuğunu dikmiştim çokta güzel olmuştu :D
Tayfun.O
29-07-2015, 17:45
https://www.youtube.com/watch?v=kb4h7gSYaec
Yapıştırıcının üstüne döktüğü toz, kumaş tozu uygun renkler karıştırarak ton farkını kaldırabilirsiniz
döşemeciler deri döşeme yaptıkları arabaların kumaşlarını atmazlar araç ne bilmiyorum ama yaygın bi araçsa bulmak yüksek ihtimal.Yanık parçayı komple söküp oraya ellerindekini dikiyolarlar çokta güzel oluyor
alihan_27
29-07-2015, 18:01
Japon yapıştırıcısı + Kül veya karbonatla deliği doldur. Jiletle koltuğun görünmeyen kısmından yüzey tüyü al. Doldurulmuş delik üstüne şeffaf tutkalla tüyleri yapıştır.
Kartal3urak
31-07-2015, 09:00
0 Monza Koltuk Aldım, Adam Takarken Yaktı Daha.. Tam 2 Bacağımın Ortasına Sanki Sigara Düşürmüşüm Gibi Duruyo.. Varsa Kısayolu Yapıyım Her Gördüğümde Anasına Karısına Ebesine Bebesine Beşikteki Bebesine Sövüyorum..
vtec powe®
31-07-2015, 10:07
kaskodan auto kınge bedelsiz yaptırlabilir.
basıma gelmişti 1 saate teslim almıştım.
volkan_gs
31-07-2015, 10:17
kaskodan auto kınge bedelsiz yaptırlabilir.
basıma gelmişti 1 saate teslim almıştım.
Ben de yaptırmıştım miini onarımdan, kül rengi toz gibi bir şey yapıştırmışlar sanırım dikkatli bakınca anlaşılıyor sadece.
vtec powe®
31-07-2015, 10:18
aynen yakından bakınca anlaşılır anca.
ertantamer
31-07-2015, 11:04
Koltuk krem rengi deri değil