Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülme krizine girmek isteyen varsa girsin :)
Ekşi de dolanırken başlığı gördüm, krize soktu arkadaş :)
1.32 den sonrası efsane :D
http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/15491/cilginca-dans-eden-kizina-karsilik-vermedi.aspx
mert_can 41
29-07-2015, 11:48
Zamanında işlediği günahın farkında kadın sanırım ben ettim ben buldum diyo heralde :hehe::hehe:
yalnız tam evlenilcek kız benden söylemesi aç müziği hayattan kopsun huzurla kullan arabayı yok ordan araba çıktı ay yavaş ay yapma derdi yok :hehe::hehe:
Draniela
29-07-2015, 12:09
Zamanında işlediği günahın farkında kadın sanırım ben ettim ben buldum diyo heralde :hehe::hehe:
yalnız tam evlenilcek kız benden söylemesi aç müziği hayattan kopsun huzurla kullan arabayı yok ordan araba çıktı ay yavaş ay yapma derdi yok :hehe::hehe:
harbiden :D
figürler iyi beğendim yatakta nasıl acaba merak ettim uyurken yani :P ahahaha :D
gespenster
29-07-2015, 12:51
**** bası ayrı oynuo hahaha:)
erhanarici18
30-07-2015, 21:38
abla senin yerin arbanın içi değil
sen çok yanlış yerdesin
optimus_prime
30-07-2015, 22:01
güldürmedi :(
kız koparken annesi
https://youtu.be/4PzCkb7MDJI?t=17
crazydog
31-07-2015, 09:02
ya yanımda o kadar hareketli biri olsa yeminlen bas tekmeyi ağzına devam et yola :D
imprezaWRC
31-07-2015, 09:08
Birgün herkes 1,5 dk'lığına meşhur olacak.
P.S : Emniyet kemerini takmamış; kızı fabrika ayarlarına çevirmek için bir sert fren yeterliydi.
arabayi suren kadina uzuldum yemin ederim
AyrtonSenna
31-07-2015, 12:52
Eğer yanlış duymadıysam ıslıklı şarkının adı nedir hoşuma:D
AyrtonSenna
31-07-2015, 12:53
hoşuma gitti diyecektim
veliazak
31-07-2015, 22:42
Bence iyi kurgulanmış...
Ekşi de dolanırken başlığı gördüm, krize soktu arkadaş :)
1.32 den sonrası efsane :D
http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/15491/cilginca-dans-eden-kizina-karsilik-vermedi.aspx
Bence mimikler falan harika :) Hatun aşmış kendini :D
Canı sıkılmış tatlımın... Ne diye kızıyorsunuz yav :)
coolvtec
01-08-2015, 17:41
Annesi olduğu nerden *****?
semsialtunbas
01-08-2015, 18:17
keşke baban dışarı ***** be kızım
https://www.youtube.com/watch?v=9kLOJ25SAWk
Buda o videonun Türk hali sayılır :D bu çiftin bir iki videosu daha var aynı şekil eğlenceliler baya.
Nasıl abazalık, nasıl kalitesizlik akıtmışsınız konuya içeri gireyim dedim resmen leş kokuyor lan.
kız resmen kendince video çekmiş eğlenmiş abzürt bir hareket yok orasını burasını açmamış.
Biri gelmiş yatakta nasıl diye merak etmiş.
Diğeri gelmiş ***** lı yorumlar yapmış.
Beyler siz kendi eviniz içinde falan da böyle misiniz gerçekten soruyorum. Yada dışarıda yolda yürürken falan milletin karısına kızına tavrınız bu şekilde mi?
Şu videodaki kız hiç ilginç değil ama bu konu o kadar ilginç ki.
Resmen techturkeyin arka sokakları olmuş bu konu ya.
Az buçuk geyiğe izin verince neden hemen aranızdan bazıları bunun ısrarla b*kunu çıkarıyor anlamıyorum.
Sapkınlıklarınızı, sapıklıklarınızı içinize saklayın yahu.
evolution_9
03-08-2015, 10:18
bana niye denk gelmiyo böyle bi tane
Nasıl abazalık, nasıl kalitesizlik akıtmışsınız konuya içeri gireyim dedim resmen leş kokuyor lan.
kız resmen kendince video çekmiş eğlenmiş abzürt bir hareket yok orasını burasını açmamış.
Biri gelmiş yatakta nasıl diye merak etmiş.
Diğeri gelmiş ***** lı yorumlar yapmış.
Beyler siz kendi eviniz içinde falan da böyle misiniz gerçekten soruyorum. Yada dışarıda yolda yürürken falan milletin karısına kızına tavrınız bu şekilde mi?
Şu videodaki kız hiç ilginç değil ama bu konu o kadar ilginç ki.
Resmen techturkeyin arka sokakları olmuş bu konu ya.
Az buçuk geyiğe izin verince neden hemen aranızdan bazıları bunun ısrarla b*kunu çıkarıyor anlamıyorum.
Sapkınlıklarınızı, sapıklıklarınızı içinize saklayın yahu.
Hoca kız ilginç değil de ne bileyim hareketler falan ilginç yani, benim çevremde pek yok böyle dans eden arkadaşlar.
Diğer kısımlara katılıyorum ben konuyu açarken cinsel duygulardan uzak açtım gülelim eğlenelim diye, arkadaşlar biraz abazanyusa bağlamışlar.