Orijinalini görmek için tıklayınız : türksat yeni uydu frekansları
frekanslar yenilendiğinden hiçbir kanal çıkmıyor evde. birçok frekans internet sitesi kapatılmış. frekansları bilen var mı?
cembozbey
27-10-2008, 18:02
http://haber.mynet.com/detay/guncel/Iste-yeni-frekans-listesi/27Ekim2008/N182825
cembozbey
27-10-2008, 18:12
rica ederim kardesim nedemek
next i arardım bugun getırın kutuyu dıyo yukleyelım bı servıs 20ytl bırısı 10 ytl dedı :D:D:D
yukarıdakı yere baktım ama cakmıyorum:D bız kumandadan ayaarla otomatık butun kanallar bulunmazmı olmazmı ?
cembozbey
27-10-2008, 18:15
next i arardım bugun getırın kutuyu dıyo yukleyelım bı servıs 20ytl bırısı 10 ytl dedı :D:D:D
yukarıdakı yere baktım ama cakmıyorum:D bız kumandadan ayaarla otomatık butun kanallar bulunmazmı olmazmı ?
recirverların bazıları otomatil bulup yukluyo ama bakmak lazım=) aslında zor deil
Bizde kabloluda var uyduda.kabloludaki hemen hemen btün kanallar iptal
Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
şunu kanal aramaya yazıp..(Bizimkinde şebeke 'açık' dediğinzde') arattım bütün kanalları buldu..
Ahmetfikri
27-10-2008, 18:29
cihazı resetledim sonra otomatik arattım hepsini buldu
maxpower
27-10-2008, 18:29
http://www.turksat.com.tr/
mechanıcer
27-10-2008, 18:46
ya bu olayı cozemedım ben :s
Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
şunu kanal aramaya yazıp..(Bizimkinde şebeke 'açık' dediğinzde') arattım bütün kanalları buldu..
bende bu sekilde guncelledim kanal listemi;
otomatik aradama cikmayan kanal varsa eger asagidaki listeden elle giris yapilabilir:
http://www.haberturk.com/2008/10/26/kuturesim/27EkimTvListe251020008_v2.pdf
Aynen bende çözemedim Digitürk var yapamıyorum :(
kablo tvde şantiye karıştı. show yerine kanal d geldi trt yerine fox fln oturup ayarlamak lazım tv yi
Vtec-SEDAN
27-10-2008, 19:26
kablo tv de kanalların yeri komple değişmiş :)
Kablo TV otomatik arattıgında tüm kanallar degisiyor, sonra tek tek eski yerlerine getiriyorsun düzeliyor :)
Blackbird
27-10-2008, 19:58
can sıkıcı iş ya kablolu bi şekilde ayarlanıyo ama uydu daha sıkıcı en iyisi 5 tene kanal ayarlıcan miss :D
valla 10kanal buldum çıldırttı beni 1saattir uğraşıyorum tüm kanallar ve sıra kayboldu..
Blackbird
27-10-2008, 20:12
en kolay çözüm bi uyducu galiba uyducular bayram etti.
ya birde uyduda görmedim ben araştırmadımda ama speed tv yi izleyen varmı ?
orhansah
27-10-2008, 21:05
yaşasın digiturk :)
Arkadaşlar ya bende bizim arkadaşın uyduya ayar çekmeye çalışıorum.Ama bi türlü beceremedim.Baftec kullanan ve ayarlarını yapmasını bilen war mı?
benide delirtti kanald yerine discovery fln gelmiş babama havale ettim bütün tvleri yapmıs saolsun :D
benide delirtti kanald yerine discovery fln gelmiş babama havale ettim bütün tvleri yapmıs saolsun :D
Kabloluda benimde evdeki bütün kanalların yerleri değişmişti,sbh kahvaltıdan sonra hepsini tek tek elimle düzelttim...:D
MUGENPOWE®
27-10-2008, 21:38
digiturkte war kabloluda nese dıgıturk sabıtt duruoda kablolu karısmıs ayarladımda bu uydu deısımının faydası ne ?
digiturkte war kabloluda nese dıgıturk sabıtt duruoda kablolu karısmıs ayarladımda bu uydu deısımının faydası ne ?
Güya kaliteli görüntü.HD ye hazırlık yapıolar...:P yersen....
MUGENPOWE®
27-10-2008, 21:55
goruntu aynı walla ya hıc bı deısıklk olmadı gordum kadarıyla zaten dıgıturk cam gıbı gosterıyo ılk cıktıgı fgunden berı
ne diye yniledilerse :Deli: gicik oldum ugras dur simdi biton :Deli:
egeturbo
28-10-2008, 07:19
bütün kanalların yeri kaymış televizyonda 2 saat uğraştım eski haline getirebilmek için :S
ne diye yniledilerse :Deli: gicik oldum ugras dur simdi biton :Deli:
dun gece yatmadan son cabamla hepsini yaptim :D niehuahduahd
amagenede gicik olmadi diilim :D
kablo tvde şu an hiç kanal yok bende gece vardı delircem ya yağmurdanmı bişey oldu acaba