Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon Cupra N75 & Performance
Neqromonqer
31-07-2015, 00:06
Merhaba arkadaşlar Leon cupra mk2 1p N75 parça kodu nedir hangi harftir birde performans için H harfli olanımı kullanmak gerekiyor J harfli olanımı yada leon cupra uyumlu önerebileceğiniz performans odaklı oem yada orjinal n75 yerine takabileceğimiz valf var mıdır varsa belirtir misiniz?
eticet06
31-07-2015, 00:08
Perrin kullanabilirsin
Neqromonqer
31-07-2015, 00:33
Perrin derken özellikleri nedir orjinalden farkı nedir ve nereden temin edebilirim basıç değerlerini biliyor musunuz ayrıca teşekkür ederim
eticet06
31-07-2015, 01:15
perrin marka n75 selenoidleri genellikler yuklu subarularda kullanılyolar yuksek tepkısı ve basınc tutması basarlı oemlere gore ebayden bulabılırsın ben volvoda kullandım uzun bır sure
Merhaba arkadaşlar Leon cupra mk2 1p N75 parça kodu nedir hangi harftir birde performans için H harfli olanımı kullanmak gerekiyor J harfli olanımı yada leon cupra uyumlu önerebileceğiniz performans odaklı oem yada orjinal n75 yerine takabileceğimiz valf var mıdır varsa belirtir misiniz?
Bu yazdigini google a yazip sonuna part number yazsan milyon tane cevap cikar zaten
Orjinal vag grubunun performansibarttiran valfi n75 J serisi. Perrin i ilk defa duydum denene bilir.