Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 model e60a aux gİrİŞİ baĞlatmak
ozankaya
01-08-2015, 14:28
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar aracı yeni aldık auxtan müzik dinlemek günümüzün en kolay şeylerinde biri fakat araçta yok. Bunu nasıl bağlatabilirim daha önce bunu yaptıran arkadaşımız varmıdır. Yardımlarınızı beklmekteyim.
Saygılarımla ;
Ozan KAYA
Ne yazıkki en az 500 liraya mal oluyor
ozankaya
01-08-2015, 14:48
ankarada nerede yaptırabiliriz bide ne almak lazım bide niye bu kadar pahalı diger arabalardan ne farkı var
ankarada nerede yaptırabiliriz bide ne almak lazım bide niye bu kadar pahalı diger arabalardan ne farkı var
Ankarayı bilmem ama istanbul mert elektronik var ordan fiyat alabilirsin
ardaokkabas
01-08-2015, 20:34
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar aracı yeni aldık auxtan müzik dinlemek günümüzün en kolay şeylerinde biri fakat araçta yok. Bunu nasıl bağlatabilirim daha önce bunu yaptıran arkadaşımız varmıdır. Yardımlarınızı beklmekteyim.
Saygılarımla ;
Ozan KAYA
İnternette AUDİO SYSTEM marka usb sd aux çeviriciler var. Geçen ay 189 liraya aldım 2006 A3 aracıma. Cd changer yuvasına takılıyor birebir uyumlu ve sıfır sıkıntı. İnanın çok rahat ettim ayrıca ses kalitesi de cd %100 ise bu çevirici %98. Ben her açıdan çok çok memnunum
Erman067
01-08-2015, 23:47
İnternette AUDİO SYSTEM marka usb sd aux çeviriciler var. Geçen ay 189 liraya aldım 2006 A3 aracıma. Cd changer yuvasına takılıyor birebir uyumlu ve sıfır sıkıntı. İnanın çok rahat ettim ayrıca ses kalitesi de cd %100 ise bu çevirici %98. Ben her açıdan çok çok memnunum
Aynen arkadaşın dediği gibi Ozan Sahibin den de var AUDİO SYSTEM sorununu çözecektir. :icon_tup:
Audio system e60a uygun değil
Çünkü sistem sadece teybi değil arabanın komple ecusuyla bağlantılı yani asıl olay arkadaki bilgisayarda
ankara da hi-fi garage emin başaran var facebooktan bilgilerine ulaşabilirsiniz. o halleder.