Orijinalini görmek için tıklayınız : Paintball tavsiye
MertSerhanÖ.
05-08-2015, 18:25
Merhaba herkese.Öncelikle daha önce açılmış bir konu varmı bilmiyorum aradım fakat bulamadım,eğer ki var ise şimdiden affola.Kalabalık bir grup şeklinde bir paintball aktivitesi yapmak istiyoruz.Bu konuda mekan olarak en keyifli,en güvenlikli ve fiyatları uçmamış nereleri tavsiye edersiniz.Tercihen öncelikli olarak avrupa yakası.
Şimdiden teşekkürler yardımcı olan herkese.
MertSerhanÖ.
05-08-2015, 23:00
Vay arkadas su forumda ne konular acildi aylarca yazildi bi paintball tavsiyesi istedik kimse yazmamis :D
airsoft konusu vardı thracian nickli sanırım bir arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor konu ile ilgili bilgilendirme ekipman falan onunla bir görüşün isterseniz paintball'dan daha keyifliymiş airsoft bende düşünüyorum bu aralar sniper'ını almayı :)
MertSerhanÖ.
06-08-2015, 00:13
airsoft konusu vardı thracian nickli sanırım bir arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor konu ile ilgili bilgilendirme ekipman falan onunla bir görüşün isterseniz paintball'dan daha keyifliymiş airsoft bende düşünüyorum bu aralar sniper'ını almayı :)
benim bi arkadaşım airsoft oynuyor fakat airsoft biraz maddiyat ve devamlılık gerektiriyor :) Airsoft için güzel ekipmanlar ve silah almak lazım.Bizimkisi sadece hani bi haftasonu için değişiklik :) Bu arada teşekkür ederim yorum yazdıgın için :)
Kardeşim, büyükçekmecede güzel bi mekan var. Geçen arkadaşlar gitti. Araziden baya memnun kalmışlar.. Netten araştır bulursun zaten. İstanbul'un da en büyük arazisi onlarda galiba
kimbubye
06-08-2015, 07:06
İşin taktik stratejisi üzerinde uğraşacaksanız açık araziyi tavsiye ederim. Ama arazi orta-küçük olsun ve uygun olsun fikrindeyseniz, kalabalık ekiple iyi bir karambol ortamı olması ve bana göre daha eğlenceli olması açısından kapalı alanları tavsiye ederim. Beylikdüzü İstanbul Outlet Park AVM'nin otoparkında bulunan Avrasya Paintball'ı tavsiye edebilirim. Ama beklentiniz büyükse, senaryolar üzerinden hareket etmeyi düşünürseniz bence en iyi seçenek Beykoz'daki Taktikal Paintball diye düşünüyorum. Ama o da sizin avrupa yakası kriterinize uymuyor.