Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara eksoz ve amortisörcü

RSX
05-08-2015, 18:57
İşçiliği iyi insanları enayi yerine koymaya çalışmayan, ben paraya doydum havalarında olmayan, esnaf işi bi eksozcu ve arabayı düşürmek için amortisörcü lazım. Bu işlerle uğraşan yada yakından tanıdığı olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Octane
05-08-2015, 18:58
Egzoz: çopur egzoz-yücel usta
Amortisör: nam amortisör-şaban usta

burakcan
05-08-2015, 19:07
Egzoz: çopur egzoz-yücel usta
Amortisör: nam amortisör-şaban usta

bu çopur ustayı hep duyuyoruz da işletmesi nerede şaşmazda sordum 5-6 tane çopur var dediler

altugkocer
05-08-2015, 19:36
Şaşmazda koç egzoz - Nevzat usta var. İşçiiliği ve kişiliği çok düzgündür.

tuzemen
05-08-2015, 19:39
eksoz : çopur egzoz yücel usta. başkent oto sanayide.şaşmaz köprüsünü geçtikten sonra sağda ana cadde üzerinde.
amortisör : ayanlar amortisör ziya usta. o da ivedikte.

ikiside işini hakkıyla yapan ustalardan. ankaradaki emsallerine gittim fakat pek memnun kalmadım.

Redfish16V
05-08-2015, 19:42
bu çopur ustayı hep duyuyoruz da işletmesi nerede şaşmazda sordum 5-6 tane çopur var dediler
Başkent sanayide yol üstünde 2. veya 3.dükkan olması lazım.Yücel abinin işciliği iyidir :) Buraya yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama numarasını da verebilirim

RSX
05-08-2015, 19:45
Eksoz için çopura gidecem tamamdır, amortisör için nam uğrayabilirim, ayanlara gittim ilgilenmedi paraya doymuş girdiğim gibi çıktım.

MeRtCaN
05-08-2015, 20:01
eksoz : çopur egzoz yücel usta. başkent oto sanayide.şaşmaz köprüsünü geçtikten sonra sağda ana cadde üzerinde.

ikiside işini hakkıyla yapan ustalardan. ankaradaki emsallerine gittim fakat pek memnun kalmadım.

kesınlıkle bu ıkı ustayı tavsıye ederım bende onlar ıle calsııyorum

CasabLanca
05-08-2015, 20:07

+Casablanca

Eksoz için çopura gidecem tamamdır, amortisör için nam uğrayabilirim, ayanlara gittim ilgilenmedi paraya doymuş girdiğim gibi çıktım.
Ziya usta adamın ham maddesi, sen yanlış anlamış olabilirsin. bir de alperin dükkana mı gittin ziyanın mı o var tabiki?

RSX
05-08-2015, 20:22
+Casablanca

Ziya usta adamın ham maddesi, sen yanlış anlamış olabilirsin. bir de alperin dükkana mı gittin ziyanın mı o var tabiki?

iki kardeşlermiş onu duydum, benim gittiğim dukkanda içerde e21 ve turbo e30 vardı.

CasabLanca
05-08-2015, 20:29
iki kardeşlermiş onu duydum, benim gittiğim dukkanda içerde e21 ve turbo e30 vardı.

ziya abiye gitmişsin, ne zaman gittin bilmiyorum fakat geçtiğimiz hafta usta tatildeydi onunla görüşmemiş olabilirsin

HONDA
07-08-2015, 08:17
konuyu takipteyim bana da lazımdı iyi bir amortisörcü.memnun kalırsan bende giderim abi

VETTE
07-08-2015, 08:38
kesınlıkle bu ıkı ustayı tavsıye ederım bende onlar ıle calsııyorum

aynen Çopur egsoz Yücel Nam amortisör Şaban usta işçilikleriyle ve kişilikleriyle on numara insanlardır

onur_S
07-08-2015, 09:30
Egzoz, kocexi nevzat usta, copur daha uygun fiyatli yapar ama nevzat usta daha iyidir.

RSX
11-08-2015, 21:23
konuyu takipteyim bana da lazımdı iyi bir amortisörcü.memnun kalırsan bende giderim abi

Bugün nam amartisörde yayları soğuk preslettim işçilikleri ilgileri insanlıkları 10 numara tavsiye ederim. Eksoz için çopurla görüştüm esnaf adam ilgilendi sağolsun perşembe de eksozu halledecez.

Kartal3urak
12-08-2015, 23:29
Zaten Adam Gibi İş Yapan 2 Yer Var, Biri Koç Diğeri Çopur.. 2'sini de Yazmışlar..

Zorbey
12-08-2015, 23:49
As egzoz ibo dayıda iyidir

HONDA
13-08-2015, 09:38
nam amortisöre gidiyim bende abi ozaman.ben kafadan azıcık düşmesini istiyorum tam istediğin yükseklikte ayarlayabiliyormı ve sen kaç yay presslettin bilmiyorum ama ne kadara yaptırdın?
bir de sıcak veya soğuk farketmez, press in pek sağlıklı olmadığı yayın yapısını bozdugundan dolayı uzun vadede problem yaşanabileceği söyleniyor ne denli doğru

RSX
13-08-2015, 23:38
nam amortisöre gidiyim bende abi ozaman.ben kafadan azıcık düşmesini istiyorum tam istediğin yükseklikte ayarlayabiliyormı ve sen kaç yay presslettin bilmiyorum ama ne kadara yaptırdın?
bir de sıcak veya soğuk farketmez, press in pek sağlıklı olmadığı yayın yapısını bozdugundan dolayı uzun vadede problem yaşanabileceği söyleniyor ne denli doğru
soğuk presste hiç sıkıntı yaşamassın dediler ben zaten kendi arabama yaptırmadım arkadaşımın yeni kasa leonuna yaptırdım gayette güzel oldu soğuk presss, eksoz için bugün çopurda akşama kadar ugrastı yucel abi sagolsun tam istediğimiz gibi difüzörden çift çıkış için, işçiliğide 10 numara fiyatıda.