Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : symbol 1.5 dcı :D

i-vtec07
06-08-2015, 17:08
cümleten s.a :) Yaz başında 208 thp bakıyodum daha sonra ibiza cupra ya yöneldim.cuprayı çok istedim ama peder bey miktirtme lan çupranı diyince nasibimizde bu varmış :D neye niyet neye kısmet :) allah yokluğunu göstermesin tabi.

1 haftalık bi arayıştan sonra buldum .şirket çıkması çok fazla olduğu için düzgün fiyata biniciden bulmak baya zor .neyse bi tane kestirdim gözüme telefonlaştık pazarlığımız bitirdik.uçak biletimizi aldık çıktık gittik istanbula.araç 2013 model 2014 çıkışlı 90 lık touch 19 bindeydi aldığımda. sahibi 40+ yaşlarında mülayım bi insan dı . ulan kesin meymenetsizin biri çıkar diyerek gittik ama yanıldık .edirne ye yakın biyerde oturuyomuş kendisi. aracımızı bakıttık . geçtik notere satışımızı aldık .

noterin hemen altı :)

http://i61.tinypic.com/nx5c09.jpg
http://i60.tinypic.com/azdgjk.jpg
http://i61.tinypic.com/2ep4xsk.jpg
http://i60.tinypic.com/rhlxd1.jpg

çıktık geliyoruz;

http://i62.tinypic.com/3025ces.jpg

yol bitmese daha gidicek :D ;

http://i59.tinypic.com/2qxw9y9.jpg

sağsalim antalyaya vardık. yol izin verdikce 120-130 un altına pek inmedim tüketim bu .

http://i61.tinypic.com/2mhaper.jpg

esmiyo :D

http://i60.tinypic.com/9i70xz.jpg

:)

http://i57.tinypic.com/20r2z6h.jpg

plakamızda çıktı;

http://i59.tinypic.com/2955xf7.jpg

bu ufak maceramı sizlerle paylaşıyım dedim :) pastasını cilasını hallettikten sonra bi kaç foto daha eklicem .

edit: küçük bi cila işlemi :D

http://i57.tinypic.com/2m4x4si.jpg
http://i59.tinypic.com/5cmxzm.jpg
http://i59.tinypic.com/2whe9lx.jpg
http://i62.tinypic.com/dpk7yw.jpg

bu arada bu araçtan düşünen varsa detaylı bilgi verebilirim . herkese kazasız belasız sürüşler

sweap07
06-08-2015, 17:15
hayırlı olsun şeref kazasız belasız

yagizs
06-08-2015, 17:20
çok güzel bir araç almışsın, Allah kaza bela vermesin :icon_tup:

es026
06-08-2015, 17:22
Maşallah f/p olarak tatmin edici bir araç.

Oznsrl
06-08-2015, 17:24
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. 190 la giderken ki duygu ve düşüncelerini alabilirmiyim :)

DeliceBirkan
06-08-2015, 17:40
Masallah kazasız belasız :) bu araclara polo lip çok güzel duruyo aklınızda bulunsun yinede :)

fdoganb
06-08-2015, 17:51
Hayırlı olsun güle güle kullan. Civicten sonra yakıt konusunda görüşlerini almak isterim :P

Gko
06-08-2015, 18:02
antalya ne kadar esmiyosa bu araçta o kadar yakmıyo :D

kazasız belasız bin dostum

GTD35
06-08-2015, 18:23
Hayırlı olsun bunun arka camlar manuel mi ?

enes28
06-08-2015, 18:23
Dizelin yakıt keyfi de bi başka oluyo:)
Hayırlı olsun kazasız belasız

i-vtec07
06-08-2015, 18:44
hayırlı olsun şeref kazasız belasız
saol abidin

çok güzel bir araç almışsın, Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
tşk ederim allah cümlemize kaza bela vermesin.

Maşallah f/p olarak tatmin edici bir araç.
tşkler.bu fiyata modelli pek az araç var gerçekten .

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. 190 la giderken ki duygu ve düşüncelerini alabilirmiyim :)
valla hayatı bi film şeridi gibi geçiyo insanın gözünün önünden :D şaka bi yana beklediğim den daha iyi gibi. çok tşk ederim :)

Masallah kazasız belasız :) bu araclara polo lip çok güzel duruyo aklınızda bulunsun yinede :)
tşk ederim lipe bakıcam :)

Hayırlı olsun güle güle kullan. Civicten sonra yakıt konusunda görüşlerini almak isterim :P
kokluyo kokluyo :D tşkler .

antalya ne kadar esmiyosa bu araçta o kadar yakmıyo :D

kazasız belasız bin dostum

yakıtı iyi ya :D tşkler dostum :)

Hayırlı olsun bunun arka camlar manuel mi ?
tşkler . arka camlar otomatik

Dizelin yakıt keyfi de bi başka oluyo:)
Hayırlı olsun kazasız belasız
tşk ederim saolun :)

powERS
06-08-2015, 19:52
pederde var bunun dolusundan. motoru ne bılmıyorum şirket aracı bakmadım hiç. çeşme ye gidip gelirken bazen ben kullanıyorum da c,dden hoş araç özellikle uzun yolda etkileyici gerek yakıt tüketimi gerek 5.vitesteki o esneme aşırı iyi geldi bana.

130 la giderken daha 2500 devire yeni gelmesi şaşırtıcı. bence tam oynancak araba :D

i-vtec07
06-08-2015, 20:07
pederde var bunun dolusundan. motoru ne bılmıyorum şirket aracı bakmadım hiç. çeşme ye gidip gelirken bazen ben kullanıyorum da c,dden hoş araç özellikle uzun yolda etkileyici gerek yakıt tüketimi gerek 5.vitesteki o esneme aşırı iyi geldi bana.

130 la giderken daha 2500 devire yeni gelmesi şaşırtıcı. bence tam oynancak araba :D

buda dolusu :D touch(dolu) ve joy(boş) olarak iki donanım seçeneği var. bu touch yani çelik jant esp abs asr 4 airbag 4 cam otomatik vs var.

aynen dediğin gibi abi 5 vitesi uzun baya . yükleme konusunda şeytan dürtüyo aslında . stock hali bile fena değil :)

GTD35
06-08-2015, 20:41
Bizim baktığımız joydu ozaman ama onda çelik jant vardı camları manuel görünce şaşırmıştım 2014 model arabada. Yazılım şart.

AyrtonSenna
06-08-2015, 20:52
Valla bende suan kiralik var calistigim yere ait seri arac ama yuksek hizda savuruyor Allah kaza bela vermesin fena arac degil kesinlikle az yakiyor benimkide 6911 kmde oldu 1 ayda sifir verdiler banada

i-vtec07
06-08-2015, 21:04
Bizim baktığımız joydu ozaman ama onda çelik jant vardı camları manuel görünce şaşırmıştım 2014 model arabada. Yazılım şart.
evet joy larda manuel arka camlar .

Valla bende suan kiralik var calistigim yere ait seri arac ama yuksek hizda savuruyor Allah kaza bela vermesin fena arac degil kesinlikle az yakiyor benimkide 6911 kmde oldu 1 ayda sifir verdiler banada

saol kardeşim .:) arkayı çabuk bırakıyo zora gelince ama esp çizgisine sokuyo her türlü . saçma sapan bi hareket yapmadıktan sonra büyük tehlike yaratmaz bence ,sınırlarını bilmek lazım. eski symboller kadar güvensiz değil .

SecretStyle
06-08-2015, 21:17
Hayırlı olsun...güle güle kullanın..

Gökhan Bilgin
07-08-2015, 01:03
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :)

i-vtec07
07-08-2015, 08:17
Hayırlı olsun...güle güle kullanın..
tşkler.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :)

saol kardeşim :)

free-hifi
07-08-2015, 08:27
Merak ettim piyasasına baktım 40 liraymış hak ediyor mu bu parayı acaba ?

mur_84
07-08-2015, 08:31
Araç benimde çok hoşuma gidiyor..ufak tefek dokunuşlarla keyifli olur iş yerinde joy var uzun yolda dakullandım şehiriçinde de keyifli amma sürüş pozisyonu ve koltu bana göre değil bir ayarsızlık var..
Bu arada 2015'lerin arka tamponun altı siyah galiba nedense çok hoş geldi bu ayrınt gözüme..

5. vitesin uzunluğu çok ilginç şehiriçinde istanbulda 5'e takmaya gerek kalmıyor...

Gül güle kullanın kazasız belasız sürüşler..

i-vtec07
07-08-2015, 08:51
Merak ettim piyasasına baktım 40 liraymış hak ediyor mu bu parayı acaba ?
ben 40 ın daha altına aldım abi kasko değeride 42 ydi sanırım. bu devirde hiç bi araba parasını haketmiyo ki bu etsin . sıfırı 58 olması lazım yanlış bakmadıysam .o tam komedi :D

Araç benimde çok hoşuma gidiyor..ufak tefek dokunuşlarla keyifli olur iş yerinde joy var uzun yolda dakullandım şehiriçinde de keyifli amma sürüş pozisyonu ve koltu bana göre değil bir ayarsızlık var..
Bu arada 2015'lerin arka tamponun altı siyah galiba nedense çok hoş geldi bu ayrınt gözüme..

5. vitesin uzunluğu çok ilginç şehiriçinde istanbulda 5'e takmaya gerek kalmıyor...

Gül güle kullanın kazasız belasız sürüşler..
tşk ederim abi evet 5i çok uzun 70-80 le giderken 5 atınca ölüyo araba :D haklıda yani 1200-1300 devir falan oluyo nasıl gitsin :D koltuğunu bende pek beğenmedim en alt pozisyona aldım, o şekilde kullanıyorum .

Aliburakb
07-08-2015, 09:32
o hızları yapman büyük cesaret bizim şirkette boşları vardı 110 la giderken kendi kendine makas atıyodu :D belki boş oldukları için öyle gelmiştir. maşAllah kazasız belasız :)

drago
07-08-2015, 09:34
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.

Eco moddayken araç gerçekten az yakıyor ama 65lik gibi gidiyor, şehir içi tam bir kurtarıcı.

Yanlız söyleyenler de olmuş o araçla o kadar yüklenme, hata affetmiyor. Farklı zamanlarda 2 kere bariyere giderken zor kurtardım. 80-90 km hızda panik frende aracın kıçı yanıma geldi 3 kontra verdim öldüm resmen. ESP ye çok güvenme.

2 ayda 5000 km yaptım araçla iyi tanıyorum.

Ahmet.S
07-08-2015, 09:40
Bence kasaya 90 hp fazla geliyo yurt dışında logan olarak satıyolar aynı kasayı.
Kazasız belasız iyigünlerde kullanın.

i-vtec07
07-08-2015, 09:42
o hızları yapman büyük cesaret bizim şirkette boşları vardı 110 la giderken kendi kendine makas atıyodu :D belki boş oldukları için öyle gelmiştir. maşAllah kazasız belasız :)
tşk ederim :) kolay kolay hız yapmam zaten yol boştu denk geldi yapıştırdım :D

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.

Eco moddayken araç gerçekten az yakıyor ama 65lik gibi gidiyor, şehir içi tam bir kurtarıcı.

Yanlız söyleyenler de olmuş o araçla o kadar yüklenme, hata affetmiyor. Farklı zamanlarda 2 kere bariyere giderken zor kurtardım. 80-90 km hızda panik frende aracın kıçı yanıma geldi 3 kontra verdim öldüm resmen. ESP ye çok güvenme.

2 ayda 5000 km yaptım araçla iyi tanıyorum.
tşkler abi . sınırlarını bilmek lazım haklısın. eco modda tubo basıncı düşüyomuş gibi şeyler okudum. doğruluk payı var sanırım baya güçsüzleşiyo çünkü .

dragon07
07-08-2015, 09:52
uzun yolda resmen aldıgı mazotu cebine tekrar koyuyo :)
kazasız belasız kullan kardesim hiç düşünme direk yazılım yap fam filmi yap bin

i-vtec07
07-08-2015, 10:04
uzun yolda resmen aldıgı mazotu cebine tekrar koyuyo :)
kazasız belasız kullan kardesim hiç düşünme direk yazılım yap fam filmi yap bin

tşk ederim abi :) gerçekten yakıtı çok iyi tam öğrenci arabası . film i halledicem en kısa zamanda . :)

Draniela
07-08-2015, 10:20
Babamın en sevdiği araba :D symbol :D

Hayırlı olsun kazasız belasız bu symboller önceden beri yakmamak için yapılmış sanki :)

i-vtec07
07-08-2015, 11:05
Babamın en sevdiği araba :D symbol :D

Hayırlı olsun kazasız belasız bu symboller önceden beri yakmamak için yapılmış sanki :)

benim peder de çok sevdi partner e binmiyo buna biniyo hatta :D tşk ederim iyi dilekleriniz için .

ZaZy
07-08-2015, 19:59
babamda var. Tam bir cep dostu; tam işini görsün az yaksın arabası fakat hafifliğinden dolayı şehir içi çevik. Bir ERA kadar değil ama; şuan bana şirket Accent Blue verdi; şehir içi çok hantal.neyse dağatmıyım konuyu. Babamda 65liği var kardeşim denemiş
1.vites 50km
2.vites 90km
3.vites 150km
4 ve 5. bitirememiş daha. 65 likler 160 170km kesiliyor. Zaten araba abi yavaşla bak istersen diyor :) cep için efsane bir araç; parası az olan öğrenciye ve yaşlı amcaların tam istediği araba :) Daha detaylı iç fotolarını koyabilir misin_? Misal; 65liklerin koltukları sadece ileri geri; sırtı yatır kaldır başka bişi yok bunda da mu öle_?

son olarak jantların çelik olmadığını gördüğümde yıkıldım :) elinle baktın mı bunlar sac üstüne oturulmuş plastik kapak :) belki orj. çelik vardır ama bilmiyorm

Yigit-Y
07-08-2015, 20:16
Amcama en bosunu aldık bunun

Yol bilgisayari km/lt yazmiyor

Yazilimsal birseymi bu servis açar mi bu özelliği.:)

Gko
07-08-2015, 20:31

bu da benim merak ettiğim bişey ya. boşu harbiden boş dolusu da dolu yani. boşunda koltuklar ayarlanmıyo öyle sandalye gibi. aynalar manuel. arka cam manuel. sadece bin git diye yapmışlar :D

5. vites 2000 devirde 120 falan yapıyo araç

i-vtec07
07-08-2015, 20:38
babamda var. Tam bir cep dostu; tam işini görsün az yaksın arabası fakat hafifliğinden dolayı şehir içi çevik. Bir ERA kadar değil ama; şuan bana şirket Accent Blue verdi; şehir içi çok hantal.neyse dağatmıyım konuyu. Babamda 65liği var kardeşim denemiş
1.vites 50km
2.vites 90km
3.vites 150km
4 ve 5. bitirememiş daha. 65 likler 160 170km kesiliyor. Zaten araba abi yavaşla bak istersen diyor :) cep için efsane bir araç; parası az olan öğrenciye ve yaşlı amcaların tam istediği araba :) Daha detaylı iç fotolarını koyabilir misin_? Misal; 65liklerin koltukları sadece ileri geri; sırtı yatır kaldır başka bişi yok bunda da mu öle_?

son olarak jantların çelik olmadığını gördüğümde yıkıldım :) elinle baktın mı bunlar sac üstüne oturulmuş plastik kapak :) belki orj. çelik vardır ama bilmiyorm

sizdeki bu kasadan mı ? dizelde sadece 75 lik ve 90 lık var bu kasada önceki kasaysa evet 65 lik var . jantlar çelik jant bu arada kapak yok :)

sürücü koltuğunun yükseklik ayarı var .

iç mekan fotosu tek bu var elimde ama detaylı çekebilirim isterseniz :)

içi bej-dış beyaz m paket :D
http://i57.tinypic.com/2mqorvm.jpg

şuda hızlanma videosu aldığım sıra yol boşken çekmiştim. asr gaz kesip durmasa bide :D kapanmıyoda meret .

https://www.youtube.com/watch?v=7kPietVRYJM

i-vtec07
07-08-2015, 20:39

sormak lazım abi net bilgim yok :)

Gko
07-08-2015, 20:39
pedal sonundaki düğmeye basında 5. vites 90da bile köpek gibi kaldırıyo arabayı bu arada :D

i-vtec07
07-08-2015, 20:41
pedal sonundaki düğmeye basında 5. vites 90da bile köpek gibi kaldırıyo arabayı bu arada :D

bu sınıfta fiesta 1.4 dizele bindim corsam oldu 1.3 dizel, insan hayret ediyo :D araba çok iyi değil ama yakıt-performans herşeyi unutturuyo :D

Gko
07-08-2015, 20:45
bu sınıfta fiesta 1.4 dizele bindim corsam oldu 1.3 dizel, insan hayret ediyo :D araba çok iyi değil ama yakıt-performans herşeyi unutturuyo :D

araba şöyle resmen;

-gidiyon mu
+gidiyom abi
-taam başka bişeye gerek yok zaten gidiyosan.

bitek biyerden biyere gitmek için yapılmış :D vasıfsız

ozan gülle
07-08-2015, 21:00
Hayirlisi olsun iyi gunlerde kullanin

halilkarakas
07-08-2015, 21:20
güle güle kullanın GaRGiyi :D

i-vtec07
07-08-2015, 21:22
Hayirlisi olsun iyi gunlerde kullanin
tşk ederim :)

güle güle kullanın GaRGiyi :D

tşk ederim abi :D

MatraX_07
07-08-2015, 21:25
hayırlı olsun kazasız belasız surusler

i-vtec07
08-08-2015, 15:31
hayırlı olsun kazasız belasız surusler

tşk ettim . :)

Runaway
08-08-2015, 16:03
Şeref hayırlı uğurlu olsun güle güle bin :)

TigeR
08-08-2015, 16:07
Ufak tefek oynamalarla daha güzel olabilir. Performansı zaten güzel maşallah hayırlı olsun

fthdrn
08-08-2015, 16:44
Hayrdapaşa limanına 2 gemi duster ve symbol indirmiştik. O sıra bayağı deneme fırsatım oldu aracı :) çok rahat araba..

B.Koçer
08-08-2015, 18:44
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)

ZaZy
08-08-2015, 20:01
bizdeki bu kasa 75lik sanırım açıp ruhsata bakmadım :) ama bizdeki jantlar plastik ; sendeki çelik olması güzel :D Bu devirde benim görüşüm az yaksın, hidrolik direksiyon , klima 3lüsü oldumu her araç benim için aynı; çünkü piyasdaki hiç bir araç parasını hak etmiyor.Adam Avrupa'da asgari ücret alsın tam 10 aylık maaşı ile sıfır bir arabaya denk. Burda ohhhooo neleri kaça alıyoruz. Kazasız belasız cezasız inşallah

i-vtec07
08-08-2015, 20:37
Şeref hayırlı uğurlu olsun güle güle bin :)

Ufak tefek oynamalarla daha güzel olabilir. Performansı zaten güzel maşallah hayırlı olsun

Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)

tek tek teşekkürler allah kimseye kaza bela vermesin :)

bizdeki bu kasa 75lik sanırım açıp ruhsata bakmadım :) ama bizdeki jantlar plastik ; sendeki çelik olması güzel :D Bu devirde benim görüşüm az yaksın, hidrolik direksiyon , klima 3lüsü oldumu her araç benim için aynı; çünkü piyasdaki hiç bir araç parasını hak etmiyor.Adam Avrupa'da asgari ücret alsın tam 10 aylık maaşı ile sıfır bir arabaya denk. Burda ohhhooo neleri kaça alıyoruz. Kazasız belasız cezasız inşallah
bende o beklenti ile aldım açıkcası abi . :) tşk ederim .

ckrc
09-08-2015, 03:36

arka park sensörü eklendikten sonra bende aynı düşüncedeyim. :)

i-vtec07
29-08-2015, 19:09
cam filmi günceli :D

haftaiçi arkadaş tavsiyesi ile bi aksesuarcıya gittim . neyse kaça çekersin 150 ama 120 olsun dedi . ki 70-80 lirayada çekenler var . dedim bak bu dandirik film lerden değil demi?. değil abi dedi . neyse tamam çek o zaman .

http://i58.tinypic.com/2u968aa.jpg

film 2 numara ama baya baya zindan spec oldu .

bide turuncu ampul almıştım 1 ay önceden kendim takayım diye . beceripte takamadım . sökülcek gibi bi yerdede değil zaten . çocuğa dedim takabilirmisin . takarım dedi .

ve bilin bakalım ne oldu . ampulu farın içine düşürdü . önce farı sökcem diye uğraştı beceremedi . neyse gitti biyerden ucundan mıknatıs olan bi çubuk buldu . onunla farın içinde bi kaç yeri çizerek ampulu çıkardı . allah sınadımı naptı, azımı bile açmadım .bol bol sabır çekdim.. neyse iyi kötü elektrikçiye taktırdık turuncu ampulü . takmasıda baya zor ama elektrikçi bile uğraştı . birde farın cıvatasını takmayı unutmuş onu allahtan eve gelince gördüm asabım bozuldu baya .

bu hikayeden ne çıkarıcaz :D bildiğiniz yerden şaşmayın .

http://i61.tinypic.com/2lbnq8h.jpg

http://i60.tinypic.com/117vebk.jpg

dqn
29-08-2015, 19:16
Filmin zindan olması daha iyi en azından geç solar:)

Kazasız belasız kullanın.

mertypeR
29-08-2015, 19:50
Maşallah güzel olmuş nacizane tavsiyem logo ve yanındaki şeritler piano siyah olsa güzel durabilir kazasız belasız

i-vtec07
29-08-2015, 20:30
Filmin zindan olması daha iyi en azından geç solar:)

Kazasız belasız kullanın.

Maşallah güzel olmuş nacizane tavsiyem logo ve yanındaki şeritler piano siyah olsa güzel durabilir kazasız belasız

teşekkürler . o kromları bende düşündüm siyah yapmayı . ama ne yaparsam yapayım çok ta güzel olabilceğini sanmıyorum . az yaksın yeter mantığındayım hayla :) . hatta bi kaç aya satıp başka bişey alma düşüncem var.

Çöllü
29-08-2015, 20:34
Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim..

Hayırlısı olsun inşallah oda olur..

Kazasız belasız güzel günlerde binersin inş.

i-vtec07
29-08-2015, 20:45
Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim..

Hayırlısı olsun inşallah oda olur..

Kazasız belasız güzel günlerde binersin inş.

ilk cümlede ne ima ettiniz ? açıkca yazın .

Çöllü
29-08-2015, 23:24
ilk cümlede ne ima ettiniz ? açıkca yazın .

Gayet açık aslında ama kırmayayım seni; Symbol deki bu heyecan İbiza Cuprada da Olursa onun konusu çok daha güzel ve okuması keyifli olur keza Bu konuda öyle demek istemiştim..

i-vtec07
29-08-2015, 23:48
Gayet açık aslında ama kırmayayım seni; Symbol deki bu heyecan İbiza Cuprada da Olursa onun konusu çok daha güzel ve okuması keyifli olur keza Bu konuda öyle demek istemiştim..

klavyede kırılan tayfadan değilim o iş yaş ...

'' Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim.. ''

hadi ben yanlış anlamış olayım . cupradada aynı şekilde konu olurdu fark yapmaz .. ikiside teneke .

painkller
30-08-2015, 00:10
güzel bir seyler olacagı kesin bence aklındaki kromları piano olayını hızlandırmalısın hatta bence bagajdaki logolar bile yapılabilir. ne cupra ne symbol onemli olan altındakini bilip onunla ilgilenmek bence. arabaları sevmek ile arabanı sevmek arasındaki fark gibi aynı. konuyu takipteyiim. maşAllah kazasız belasız.

ehveniser1903
30-08-2015, 00:22
allah herkesin gönlüne göre versin,kazasız belasız binmek nasip olsun.
makyajıydı,modifiyesiydi,tenekesiydi hikaye.

i-vtec07
30-08-2015, 00:26
Teşekkür ederim saolun . Allah kimseye kaza bela vermesin .son mesajlarda konunun tadı kaçtı farkındayım. Kusura bakmayın artık.

Çöllü
30-08-2015, 17:36
klavyede kırılan tayfadan değilim o iş yaş ...

'' Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim.. ''

hadi ben yanlış anlamış olayım . cupradada aynı şekilde konu olurdu fark yapmaz .. ikiside teneke .

Kardeşim yanlış anladığın ne ? yada şöyle diyeyim benim anlatamadığım? Herkesce Malumdur Symbolle Cupranın farkı inan takıldığın Yeri çözebilmiş değilim.. Ha doğru ikiside bir çuval civata en nihayetinde..

De senin tadını kaçıran nedir ben onu cidden anlamadım! Kaldıki usturuplu da yazmaya çalışıyorum..

Ben klavyeden kırılmam diyorsun; klavyeden hertürlü sözüde söyleyebilirim demekmi oluyor bu? Öyleyse söyle tek kelime daha yazmam konuna!

Ne seni tanırım nede arabanı.. Maşşallah demiş; iyi dilekte bulunarak Yaşına istinaden adı geçti diye İnşallah "o da olur demek istemişim" (Cupra için) takılıp uzattığın ne? Yada anlatmak istediğin başka bişey varda ben mi anlamıyorum?

Tad kaçıranda olmam hiç bir zaman.. Rahatsız oluyorsan yazmayıveririm.. Fark ederse Kahrolayım!
Bu Konuda Beni ilgilendiren tek şey Gönlünden Geçen CUPRA isteği olduğu için ordan yaklaştım konuya; Hatamı ettim?

i-vtec07
30-08-2015, 18:05
Kardeşim yanlış anladığın ne ? yada şöyle diyeyim benim anlatamadığım? Herkesce Malumdur Symbolle Cupranın farkı inan takıldığın Yeri çözebilmiş değilim.. Ha doğru ikiside bir çuval civata en nihayetinde..

De senin tadını kaçıran nedir ben onu cidden anlamadım! Kaldıki usturuplu da yazmaya çalışıyorum..

Ben klavyeden kırılmam diyorsun; klavyeden hertürlü sözüde söyleyebilirim demekmi oluyor bu? Öyleyse söyle tek kelime daha yazmam konuna!

Ne seni tanırım nede arabanı.. Maşşallah demiş; iyi dilekte bulunarak Yaşına istinaden adı geçti diye İnşallah "o da olur demek istemişim" (Cupra için) takılıp uzattığın ne? Yada anlatmak istediğin başka bişey varda ben mi anlamıyorum?

Tad kaçıranda olmam hiç bir zaman.. Rahatsız oluyorsan yazmayıveririm.. Fark ederse Kahrolayım!
Bu Konuda Beni ilgilendiren tek şey Gönlünden Geçen CUPRA isteği olduğu için ordan yaklaştım konuya; Hatamı ettim?

sen resmen dedin ki siktir boktan symbole böle konu açıyosan CUPRA ya nasıl konu açardın bilemedim, dedin . sonra ben açıkca yazın dedim. sonra kırmıyim mırmıyim dedin .

karşında çocuk yok kırabiliceğini düşünüyosan, biletini alayım olur mu ?

ha gel de bana . ben o şekilde ima etmedim de ben özür dilemesini bilirim. sen direk kırma mırma kattın işin içine . nasıl yazarsan o şekilde yazarım bende .

inan şu kelimeleri yazarken utandım 10 yaş büyüğümsün . özür dilerim ben yanlış anladım diye yazıcaktım da benim uyum bu laf yutmam .

oğuz
30-08-2015, 18:15
film ve a.parklardan sonra daha güzel olmuş bu kasalar yakışıklı kazasız belasız maşallah

Çöllü
30-08-2015, 18:39
sen resmen dedin ki siktir boktan symbole böle konu açıyosan CUPRA ya nasıl konu açardın bilemedim, dedin . sonra ben açıkca yazın dedim. sonra kırmıyim mırmıyim dedin .

karşında çocuk yok kırabiliceğini düşünüyosan, biletini alayım olur mu ?

ha gel de bana . ben o şekilde ima etmedim de ben özür dilemesini bilirim. sen direk kırma mırma kattın işin içine . nasıl yazarsan o şekilde yazarım bende .

inan şu kelimeleri yazarken utandım 10 yaş büyüğümsün . özür dilerim ben yanlış anladım diye yazıcaktım da benim uyum bu laf yutmam .

Kardeşim Bilet almana gerek yok Antalyadan Geleli 1 Hafta geçmedi, her Yazda Orda olurum, seneyede ordayım.. Geldiğimde sendeyse kabahat senin çayını bendeyse benim çayımı içer halleşiriz.. Yok ben o şekilde çözmem dersen al buyur buda telefonum: 532 558 YetmişDokuz DoksanYedi..

Ne s.Git dedim, ne de B.k tan symbol. Onları o şekilde anlayan hatta yazanda sensin. o anlayıştada benim bir kabahatim yok.. Çoğu kişi bilir SEAT çı olduğumu.. CUPRA lafı geçti diye yazdım konuna, aynı heyecanla Cupraya Konu açsan Daha çok memnun olurdum zira; Anlatmaya çalıştığım şey basitçe buydu. Ne küçümsedim nede ezdim ki; İbiza Cupradan Bahsediyoruz yahu 40-45 e kadar temizi bulunabilen bir araç.

Senin atarlanasın varmış Paşam Benle alakalı değil durum. Şu anki utanman gibi.

i-vtec07
30-08-2015, 18:48
Kardeşim Bilet almana gerek yok Antalyadan Geleli 1 Hafta geçmedi, her Yazda Orda olurum, seneyede ordayım.. Geldiğimde sendeyse kabahat senin çayını bendeyse benim çayımı içer halleşiriz.. Yok ben o şekilde çözmem dersen al buyur buda telefonum: 532 558 YetmişDokuz DoksanYedi..

Ne s.Git dedim, ne de B.k tan symbol. Onları o şekilde anlayan hatta yazanda sensin. o anlayıştada benim bir kabahatim yok.. Çoğu kişi bilir SEAT çı olduğumu.. CUPRA lafı geçti diye yazdım konuna, aynı heyecanla Cupraya Konu açsan Daha çok memnun olurdum zira; Anlatmaya çalıştığım şey basitçe buydu. Ne küçümsedim nede ezdim ki; İbiza Cupradan Bahsediyoruz yahu 40-45 e kadar temizi bulunabilen bir araç.

Senin atarlanasın varmış Paşam Benle alakalı değil durum. Şu anki utanman gibi.

ben yaşından utandım hacı abi. yoksa yazdıklarımın arkasındayım .

açık adresim bu: antalya aksu\solak mahallesi . solak caddesi . fırının karşısı .

istediğin şekilde çözeriz problemimizi ..

çayımız her zaman var misafire

edit. imla

Gökhan Bilgin
30-08-2015, 18:55
Şeref , selçuk abi senin anladığın şekilde demek istememiş ama sanal alemin cilveleri öyle anlamışsın herneyse uzatmayın kalp kırmaya gerek yok :)

i-vtec07
30-08-2015, 19:05
Şeref , selçuk abi senin anladığın şekilde demek istememiş ama sanal alemin cilveleri öyle anlamışsın herneyse uzatmayın kalp kırmaya gerek yok :)

gökhan benim asıl takıldığım cümle farklı .

Çöllü
30-08-2015, 19:08
ben yaşından utandım hacı abi. yoksa yazdıklarımın arkasındayım .

açık adresim bu: antalya aksu\solak mahallesi . solak caddesi . fırının karşısı .

istediğin şekilde çözeriz problemimizi ..
çayımız her zaman var misafire
edit. imla

Unuturum ben o adresi bi sene kalmaz hafızamda Şerefim sen Şu verdiğim Numaradan Beni Bi çaldır da kaydedeyim Aksumu olur Serikmi bi çayını içmek farz oldu senin..

i-vtec07
30-08-2015, 19:16
Unuturum ben o adresi bi sene kalmaz hafızamda Şerefim sen Şu verdiğim Numaradan Beni Bi çaldır da kaydedeyim Aksumu olur Serikmi bi çayını içmek farz oldu senin..

çöllü abi adresim orda editleyen şeref de adi dir. ararsam pek iyi konuşmam ben saygısız insanım . seneye gelmeden önce symbol yaz konuda çıkar adresim ..

İzzet Göçmen
30-08-2015, 19:18
Sanaldan cözülmeyen konular için Reele tasımak cok mantıksız bi olay olmus selcuk abi yanlıs birsey dememiş nereye cekersen oraya gider demişler ya öyle olmus nasıl anlamak isterse öyle anlamıssınız siz.

mert_can 41
30-08-2015, 19:45
çöllü abi adresim orda editleyen şeref de adi dir. ararsam pek iyi konuşmam ben saygısız insanım . seneye gelmeden önce symbol yaz konuda çıkar adresim ..

hacı arabana maşallah kazasız belasız selçuk abi yi tanımadığın için biraz yanlış anlamışsın kendisi bayadır seat forumlarında sıkı seat fanatiği dir bu yüzden cupra onu için farklıdır daha fazla heycanlandırdığı için senide kendisi gibi daha fazla heycanlanırsın diye söylemek istemiş kötü bir art niyet felan bulundurmaz içinde bir civata için sen dediğin için yoksa herkezin alın teri onun için altındır iyi bilirim kalp kırmaya değmez :)

maşallah tekrardan :)

omrasm01
30-08-2015, 19:48

Kardeşim ortada yanlıs anlasılma var kırmayalım bir birimizi Çöllü abi zaten acıklama yapmıs sen biraz yanlıs anladım sanırım :) Yada sizin ortamda bu kelimeler öyle anlaşılıyor bu arada bende 8 sene yasadım Antalyada :)

i-vtec07
30-08-2015, 19:55
tamam arkadaşlar uzatmicam madem.. bu kadar kişi haksız olamaz. ben yanlış anladım özür dilerim kendisinden .

omrasm01
30-08-2015, 19:57
tamam arkadaşlar uzatmicam madem.. bu kadar kişi haksız olamaz. ben yanlış anladım özür dilerim kendisinden .

Forum da görmek istediğimiz hareketler bunlar :)

c20let
30-08-2015, 20:05
Sanaldan cözülmeyen konular için Reele tasımak cok mantıksız bi olay olmus selcuk abi yanlıs birsey dememiş nereye cekersen oraya gider demişler ya öyle olmus nasıl anlamak isterse öyle anlamıssınız siz.

Sanalda çözülmeyen olaylar için asıl yüz yüze görüşmek lazım. Daha görmedim burda tartışıp yüz yüze gelince sorununu halletmeyeni.

aykutsafakyaman
30-08-2015, 20:10

Kardesim bence de yanlis anlamisin olayi. Konunun ilk mesajinda cupraya niyetlendigin icin oyle bi yazi yazilmis. Bende de symbol var "reprezant misin da tut 65 lik makina sarmasin yavas kullan" gibi sakalara maruz kaliyorum. Demem o ki sinirlenme bos yere. Allah kaza bela vermesin :)

Çöllü
30-08-2015, 20:15

Est Kardeşim Arasanda Aramasanda Gelip Misafirin Olup Çayını içeceğim..

Arabanada Maşşallah Tekrardan, Ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim..

i-vtec07
30-08-2015, 22:47
Kardesim bence de yanlis anlamisin olayi. Konunun ilk mesajinda cupraya niyetlendigin icin oyle bi yazi yazilmis. Bende de symbol var "reprezant misin da tut 65 lik makina sarmasin yavas kullan" gibi sakalara maruz kaliyorum. Demem o ki sinirlenme bos yere. Allah kaza bela vermesin :)

yok araba benim umrumda değil aslında. partner tepeem de var ayrıca onada baytar arabası diyo arkadaşlarım . samimi olduktan sonra dalga geçene kızmam ben hiç bi zaman . yanlış anlaşılma oldu artık . tşk ederim iyi dileklerin için . virajları yavaş dön ha :D

Est Kardeşim Arasanda Aramasanda Gelip Misafirin Olup Çayını içeceğim..

Arabanada Maşşallah Tekrardan, Ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim..

ne zaman istersen buyur gel abi . teşekkür ederim .

By CrAzY
30-08-2015, 22:58
Yanlış anlasılmış sive Ankaralılara biraz hitaplı söyle anlatayım anladığım kadar.

Kırmayayım derken kavga gürültü anlamışsın hani derlerya kırarım lan seni gibisinden o değil aslında senin gönlünü kırmayıp anlatıyım ne demek istediğimi denmiş Maşallah aracına kolay gelsin en nihayetinde araba teneke varlığı yoklugu saniyeler kalpler bir olsun iyi forumlar.