PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıbrıs'tan Jant Getirtmek İstiyorum ( YARDIM )

SecretStyle
06-08-2015, 21:00
Arkadaşlar Kıbrıs'ta ve Ebay üzerinden bir jant takımı buldum Euro-R jant takımı Türkiye / Antalya 'ya getirtmek istiyorum ebay üzerinden getirte biliyorum fakat kargo parası ile ciddi rakamları buluyor sıfır sipariş etsem anca o kadar çıkar...Bende kıbrısilan.com üzerinden aynı jant takımın buldum iletişime geçmeye çalıştım ancak yanıt alamadım kıbrıs'tan gidip-gelen arkadaşlarımız varsa yada iletişim sağlayabileceğim birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim mevcut ilanıda eklemek istiyorum...

http://www.kibristailan.com/ilan/jant-honda-accord-euro-r-jant_108219.html

gemsazr9
06-08-2015, 22:00
tek bir jantı kıbrıs postası kargosu ile 21 ytl getirttim . kapıma kadar geldi tüekiyede ptt ile . kimse bunda ne var diye sormadı . postacı teslim etti. kutunun üzerinde oto jantı yazıyordu .

SecretStyle
06-08-2015, 22:38
tek bir jantı kıbrıs postası kargosu ile 21 ytl getirttim . kapıma kadar geldi tüekiyede ptt ile . kimse bunda ne var diye sormadı . postacı teslim etti. kutunun üzerinde oto jantı yazıyordu .

Bende ulaşmaya çalışıcam yarın tekrar telefonla bağlantı kurabilirsem kargo fiyatı 21 tl uygunmuş jant için...

gemsazr9
07-08-2015, 00:13
tekrar belirtiyorum tek jant ve kıbrıs devlet postası

SecretStyle
07-08-2015, 00:27
tekrar belirtiyorum tek jant ve kıbrıs devlet postası

Anladım ilginize teşekkürler 4x21 için uygun demiştim...Ebay'dan kargo ile 400USD sırf kargo ücreti çıktı o açıdan buna göre bayağı uygun...

levent
07-08-2015, 00:29
Bence ordan gelecek araç bulun, jant lastiği takıp gelsin TR de sac jantları takıp yollayın geriye

SecretStyle
07-08-2015, 11:08
Bence ordan gelecek araç bulun, jant lastiği takıp gelsin TR de sac jantları takıp yollayın geriye

Araç ile gelip giden zor ama tabi bulabilirsem oda olabilir...