Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbulda Top Speed denemesi yapilacak yollar
Selam beyler, Biliyosunuz Istanbul yogun bir sehir, Size sorum su. Gecenin korunde rahatca 250+ basilabilcek neresi var tercihen Avrupa yakasinda, Ankara otobanina cikmadan vs.kimseye zarar vermeden boyle araba firlamicak langirt diye onume neresi vardir?. uzunca duzluk olmasi tercihtir..
:D :D :D konuyu takipteyim
taya kadın yolu kamyoncu çıkarsa karışmam
taya kadın yolu kamyoncu çıkarsa karışmam
bu durusuya giden yoldami kemer yolundan bagli olan? koyu diosunuz dimi
Kumburgaz tem düzlük. :)
Tem kınalı. Çıkışı
Başka aklıma gelmiyor gece 2 de 260 basmisligim var sıkıntısız :)
Evet gece hiç çıkmadım oraya eğer ışıklandırma azsa uzak dur yol yapım var
Tem kınalı. Çıkışı
aga daha yakin varmi :D. Tem kinali cikisi nerde kaliyor tam?
RafetAraç
07-08-2015, 00:47
Selimpaşa kumburgaz e5 dümdüz ve düzgün yol. Gece ikide kimseyi bulamassnz yolda hafta içi çıkarsanz. Işıklara yakalanmadan yaklaşık 10-12km düzlük var
yavuz364
07-08-2015, 07:30
2. köprü - ataşehir
2.köprü - başakşehir
aralıklarında 300 leri görebilirsiniz..
ataşehir tarafının asfaltı biraz daha düzgün.. araba yeterince iyi ise 2-3 kere 300ü görürsünüz :)
Tem kınalı. Çıkışı
kumburgazda yola atlayan karsıdan karsıya geçenler oluyo bide yol karanlık
benim kadran yolum mahmutbey sonrası,
gecenin korunde mahmutbeyden edirneye dogru istediğiniz kadar kadran gosterin :D
kınalı yolu cok girintili cıkıntılı yamalı falan 3.köprü /taya kadın yoluna cık hunharca gazla :)
Kemerburgaz yolu
Gokturke gelmeden onceki yokus asagi basilip bi sure rahat rahat gidilir
Gece araba hic olmaz kamyon seyrek olur gezici radar ihtimali gecenin her saatinde yuksek (Kangoo ve accent era blue)
golgeoyunu03
07-08-2015, 12:23
Kemerburgaz yolu
Gece araba hic olmaz kamyon seyrek olur gezici radar ihtimali gecenin her saatinde yuksek (Kangoo ve accent era blue)
Accent era blue beyaz plakasıda silik GJ
ilkay325i
07-08-2015, 12:33
Kınalı'da bizim yazlık Kınalı düzlüğü güzel ama belirtildiği gibi girintili çıkıntılı olan yer var. Bi gün ben 210 falan giderken sekti araba aklım kaçtı valla :D
Bence Edirne otobanı bu konu için ideal olabilir.
rahat rahat basayim diyosan benzine kıyıp silivriyi geçiceksin , ondan sonra her yer sut liman yayla. Selimpaşa kumburgaz diyenler pek geçmiyor bu aralar buralardan heralde. istanbuldan farkı yok aşırı kalabalık.
Silivriyi kesinlikle geçmek lazım .
Ozan's abinin porş ile videosu vardı 344 ü vurmuştu sanırım , Silivri taraflarıydı yanlış olmasın. Ona sormanı tavsiye ederim :)
Porş ile denemeler yapıyordu akşam vs vs
denizhandinc
07-08-2015, 14:30
Bence Edirne otobanı bu konu için ideal olabilir.
en güzeli.
Şehrinizin girişi çıkışı heryeri kalabalık
bursa otoban iyi ama
bi iskendere bakar 3 saate giriliyor :D
Kemerburgaz yolu
Çevirme yoksa çokta bi tarafımda değil, ceza puanı yemedikten sonra yollasınlar ödemem zaten:) o yüzden skntı yok.
hastal-göktürk yolunda geceleri köpekler yollara cıkıyor bilginiz olsun birkaç ay önce arkadaşım çok zor kurtuldu.
Kınalı tem çıkışı gümüşyaka düzlüğü . Yolda kaymak gibi biyerde hafif rampa aşşağıda var :)
göktürkte oturuyorum şimdi hız koridoru uygulaması başlamak üzere hasdal göktürk arası ileri içinde tavsiye etmiyorum geçen ordan bi tayakadına kadar gittim yolda sürekli bir yol çalışması var ve gündüz sırf kamyon var 3. köprü inşatınada evet ara ara 300 çıkarsınız ama bir yol çalışmasına bir viraja denk gelirsiniz gece sıkıntı çünki yolun büyük kısmı ışıklandırılmamış
Gece kamyonlara çok dikkat edin çok sakat gazlıyolar
Gümüşyakanın gerisinden başlayın, ilerdeki ışıklara kadar basın gece vakti. Geçerken haber edin de çekirdek cola yapalım sitenin girişinde :D
alperkirman
09-08-2015, 09:18
sadece avrupa yakası yazmayın beyler :)
Gümüşyakanın gerisinden başlayın, ilerdeki ışıklara kadar basın gece vakti. Geçerken haber edin de çekirdek cola yapalım sitenin girişinde :D
Gümüşyakanın neresindesin :D
Gümüşyakanın neresindesin :D
Yazlık Villakent'te ben şu an ora da değilim :)
BurakSah
12-09-2015, 23:43
Şekerpınardada kısım kısım düzlükler var ama 4-5 gıbı tır kamyon oluyor hatta sağ ve orta seriti alıyorlar
2 hafta önce sabah 5 lere kadar yolların boşalmasını bekledim. Riske girmedim hiç maksimum 250 görebiliyorum. bu ataşehir ne zaman boş oluyor :)
Gebze kurtkoy arası,gece 2 den sonra musaıt.
Ferhat_V
13-09-2015, 11:32
izmitten sapancaya.hatta ankaraya kadar ara ara çok güzel yollar var..
Gokturk 3. Kopru yolunda gece o hizlar intaardir benim gozumde. Isiklandirma zaten yok gibi birsey etraf kopek dolu karanliktan onune tas mi cikar kutuk mu cikar delilik ya. Ki virajlarda o hizlar icin baya sert yollar tozlu vs vs...Hic bulasmayin cikin edirne otoyoluna.
Almanya otobanları da top speed için gayet uygun.
EserBodrum
13-09-2015, 15:07
2 hafta önce sabah 5 lere kadar yolların boşalmasını bekledim. Riske girmedim hiç maksimum 250 görebiliyorum. bu ataşehir ne zaman boş oluyor :)
Ankara yolu boşmuş kanka gel gidelim :D
serhat_R
13-09-2015, 22:36
3.kopru yolunda inisler ve cıkıslar var. Kınalı çıkışı düzlük süper benimde 260+ üstüne bir çok kez çıkmışlığım vardı.
burak_2885
14-09-2015, 09:01
Bazen boş yakalamak zor olsada, baltalimanından TEM edirne yönüne bağlandığınız da direk yapıştırın gaza tünele yaklaşık 180-200 gibi bi rakamla girseniz aslantepe yokuşunda muhtemelen topspeed görülür :) Ama yol hafif sağa dönük gidiyor bir miktar :)
Konuya 2024 günceli alabilirmiyiz ***** istanbulda artık gece 2 de bile trafik oluyor
Kuzey marmarada radar yok mu?
rain man
27-04-2024, 13:37
Ne yazık ki var. Bayram öncesi Kocaeli tarafında 260'la yedim ben.
mikelazi
27-04-2024, 13:57
Ne yazık ki var. Bayram öncesi Kocaeli tarafında 260'la yedim ben.
geçmiş olsun
fatura ne çıktı sorması ayıp
Birkan61
27-04-2024, 15:05
Mall of istanbuldan - gebze osb istikametine kadar 3-4 yerde olabiliyor :D
Odayeri shell benzinlik çıkışı
Sarıyer sapağına gelmedenki tır parkı
Nadiren köprü girişi
İstanbulpark opet çıkışı
Gazlamak yasalara aykırı plaka sökmek de aykırı yapacak bişi yok radar yemek istemeyen bagaja atsın :)
rain man
30-04-2024, 23:22
geçmiş olsun
fatura ne çıktı sorması ayıp
6440 tl, %25 indirimli haline razı olduk...