Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Bölgesi Deneme Talebi
Herkeze merhaba.Aracımın eksiklerini tamamladıktan sonra sağlıklı bir şekilde deneme imkânı bulamadim.
180-210 hp aralığı (stage 1 polo gti,cupra,1.6 thp,big turbo Corsa,vti,gti,eg swap vs..) gizli spec,yakıt,nos kullanmayan,geçme geçilme takinsitisi olmayan arkadaşları denemeye davet ediyorum.
Aracim Fabia pd130 : 2260 turbo,big cooler,egsoz (full takılı)
huse_inn
08-08-2015, 12:42
Herkeze merhaba.Aracımın eksiklerini tamamladıktan sonra sağlıklı bir şekilde deneme imkânı bulamadim.
180-210 hp aralığı (stage 1 polo gti,cupra,1.6 thp,big turbo Corsa,vti,gti,eg swap vs..) gizli spec,yakıt,nos kullanmayan,geçme geçilme takinsitisi olmayan arkadaşları denemeye davet ediyorum.
Aracim Fabia pd130 : 2260 turbo,big cooler,egsoz (full takılı)
29 agustosta balayına gelecegım polo gti dostane bir deneme yapabılırız o tarıhte sen musaıt olursan
29 agustosta balayına gelecegım polo gti dostane bir deneme yapabılırız o tarıhte sen musaıt olursan
Tabi neden olmasın merkez ve yakınlarına gelicekseniz deneyebiliriz
Daha erken olsaidi bende katılırdım izleyici olarak..
huse_inn
08-08-2015, 13:20
komple gezecegım balayı surecınde ama aracımda tesısat var bıraz agır herneyse geldıgımızde konusuruz :)
Daha erken olsaidi bende katılırdım izleyici olarak..
aslında bu akşam ve yarın akşam için açmıştım konuyu talep olursa yine gelebilirsinz :)
komple gezecegım balayı surecınde ama aracımda tesısat var bıraz agır herneyse geldıgımızde konusuruz :)
gelmenize yakın pm atarsınız dediğiniz gibi ayrıntıları gelince konuşrz :)
aslında bu akşam ve yarın akşam için açmıştım konuyu talep olursa yine gelebilirsinz
Eywallah kardeşim vardı aslında bir arkadaş bu dostane davetine icabet gösterecek yağ hortumu patlattı çıkınca araba sorar yazarım kabul ederse hem mini bir buluşmada yapmış oluruz ;)
EmrahERKAN
08-08-2015, 14:15
Bir Corsa hazırlıyoruz Mehmet bitsin alo diyeyim deneyelim önümüzdeki hafta içerisinde. Daha önce denediğin Corsa şimdi setup değiştiriyorum.
Bir Corsa hazırlıyoruz Mehmet bitsin alo diyeyim deneyelim önümüzdeki hafta içerisinde. Daha önce denediğin Corsa şimdi setup değiştiriyorum.
Musa nın arabadan bahsediyorsun galiba Emrah irtibat halindeyiz bitince haberleşelim
EmrahERKAN
08-08-2015, 16:20
Aynen Musanın arabadan bahsediyorum. Bakalım bitsin bi testlerini yapalım İstediğimiz gibi olursa eğer Deneyelm görelim arabaları
Tamam kanka hbr bekliyorum :)
Güncel (feh typer,s2000 vs) denk yuruyebilecegimiz araçları bekliyorum
Güncel Stage 1 tsi,Stage 1,2 thp,feh'li beyinli ep3,fn2 vs yok mu denk yürüyüp keyif alabileceğimiz araçlar :)