Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardımınız Lazım
yusufcan_k
10-08-2015, 09:03
abilerim aracımızı kapalı garaja bıraktık tatile giderken farketmedende logar kapagının üstüne koymuşuz aracın içi şuan resmen *** kokuyor klimayı açtığımız zaman ilk 10 15 dk rezalet bir şekilde koku geliyor bunu gidermenin yolu nedir aklımıza polen filtresi vs değiştirmek geldi yanlız fayda etmedi wurth ün klima havası temizleyici gibi bir ürününü kullandık o da fayda etmedi.. ne yapabiliriz yaz günü hiç çekilmiyor acil yardımınız lazım.. ankara da detailing ile ilgili olan garajlara gitsek yardımı olur mu
Güneşli bir yerde tüm kapılar açık bir şekilde havalandır
atas air clim al klimayı en soguga tam güc ayarla ve iç sirkülasyon tusuna bas 10 dk o sekilde kalsın. airclim işler heryere. olmadı polen filtresini degistirip yap bunları.
http://www.sanalpazar.com/Atas-Airclim-Klima-Ve-Arac-Ici-Dezenfektani-Cam-150-Ml__isp8287330
yusufcan_k
10-08-2015, 09:24
Güneşli bir yerde tüm kapılar açık bir şekilde havalandır
yanlız araç dururken birşey yok klimayı açtığımızda yoğun bi şekilde bi 10 15 dk boyunca koku geliyor resmen lağım varmış gibi aracın içinde :D
yusufcan_k
10-08-2015, 12:41
atas air clim al klimayı en soguga tam güc ayarla ve iç sirkülasyon tusuna bas 10 dk o sekilde kalsın. airclim işler heryere. olmadı polen filtresini degistirip yap bunları.
http://www.sanalpazar.com/Atas-Airclim-Klima-Ve-Arac-Ici-Dezenfektani-Cam-150-Ml__isp8287330
würth ile denedik biraz azalma var gibi ama hala devam ediyor başka çözümü olan var mı acaba ? polen filtreside değişti sanki klima ya sinmiş gibi başka çözümü olan yok mu acaba
yanlız araç dururken birşey yok klimayı açtığımızda yoğun bi şekilde bi 10 15 dk boyunca koku geliyor resmen lağım varmış gibi aracın içinde :D
camın önünde ki klima çıkış yerlerine kahve koyabilirsin, en azından kokuyu kırar. Yani öyle yapanlar vardı koku için..
Onun haricinde Aslan abi nin dediği gibi kapılarını aç havalandır
onursumer
10-08-2015, 12:44
biraz zaman geçmesi gerekebilir koku için surekli çalıştırarak çozulebilir veya bu klimalara ozon temizliği yapıyorlar o işe yarayabilir , sonax vs gibi yerler 80-90tl ye yapıyordu sanırım
Bana da olmustu 5 gun gecmemisti, polen filtresini degistir. aracin hava alan yerini bul ordan iceri klime dezenfektani sık. Ayrıca airclim de biraz iş yapar
yusufcan_k
10-08-2015, 13:37
camın önünde ki klima çıkış yerlerine kahve koyabilirsin, en azından kokuyu kırar. Yani öyle yapanlar vardı koku için..
Onun haricinde Aslan abi nin dediği gibi kapılarını aç havalandır
valla şuan araç camları açık şekilde geziyor :) klima kapalı durumda..
biraz zaman geçmesi gerekebilir koku için surekli çalıştırarak çozulebilir veya bu klimalara ozon temizliği yapıyorlar o işe yarayabilir , sonax vs gibi yerler 80-90tl ye yapıyordu sanırım
bakalım çıkmazsa bugunde dediğinizi deneyelim bi.. teşekkür ederim
Bana da olmustu 5 gun gecmemisti, polen filtresini degistir. aracin hava alan yerini bul ordan iceri klime dezenfektani sık. Ayrıca airclim de biraz iş yapar
abi yaz günü çok kötü bi durum cidden klimayı açıp bi 10 15 dk boyunca leş gibi kokuyo sonrasında hiçbişey yok normal araç kokusuna dönüyo :) airclim den bi 3 4 tane yapsak gün içinde etkisi daha fazla olur mu acaba ? :)
fuatozkan
10-08-2015, 14:25
abi yaz günü çok kötü bi durum cidden klimayı açıp bi 10 15 dk boyunca leş gibi kokuyo sonrasında hiçbişey yok normal araç kokusuna dönüyo
Eğer normal kokusuna dönse bir sonraki çalışmada tekrar vermez o kokuyu sizin burnunuz alışıyor kokuya gitti sanıyorsunuz.
free-hifi
10-08-2015, 14:28
VAZGEÇİLMEZ değilse sat arabanı kurtul ben peynir kokusu yüzünden cillop
gibi arabayı verdim
ali emre
22-08-2015, 15:34
Merhaba biraz gec oldu surekli forma giremiyorum
Koku devam ediyosa bana yakin iseniz bu konuda
Yardimci olabilirim free hifi nicli arkadasim keske aracinizi satmadan biraz arastirsaydiniz et sut ve sut urunleri
Kokusu icin daha once 7.8 araca uygulama yapmistim
basarili sekilde kokkuyu gidermistim