Orijinalini görmek için tıklayınız : ae101 kıbrıs aksesuar parçaları hk.
arkadaşlar kıbrıstan getirtebileceğimiz ae101 corolla uyumlu aksesuar (kırmızı beyaz stop+reflektör+fx veya usd veya bz touring tampon vs) gibi parçaları bulabilme imkanımız varmıdır? arkadaşım gelirken alıp getirecek.
kıbrısta ae101 parçaları hakkında yardımcı olabilecek varmı ?
bahsettiğim aksesuar parçalarını satan bir yer var ise kıbrısta, link atmanızda yeterli olur arkadaşlar bulamadım ben acil tarafından yardımlarınızı bekliyorum
painkller
10-08-2015, 15:14
arka stop grubu, reflektör ve arka tamponu çok rahat bulabilirsiniz. hurdacıları gezmeniz gerekli. ben 1 dönem kıbrısta kaldım. magosa'da hurdacılar yoğunlukta. genel olarak dolaşması gerekiyor ben internetten pek bişeye ulaşamamıştım.
anladım teşekkür ederim. peki tampon getirtilebilirmi arkadaşlar ? Türkiyeye giriş sırasında bir sıkıntı oluşurmu ?
painkller
10-08-2015, 15:52
ben soktum, baya araştırdım. gelen tırcılar var şirketlerle değil tırcıların kendisiyle konuşmanız gerek. veya arabasıyla gelen daha rahat sokabilir. Ben tampon sıfatından çıkarıp artık 1m lik koliye sığdırarak başardım. Kıbrıs japon araçları için bulunmaz bir yer, nimet.
bende bu nimetten faydalanmak istiyorum büyük boy valize sığabilecek kadar bir parça olması yeterli olacakmış.
stoplar refletör ve farlar sıkıntı değil ama fx tampon bz touring tampon varmı bu kıbrısta :) valize sıgdırma yollarını araştıracam gerekirse iki üç parçaya böldürüp burda birleştirtebilirim ?
painkller
10-08-2015, 16:45
ben kıvırdım içine defter kitapta doldurup kıbrıs postası ile yolladım 5 güne geldi. :D dediğiniz ayrıntıları bilmiyorum, ae101 sadece göz aşinalığım olan bir araç. Fakat sokma yolları dediğim şekilde boşuna mesai harcamayın :D
suprolla
10-08-2015, 17:04
o tamponlar yok kıbrısta türkiyedekine benzer tampon var
panjur değişik
stoplar reflektör ve arka tampon(amerikanla aynı) değişik
yer olarak ukü'nün karşısında hurdacı var en son orda yeşil corolla vardı herşeyi üstünde
painkller
10-08-2015, 17:10
o tamponlar yok kıbrısta türkiyedekine benzer tampon var
panjur değişik
stoplar reflektör ve arka tampon(amerikanla aynı) değişik
yer olarak ukü'nün karşısında hurdacı var en son orda yeşil corolla vardı herşeyi üstünde
abi ukü nedir? nerededir? internet üstünden hurdacıya ulaşma şansım varmıdır?
suprolla
10-08-2015, 17:22
uluslararası kıbrıs üniversitesi.lefkoşadan ercana giden yolda,okula gelmeden solda alpet var onun karışında.internet sitesi var mı yok mu hiç bilmiyorum
sinanbaysal
10-08-2015, 18:22
beyaz usdm stop takımı ve reflektor bulman zor, yok diye biliyorum cünkü. kırmızı turuncu ıse rahat bulabılırsın arka tamponda aynı sekılde fakat usdm arka ıstersen servısten sıparıs edersın bence hıc ugrasma sıparıs ver gec 1 ayda elınde olur arka tamponu(usdm yanı uzun cıkıntılı) ben 2 sene once 350 lıraya(sıfır) , ön tamponuda fx 380 lıraya sıparıs vermıstım. sınyallerle beraber 500 lıraya geldı bedava valla.. suan bındıgım aracın sadece lıpıne 500 lıra dıyolar corollanın parca fıyatları cerez parası gıbı gelıyor artık gozume :)
Redfish16V
10-08-2015, 21:15
İç aksesuar ve bz touring gibi özel bir parça getirteceksen getirt bence.Çünkü diğer kalan parçalar artık bulunuyor ve piyasada dönüyor.Ben olsam fx original lip,harita lambası,iç kısım havalandırma v.b ekstrası ve işlevi olan parçalar getirtirdim.Ya da motor ile ilgili bir proje olacaksa blok felan..
made ın JAPAN
10-08-2015, 22:34
peki simdi bu fx tampon serviste güncel fiyatı nedir bilen varmıdır ?
sinanbaysal
10-08-2015, 23:35
guncel fıyat dolar kuru uzerınden degısır ama cok fazla oynamıyor atıyorum 350 ye sıparıs verıyosun 1 ay sonra geldıgınde kurdan dolayı 359 lıra yada 340 lıra falan oluyor. suan fıyatı 350 ıle max 300 arası degısır
peki arkadaşlar bz touring mi yoksa fx mi tercih ederdiniz? fx çok gördüm ama bz touring tampon Türkiyede hiç görmedim bu bz touringin kodunu bilen varmı acaba?
guncel fıyat dolar kuru uzerınden degısır ama cok fazla oynamıyor atıyorum 350 ye sıparıs verıyosun 1 ay sonra geldıgınde kurdan dolayı 359 lıra yada 340 lıra falan oluyor. suan fıyatı 350 ıle max 300 arası degısır
fiyat 350 lira ise bugün hemen sipariş veririm.okuduğum ve duydugum kadarı ile 800-900 lira diye biliyodum sevindim bu habere :)
Bluttbeton
11-08-2015, 08:12
sinyalsiz fx 468 tl sinyallerde 180-200 civarı mayısta sorgulattım
BZ touringli corolla Tr de 1 tane var bi ara satılıktı ankaradaydı başka bz tamponlu görmedim
üstad sende de fx var sanırsam servis taksit yapıyormu k.kartına? yoksa peşin ödeyip gelmesini mi bekliyoruz
Bluttbeton
11-08-2015, 08:28
Maalesef servis yedek parçaya taksit yapmıyor peşin alıyor
Redfish16V
11-08-2015, 09:58
BZ touring iyidir.Fx çok var artık.. Yakuza da olur.. 1000tlye her şeyiyle çıkar sanırım.Değer mi,değer bence.
yakuza nasıl bişeymiş görmeyi geçtim hiç duymadım :)
şimdi baktım alt alta çift sisli olan tampondan bahsediyomuşsun görmüştüm ama adının yakuza olduğunu bilmiyodum tam japon işi demekki yakuza falan