PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Portakal Kabuğu ndan Kurtulma ?

volkankilicoglu
10-08-2015, 20:33
Deneyimli arkadaşlar bana adres önerebilirse çok mutlu olurum.

douu
10-08-2015, 21:27
Selamlar. Boyasiz Göçük düzeltme sonrasinda Oluşan görünüm portakal kabuğu değildir. Portakal kabuğu yeni boyanan Parça üzerinde verniğin kalınlığı ile oluşur. Bahsettiğiniz tarzda dalgalanmalar zımpara ile maalesef giderilememektedir.

ouzs
10-08-2015, 22:24
Portakal kabuğu douu nickli arkadaşımızn dediği gibidir. Aracınızda olan görüntü ya işçilikten dolayıdır ya da düzeltilmesi zor bir göçük sonrası oluşabilecek bir durumdur. Zaten boyasız göçük düzeltmeler de sacın neresi olduğu çok önemlidir. Zira aracın keskin yerlerinde, fazla metal sünmesi durumunda ya da kaportanın birleşim yerlerine denk geliyorsa %70-80 arası bir düzeltme yapıalbilir. Bunalrı göz önünde bulundurup tekrar değerlendirin derim. Eskisi gibi olmaz zaten göçük onarımı ufak değilse. %95 civarında giderilebilir maximum. Çok ufaksa tabiki gider.

ruudvan
10-08-2015, 22:25
seninki portakal kabuğu değil selulit olmuş.
göçükçülerede hastayım .gökük varken daha düzgün arabaya seksen tane daha dalga katıyorlar.

douu
10-08-2015, 23:42
ülkemizdeki boya takıntısından Bi kurtulsak keske. Yumruk kadar Göçük oluyor patates tarlası.. Fotoğraf eklerseniz üzerine başka bir müdahale yapılabilir mi yorum yapalım elimizden geldiği kadar

fatihcakin
11-08-2015, 09:18
Dalgalanma şu şekilde mi veya nokta nokta sivilce gibi mi acaba ?

Kendi aracım ben düzeltmiştim amatör olarak bu kadar olmuştu :)
http://i58.tinypic.com/osqu7s.jpg

IbizaFR150
11-08-2015, 15:21
Ben "ustalara" güvenip bir de üstüne para verip yaptırdım,aynı sonuç oldu. Siz de gayet iyi halletmişsiniz.

volkankilicoglu
12-08-2015, 21:12
Arkadaşlar foto çekip göndermek istedim ama dayanamayıp yarım saat pasta ile ovalayınca iz %90 oranında azaldı. Fotolarda gözükmeyecek boyuta indirgendi :)

Çöllü
12-08-2015, 21:50
Dalgalanma şu şekilde mi veya nokta nokta sivilce gibi mi acaba ?
Kendi aracım ben düzeltmiştim amatör olarak bu kadar olmuştu :)

Böyle göçük düzelten usta değil göçük düzeltme Asfalt Atamaz.. Ona gözlük değil Dürbün Lazım..
Kim yaptıysa gelsin Yüzüne söyliyeyim..!
Ve birde adres vereyim Gitsin Ustasından ders Alsın Öğrensin Bişeyler.. Eline Vakum Alan Göçükçü oldu Ne günlere kaldık yarabbim..

Aynı aracı Güngören-Bağcılar Oto sanayi sitesinde 20. Blok 10 Numarada Mustafa YETİŞ (Serhat Oto) ustaya götürün birde ardından foto atın buraya.. Göçük düzeltme nasıl oluyormuş hem siz hemde tüm paylaşımcılar görsün..

Buyrun Buda Telefonu: 0 (542) 324 14 23
Selamımı da söylerseniz memnun kalırım.. Nickimden tanıyacaktır..

volkankilicoglu
12-08-2015, 21:59
Herkesten Özür dilerim Fotoğrafla Alıntı Yaptım Yazacağım şeyin Önemine binaen;

Böyle göçük düzelten usta değil göçük düzeltme Asfalt Atamaz.. Ona gözlük değil Dürbün Lazım..

Ve birde adres vereyim Gitsin Ustasından ders Alsın Öğrensin Bişeyler.. Eline Vakum Alan Göçükçü oldu Ne günlere kaldık yarabbim..

Aynı aracı Güngören-Bağcılar Oto sanayi sitesinde 20. Blok 10 Numarada Mustafa YETİŞ (Serhat Oto) ustaya götürün birde ardından foto atın buraya.. Göçük düzeltme nasıl oluyormuş hem siz hemde tüm paylaşımcılar görsün..

Bu arada benim aracı da Mustafa amca onardı.

Ben yaptığı işlemden %80 oranında memnun kaldım.

Son %10 luk kısmı da ben pasta ile hallettim :)

Geri kalan kısım da fotolarda bile belli olamayan sadece çıplak gözün göreceği kısım.

Mustafa amcayı bende tavsiye ederim.

volkankilicoglu
12-08-2015, 22:01
Yeri gelmişken söyleyeyim. Bahçelievler CARDENT aynı işlem için 3.5 katı para istedi. Koşarak kaçtım :D

Çöllü
12-08-2015, 22:10
Bu arada benim aracı da Mustafa amca onardı.
Ben yaptığı işlemden %80 oranında memnun kaldım.
Son %10 luk kısmı da ben pasta ile hallettim :)
Geri kalan kısım da fotolarda bile belli olamayan sadece çıplak gözün göreceği kısım.
Mustafa amcayı bende tavsiye ederim.

Senin iş biraz aceleye gelmiş sanıyorum ben 4-5 araç yaptırdım ve hepsinde randevulu gittim ne böyle bi durumla karşılaştım nede bana bu durmda bi araba teslim etti ustam..

Bence Bekle Geniş bir zamanına denk getir zira mustafa ustam içine sinipte bu şekilde teslim etmez.. Ya aceleye gelmiş yada çırak filan yapmış :)

fatihcakin
13-08-2015, 08:01

Göcüğü düzelten PDR ustası değildi bendim, benimde PDR işinde ustalığım yok amatör olarak o kadar oldu.