Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk Hakkında
Silence45
12-08-2015, 10:51
Arkadaşlar gerçekten yeter ya. Her gün sabah sabah 1 de değil 2 defa 0216 lı numaradan arayıp bant kaydından rahatsız ediyorlar. En son birini dinledim yasa gereği 2ye basın aranmayacaklar listesine ekleyelim demişler. Onuda yaptım. Ertesi gün yine aradılar. Dün yine aradı, bu sefer 1'e basıp bilgi almak istiyorum'u tuşladım. Aradılar, mahkemelik olmak istemiyorsanız beni arayıp rahatsız etmeyin artık yeter dedim sabah yine 2 defa aramışlar. Yasal bir yaptırımım var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Farklı numaralardan arıyorlar engellemekle de bitmiyor yani. Sabah sabah onları çekmek zorunda değilim.
Ara ana bacı küfür et düzeliyor veya üyeliği iptal edin :D
banada her ay sonu ve aybaşlarında garanti dadanıyor günde 3-5 kez. acmıyorm mesgule veriyorm acıp kapatıyorm yok :) son bir ay once actım aramayın beni yeter dedim tamam dediler ama yine arıyorlar yok yani artık benide onlar bıktırdı
İyi yanından bak olaya
aradıklarında aç, söv, rahatla
bedavaya stres atarsın daha ne :)
burkaykalyon
12-08-2015, 10:56
Digiturk diyo bide. Yeme la bizi. :D
Silence45
12-08-2015, 11:28
Ara ana bacı küfür et düzeliyor veya üyeliği iptal edin :D
Kanka üyeliğim yok ki :) En son çare küfür olacak galiba :D
banada her ay sonu ve aybaşlarında garanti dadanıyor günde 3-5 kez. acmıyorm mesgule veriyorm acıp kapatıyorm yok :) son bir ay once actım aramayın beni yeter dedim tamam dediler ama yine arıyorlar yok yani artık benide onlar bıktırdı
Beni normalde hiç aramazlar. Son 1-2 haftadır dadandılar sürekli arıyorlar. Gerçekten yasal bir işlemi var ise başvuracağım. Çekilmiyorlar sabah sabah.
İyi yanından bak olaya
aradıklarında aç, söv, rahatla
bedavaya stres atarsın daha ne :)
Valla Evren abi, açıkcası küfür etmedim, sinirden mahkemelik dedim hee olmayalım hııı falan yaptı kapattı. Ama bidahakine olabilir sabahın 10'u tam küfürlük :D
Digiturk diyo bide. Yeme la bizi. :D
Ne olcaktıııı ??? :D
PiscocuK
12-08-2015, 11:48
beni geçenlerde aradılar bilmem ne avm den 99 parça çatal bıçak takımı vs dediler :D alın mabadınıza sokun numaramı silin yeter dedim ne küfür ediyorsunuz insan gibi söyleyin vs vs dediler ben rahatladım onlar sildi.
ertesi gün yine :) buseferki 199 parça yemek takımı :) baktım aynı kız...dedim hanım efendi sanırım dünkü 99 parça yetmedi..beyfendi bakın sakın küfür etmeyin dünde ettiniz numara silme talebinizi oluşturdum artık gelmicek arama mesaj vs dediler..kız haklı çıktı arayıp soran yok artık :D
:D
demek 100 parça daha gerekiyormuş aramaması için :)
doyumsuz bunlar.
Engelliyorum Direk Meşgule düşüyor.İşim olunca ben ararım zaten o g.tleri :)
beni geçenlerde aradılar bilmem ne avm den 99 parça çatal bıçak takımı vs dediler :D alın mabadınıza sokun numaramı silin yeter dedim ne küfür ediyorsunuz insan gibi söyleyin vs vs dediler ben rahatladım onlar sildi.
ertesi gün yine :) buseferki 199 parça yemek takımı :) baktım aynı kız...dedim hanım efendi sanırım dünkü 99 parça yetmedi..beyfendi bakın sakın küfür etmeyin dünde ettiniz numara silme talebinizi oluşturdum artık gelmicek arama mesaj vs dediler..kız haklı çıktı arayıp soran yok artık :D
çok iyi ya :hehe:
10.lincoln
12-08-2015, 15:10
beni de son 1 haftadır sürekli arıyorlar.
0216 ile baslayan numaradan.
önceden iphone kullanırken engelliyordum hepsini, sorun olmuyordu ama simdi android bir cihaz kullanıyorum engel kalkmış. sürekli arıyorlar. çıldırmamak elde değil....
Silence45
12-08-2015, 15:41
Aynı şekilde 0216 sonu seri numaralar. Bıktım abi ya.
gereksiz arayan numaraları engelliyorum ara sıra farklı numaralardan arıyo aynı şirketler onlarıda engelliyorum
Slipshod
12-08-2015, 17:51
bugün beni de aradılar digiturkden. diyalog aynen şu.
- merhaba digiturkden arıyorum digiturk aboneliğiniz var mı?
- yok kullanmıyorum
- hangi takımı tutuyorsunuz?
- takım tutmuyorum
- ne tür programlar izliyorsunuz?
- hanımefendi yeni yasa gereği benim iznim olmadan beni arayarak rahatsız etmeniz yasak değil mi?
- o yasa merdivenaltı işletmeler için
- madem merdivenaltı bir firma değilsiniz kayıtlara geçin tekrar rahatsız edilmek istemiyorum, aramayın dedim suratına kapattım.
bu nedir arkadaş resmen taciz ediyorlar.
İbrahim33
12-08-2015, 18:14
benide haftada 2-3 kere aramazlarsa rahat edemiyor o.ç ler. en son isyan edicem bende.