Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlilik teklıfı için E-5 'i kapatmak
http://www.mynet.com/haber/ilginc-haberler/evlilik-teklifi-icin-d-100-karayolunu-kapattilar-1964257-1
Yorumsuz :Malvado:
coolvtec
13-08-2015, 10:58
memleket dingonun ahırı....
Bi bu düğün konvoyları bi de asker konvoyları ikisinden de gına geldi.
Zamanında doğum kontrol yöntemleri hakkında bilinçlendirilmemekten hep bunlar.
denyo işte..
uzva sürülcek beyni yok ki..
işi olan var, hastası olan var.. basmıyor kafası..
medeniyet ve insanlıktan daha nasiplenememiş varlıklar mevcut
Istanbul gibi masal gibi mekanların oldugu bir yerde evlılık teklıf edılecek yer olarak e-5'ı seçmesıde cok enteresan :)
Evlilik,romantizim,supriz,aşk cok hostur ama benena benena!!!
Konuyu açarken ÜT yeniden mi evleniyor diye düşündüm ama bu başka sığırmış. Kesin ÜT'nin cemaatindendir bu da.
SekoLive
13-08-2015, 11:18
bari trafik saati yap kardeşim zaten e5 kapalı oluyor kimseye zararın olmazzdı hatta millette destek olurdu, halaya dönerdiniz bi turda....
burkaykalyon
13-08-2015, 11:20
Aynısı buraya üye biri tarafından yapıldı. Çok fazla şey yapmayın yani :D Her yerdeler!!! :D
Evlilik teklifi yaparken kendine bu kadar sövdüren ilk kişidir sanırım.Bide mantık ne acaba çok merak ettim niye e-5?
hayvan gibi şiii yapıyosunuz ya
Herkes kafasına göre anasını satıyım..
anıl turan
13-08-2015, 11:29
Allah mesut ETMESIN!!!
gel simdi birde bunlarin dogacak cocuklarindan vatana millete hayir bekle!!!
100 kezban daha aynisini isterse cok kotu :ninca:
bunun arkasındaki araba olsam patlarım bunlara hastanede evlilik teklifi daha akılda kalıcı
Beyin yoksunu bunlar araçlar arasında kargaşada egzos dumanın içinde ne alaka amk. Farklı olcam diye uğraşıyorlar.
Yaşım 30 , kafamda saç kalmiycak neredeyse bu apaçilerde anlamsız bir saç var ya utanmasa kaşından çıkıcak amk ya çok dikkat ediyorum dert keder yok kodumun bebelerinde hep ondan ya ,
Olaya başka açıdan baktım ama olsun rahatladım ve artık sakinim :D
Gerdek icin stadyum kapatmasa bari
Cehalet baska bisey degil
mert_can 41
13-08-2015, 12:09
İyi sürücülerden biri katil olmadı istanbulda herkes saatli bomba gibi trafikte o değilde tiplere fena güldüm hahahaha :D
Ertug_T.
13-08-2015, 12:14
Cehalet ve otesi..Otoyolda evlenme teklifinin manevi degeri ve anlami bkz.(kultur seviyesi).
Haberlere çıktık vs diye övünüyorlardır bugünde :mad:
imprezaWRC
13-08-2015, 12:20
Düğün, sünnet ve asker konvoylarından harbiden bıktım usandım.
emrekuzdere
13-08-2015, 12:24
Her zaman söylemişimdir. Konvoy adı altında yolu kapatan veya tüm şeritlerini ihlal eden kişilere öyle bir ceza yazılması lazım ki bir daha yapamamalı. Örneğin 3000 TL gibi.
Bu dangalaklar ne düşünüyor acaba ya da nasıl bir düşünce yapısı var.
Ulan angut bana ne sen evleniceksen, askere gideceksen, çükünü kestireceksen. Yol kapatırsın, kornaya abanırsın, trafikte itlik yaparsın bana / bize ne.
Anlayın artık s.kmizde değil sizin özel hayatınız.
emre.ates
13-08-2015, 12:25
sabah saadlerinde işe gitmek için yola çıkarsın tek şerit yolda minibüsülerin 20 ile sallana sallana gitmesi ota boka korna çalması müşteri toplamaya çalışması arkasında 1 km araba kuyru ama adamın s.k takmaması tayrı bir dert müşteri alıyor duraga girmek hak getiri kenara bile yanaşmıyor adam yolu kapatıyor babasının yoluya a.m.k daha sabah sabah işe güce başlamadan sinir strese başlıyoruz
Aşkım çocuğumuzun adını e5 koyalım mığğ ¿
Allah akıl fikir versin ne diyelim..iyi arkadakilerden cinnet geçirip saldıran olmamış
Beyler konu bizim :D
Adminler konuyu kaldırabilirmi? :alright::icon_rule:hoo:
Diyen biri çıkar birazdan :)
M U R A T
13-08-2015, 12:43
gibtiğim apaçileri temiz bir odun hakları
Bunlar genelde arabaciiiii tayfasından olurlar. Tüm istanbulu kendilerinin zannederler. 2 el ateş etse biri arkadan kedi görmüş sıçan gibi dağılırlar hemen.
burak_2885
13-08-2015, 12:52
Bi ara Harun Taştan tayfasıda yapmıştı düğün konvoyuydu o sanırım :D
mert_can 41
13-08-2015, 12:59
Bi ara Harun Taştan tayfasıda yapmıştı düğün konvoyuydu o sanırım :D
nişan konvoyuydu hemde forumdan dı yapanlarda haruntaş tan falanda vardı m3 le :D:D
denizhandinc
13-08-2015, 13:03
kızları olursa yollu olması muhtemel
pes... bunlara özenene danalar da cıkacaktır simdi ...
Yapanın anasıyla arası yokmuş beyler :)
yigitblr
13-08-2015, 13:13
teklif süresince yediği küfürle 3 ayda ayrılır diyorum
Çocuğu da e-5 te yapmasalar bari, farzet ki hiç ....
Biz ne zaman adam oluruz "o trafikte arkadaki araçlardan birinde hastası / acelesi olan bir insan olabilir" diye düşündüğümüzde.
He olur mu bu memlekette olmaz abi.
Tholl-ga
13-08-2015, 13:19
kızı e5ten kaldırmış anı olsun die kaldırdıgı yerde yapmış teklifi yüklenmeyelim damada
Şimdi ayıplıyoruz ya..
İyice inada bindirip daha beterini yapacaklaar ! :)
Yaşım 30 , kafamda saç kalmiycak neredeyse bu apaçilerde anlamsız bir saç var ya utanmasa kaşından çıkıcak amk ya çok dikkat ediyorum dert keder yok kodumun bebelerinde hep ondan ya ,
Olaya başka açıdan baktım ama olsun rahatladım ve artık sakinim :D
hatırlatmasaydın iyidi :(
Gunes G.
13-08-2015, 13:46
Illa acelesi olan ya da hastasi olan biri olmasina gerek yok, normal bir insanin da ozgurlugune yapilan bir engelleme bu. Inanilmaz cezasi olmasi lazim bilerek ve isteyerek otoyol kapatmanin.
Kiz olsam, boyle bir evlenmek teklifi alsam "gercekten iyi ki boyle birsey yaptin da ne oldugunu evlenmeden anladim" der kacarim. Hos zaten is buraya gelene kadar daha ne turlu kroluklar yapip kendini ele verir ayri.
Milletce kroyuz ve bundan tuhaf bir sekilde gurur duyuyoruz, tam tez konusu.
daha öncede yapıldı maalesef bu tür fikirsiz hareketler.
hepsinin temelinde cehalet geliyor.
bu insanlar cahil oldukları için bu kadar mutlu ve hayatı tiiye alabiliyor.
ilkay325i
13-08-2015, 14:39
Apaaaaçi :D
darkmoon
13-08-2015, 15:21
niye kızıyorsunuzki istanbulun ortasında adamlar kaleşnikoflarla güpe gündüz kameraların önünde geziyorlar gövde gösterisi yapıyorlar adam e-5 i kapatıp altı üstü evlenme teklif etmiş çok mu..
Ulan biz sıkışık trafikte simit alamıyoruz trafik akar arkadaki laf yapar ayıp olur diye.
Millet evlilik teklif ediyor vay aq
SULTANOGLU
13-08-2015, 15:38
kızı e5ten kaldırmış anı olsun die kaldırdıgı yerde yapmış teklifi yüklenmeyelim damada
lan konuya girdiğimden beri aynı mesajı yazmayı planladım lannn :D kafa aynı çalışıyor.
- kezbon bak seni buralardan kurtaracağımı söylemiştim. son kez bak buralar ve benimde evlenirmiin ? sen istiyor evlenmek alacak tam tur.
SerkanYazgan.
13-08-2015, 15:40
Millet deliye biz akıllıya hasret...
ÇALIŞKAN
13-08-2015, 15:43
milletin hastası olur yangın olur vs. akıl seviyesi iyice düştü
imprezaWRC
13-08-2015, 15:47
Ailelerde E-5'te buluşsun kezbana otomobil çarpadan kahveyi kro damat adayına verirse kro aday kızı alır. Kına gecesi, nişan ve düğünüde e-5'te yapsınlar.
ecz_murat
13-08-2015, 16:01
empati yoksunu eğitimsiz insanlar...
kelalper
13-08-2015, 16:02
bunu eğiten ana babayı da kızı da arkadaşlarını da arkadaşlarının ailelerini de süreceksin patagonyaya. Ne *** yerlerse yesinler. Bunları şu zamandan sonra eğitemezsin. Anlamaz çünkü. Anlayacak memory yok. E5 dediğin yolda dakikada on binlerce araba geçiyor. Binlerce araba demek bir o kadar min *3 insan demek. Sen bu kadar insanın hayatından 5 dakika çalsan. 150000 dakika demek. O da eder 2500 saat yani 104 gün. Bu anası babası belli olmayan insanlar başka insanların hayatından toplamda 104 gün çalmış oluyor demek. Atacaksin içeri 104 gün kodeste bekleteceksin bu hayvanları.
şimdi baştan sona izledim doğru düzgün...
tam prezervatif kaçağı tipler..
insan gibi sevmeyi bilmeyen, düşünceyi beceremeyen, yabani hayvanlar gibi dürtüleri ile hareket eden tipler..
3 kuruş cezaya serbest kalıp devam ederler aynı yabaniliklerine..
darkmoon
13-08-2015, 16:21
burda bir konuda vardı daha yeni bir arkadaşın aracına hiç bir şey yokken ortada kimseyle husumetide yokken maltepede ateş ediliyor, bir başka yerde istanbulun göbeğinde kameraların önünde elinde kaleşnikoflu insanlar havaya ateş edip slogan atıyor bahsettiğim tabanca pompalı değil kaleşnikof...
adam e-5 de evlenme teklif etmiş inanın bana o kadar masum geliyorki artık bunca şeyin içinde..
mikelazi
13-08-2015, 16:31
bunlar bitmez bitiremezsiniz.
kanal d veriyor şuan barzoları
Yazik gercekden bu nedir.
Olacak is degil, bu nasil bir kafa yapisidir; ne buyuk cahilliktir.
Haber başlığı on numara: Romantik Maganda..
turbo&quattro
13-08-2015, 19:42
Ne kadar aptal bir millet olduk valla utanc verici. Ingilterede yasayan bir arkadasim paylasti. Marmaris te bir otelin animatorleri isid kiligina girerek turistlere sozde saka yapmis. Tabiki mansetlerdeler.
http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/6706D491-5D7A-428B-A09D-461B1C87EA0E_zpstdpgbzih.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/6706D491-5D7A-428B-A09D-461B1C87EA0E_zpstdpgbzih.jpg.html)
Merak ettiğim o kadar kişinin ahını aldın, bedduasını-küfürünü yedin acaba kuracak olduğun yuvadan hayır gelecek mi?
burakcan
13-08-2015, 20:17
tam bir mallık örneği
Ülke olarak bi yerlere gidiyoz ama bu işin sonu b*k.
Gökhan Kavuştu
13-08-2015, 21:37
Söylentilere göre 7 kişinin ehliyetine el konmuş ve kişilere dava açılmış. Değdi mi 1.40'lık hatun için bütün bunlara..
Grimlord
13-08-2015, 22:05
kızları olursa adı "yollu",erkek olursa "arabacı" olsun.
mert_can 41
13-08-2015, 22:09
Söylentilere göre 7 kişinin ehliyetine el konmuş ve kişilere dava açılmış. Değdi mi 1.40'lık hatun için bütün bunlara..
oran banko ama onlar napsın 1.90 falan olsaydı olmazdı :hehe::hehe::hehe::hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=iTSPnAUJAK4
Sırf bu i.neler yüzünden askere giderken Eğlence yapmadan gideceğim .
Aşkım vallahi sen ilksin :) :)
painkller
14-08-2015, 00:41
Ya bu dugunler degilde teklifler 40gun 40 gece surseydi?
Bariz kul hakkı.. bariz cahillik. terbiyesizlik.
Tayfun.O
14-08-2015, 02:29
E5 babasının malı ya kapatır tabi nolcek.
adamın annesine de zamanında dağı kapatmışlar
GuneyOnur
14-08-2015, 08:44
TRT-1'de şuan.
individual
14-08-2015, 08:50
Tipe bak ....
Bu ülkede 5 kişi bir araya geldi mi her haltı yerim diye cesaretlenmeye başlıyor; asker konvoyu, düğün konvoyu, halı saha takımı v.b.
Bu sebeple kişi başına düşen kanka-yancı sayısına azami 2 kişi, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise 2+1 kişi olarak sınırlama getirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur,
Esnaflara ise her halde azami 1 kişi :)
Çocuk dizinin üstüne çöktüğünde kızla aynı boyda mı, bana mı öyle geldi?
bozdemir
14-08-2015, 09:19
Çocuk dizinin üstüne çöktüğünde kızla aynı boyda mı, bana mı öyle geldi?
Evet aynı boyda :D
http://i.hizliresim.com/7bAW8a.png (https://hizliresim.com/7bAW8a)
e iyi ayaktayken zorluk çekmezler renkli bir s.x hayatları olucak anlaşılan
bu harun taştan denen serseri birak evlilik teklifi zevkine yolları kapatıp sıfır çiziyordu ki bu sadece adı bilinen birisi. daha ünlü olmamış çok serseri var böyle eğlenecem diye yol kapatan.
yapılan doğru değil ama çokta abartmamak gerek. unutulmayacak buyük yankı uyandıracak bir şey olsun diye sonunu düşünmeden yapılmış bir hareket.
Ayrıca çocuğun tipiyle, kızın boyuyla dalga geçmek bizim haddimize değil. Allah öyle yaratmış.
Keşke babasının billurları tıkansaydıda ana rahmine düşmeseymiş ...
7 kişinin ehliyetlere el koymuşlar ve yeniden kursa gideceklermiş :D
ne kursu bunları tekrar 1. sınıftan okula başlatmak lazım.
TRT-1'de şuan.
son çıkış mı
neothenew
14-08-2015, 17:14
Haberi izledim, sağlam küfür ettim. Polis iyi yapmış ehliyetlerini alarak, helal olsun...
Yandaki şişman şakşakçı da g.t altına gitmiş ahuagajda
olayin cevreye verdigi zarari da gectim, ben hayatimda daha kotu bir evlilik teklifi fikri gormedim ya.
Wankel Batu
14-08-2015, 18:43
Valla kamasutra karıştırmışlıgım bile var ama böyle fantezi hiç görmedim.Küfür korna sellektör kıyamet eşliginde evlenme teklifi lavugun böyle bir romantizm anlayışı varsa gelini çok sıkıntılı günler bekliyor.
****** icin duvar delen modeli
s...... yapacagı işi hayvan gibi şey yapıyosunuz
bu harun taştan denen serseri birak evlilik teklifi zevkine yolları kapatıp sıfır çiziyordu ki bu sadece adı bilinen birisi. daha ünlü olmamış çok serseri var böyle eğlenecem diye yol kapatan.
yapılan doğru değil ama çokta abartmamak gerek. unutulmayacak buyük yankı uyandıracak bir şey olsun diye sonunu düşünmeden yapılmış bir hareket.
Ayrıca çocuğun tipiyle, kızın boyuyla dalga geçmek bizim haddimize değil. Allah öyle yaratmış.
https://www.youtube.com/watch?v=Feiri90PMjM
boyumuz öyle galmış, ahuahuahuahuahua :D :D
Benzer olay geçenlerde başıma geldi asker uğurlamasımıydı parti olayımı neydiyse ataşehir yönüne döndüm boğaz köprüsünden yol milim milim ilerliyor 5 dklık yolu 30 dk da gittim birde baktım yolu kapatmışlar tek şerit devam ediyor mhp işareti yapıyorlar işaret fişeğine benzer şeyler yakmışlar şerefsizler..Her geçen gün böyle olaylar fazlalaşıyor.
Anasini hic mi hic sevmemis
Ozan Özer
14-08-2015, 23:15
Arkadaş düğünü TEM Mahmutbey gişelerde yapacakmış beyler..Yavaşladığınız anda geline takı merasimi başlayacak..Ardından bip sesi ile birlikte 1 adet ücretsiz drink'inizi alacak ve uzayacaksınız..
34btr1907
15-08-2015, 00:34
"Akli dengesi yerindedir" raporu alana kadar ehliyetlerine el konulan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
İstanbul Şirinevler'de, D-100 karayolunu evlilik teklifi için kapatarak tehlikeli hareketler yaptığı öne sürülen kişi ve 6 arkadaşı gözaltına alındı.
İlçede 8 Ağustos'ta gerçekleşen olayda, 7 araçlık konvoy oluşturan arkadaş grubu, D-100 karayolu Şirinevler mevkisinde trafiği durdurdu.
Gruptakilerden Mesut K, tehlikeli hareketler yaptıktan sonra aracından inerek, diğer araçlardan birinde bulunan kız arkadaşına karayolu ortasında evlenme teklif etti.
Bu sırada yaşananlar hem şüpheliler hem de çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı.
Kamera görüntülerini inceleyen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, eşkalini belirlediği 7 kişiyi gözaltına aldı.
Zanlıların da ifadelerinde, olayın Mesut K'nin kız arkadaşına evlenme teklif etmesi amacıyla organize edildiğini söyledikleri öğrenildi.
"Akli dengesi yerindedir" raporu alana kadar ehliyetlerine el konulan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29797017.asp?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post|gundem&utm_content=evlilik_teklifi_icin_d-100_karayolunu_kapattilar&utm_campaign=gundem_sondakikahaberleri
Buna benzer bi olayda ankarada başıma geldi. Asker uğurlaması yapmak için konya yolunda aştiye gelmeden önceki alt geçitte trafiği kestiler son anda önlerine geçebildim ve takılmamıştım
Ama alt geçitin içinde silah sıkmak nedir nası kaçtım korkudan. Değişik bir milletiz