Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme talebi golf 7 tsi, 140 170hp bandında araçlarla
Aracım yazılımlı golf 7 manuel tsi 122. tahmını guc 147 150- benzer segment araçlarla denemek isterim:) yer anadolu yakası. ayrıntılı iletişim pm.
Mehmetmert
13-08-2015, 12:44
Bende merak ettim sonucu acaba ne olur diye :) Mesafe olmasaydi keske ...
Hangi marka yazilim var yazmanizda sorun yoksa
Keşke yakın olsak 140FR denerdik ...
orhan_guney
13-08-2015, 13:09
Vtec ile denermisin :) bir arkadaş var stoc aracı var.
stock vtec i 140 lik fr geçemiyor ki 122 lik yazılımlı golf geçsin :)
örnek olması acısından golf stock 170hp manuel 2ser kısı .. vtec feh+4.78
https://www.youtube.com/watch?v=MBnirXji-zs
Senin kalemin DP ve yazılımlı Golf Polo onlarla dene :)
Olm seninki 122lik değil miydi benim delsolü boyboy geçmiştin sonra sanayiye bıraktık. :D
Olm seninki 122lik değil miydi benim delsolü boyboy geçmiştin sonra sanayiye bıraktık. :D
140 di abi benim fr :D boyboyboy mu :D
Seninki yürümüyorsa , Büzimkinin günahı nedir ? :)
Şaka bir yana 140'lık fr ile benim eski aracım delsolü denerken, vtec sürekli yağ yetiştiremediğinden dolayı açıp kapanır halde dahi 1-1,5 boy önde gidiyordum. Sonrasında yağ kalmadığını farkettik ve ucuz atlattık çok şükür. Problemi hallettikten sonra deneme fırsatımız olmadı ama yazılım olmazsa 140'lık fr'ın pek şansı olacağını düşünmüyorum.
Şaka bir yana 140'lık fr ile benim eski aracım delsolü denerken, vtec sürekli yağ yetiştiremediğinden dolayı açıp kapanır halde dahi 1-1,5 boy önde gidiyordum. Sonrasında yağ kalmadığını farkettik ve ucuz atlattık çok şükür. Problemi hallettikten sonra deneme fırsatımız olmadı ama yazılım olmazsa 140'lık fr'ın pek şansı olacağını düşünmüyorum.
Şaka yapıyorum zaten bende kardeşim... Hayret ettim 2015 Güncel KM 4.000 Dayandı hemen hemen FR 140 Yazılım yok. 98 VTİ Drag 400M 2-3 Boy alıyorum VTİ ne kadar sağlıklı bilemem...Sağlıklı diye bildiğim bir diğer VTİ'la ise modelini bilmiyorum 96-98 arası olabilir her ikiside HB ayrıca. Roll yaptım yine 400-500m vardı. araç içerisinde 2 kişiler ben tek 1 boy 1.5 boy aldım. Ben bunlarla kıyasladım. Yine denediğim bir diğer araç 2014 Neew Beetle 1.4TSİ 160'lık DSG Nerdeyse 750-800M roll yaptık sonuç yarım boy 1 boy alıyorum. 140'lık FR şans verin siz bence ;)
i-vtec07
13-08-2015, 15:56
fd6 cıvıcle vtı in 2 vites yanında duran var . fr ın vtec geçmesi çok normal .
vtı var, vtıcık var .
Yanlış anlaşılmasın ama aracı bir arkadasıma sattım
benim diyen yürüyen 140 lık fr varsa hemen su saatte denesin sizinle :)
Yanlış anlaşılmasın ama aracı bir arkadasıma sattım
benim diyen yürüyen 140 lık fr varsa hemen su saatte denesin sizinle :)
Yok kardeşim yanlış anlamadım ama seni araçta bir sorun olabilitesi çok yüksek. Aynen öyle kendi şehrimde çevre illerimde olur herkesi beklerim. Orjinal henüz 4.000KM'de...
135'lik mito tct var, deneyebiliriz dostum.
golgeoyunu03
13-08-2015, 16:59
yazılımlı golf 1.6tdi yada yazılımlı 1.6tdi a3 ile denerseniz sonucu yazarsanız sevinirim.
yazılımlı polo 1.2 tsi var denıyebılırız.
Yazilimli 1.7 dti corsa var ama avrupa yakasindayim
Vti aklima bile gelmemisti stoksa deneriz. Daha cok 320ied insignia 180vs gibi araclar aklimdaydi.
Yazilim dp li golf vsde olur maksat cesit. Haftasonu icin pm atiyorum ilgili arkadaslara
Yazilim ecufast..
Yok kardeşim yanlış anlamadım ama seni araçta bir sorun olabilitesi çok yüksek. Aynen öyle kendi şehrimde çevre illerimde olur herkesi beklerim. Orjinal henüz 4.000KM'de...
Abicim aracımı 10.000 km de sattım denediğiniz araclar büyük ihtimal kondisyonu yerinde olmayan vti lar hatırlarsanız rodaj konusunda size tavsiyede bulunmustum ayrıca aracta hiç bir arıza sıkıntı yoktu sattıgımda hala da yok
orjinal fr ile denediğimde 200 km hızda 1.5 boy yaklasık onune cıkıyordum
normal sartlarda fr ile vti geçemezsiniz tekrar söyliyorum :)
122 lik motorda aman aman giden bir motor değil
122 lık yazılımlı leonu 160 a kadar 1.6 dizel giuliettam ile geçiyordum sonra leon gelip geçiyodu arkadan
bence karsı tarafta bozukluk aramak yerıne kendı denedıgınız vti larda arayın :)
atakanakdeniz
13-08-2015, 18:50
Vti degildir 1.4i dir o vti olsa duramazsin :)
i-vtec07
13-08-2015, 18:56
forumda denemesi var zaten stock fr ile f\e\h vtı ın .
ahanda link: http://www.techturkey.com/forum/videolar/196272-civic-vti-vs-leon-fr.html?highlight=leon+fr+vs+vtec
ilçe girmiş araya ..
leon mk3le ful stok vtı arasında fabrıka verılerınde çok fark yok, kg hpdede çok fark yok, yakın olurlarsa şaşırmamak lazım. şanzıman oranı aktarma aero gibi özellikleri üstün leon yada golfün.
atakanakdeniz
13-08-2015, 19:07
Derine derine daha derine
Zaman konusunda bi sıkıntı olmassa ben deneyebiliriz polo 1.6 tdi yazılım dp egsoz
Filtre eksoz iesim var dengim araçlarla deneme yaparım :)
FR 1.4 TSI 150hp ACT DSG ile durum ne olur acaba ? bi müsait olsam bende denemek istiyorum aslında...
DSG 'nin performansını merak ediyorum.
filitre+ egzoz+headerslı Civic si ım var düşünürsen deneriz.
Stok 207lemans var gelebilirim duruma göre.
hayırdır gardaşş deneme yapıon mu sen ??
Stock fr ile vti gecmekte iyiymiss ya arkadas baya inanmis :) bir cok kez denedik yok oyle bi dunya..
filitre+ egzoz+headerslı Civic si ım var düşünürsen deneriz.
Nerdesiniz ?? Araç hb sedanmı ??
Kalin gelir muhtemel ama gelirseniz basariz
Bende stock 122 tsi manuel golf6 var, 140 FR ile denedim, 190 lara doğru 2-2.5 boy FR geçiyor :)
i-vtec07
16-08-2015, 19:01
Bende stock 122 tsi manuel golf6 var, 140 FR ile denedim, 190 lara doğru 2-2.5 boy FR geçiyor :)
otomatik cıvıc ı ne kadar geçer sence ? :)
122 lik stokken dahi çok geçer..
ben denemiştim, düz borulu ae101 ile aynı yürüyor benim araba.. 4-5 boy kadar açılıyor daha 60-150 gibi denerken, üstüne gerek duymadık. 150-190 ım ae101 den daha iyi öyle söyliyim :)
stok 122 jetta da aynı ae101 e 4 boy kadar açıyordu, ordan hesabını yap sen :)
Bu arada mk7 lerdeki 122 mk6 dakinden bi tık daha hızlı..
140lığın daha fazla geçmesini beklerdim.Şaşırdım:)
Ben vtec2 ve ies geçen corolla ile denedim, onu 4 boy ayırıom :D
3 nesildir hondacı olarak golf bana çok iyi geldi :) Antalyaya gelicem nasipse, senle deneriz farkı görürsün :)
140lığın daha fazla geçmesini beklerdim.Şaşırdım:)
Golfte 17" jant ses sitemi 2 kişi, FR 18" jant 2 kişi denedik :) FR da sprintbooster varmış ama bence bi işe yaramıyor :)
i-vtec07
16-08-2015, 19:48
122 lik stokken dahi çok geçer..
ben denemiştim, düz borulu ae101 ile aynı yürüyor benim araba.. 4-5 boy kadar açılıyor daha 60-150 gibi denerken, üstüne gerek duymadık. 150-190 ım ae101 den daha iyi öyle söyliyim :)
stok 122 jetta da aynı ae101 e 4 boy kadar açıyordu, ordan hesabını yap sen :)
Bu arada mk7 lerdeki 122 mk6 dakinden bi tık daha hızlı..
yok geçiceğini biliyorum da :) geçen sene otomatik cıvıc lerimizi denemiştik @vtec26 ile . 125 tsı leon denememişti o gün bizle ona istinaden yazdım . hatta o gün denese çok geçer bizi leon demiştim. espirisi dönmüştü aramızda :)
Ben vtec2 ve ies geçen corolla ile denedim, onu 4 boy ayırıom :D
3 nesildir hondacı olarak golf bana çok iyi geldi :) Antalyaya gelicem nasipse, senle deneriz farkı görürsün :)
çok oldu sattım ki cıvıc ı :D symbol var 1.5 dizel onla deneriz :)
Deneme haftaya kaldi. Yazilimli polo tdilardan korkuorum acikcasi:)
Mito 155likle denicez hafta ici sonucu yazarim.
Gecen yolda gl350cdila bastim cok az actm arayi. 250bg civarinda ama 2tona yakin sanirim garip deneme oldu:)
Golf 7 100kg hafif eskilerden motor guc dagilimi filanda daha iyi sanirim, aerodinamide daha iyi.
Stokken 1.6 170hp 520le denemstim 60 140yarim boy aldim sora direk 1boy cikti:)
Burda bitane yazılımlı polo tdi var, arkadaşa ulaşırsam denemenin sonucunu video ile paylaşırım.
Golf7 122 tsi bulursam onunla da denerim bakalım 100 kg farkı nasıl olucak :)
Golf7 122liğin hacmi turbosu vs. bir kaç şeyi daha farklı.Üst devirleri önceki nesle göre daha iyi.Aynı motor gözüyle bakmak yanlış olur..
Bu arada bende 122hp tsı b7 passat sahibiyim.Bugun vagcomdan log aldık.Araba stock olmasına rağmen torku fazla çıktı çözemedik:)
drivertech
16-08-2015, 20:33
Bugun hareket olursa bende vtila gelirim maksat muhabbet sohbett stock filtre düz boru var sadece herşey takılı
Mehmetmert
16-08-2015, 20:52
Logu hangi viteste aldiginizda onemli,mesela alt viteslerde 250 olan torkum 290lara kadar cikiyordubloglarda....
Bu arada 1.4tsi fr cidden cok hafif bir araba 1165kg ve hic yabana atilacak bir araba degil :)
Logu hangi viteste aldiginizda onemli,mesela alt viteslerde 250 olan torkum 290lara kadar cikiyordubloglarda....
Bu arada 1.4tsi fr cidden cok hafif bir araba 1165kg ve hic yabana atilacak bir araba degil :)
3.viteste aldık.200nm olan tork 225'e kadar vurdu ve kolay kolay düşmedi net bastı araba.Bir daha deniyecez hangi viteste alalım bu sefer.122lik manuel passat aracım.
Golf7 122liğin hacmi turbosu vs. bir kaç şeyi daha farklı.Üst devirleri önceki nesle göre daha iyi.Aynı motor gözüyle bakmak yanlış olur..
Bu arada bende 122hp tsı b7 passat sahibiyim.Bugun vagcomdan log aldık.Araba stock olmasına rağmen torku fazla çıktı çözemedik:)
Benım aracımda '12 model oldugu için golf7 ile aynı motor diye biliyorum ama tabiki yanlış olabilir. 140 FR ile denememin sonucu bence bişeyleri belli ediyordur :) .
Onun dışında 2 tane si ile denedim, stock esay ı (FEH) 1.5 boy kadar geçiyorum, biraz oynanmışı 2 boy geçiyor beni.
Bikaç video çekeyim bari artık :)
Benım aracımda '12 model oldugu için golf7 ile aynı motor diye biliyorum ama tabiki yanlış olabilir. 140 FR ile denememin sonucu bence bişeyleri belli ediyordur :) .
Onun dışında 2 tane si ile denedim, stock esay ı (FEH) 1.5 boy kadar geçiyorum, biraz oynanmışı 2 boy geçiyor beni.
Silindir hacmi kaç ruhsatta birde motor kodu, anlaşılır burdan:)
Mehmetmert
16-08-2015, 22:45
3.viteste aldık.200nm olan tork 225'e kadar vurdu ve kolay kolay düşmedi net bastı araba.Bir daha deniyecez hangi viteste alalım bu sefer.122lik manuel passat aracım.
5. Vitesi bitiricek bir yola gecin orda altlardan basarak daha saglikli alirsiniz :)
Golf6 2012 modellerdeki motorun,mk7 tsi 122 ile hic alakasi yoktur.Motor koduna bakmayada gerek yok
7 tsi varmı iesle deneyelim :)
5. Vitesi bitiricek bir yola gecin orda altlardan basarak daha saglikli alirsiniz :)
Golf6 2012 modellerdeki motorun,mk7 tsi 122 ile hic alakasi yoktur.Motor koduna bakmayada gerek yok
4 desen neyse de 5. vitesi bitirecek ciğer yok passatta:D Hadi ciğeri geçtim Ankara'da öyle yol yok:)
Hizlimi kanka vtec2 den? :D agir vagci olmusun ama yeni kasa fr 140 rahat gecer onda bi yanlislik var kanka
Golf 7 100kg hafif eskilerden motor guc dagilimi filanda daha iyi sanirim, aerodinamide daha iyi.
Stokken 1.6 170hp 520le denemstim 60 140yarim boy aldim sora direk 1boy cikti:)
hocam avrupa yakasında olduğun bi vakit gel benim accordla deneyelim, 2.4 192 hp otomatik vites sadece filtre ve bagajda kocaman bi lpg tankı var, bir de arkada çocuk koltuğu var :)
iddiam yok rolling tecrübemde yok maksat muhabbet olsun
122 lik fr ile 140 lık fr denedik araya ilçe giriyor 2-3 boy cok adaletli olmus :)
hatta sizin 122 lerin ilacı 128 lik ceed dizeller :D
Hepimiz farklı şehirkerdeyiz ... Aynı şehirlerde veya yakın illerde oturanlar denesinde arkadaşın konusu hiç olmasın :) Antep tarafına yakınına yolu düşen olursa 6.7 FR var ... Baklavalı Roll lere davet edebiliriz :D
hocam avrupa yakasında olduğun bi vakit gel benim accordla deneyelim, 2.4 192 hp otomatik vites sadece filtre ve bagajda kocaman bi lpg tankı var, bir de arkada çocuk koltuğu var :)
iddiam yok rolling tecrübemde yok maksat muhabbet olsun
Olabilir neden olmasın:)
stokkende beklediğimden iyi çıkmıştı gidişi 122nin, farklı motor hafiflikten belkide tatminkardı. deneseydik benzer araçlarla keşke ama eski focusumla aynı gibiydi, onunla 135 bg civarındaki yazılımlı megan cupları geçiyordum.
Olabilir neden olmasın:)
stokkende beklediğimden iyi çıkmıştı gidişi 122nin, farklı motor hafiflikten belkide tatminkardı. deneseydik benzer araçlarla keşke ama eski focusumla aynı gibiydi, onunla 135 bg civarındaki yazılımlı megan cupları geçiyordum.
gel deneyelim hacı eski günlerin hatırına stock s3 var :)
Uygun olursa bende egzoz filtreli Saxo Vts ile gelirim..Maksat tanışıp muhabbet etmek..
Hizlimi kanka vtec2 den? :D agir vagci olmusun ama yeni kasa fr 140 rahat gecer onda bi yanlislik var kanka
140 FR benı 2.5 kadar geçiyor zaten ben geçiyorum demedim ki :) Hatta sitede bi arkadaş var yeni aldı FR ı, rodajını bitirince onunla da denicez :)
Onurcum, yazılımlı TDI ile deneyelim ya Şahine sölesene (çok geçer beni ama olsun) :)
Bu arada golf beni çok şaşırttı ya, sanırım vagcı oldum :D
corolla vvti(stock)-golf6 122 tsi(stock) rolling videosu , bu corolla vtec2 ve iesleri geçiyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=53CjGGKEeUQ
Golf 6 larda 1.6tdi soft yazılım, stock 122 manueli çok geçiyor 200'e kadar :) 20 kere filan denedik heralde.
140 FR benı 2.5 kadar geçiyor zaten ben geçiyorum demedim ki :) Hatta sitede bi arkadaş var yeni aldı FR ı, rodajını bitirince onunla da denicez :)
Onurcum, yazılımlı TDI ile deneyelim ya Şahine sölesene (çok geçer beni ama olsun) :)
corolla vvti(stock)-golf6 122 tsi(stock) rolling videosu , bu corolla vtec2 ve iesleri geçiyor :D
Ben şöyle diyim Ercü'nün arabadan hızlıdır benim D4D ve bizim arkadaşın AE101 :)
Ama normal sonuç :)
Ben şöyle diyim Ercü'nün arabadan hızlıdır benim D4D ve bizim arkadaşın AE101 :)
Ama normal sonuç :)
Hatta şöyle ekliyim,
İkisi de yazılım harici stok, 1 er kişiyiz. Benim yazılım standart yazılımdan biraz daha açık durumda dp yapsam direk stg2 denebilir, Megane stg1 gibi denebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=m0WBPRgajC4
Hatta şöyle ekliyim,
İkisi de yazılım harici stok, 1 er kişiyiz. Benim yazılım standart yazılımdan biraz daha açık durumda dp yapsam direk stg2 denebilir, Megane stg1 gibi denebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=m0WBPRgajC4
Levent bey, antalyaya gelicem yakında, dostane bi deneme yaparız :)
İes geçen corolla arıyorum :D :o aracım ies
Corollo iyi gitmiş ama megane'a o kadar tutunması şaşırtıcı.Tahmini kaç hp corolla?
Bu arada ben 122lik passatımla 2005 1.6 vvti corollayı 1 boy falan geçiyorum.2-3 kez denedik.
Levent bey, antalyaya gelicem yakında, dostane bi deneme yaparız :)
Alanya'da olursam ayarlamaya çalışırız, gerekirse Ercüment'ten telefonumu alabilirsin gelmeden önce :) İzmir'e geçicem de 1 hafta sonra falan 1 haftalığına :)
Corollo iyi gitmiş ama megane'a o kadar tutunması şaşırtıcı.Tahmini kaç hp corolla?
Bu arada ben 122lik passatımla 2005 1.6 vvti corollayı 1 boy falan geçiyorum.2-3 kez denedik.
115+ 260+ diyim veriler olarak yaklaşık.. Tabi dyno şansım olmadı ama yoldaki gidişi bu şekilde.
AE101 debriyajı yenilemeden önce 50-180 de 2 boya yakın fark açılırken (2 şer kişi ile) debriyaj değişim sonrası 170-180 de tam kafa çıkarabiliyordum ona 1 er kişi denediğimizde. Arada 200kg fark var bu arada fabrika verisine göre :)
Megane da videodaki denemede yaklaşık 125 hp 280-300nm arasındadır, şuan biraz daha açık durumda. Eylül ortası arkadaş tatilden dönünce son halini görmek adına deneriz illa ki..
Tamam deneyelim kanka, yok fr gecer zatende 2-3 boy gecmemesi lazim
Mehmetmert
17-08-2015, 12:40
Eskiden stock golf6 tdi,stock tsi 122yi hiz limitoru olmasina ragmen kovalayabiliyordu...
Yanliz golf7 deki tsi 122ligi kovalamasi imkansiz,kagit ustunde beygirler ayni ama yola aktarimi cok farkli.Golf7 tsi122 unite fr'a yetisemezken eski tsi122nin FR'a 2-3 boy gecilmesi iyimser olmus bence bayagi...
Eskilerden bir video,mk7 tsi 122 ile yenisini cekeriz :)
https://youtu.be/ZiXzF407wuQ
gel deneyelim hacı eski günlerin hatırına stock s3 var :)
eyw:) yol tutuşuda deşik bu veletin baya oturaklı viraj yapalım:P piste çıkarım yakında orda görüşürük.
Uygun olursa bende egzoz filtreli Saxo Vts ile gelirim..Maksat tanışıp muhabbet etmek..
tamamdır,pmleşelim.
ozan gülle
17-08-2015, 17:43
140 lik fr var maksat muhabbet olsun avrupa yakasindayim roll tecrubemde yok ama denerim
drivertech
17-08-2015, 17:48
Vti lazım banada varsa yazsın önümzdeki haftasonu deneyelim gizli tunning olanlar yazmasın lütfen adam stock diyor bide king ekliyor arabada vafc falan filan çıkıyor .
burakgunay
17-08-2015, 18:41
4 desen neyse de 5. vitesi bitirecek ciğer yok passatta:D Hadi ciğeri geçtim Ankara'da öyle yol yok:)
naptın kardeşim yol olmaz olur mu :) Çevre yolu ne güne duruyor
naptın kardeşim yol olmaz olur mu :) Çevre yolu ne güne duruyor
Çevre yolunda da daha 220'yi geçemedim yani 5 bitmiyor:D Arabada limitör var yüksek ihtimal tıkanıp kalıyor.
140 lik fr var maksat muhabbet olsun avrupa yakasindayim roll tecrubemde yok ama denerim
Bu tarafa gelebilirseniz deneriz,
Arkadaslar bi arkadaş geldi kirmadi beni sagolsun. 140 tsi mk5 jetta manuel ile golf6 122 tsi manuel denedik. 140 FR ile olan rolling sonucuna kimse inanmadi. Bu sefer videosu var :)
Videoda da belli oldugu uzere 5 e atip biraz yuruyunce fark 3 boy anca oluyor
https://youtu.be/_nKrUsVfs3A
i-vtec07
18-08-2015, 12:03
140 lık eski tsı la yeni 140 tsı aynı değil . eskisi twıncharger yenisi sıngle .
ama golf güzel yürümüş maşallah .
Sagol kardeşim, stok iki arac nasil gitmesi gerekiyorsa öyle gidiyorlar iste :)
Ama sunu anlamadim , yeni single olan 140 eski sc li olan 140 tan daha mi iyi diyorsun :)
aynı corolladan arkadaşımda da var. Denedik bizde aynı şekilde, golf 2 kişi corolla 1 kişi. baya fark açılıyo.
o corollaların üst devirleri biraz ölü hani ne biliyim bi honda gibi üst devirlerde biraz daha canlı olmuyo tam tersi bi etki oluyo :)
Arkadaslar bi arkadaş geldi kirmadi beni sagolsun. 140 tsi mk5 jetta manuel ile golf6 122 tsi manuel denedik. 140 FR ile olan rolling sonucuna kimse inanmadi. Bu sefer videosu var :)
Videoda da belli oldugu uzere 5 e atip biraz yuruyunce fark 3 boy anca oluyor
https://youtu.be/_nKrUsVfs3A
Beklediğim gibi olmuş.Vitesleri hangi devirde attınız?Çok üstleri iyi değil çünkü 122liğin.
aynı corolladan arkadaşımda da var. Denedik bizde aynı şekilde, golf 2 kişi corolla 1 kişi. baya fark açılıyo.
o corollaların üst devirleri biraz ölü hani ne biliyim bi honda gibi üst devirlerde biraz daha canlı olmuyo tam tersi bi etki oluyo :)
Corolla da kat iptal, komple düz boru var, vtec2, iesleri falan geçiyor :)
Beklediğim gibi olmuş.Vitesleri hangi devirde attınız?Çok üstleri iyi değil çünkü 122liğin.
5500 5700 gibi atıyorum ama , çok mu erken ?
TypeR 5500 den önce gitmiyordu, bunlarda boşa dönüyor :))
Bu hafta lastiklerimi yenilicem.Stock 207 GT var bendede haftaya toplanabilirsek 140-170HP tekrar bulusursak denemeye gelebilirim.Stock 122lik Golf6 arkadasımda var o da merak ediyordu onuda getiririm
.....
5500 5700 gibi atıyorum ama , çok mu erken ?
TypeR 5500 den önce gitmiyordu, bunlarda boşa dönüyor :))
Bana 5500 erken 6000 çok geç geliyor.Çözemedim ama bazen 6000 devir çevirmek iyi oluyor 4.viteste özellikle.
Bu hafta lastiklerimi yenilicem.Stock 207 GT var bendede haftaya toplanabilirsek 140-170HP tekrar bulusursak denemeye gelebilirim.Stock 122lik Golf6 arkadasımda var o da merak ediyordu onuda getiririm
Size haftayamı uygun son tahlilde?
Bu akşam hava düzgün olursa gelebilecek olan kimler var?
Yağmur olmassa bende gelebilirim geç saatte
M U R A T
22-08-2015, 20:12
Size haftayamı uygun son tahlilde?
Bu akşam hava düzgün olursa gelebilecek olan kimler var?
videoda olsun yazılımlı 122 nasıl gidiyormuş görelim
Ankarada denemek isteyen varmıdır acaba aracım 1.6 tdi golf mk6 manuel yazılım+downpipe+egzoz+kutu içi filtre benzinli 1.4 tsi grubu araçlarla denemek isterim tüm vag grubu olur mercedes c,cla tarzı 1.6 motor araçlarlada deneyebiliriim
videoda olsun yazılımlı 122 nasıl gidiyormuş görelim
Denedik 163 hp dynolu polo tdi ile 180e kadar kafa burun yürüdük hemen hemen. 3 te yarım boy o çıkıyor 4 sonları ben geliyorum o şekilde bıraktık.
Ordan kıyas edebilirsiniz..
Maşallah
Başka deneme olmadı mı ?
Video olsaydı iyi olurdu:)
trafikten dolayı pek bişey anlamadım çok kalabalıktı golf masAllah iyi yürüyor trafıgın daha boş oldugu bi zaman tekrar denemek lazım gökay sanada teşekkürler
Evet 207gt de fena değildi:) yazılımdan sonra canımızı yakar muhtemel:)