PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir ve Yağ Basınç Saatler Hakkında Önerileriniz, Elinizdekiler?

MAT
13-08-2015, 21:15
Arananlar kısmına da konu açtım lakin nedendir bilinmez yüzlerce insanın bulunduğu ortamda kimse bilgi alışverişi adına bir girişimde bulunmadı ki bu konu öyle aman aman bir konu değil..! öncelikli olarak devir ve yağ basınç saatlerine ihtiyacım var ve piyasa bu konuda hayli tuhaf sahteleriydi makasızlarıydı kaliteli replika diye tabir edilenleriydi(muhtemelen öyle bir şey yok uydurma tabirdir) derken ne şekilde adım atmam gerektiğini kullanıcılara sormak istedim nitkim şu aralar kabarık olan parça listemde bir de absürd rakamlarla saatler yer alsın istemiyorum. öncelikle amacım sıfır saat almak ve bu hususta önereceğiniz markalar nelerdir bununla birlikte elinde kaliteli ve temiz 2. el saat olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

3rk4n
14-08-2015, 09:35
Devir saati autoguage iyidir kardeşim defi de olur ha devir saati dandikde taksan iş yapar sıkıntı deil. Yağ basınc dada defi tavsiye ederim durum varsa orjinal almak güzel olur.

Gunes G.
14-08-2015, 10:51
Git maxi'ye ne istiyorsan soyle yapsin sana, al linki de bu.

http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=4372

Dijital sevmiyorsan defi'nin orijinal serilerinden alabilirsin, replikanin en kalitelisi bile olsa guvenilmez, bozulur yari yolda birakir hatali gosterir, sonucta arkasinda ciddi bir firma yok.

Yaklasik 10 yildir orjinal defi kullaniyorum bir kere EGT sensoru degistirdim o da kablosu kesildi diye yoksa bozulmadi yani. Ne ledleri soldu ne cami matlasti hicbir problem yaratmadi, adam gibi evladiyelik yapmis adamlar.

MAT
14-08-2015, 12:11
Devir saati autoguage iyidir kardeşim defi de olur ha devir saati dandikde taksan iş yapar sıkıntı deil. Yağ basınc dada defi tavsiye ederim durum varsa orjinal almak güzel olur.

Öncelikle teşekkür ediyorum, autogauge'ı temin edebileceğimiz bildik yerler var mı internet veya Şahıs? Şu an orijinal almak benim için zor olacak bu Yüzden fiyat performans ürünü almaya çalışıyorum

MAT
14-08-2015, 12:12

Öncelikle teşekkür ediyorum, autogauge'ı temin edebileceğimiz bildik yerler var mı internet veya Şahıs? Şu an orijinal almak benim için zor olacak bu Yüzden fiyat performans ürünü almaya çalışıyorum

MAT
14-08-2015, 12:17
Git maxi'ye ne istiyorsan soyle yapsin sana, al linki de bu.

http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=4372

Dijital sevmiyorsan defi'nin orijinal serilerinden alabilirsin, replikanin en kalitelisi bile olsa guvenilmez, bozulur yari yolda birakir hatali gosterir, sonucta arkasinda ciddi bir firma yok.

Yaklasik 10 yildir orjinal defi kullaniyorum bir kere EGT sensoru degistirdim o da kablosu kesildi diye yoksa bozulmadi yani. Ne ledleri soldu ne cami matlasti hicbir problem yaratmadi, adam gibi evladiyelik yapmis adamlar.

Teşekkür ederim önerileriniz için, digital sevmiyorum ibrelerin hareketi her zaman daha çekici gelmiştir bunun yanında orijinal olmayan ürünlerden orijinal olanlar gibi süreklilik beklemek birebir kalite beklemek kesinlikle hatadır bu konuda size hal veriyorum lakin şu an araca ciddi paralar yatırdığım için orijinal Göstergeler almaya uzağım bunyüzden önceliğim fiyat performans ürünlerinden yana

Lee-on!
14-08-2015, 14:26
Ebay de satilan dragon ve muadili urunlerden uzak dur. Benim tavsiyem yuksek skalaya sahip gostergeleri dijital dusuk skalaya sahip göstergeleri analog alman örnek boostu analog yag basinci dijital alman gibi. Çünkü yag basıncı 120ye kadar çıkıyor analogtan kestirmen daha sıkıntı olur. Maxi lerin fiyati uçuk biraz ama özel sonucta. Ama isimi layikiyla görsün diyorsan tabii ki defi... onlarin da orjinali 150 kağıt civaridir sanıyorum. Sadece boost veya yag b.

Gunes G.
14-08-2015, 15:07
Ebay de satilan dragon ve muadili urunlerden uzak dur. Benim tavsiyem yuksek skalaya sahip gostergeleri dijital dusuk skalaya sahip göstergeleri analog alman örnek boostu analog yag basinci dijital alman gibi. Çünkü yag basıncı 120ye kadar çıkıyor analogtan kestirmen daha sıkıntı olur. Maxi lerin fiyati uçuk biraz ama özel sonucta. Ama isimi layikiyla görsün diyorsan tabii ki defi... onlarin da orjinali 150 kağıt civaridir sanıyorum. Sadece boost veya yag b.

Sen o 150 yi 650 yap minimum, orijinal definin tek gostergesinin amerika fiyati ortalama 250 dolar civaridir.

MAT
14-08-2015, 21:23

150 TL olanlar replika orijinal Defi'ler 400 450 dolaylarında satılıyor ülkemizde, dijital göstergeden ciddi anlamda haz etmiyorum ki LCD ekranlar zaten hassas yapıda oluyor bir de sürekli sarsıntı eklenince pek uzun ömürlü olacaklarını düşünmüyorum bununla birlikte boyutlar sööz konusu olunca da okunabilirlik ne derece iyidir tartışılır

3rk4n
15-08-2015, 10:15

Acelen yoksa biraz bekle forumdan satan illa olur illa alırız uyguna kardeşim.

MAT
15-08-2015, 22:28
Acelen yoksa biraz bekle forumdan satan illa olur illa alırız uyguna kardeşim.

Teşekkür ediyorum tavsiyene uymak en mantıklısı :)

MAT
17-08-2015, 14:08
Evet arkadaşlar büyük forum ailesinde yok mu elinde saati olan kimsecikler