Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni scirocco doğuş oto
eldorado
14-08-2015, 15:35
Merhaba volkswagen yeni scirocco sıfır almak istiyorum aracın eksileri artıları öğrenmek istiyorum bu para bu araca verilir mi bu paraya daha başka sıfır araç alınır mı vb..aracı alan arkadaşlar veya düşünen arkadaşlardan bi yorum beklıyorum.Ve artık 150likDSG şeklinde sciroccolar gelicekmiş şimdi ellerindeki araçlar 160lık ve bende 160lık düşünüyorum.
dsg160lık+altın piramit sarısı+18 inter jant + led + cam tavan bu şekilde olucak aracım
eldorado
14-08-2015, 15:46
Uzun vadede bineceğim araca al sat gibi bi durum düşünmüyorum.Fiyatı yüksek ama kalitesi bana göre çok iyi ve şık duruyor.Daha önce alan yada dediğim gibi düşünen arkadaşlar memnun olan yada pişman olan genel olarak araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum :)
eldorado
14-08-2015, 15:47
ne fiyat aldınız ?
96bin fiyatı bu ayın 17sinde zam geliyor extra
4 ay önce manuel 160, cam tavan, xenon led, ayna paketi, geri görüş kamerası, fırtına mavi olarak çankayadan aldım. Size verebileceğim tek tavsiye başka bir renge yönelmeniz konusunda olacak. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat seçtiğiniz renk sciroccoyu hiç göstermiyor. Minivan rengi gibime geliyor :) Farklı bir renk seçmek istiyorsanız mor renk gayet güzel bence. Bunun dışında arabadan pişman olacağınızı düşünmüyorum.
i-vtec07
14-08-2015, 15:53
neden 150 lik düşünmüyosunuz ? act li olur hem büyük ihtimal . ve daha güncel motorlu bi aracınız olmuş olur . fiyatının çok ta farkediceğini sanmıyorum .tabi hayırlısı olsun .
eğer alırsanız son seri 160 lık lardan almış olacaksınız
dediğiniz gibi bundan sonrası 150 lik gelecek.
eğer uzun süre binecekseniz alın tabi, 96 bin tl az değil ama araçta fulla yakın olacak sanırım.
Bence alınır güzelce de binilir.
2 yıl önce aracımın sıfır fiyatı 72 bin tl idi. 160hp DSG 18 Lagos ve bixenon lu
Güzel ülkem benim ya.
96bin fiyatı bu ayın 17sinde zam geliyor extra
Güzel Haber :)
dragon07
14-08-2015, 15:59
ilk önce boyasını kontrol et
çünkü sıfır aldıgımız scirocco doğuştan tavan dahil 5 parça boyalı çıktı ciddiyim.
eldorado
14-08-2015, 15:59
4 ay önce manuel 160, cam tavan, xenon led, ayna paketi, geri görüş kamerası, fırtına mavi olarak çankayadan aldım. Size verebileceğim tek tavsiye başka bir renge yönelmeniz konusunda olacak. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat seçtiğiniz renk sciroccoyu hiç göstermiyor. Minivan rengi gibime geliyor :) Farklı bir renk seçmek istiyorsanız mor renk gayet güzel bence. Bunun dışında arabadan pişman olacağınızı düşünmüyorum.
bu renk volkswagen yeni geldiği için çok dikkatımı çekmişti inanki :) R mavisi veya bu renk düşünüyorum ikisinden birisini denicez bakalım.Ayıptır sorması ne kadara aldınız aracı çankayadan
eldorado
14-08-2015, 16:00
neden 150 lik düşünmüyosunuz ? act li olur hem büyük ihtimal . ve daha güncel motorlu bi aracınız olmuş olur . fiyatının çok ta farkediceğini sanmıyorum .tabi hayırlısı olsun .
polo gt blue aynı motora sahip olucak ve hiçbir şekilde tutulmadı nedenını fazla araştırmadım fakat duyumlarım (ne yazılım ne eksoz atıldığında bi 160lık gıbı ses ve gidiş göstermiyormuş ne kadar doğru bılemıyorum)
bu renk volkswagen yeni geldiği için çok dikkatımı çekmişti inanki :) R mavisi veya bu renk düşünüyorum ikisinden birisini denicez bakalım.Ayıptır sorması ne kadara aldınız aracı çankayadan
Fena renk değil de R mavisi daha güzel benim görüşüm.
Benim aracımda interlagos da var yazmayı unutmuşum. 85 bine aldık.
eldorado
14-08-2015, 16:02
ilk önce boyasını kontrol et
çünkü sıfır aldıgımız scirocco doğuştan tavan dahil 5 parça boyalı çıktı ciddiyim.
gerçekten büyük şanssızlık olmuş geçmiş olsun aracı kontrol ettırıcem
kanım dondu fiyata valla ama ucuzada arac kalmadı oda baska gerçek.
dopdolu white edition manueli 61 yada 62 idi esas o daha trajik
eldorado
14-08-2015, 16:03
Fena renk değil de R mavisi daha güzel benim görüşüm.
Benim aracımda interlagos da var yazmayı unutmuşum. 85 bine aldık.
allah kaza bela vermesin
eldorado
14-08-2015, 16:07
ikinci el almaya kalksak 93-94-95-96 fiyatları var 'sıfır' araç almak daha mantıklı geliyor
i-vtec07
14-08-2015, 16:09
polo gt blue aynı motora sahip olucak ve hiçbir şekilde tutulmadı nedenını fazla araştırmadım fakat duyumlarım (ne yazılım ne eksoz atıldığında bi 160lık gıbı ses ve gidiş göstermiyormuş ne kadar doğru bılemıyorum)
haklılık payınız olabilir ama . blue gt nin tutulmama sebebinin motor la hiç bi alakası yok . biraz dolu bi blue gt 71 i geçiyo . tek sebebi fiyatı . aynı paraya leon fr olunca kimsede dönüp bakmıyo .
160 lık twincaherger olduğu için bi tık daha keyifli dir tabi . :)
96 bin tl ye bir sene sonra kasası değişecek rocco bide. Ben olsam a3 falan bakarım 2. el de olsa.
eldorado
14-08-2015, 16:11
96 bin tl ye bir sene sonra kasası değişecek rocco bide. Ben olsam a3 falan bakarım 2. el de olsa.
2017 de değişicek diye duymuştum
dragon07
14-08-2015, 16:16
dava açmadan uzlaştık sıfır jettayı %50 indirimle aldık kendi aracımızada 75istiyoduk 55e verdik,dava olsa 2-3 yıl sürüyo
haklılık payınız olabilir ama . blue gt nin tutulmama sebebinin motor la hiç bi alakası yok . biraz dolu bi blue gt 71 i geçiyo . tek sebebi fiyatı . aynı paraya leon fr olunca kimsede dönüp bakmıyo .
160 lık twincaherger olduğu için bi tık daha keyifli dir tabi . :)
Fiyatlar daha da artacak malesef. En son bi arkadaş istanbulda fiyat almıştı. Yeni gelen 125 lik dolu sciroccoya 112 demişler(pazarlıksız. DDC falan bikaç donanım eksik hali bide) 150 liğe fiyat bile veremiyorlar ama dolusunun 120 civarı olacağını söylemişler.
Twincharger daha zevkli katılıyorum :)
eldorado
14-08-2015, 16:27
o kadar dolu bi araç bence scirocco için gereksiz olduğunu düşünüyorum hani bi koltuk ısıtma gibi daha extrem bi doluluk ıstemem açıkçası inter+dsg+renk+led+camtavan yeterli olduğunu düşünüyorum
burak_2885
14-08-2015, 16:28
O paraya ben olsam muhtemelen böyle bişey alırdım :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-boyasiz-ambition-bi-xenon-led-paket%2Csunroof-215253680/detay
O paraya 4 kapı sedan a3 daha mantıklı bence
eldorado
14-08-2015, 16:32
O paraya ben olsam muhtemelen böyle bişey alırdım :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-boyasiz-ambition-bi-xenon-led-paket%2Csunroof-215253680/detay
hoşumada gitti :D
96.000 TL neredeyse 100.000 TL scirocco için bence gereksiz duruyor tabi bu benim fikrim. Ben olsam a3 sedan veya e90 3.20d bakardım. Hadi hadi e60 5.20d'de olsun. Ama herkesin zevki ve fikirleri farklı tabiki, hayırlısı olsun.
burak_2885
14-08-2015, 16:42
hoşumada gitti :D
Yani dostum 100binlik rocco ile 40binlik pert rocconun hemen hemen dışarda aynı havası var :D Çok işten anlayanlar anlar. Ama bi audi A3, Mercedes A180 falan öyle değil. O parayı kasarsan 100bin yaparsın bence ve gidip dizel bi A180 AMG (ya da benzinlisini) rahat alırsın :) Tabi tercihlerine kalmış artık...
onurgoyunc
14-08-2015, 17:46
Yanılmıyorsam 2013 sonu-2014 başı fiyatları 92bin civarınaydı belirttiğiniz donanımdaki araçların
eldorado
14-08-2015, 17:48
Yanılmıyorsam 2013 sonu-2014 başı fiyatları 92bin civarınaydı belirttiğiniz donanımdaki araçların
hatta 90bin lira el sıkışıyorduk bayilerle
yani isterse 2018 de değişsin kasası 2009 dan beri yollarda 2008 de fotoğraflarını gördüğümü hatırlıyorum. Gına geldi artık her yer de görmekten.
A3 sedan bence daha doğru tercih olur.Mercedes a serisini hatta içinde a olan hiç bir seriyi tavsiye etmiyolar .
Shadow_Dancer
14-08-2015, 18:08
Valla sahipleri alınmasın ama arabanın imajı yerlerde..
Peugeot 206 gibi oldu roccolar. A180 daha tercih edilesi sanki
eldorado
14-08-2015, 18:23
Peugeot 206 gibi oldu roccolar. A180 daha tercih edilesi sanki
a180 amg paket kurcalıyorum şuanda
i-vtec07
14-08-2015, 18:26
a180 değilde a200 amg daha mantıklı olmaz mı ? :)
scırocco ile denemişler hatta youtubeda denk geldi .
https://www.youtube.com/watch?v=dEy3petiiZ4
Focus4171
14-08-2015, 18:29
Ya arkadaşlar yanlış anlamayında Scirocco ile A3 sedan ne alaka? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum. Belli ki arkadaş spor görünümlü bir araç düşünüyor. Biraz daha katsın Yeni Passat 1.6 TDI alsın bari :)
Araca gelince güzel araç bunca yıl denendi kendini kanıtladı zaten. Alternatifi de sınıfında çok yok zaten. Hayırlısı olsun.
30 daha ekler CUPRA alırdım, en azından 280 bg
Bence yeni 1.16 veya 1.18 al emin ol daha keyifli :D
Konu dışı ama Doğuş tek kapı Golf getirmiyor mu?
Ayrıca konu sahibi arkadaş söylenilen tavsiyeleri dikkate alsın bence. Rocco ve 90 küsür rakamlar çok bana göre.
Çıktığı günden beri kabuk değiştiremeyen bi model
eldorado
14-08-2015, 18:55
Bence yeni 1.16 veya 1.18 al emin ol daha keyifli :D
arasındakı fiyat farkı yüksek
eldorado
14-08-2015, 18:56
Konu dışı ama Doğuş tek kapı Golf getirmiyor mu?
Ayrıca konu sahibi arkadaş söylenilen tavsiyeleri dikkate alsın bence. Rocco ve 90 küsür rakamlar çok bana göre.
Çıktığı günden beri kabuk değiştiremeyen bi model
doğuş sadece tek kapı golf gti ve golf r çıkarıyor
Wankel Batu
14-08-2015, 19:04
90 bın vericek olsam üstüne koyar bekler kış gibi 218 cabrio alırdım veya a3 cabrio ikisinide test etme imkanım oldu çok keyifli araçlar.
160 lık hem SC hem Turbo TSi ların son ürünü..
150 lik olan Leon ACT, Golf 7 vs de kullanılan sadece Turbolu olan model.
Tamam yazılım ile Twincharge olanın verdiği güce ulaşmıyor ama egzoz sesi yine 160 lığı aratmaz doğru uygulamalar ile DSG çok güzel patırdamasını sağlıyor eğer istediğiniz o ise.
Fiyat için ise zamanında araçlar daha ucuzdu, şimdi daha pahalı.. Dolayısı ile fiyatlar normal bence.
Masterpiece
14-08-2015, 19:20
Bende kesinlikle fırtına mavi tavsiye ederim , diğer renk scirocco sahiplerinin bakışlarından anlayabilirsiniz rengin güzelliğini :) acaip bir şekilde ilgi çekiyor araba renginden dolayı , tecrübe ile sabittir :)
Mavi scirocco bana sari 106 gibi geliyor artik cok kaliplasmis dikkatimi okadar cekmiyor. Altin sarisi gibi bi renk var yeni scirocco'da kesinlikle tercih edilmeli hemde cok az var. bu kadar yildir kasa degistirmeyen bir arac icin extrem ve az olan renkler bi nebzede olsa daha klas duracaktir. Tabiki tamamen kendi gorusum bu. ayrica ben olsam act motor alirdim, yeni herzaman yenidir.
zevkler ve renkler tartışılmaz tabi benim tercihim mor renk olurdu. bir ara niyetlenmiştim ama dediğiniz gibi 95 gibi buldu fiyatı sonra vazgeçtim o paraya verecek olsam biraz daha ekleyip kesinlikle A200 AMG pakete yönelirim. bazı arkadaşlar tavsiye etmiyor ancak kesinlikle işçilik ve iş dizayn bana göre rocco dan daha iyi ve aracın kırmızı rengi gerçekten çok güzel(bana göre) :-). sizin neye ihtiyacınızın olduğu çok önemli, ben genelde genç arkadaşlara sedan önermiyorum, zaten yaş ilerleyince mutlaka sedana geçeceksiniz :-)
Aracı aldıktan sonra yükleyip gazlamak istiyorsanız rocco, eğer görsellik, prestij, önemli kızları etkilemekse A 200 tercih sebebidir.
mevcut durumda ne rocco ne cupra ne de Golf bu kriterde A 200 yaklaşamaz bile :-)
onursumer
14-08-2015, 20:34
Siroccoyu bi turlu sevemedim ama illa alinicaksa act motor gelicekse bence daha mantikli olur sehir ici vs cok daha kullanisli verimli 3300km oldu ciddi memnunum
individual
14-08-2015, 20:48
Act motorlu scirocco gelicekse mantıklı.
Yoksa eski 160hp motor çok mantıklı gelmiyor bana.
Teknoloji olarak çok eski.
Act çok iyi bir motor...
mertypeR
14-08-2015, 20:50
F20 1.18i de bakılabilir
1.4 tsi motor alıp 210hp lere çıkıp spor araba duygusunu yaşatabilen,
direksiz kapısıyla, sportif iç mekanıyla, güzel egzos sesiyle bir yazılımla 200küsür beygirlere çıkan DSG sayesinde catur cutur vites atip sahibine çok daha hızlı bir araç kullanıyormuş hissi veren bi araç rocco.
evet kullanan tayfa arasında apaçi olan salak sacma modifiye yapan insanlar yüzünden imajı kotu olabilir ancak önemli olan sahibine verdiği zevktir aracın.
Yoksa ne bmw ler mercedes ler görüyoruz kroların elinde abidik gubidik.
A3 sedan diyenlere hiç bişey diyemiyorum spor tek kapı araç nere a3 sedan nere?
oldu olacak jetta dizel önerin bari yakıt ekonomis fln iyice saçmalansın.
96 bin tl lere çıkılıyorsa a200 amg bakılır ama 2. el.
illa sıfır alınacaksa çokta seçenek yok. Şu mercedesleri ve bmw leride gözünüzde büyütmeyin allah aşkına
rocco dan hepsi sıfır olarak daha pahalı ama vaadettiği sürüş zevki neredeyse aynı. (118i BMW ayrı tabi arka iter olduğu için)
onun da tipi çok sıradan maalesef.
Neyse sonuç olarak TR şartlarında spor araç hissi veren, 1.6 vergi dilimine giren, 2-3 bin tl büyçeyle 200 küsür hp lere ulaşan tek araba olduğu için bu araç bu kadar popüler oldu.
Dediğim gibi 2013 yılında 72 bin tl idi dolu bi rocco nun fiyatı.
Şu ACT motoruda bi araştırıcam allasen nedir bu kadar farkı diye
kesin daha az yakıyodur o yüzden mükemmel motor olmuştur TR için.
Şuanki piyasada malesef 90k scirocco için yüksek değil, bizde arada kaldık scirocco konusunda sonra 118i ye karar kıldık ama o sınıfta o şekilde malesef rakibi yok parasıda normal polonun 65-70binlerde gezmesi var bide.
Biz antalya doğuş oto dan bixenon+cam tavan+dsg160+beyaz renk için 93 bin fiyat almıştık
Octavia RS
14-08-2015, 22:27
Yeni kasasını yaklaşık 2-3 ay kullandım,memnunmuydum evet çok memnundum fakat fiyatı fazla mı maalesef ki fazla..
Yakıt zaten klasik tsi sonuç belli bastığınız kadar yakar :)
Tek beğenmediğim yanı/dezavantajı mı diyim artık ne diyim fren pedalı çok yumuşaktı,dipte dozajluyodu ki izlediğim bir testte yine aynı şey söylendi,frenleri kötü demiyorum fakat öyle bi güvensizlik hissiyatı veriyo insana ister istemez.Bunun dışında herşeyiyle çok güzel araç fakat yeni 150 lil act yi beklemenizi öneririm.
jackal_JAZZ
14-08-2015, 22:44
2012 Aralık ayında sıfır manuel rocco white edition'ı 61.250TL ye almıştım. (Bixenon,sunroof,18" jant)
Fiyatlar uçmuş resmen..
2012 Aralık ayında sıfır manuel rocco white edition'ı 61.250TL ye almıştım. (Bixenon,sunroof,18" jant)
Fiyatlar uçmuş resmen..
geçenlerde vw'e uğradım, cam tavansız,xenonsuz 16 jant golf tdi 93 bin lira. İkinci el alıcam bu sefer yaw
2011 Aralık'ta dsg metalik 59500 e almışım 160 lık.
2012 Aralık'ta 64 liraya 18 binde iken sattım.
Kullandığım süre içinde yol tutuştan hiç memnun kalmadım. Belki lastik Yüzünden belki başka birşey ama aracı hiç bir şekilde hissedemedim. Bunu paylaştığımda epey tepki de aldım sosyal platformda ama asıl satma sebebim bu oldu samimiyetim ile yazıyorum. Ayrıca 160 lık motor müsrif biraz. Zaten emisyon Değeri 147 idi. Şimdi Değişti mi bilmiyorum.
Lafın özü artık ekmeği yenmiş bitmiş ,kasasının hiç bir albenisi kalmadı bence. Ilk yıllarındaki çarpıcılığı veya teknolojik olarak bir artısı da mevcut değil iken 90 civarı parayı buna vermezdim. Ikinci el güzel birşey olabilir. Naçizane tavsiyem Sıfır ayarında ikinci el alternatifleri tekrar masaya yatırın.