Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayet yardımı
Eray Yümsel
17-08-2015, 00:08
Arkadaşlar bir kansız benim bi kaç videom ile prim yapıp adımı kötüleme peşinde müsait olanlar şu kanalı şikayet edebilirse sevinirm htta bunun kim oldugunu bulabilen olursa cokta makbule geçer simdiden saolun
https://www.youtube.com/channel/UC95dEWXUlvM8xSmWvdYDdnA?app=desktop&persist_app=1
Eray Yümsel
17-08-2015, 00:13
Bu arada videoları savunmuyorum illaki aykırı videolar var ama konu o değil cocugumu ortaya koyması biraz terbiyesizce bi haraket bu yüzden şikayeti edersek sevinirm
Eray Yümsel
17-08-2015, 00:18
Ya arda yalarim belanı şaka zamanı değil git şikayet et amk
Eray Yümsel
17-08-2015, 00:20
Küfürde gözükmüyo orayı sen doldur
Sikayet ettikde biz bosuna sikayet ediyoruz gamze ozcelik bluetoothla nasil yayilmisti youtube'a dusen bi videonun geri donusu bence imkansiz Bu videolari eminimki bir suru insan indirmistir.
Eray Yümsel
17-08-2015, 00:28
Örneğe bak ya olm dostmusun düşmanmı
Burak-Akın
Kimin yaptırdıgı videolara bakınca belli. Google hesabında da mail adresini gizlemiş
Şikayet edildi ve ettirildi bu arada
mehmetRS
Şuradan adamla ilgili yapılacak her türlü planıda yine buradan okuyup önlem alabileceğine eminim o kişinin. Bu yüzden sözlü istihbarat harici adamın bulunması ve buna engel olunması bir durum imkansız gibi abi
individual
17-08-2015, 06:31
Bu sitedede yayinlanmaya baslamis ayni kisimi acaba ?
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/269154/kucaginda-cocukla-makas-atmak
yakında haberlerde görürüz gibime gelio
AyrtonSenna
17-08-2015, 08:00
Valla yanlış anlaşılmak istemem ama alkışlarlayaşıyorumdaki videosunda ifşa etmişler eray abiyi olmuyacak küfürler bile edilmiş yani bilginiz olsunda kim ekliyorsada cezasız kalmaz heralde
Day Walker
17-08-2015, 08:02
Kanka ilk video çıkınca ben şikayet etmiştim ve yaklaşık bir aydan fazla oldu ancak geri dönüş falan olmadı. Video da hala duruyo.
Bende aramız da youtube da çalışan varmı diye konu açmak lazım :)
Ahmet Bby
17-08-2015, 08:19
Alkışlarla yaşıyorum sitesindeki yorum yazanlarda ayrı o.ç....
OMTechJr.
17-08-2015, 08:28
Sen buraya yazmadan önce gördüm bugün arayacaktım seni bişeyin var mı diye. Bende şikayet ediyorum ama Allah aşkına bindirme çocuğu.
İbrahim33
17-08-2015, 08:31
Akşam evdeki pc den şikayet edeceğim de , bu video ne eray abi yaa ?
Şİkayet ettim.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/269154/kucaginda-cocukla-makas-atmak
Eray buraya bak profil linkini falan paylaşmışlar.
onursumer
17-08-2015, 09:05
şoyle bi yorumlarada baktımda , insanlarımız nekadar boş işlerle uğraşıyorlar
geçmiş olsun dostum, şikayet edildi. ama sen de dikkat et azcık, malzeme verme şunlara
Sen üzerine gittikçe, insanlarla inatlaştıkça, küfürleştikçe konu büyür. Bence rastladığın sitelere çok hızlı bir şekilde ihbar gönderttir. Kısa zamanda hepsi silinir. Geçmiş olsun artık bu zamanlarda daha dikkatli olmak gerekiyor
Sen üzerine gittikçe, insanlarla inatlaştıkça, küfürleştikçe konu büyür. Bence rastladığın sitelere çok hızlı bir şekilde ihbar gönderttir. Kısa zamanda hepsi silinir. Geçmiş olsun artık bu zamanlarda daha dikkatli olmak gerekiyor
Yorum çok manidar...
Eray Yümsel
17-08-2015, 09:48
Link vermeyinde girmesn kimse o amk sitesinde ki oç ları küfür etmek için hzır kota bekliyolar zaten
http://i61.tinypic.com/2czdp8h.jpg
eray doğrumu?
Eray Yümsel
17-08-2015, 12:56
Aynen moruk itiraf etme zamanı geldi
Turboğuz54
17-08-2015, 13:05
Şikayet ettim de mini cooper la vurdunuzmu harbi ya adam bildiğin kaza yaptırdı
OMTechJr.
17-08-2015, 13:06
cooper videosundaki sondaki ses meşhur takla atan clio videosundakine benziyor.
SerkanYazgan.
17-08-2015, 13:21
Donanımhaberede açılmış konu abi, Böyle cahillik yapmayın! adı altında. Videoları organize olup şikayet etmek gerek.
dragon07
17-08-2015, 13:24
bence bu işi çözse çözse CEM çözer tam ona göre bi iş
F.KARACA
17-08-2015, 13:49
Şikayet edildi. @OMTechJr. rollda kaza yalan czt ye benziyor ses ve takla.
individual
17-08-2015, 13:57
Mini Cooper videosundaki kaza görüntüsü ve ses CZT rolling kazasından alınmış arkadaşlar...
painkller
17-08-2015, 14:01
umarım başarmışımdır. insanları reklam ederek onların yanlışından prim yapmak en büyük hobimiz zaten.
Eray Yümsel
17-08-2015, 14:06
Saolun beyler
F.KARACA
17-08-2015, 14:11
Şikayet edildi. @OMTechJr. rollda kaza yalan czt ye benziyor ses ve takla.
edit:rollda kaza yapan* yazılıcaktı.otomatik düzeltmenin hatası :)
mertkaya
17-08-2015, 14:11
Yalnız kimse sadece sana bir kin besliyor abi. Elemanın diğer videoları elde tespih makas show, ünal turan kızı ağlatıyor, harun taştan hatata dönüyor falan çünkü :D
videonun birisi ekşi sözlüktede vardı
ensonhaber'de de bi tane çocuk kucağında videon var şu an.
turbo&quattro
17-08-2015, 15:16
Yahu kucaginda kucucuk cocukla gazlamak nedir .
FurkanElsiz
17-08-2015, 15:22
ensonhaber'de de bi tane çocuk kucağında videon var şu an.
Videoya tıklandığında "Video Bulunamadı" diyor. Donanımhaber'deki gerizekalılar ikinci mesajdan sonra siyaset kavgasına tutuşmuşlar zaten. Herkes en ufak noktadan kendi primini çıkarma peşinde. YouTube kanalını da şikayet ettim eray abi akşam birkaç hesaptan daha edicem.
KA®ANLIK
17-08-2015, 15:22
ulan eray,
ne zaman akıllancan şöyle videoları nete niye yüklüyorsun.
şikayet edildi.
ama işin kötü tarafı ensonhaber e falan düştü ise bugün/yarın ana haberlerdesin yine amk :/
abi bu internet o kadar tehlikeli oldu ki anında yüzbinlere ulaşıyor her şey
moruk sende böyle şeyleri ne paylaşırsın amk yaa şikayet ettik te ne boka yarayacak zilyon tane yere yayılmış
Bu konu umarım kapatılmaz ve şikayet ettim mesajları çoğalır,böylelikle ileride forumun tanıdığı biri değilde başkası benzer hareketleri yaptığında duyarlılık kasan;itin götüne sokup çıkartacak riyakarları deşifre edebiliriz.
Bu konu umarım kapatılmaz ve şikayet ettim mesajları çoğalır,böylelikle ileride forumun tanıdığı biri değilde başkası benzer hareketleri yaptığında duyarlılık kasan;itin götüne sokup çıkartacak riyakarları deşifre edebiliriz.
yav he he.
yav he he.
dadlım sen nörüyon yaa görüşemez olduk
Sizden izinsiz cocugun paylasilmasi hos degil bu sebeple sikayet ettim kimse istemez boyle afise olmak ama yaptiginiz da is degil bence
ne zaman gelecek bu yorum diye bekliyordum :)
ghibli06
17-08-2015, 16:19
çok da haksız değil yorumu yazan, şimdi bu video Eray değil de hiç tanımadığımız birinin videosu olsaydı, bir üye de 'şu adamın yaptığına bakın' diye bu videoyu ekleseydi, durum nasıl olurdu? muhtemelen bu sitede de yorumlar küfüre kadar giderdi...
diğer taraftan tanıdığınız biri bunu yaptığında, insan yapı olarak kızamıyor işte, kötü niyet aramıyor... yapmıştır bir hata idare edin diyor, aslında iyi adamdır kimseye bir zararı yoktur diyor... şimdi bütün taraflar haklı bu durumda...
burakgunay
17-08-2015, 16:21
Abi eyvallah klasik yorum ama haksız mı şimdi arkadaş?
Eray abi bu sitenin temel taşlarından ama hoş mu bu görüntüler? Kucakta çocuk arkadan itiş arabayla hatara hutara gazlamak falan.. Yani bize giren çıkan yok. Yoksa hepimiz videolarını izliyoruz eray abinin, tarzını da seviyorum ayrıca ama bu tarz videolar olmuyor.
çok da haksız değil yorumu yazan, şimdi bu video Eray değil de hiç tanımadığımız birinin videosu olsaydı, bir üye de 'şu adamın yaptığına bakın' diye bu videoyu ekleseydi, durum nasıl olurdu? muhtemelen bu sitede de yorumlar küfüre kadar giderdi...
diğer taraftan tanıdığınız biri bunu yaptığında, insan yapı olarak kızamıyor işte, kötü niyet aramıyor... yapmıştır bir hata idare edin diyor, aslında iyi adamdır kimseye bir zararı yoktur diyor... şimdi bütün taraflar haklı bu durumda...
Abi eyvallah klasik yorum ama haksız mı şimdi arkadaş?
Eray abi bu sitenin temel taşlarından ama hoş mu bu görüntüler? Kucakta çocuk arkadan itiş arabayla hatara hutara gazlamak falan.. Yani bize giren çıkan yok. Yoksa hepimiz videolarını izliyoruz eray abinin, tarzını da seviyorum ayrıca ama bu tarz videolar olmuyor.
Yahu eraydan bahsediyoruz:) Şimdi ne dicen bu esnafa? Bildiğini okumaya devam edecek :)
Koskoca adam saçında siyah tel kalmamış hepsi beyazlamış :) Gelde bişey de hadi.
Hep Harun Taştan yüzünden böyle oldu hep :)
ghibli06
17-08-2015, 16:30
haa sapla samanı da ayırmak lazım, Eray arkadaşımız siteden yardım istemiş, sev sevme yardım etmek boynumuzun borcudur, adam en azından samimi olarak hatasını kabul eden birisi, artık 21 yaşında değiliz, tek başına o yaşta çektiğin yanlama videosu ile artık kendi çocuğu kucağındayken çektikleri bir değil... eleştiriler normaldir ama istenen yardıma cevap vermek de gerekir...
muratburunce
17-08-2015, 17:08
izlesene.com'ada düşmüş video bu arada
Eray Yümsel
17-08-2015, 17:19
Yav cocuk benım cocugum millete ne makas olayına eyvallah hatalıyımda herkez sütten cıkmış akkaşık ztn savunmuyorum ben yaptıgımı
Cok değil 2 seneye kendisine kullandırcam ztn tabiki pistlerde sadece
Sıkıntılı bir durum şimdi tüm videoların didiklerler Allah yardımcın olsun
drivertech
17-08-2015, 17:41
Üstad face hesabı twitter falan kapat bence olay büyürse polislik olma en azından geçmiş olsun şikayet etmeye çalışıyorum bende şimdi.
Hocam her şeyin en doğrusunu muhakkak siz zaten biliyorsunuzdur eminim,umarım geç kalmamıştır yorum :)
Buarada:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/167750-bmw-2-35i-coupe-4.html
gurkanerkan
17-08-2015, 18:45
Hadi böyle bir cahillik yapıldı neden sosyal medyaya yüklenir ?
TGRT haber e çıktı bu video 2 3 dakika önce.
Eray Yümsel
17-08-2015, 19:43
Buyur cenaze namazına
ensonhaber, izlesene, zapkolik, eksisozluk, yenisafak gazetesi, donanımhaber... ve bir kac site daha. sıkıntılı bi durum. hicte iyi seyler yazılmıyor.
https://eksisozluk.com/kucaginda-cocukla-makas-atmak--4888024
Kucakta çocukla dip gaz + makas. Nasıl yaparsın böyle bir hata? 1 saniyelik hata kazaya neden olur. Fırlar camdan.
Nasıl yaparsın böyle bir hata?
Moruk bu hesap senin değil diye düşünüyorum ?
https://www.youtube.com/channel/UCx1V1zJOgDB0MHsdbINfQDw
adını soyadını hatta doğruysa cep numaranı dahi yazmış yükleyen
Hocam her şeyin en doğrusunu muhakkak siz zaten biliyorsunuzdur eminim,umarım geç kalmamıştır yorum :)
Buarada:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/167750-bmw-2-35i-coupe-4.html
La hırt adam 2014 senesinde bir kaç offical olmayan site m2 gelecek yazmış diye heyacanlanmış bana laf sokmuş.
SENE 2015 deyiz nerde lan M2
Eray Yümsel
17-08-2015, 21:05
Yav ben deilim tabiki ama bulcam ya and içtim
Sözlüklerde de isim Soyisim olmadan gömüp duruyo gavatlar. Günlük hayatta kardeşim canım cicim
Bu site objektif değilmiş ben bunu anladım. Yandaşlık genlerimizde mi var arkadaş, yanlış bir olaya her şeye rağmen şikayet ettim vs diye post atmak nedir. bu olayın yarı absürtlüğünde olmayan olaylara ana avrat saydıran forumun haline bak.
Eray Yümsel
18-08-2015, 03:00
Yav kimse olayı savunmuyo burda özelden saten bütün arkadaşlar saolsun sölenmesi gerekenleri söyledi bende zaten hatmın farkındayım illa küfürmü edilmesi lazım madem objektif bakıcaz olaya videoda ne var cocuga kötü alışkanlıkmı vermişim yanında sigara alkol uyuşturucumu içmişim yada bilimum bir sürü kötü şey sayabilirim cok sükür bi gazlamamız var onada ana avrat küfür edenin ben amk milletin beyni uyuşmuş artık hiç düşünmeden cok ağar küfür ediyolar tabiki sanal alemden kolay bu işler sende et yavrum madem öyle etmelerini layık görüyosun et.
Sikayet ettim abi.hangisini seccegimi bilmedigin icin bitanesine tikladim.umarim bu kanaldaki gereksiz butun videolari silerler.
kunteper
18-08-2015, 07:45
Abi hemen bi avukat videolarin kaldirilmasi icin her siteye seri ihbar gonderin, baska turlu olmaz. 3 gun icinde kaldirilmasi zorunlu.
omrasm01
18-08-2015, 07:57
Hukuki süreçten başka bir yolu yok gibi gözüküyor abi ama şöyle bir şey var erken davranırsan sen hiç bir cezai işleme tabi tutulmadan atlata bilirsin bu olayı tabiki büyük bir şans ile..
Emin'le olan video'dan sıkıntı çıkartırlar sana moruk daha önceki Akhisar vs durumları da olduğundan
MightyIV
18-08-2015, 08:37
Geçmiş olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=a64vqb9otwE
eray olay polise intikal ederse sıkıntı çıkabilir gerçekten. Emin'i koruma altına falan alma durumları olabilir aman bi an önce çöz şü konuyu bi şekilde.
Yav kimse olayı savunmuyo burda özelden saten bütün arkadaşlar saolsun sölenmesi gerekenleri söyledi bende zaten hatmın farkındayım illa küfürmü edilmesi lazım madem objektif bakıcaz olaya videoda ne var cocuga kötü alışkanlıkmı vermişim yanında sigara alkol uyuşturucumu içmişim yada bilimum bir sürü kötü şey sayabilirim cok sükür bi gazlamamız var onada ana avrat küfür edenin ben amk milletin beyni uyuşmuş artık hiç düşünmeden cok ağar küfür ediyolar tabiki sanal alemden kolay bu işler sende et yavrum madem öyle etmelerini layık görüyosun et.
Ben kimseye küfür etmem ki size edeyim. Bu forumda bir tane küfür veya hakaret ettiğim postum yoktur. Sorunuza gelince evet o yaşta çocuğa kötü alışkanlık vermiş olabilirsiniz. Eğer korktuysa belki ileriki yaşlarda direksiyon başına geçmeye korkacak, hoşuna gittiyse araba kullanmak beynine o şekilde işleyecek öyle kullanması gerektiğini sanacak. Belki hiç bir etkisi olmayacak tabi. ders veya öğüt verme peşinde değilim yaşım dolayısıyla haddimde değil zaten
Geçmiş olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=a64vqb9otwE
Yapan kişinin amacı buydu zaten, ulaşmış amacına.
Yapan kişinin amacı buydu zaten, ulaşmış amacına.
Zaten direk youtube sayfasinda paylasmis. Soylenecek birsey yok hersey konusulmus zaten. Eray abi ustumuze degil ama biraz daha dikkatli olmani umit ederim. Gecmis olsun.
Yav bu haberciler ne şerefsiz ya nasıl abartıyor şerefsiz yok çocuğun yüz ifadesinden korkutuğu çok belli yok bilmem ne asıl bu haberciyi dövmek lazım
fobuss34
18-08-2015, 10:05
Bence hemen bir avukat tut kendine.Videoların kaldırılması için ihtar göndersin sayfa sahiplerine.Bu ihtardan sonra hiç birisi tabikide videoyu kaldırmayacaktır.Çünkü yayınlanan video özel hayatın gizliliğini ihlal niteliğini taşımamakta, suç işleyen bir kişinin teşhis edilmesi ve ilgili adli/kolluk birimlere ihbar edilmesi amacını taşımaktadır.Tutmuş olduğun avukat, videoların kaldırılmaması üzerine savcılık yada hakimliğe gittiğinde ise görevli olan savcı videoya bakacak ve diyecekki "Sen hayırdır ? Taksirle de olsa ufak yaşta çocuğun canına kasıtla tedbirsiz bir şekilde yüksek hızda araç kullanarak vücut bütünlüğünü tehlikeye atıyorsun.Buna ek olarak kontrolsüz şerit değiştirerek trafik güvenliğini tehlikeye sokuyorsun.Hele gel hele gel, hakkında çocuğun mevzusundan 1 yıldan 3 yıla, trafik güvenliğinden de 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlayıp mahkemeye sevk edeyim.Videoyu yayınlayan kişiler hakkında bulunduğun şikayete istinaden de, suçun ihbar niteliğini taşıdığı gerekçesiyle takipsizlik kararı vereyim." (Şanslıysan videoyu çekip internete ilk sen koyduğun için , suçun ve suçlunun basın yayın yoluyla övülmesi gerekçesiyle başkaca bir maddeden ceza istemi almazsın)
Not: 6 Yıldır ceza avukatlığı yapmaktayım.İşimi de layıkıyla icra ettiğimi düşünüyorum.Bir ailenin, dünyaya getirmiş olduğu çocuğu dış tehlikelere karşı koruma görevi ve zorunluluğu vardır.Bu kanun hükümlerini ihlal eden ailelere karşı mahkemelerce tedbir uygulanabilir ve çocuk aileden belli bir süreyle alınarak devlet koruması altına verilebilir.Emin ol ki benim müdahil ve müdafii olduğum bir çok incir çekirdeğini doldurmayacak mevzularda bu tedbirler fazlasıyla uygulandı.Olmaz deme, uygulanır şaşar kalırsın.Hele ki, çocuğa karşı işlenen bir suçun; üst soy yada alt soy akrabalar tarafından gerçekleştirilmiş olduğunda, verilecek olan cezanın ağırlaştırılmış üst sınır unsuru taşıyacağını üzülerek hatırlatırım.Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat bu söylediklerimi bir abin olarak değilde uzman tavsiyesi olarak gör.Geçmiş olsun.
Day Walker
18-08-2015, 10:17
Bence hemen bir avukat tut kendine.Videoların kaldırılması için ihtar göndersin sayfa sahiplerine.Bu ihtardan sonra hiç birisi tabikide videoyu kaldırmayacaktır.Çünkü yayınlanan video özel hayatın gizliliğini ihlal niteliğini taşımamakta, suç işleyen bir kişinin teşhis edilmesi ve ilgili adli/kolluk birimlere ihbar edilmesi amacını taşımaktadır.Tutmuş olduğun avukat, videoların kaldırılmaması üzerine savcılık yada hakimliğe gittiğinde ise görevli olan savcı videoya bakacak ve diyecekki "Sen hayırdır ? Taksirle de olsa ufak yaşta çocuğun canına kasıtla tedbirsiz bir şekilde yüksek hızda araç kullanarak vücut bütünlüğünü tehlikeye atıyorsun.Buna ek olarak kontrolsüz şerit değiştirerek trafik güvenliğini tehlikeye sokuyorsun.Hele gel hele gel, hakkında çocuğun mevzusundan 1 yıldan 3 yıla, trafik güvenliğinden de 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlayıp mahkemeye sevk edeyim.Videoyu yayınlayan kişiler hakkında bulunduğun şikayete istinaden de, suçun ihbar niteliğini taşıdığı gerekçesiyle takipsizlik kararı vereyim." (Şanslıysan videoyu çekip internete ilk sen koyduğun için , suçun ve suçlunun basın yayın yoluyla övülmesi gerekçesiyle başkaca bir maddeden ceza istemi almazsın)
Not: 6 Yıldır ceza avukatlığı yapmaktayım.İşimi de layıkıyla icra ettiğimi düşünüyorum.Bir ailenin, dünyaya getirmiş olduğu çocuğu dış tehlikelere karşı koruma görevi ve zorunluluğu vardır.Bu kanun hükümlerini ihlal eden ailelere karşı mahkemelerce tedbir uygulanabilir ve çocuk aileden belli bir süreyle alınarak devlet koruması altına verilebilir.Emin ol ki benim müdahil ve müdafii olduğum bir çok incir çekirdeğini doldurmayacak mevzularda bu tedbirler fazlasıyla uygulandı.Olmaz deme, uygulanır şaşar kalırsın.Hele ki, çocuğa karşı işlenen bir suçun; üst soy yada alt soy akrabalar tarafından gerçekleştirilmiş olduğunda, verilecek olan cezanın ağırlaştırılmış üst sınır unsuru taşıyacağını üzülerek hatırlatırım.Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat bu söylediklerimi bir abin olarak değilde uzman tavsiyesi olarak gör.Geçmiş olsun.
Hocam ilk postunu da bu mesaja atman çok ilginç olmuş önce bi kendini tanıtsaydın keşke.
Hocam ilk postunu da bu mesaja atman çok ilginç olmuş önce bi kendini tanıtsaydın keşke.
hacı abi adam detaylıca bir güzel anlatmış her şeyi ilk postası ikinci postası mı var :)
Day Walker
18-08-2015, 10:54
hacı abi adam detaylıca bir güzel anlatmış her şeyi ilk postası ikinci postası mı var :)
sana yapcam ikinci postayı ben :hehe:
Ya olm bunu yapan hakkaten katıksız ****** cocugu bak.
Dün senin adınla video paylaşıyor youtube de altına tel nosu yazıyor üstüne o şekilde tgrt habere göndermişki haberdeki spiker bunu yapan video kendisi paylaşmış videoyu üstünede telini vermiş diyor.
biri senle gerçekten güzel uğraşma derdinde
Bu site objektif değilmiş ben bunu anladım. Yandaşlık genlerimizde mi var arkadaş, yanlış bir olaya her şeye rağmen şikayet ettim vs diye post atmak nedir. bu olayın yarı absürtlüğünde olmayan olaylara ana avrat saydıran forumun haline bak.
Burada 2 konu var forum ahaliside bu 2 durumu değerlendirerek yorum yapmakta.
Eraya bu yaptığı dengesiz hareketler yüzünden dünya laf söledim ama bunu buraya yazmak zorundamıyım ?
Adam arkadaşım ve yapılmaması gereken yanlış olan birşey yapmış ve bu yaptığı hareket sonucunda da ailesine çoluğuna çocuğuna küfür yağıyor napıyım bu durumda arkadaşıma küfür edilirken edin edin oh ne güzel sövün mü diyeyim yoksa hatalı olduğunu kabul etmiş ve pişman Eray ve ailesine daha fazla küfür gelmesin diye yardımmı edeyim. Onaylama , destekleme değil yerme,samimiyetimiz çerçevesinde kızma sölenme tenkit etme ama sonucunda yardım ... Tabiki elimden gelen yardımı yapacağım bu insan olmak ile alakalı bir yaklaşım...
Objektif olmak için obje olman lazım insanlıkla alakan olmamalı duygu düşünce yakınlık gibi kavramlara sahip olmaman lazım ... Biz insanoğlu subjektifiz ve bu senin içinde sölediğim insani yaklaşım ve duyguların dahil olduğunda böledir . Doğduğu günden itibaren Objektif olduğunu idda eder isen saksı yada vazo diyebilirsin kendine ... O nedenle Binlerce kişinin üye olduğu birçok kişinin normal hayatında da birbirini tanıdığı bir forumda ortaya bu forum objektif değilmiş bunu anladım la başlayan kelimelerle çıkmak çokta objektif bir tavrın göstergesi değil ama tabiki biz forum olarak senden böle objektif bir yaklaşım beklemiyoruz subjektif ve güzel forumlar dilerim...
aposport
18-08-2015, 12:03
ekeray ım geçmiş olsun. şikayet ettikk.
SerkanYazgan.
18-08-2015, 12:40
Bu nedir ya, olay dahada dallanıp budaklanacak gibi. Geçmiş olsun abi.
Bu arada kimse Eray abiyi savunmuyor, burda yaptığımız tek şey yapılan yanlışı savunmak değil sadece Eray abiye yapılan kahpeliği bitirmek.
Eray Yümsel
18-08-2015, 14:39
Neyse daha kasmanın anlamı yok emniyetteyim şu anda klasik ceza yiyoruz gene :) geç kaldık ancak sizden tek ricam bu videoyu oralara yükleyeni bulabilecek varsa dilesin nestiyosa baska bişey istemiyorum
DeliceBirkan
18-08-2015, 14:43
Şikayet ettim
Gunes G.
18-08-2015, 15:27
Eray simdi illuminati filan deyip benden bilmesin bunlari ahahah :)
Burada 2 konu var forum ahaliside bu 2 durumu değerlendirerek yorum yapmakta.
Eraya bu yaptığı dengesiz hareketler yüzünden dünya laf söledim ama bunu buraya yazmak zorundamıyım ?
Adam arkadaşım ve yapılmaması gereken yanlış olan birşey yapmış ve bu yaptığı hareket sonucunda da ailesine çoluğuna çocuğuna küfür yağıyor napıyım bu durumda arkadaşıma küfür edilirken edin edin oh ne güzel sövün mü diyeyim yoksa hatalı olduğunu kabul etmiş ve pişman Eray ve ailesine daha fazla küfür gelmesin diye yardımmı edeyim. Onaylama , destekleme değil yerme,samimiyetimiz çerçevesinde kızma sölenme tenkit etme ama sonucunda yardım ... Tabiki elimden gelen yardımı yapacağım bu insan olmak ile alakalı bir yaklaşım...
Objektif olmak için obje olman lazım insanlıkla alakan olmamalı duygu düşünce yakınlık gibi kavramlara sahip olmaman lazım ... Biz insanoğlu subjektifiz ve bu senin içinde sölediğim insani yaklaşım ve duyguların dahil olduğunda böledir . Doğduğu günden itibaren Objektif olduğunu idda eder isen saksı yada vazo diyebilirsin kendine ... O nedenle Binlerce kişinin üye olduğu birçok kişinin normal hayatında da birbirini tanıdığı bir forumda ortaya bu forum objektif değilmiş bunu anladım la başlayan kelimelerle çıkmak çokta objektif bir tavrın göstergesi değil ama tabiki biz forum olarak senden böle objektif bir yaklaşım beklemiyoruz subjektif ve güzel forumlar dilerim...
Hiç bir şartta hiç kimseye küfür edilmesini onaylamam veya hoş görmem, küfür edilmesini beklediğim sanılıyorsa onu önce düzeltelim. sözümüde kimseye kişisel olarak söylemedim. Diğer makas vs abudik gubidik videolar yüklenince ve bunu tanımadığımız iritice edici bebeler yapınca forum olarak üzerine çullanılıp ağza gelen her şey söyleniyor. Ama bu konuda 3 4 sayfada 3 5 eleştirel yorum dışında bir şey yok. Diğer gubidik konularda da tam tersi şekilde. kişisel olarak şunun bunun yaptığı değil, genel olarak yapılan yorumlardan bahsediyorum, orada yorum yapanlar buradada yapmalıydı, siz arkadaşları olarak buradan yorum yapın demiyorum zaten, yüz yüze söyleme şansı olan biri neden klavye eleştirisi yapsın. Objektif olma konusunda da bahsi geçen kişi arkadaşın değil anan baban kardeşinde olsa objektif olmak gerekir yanlışa yanlış doğruya doğru. Neye göre objektif; senin ve toplumun ahlaki değer yargılarına göre objektif. Ayrıca objektif olmak ayrı bir şey olay yanlış olduğu için yardım etmemek ayrı. Eray Yüksel'ede geçmiş olsun bu arada.
Eray Yümsel olacak yüksel kalmış aklımda :)
kickbuttowski
18-08-2015, 16:45
Geçen sözlükte'de baya giydiriyorlardı cooper'ın feyk vidyosu üzerinden.. İstersen sözlük yönetimine de bir mail atıp kaldırtabilirsiniz.
kickbuttowski
18-08-2015, 16:46
Geçen sözlükte'de baya giydiriyorlardı cooper'ın feyk vidyosu üzerinden.. İstersen sözlük yönetimine de bir mail atıp kaldırtabilirsiniz.
konuyu da buldum:
https://eksisozluk.com/sonu-feci-kaza-ile-biten-arac-ici-sakalasma--4883035
ALPhan japan
18-08-2015, 17:04
şikayet ettim.
Eray Yümsel
18-08-2015, 17:18
Bunlar hem illümematin oyunları
Yapılan hareket yanlış olmuş evet. Ama zaman zaman hepimiz benzer şeyler yapıyoruz. Sanırım Eray Bey piyasada tanınan, iş yapan biri. Dolayısıyla dostu da düşmanı da olacaktır. Benim ifrit olduğum şey klavyelerin arkasına saklanıp sövülmesi. Adamın yeri yurdu belli çok zoruna gittiyse çık söv bakalım. Neyse bununla geçmiş olsun, umarız benzer olaylar yaşanmaz.
Bu arada bende bir lanet var, hangi forumda olursa olsun, ben bir yorum yapınca o konu ölür :) Konu burda kapanırsa hiç şaşırmayın :)
Raindrops
18-08-2015, 18:28
Atv haberdede çıktınız geçmiş olsun
Raindrops
18-08-2015, 18:32
Atv haberdede çıktınız geçmiş olsun
Tekrar çıktı
ErayCerit
19-08-2015, 00:51
Maşallah dediğiniz kırk gün yaşıyor mu
ErayCerit
19-08-2015, 00:55
Bu arada bende bir lanet var, hangi forumda olursa olsun, ben bir yorum yapınca o konu ölür :) Konu burda kapanırsa hiç şaşırmayın :)
Maşallah dediğiniz kırk gün yaşıyor mu :D:D
Simdi sabah haberlerindede verdi.
Atv
Hürriyet TV..
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/istanbul-da-trafik-magandasi-kucaginda-cocukla-makas-atti_118175
Ne yazık ki atv öğle haberlerinde baya maganda, sorumsuz, baba denirse tarzı ağır hakaretlerle verdi.
Dün akşam bende A haberde gördüm..
Ahmet Bby
19-08-2015, 13:31
O değilde videoyu servis eden 'Benim Güncelim' sayfasına ekleyen eleman bulunursa.... Eray yümsel'in yapacaklarını az çok tahmin ediyorum. Kendisini fazla tanımadığım halde.