Orijinalini görmek için tıklayınız : MINI Cooper Coupe JCW Coupe
2012 Model MINI Coupe aracımı 2013 yazında 8.000 km de aldım. Hatchback modellerinden daha farklı ve coupe oluşu cezbetti. Hale hazırda çok memnunum araçtan. Tabii rahat durmadık ve birçok özel ve orijinal parça kullandık son haline ulaştırabilmek için. Şu anda 22500 km'de çok fazla kullanamıyorum işim gereği cumartesi de çalışıyor olduğumdan haftasonları ancak zaman buldukça çıkarabiliyorum garajdan.
Saygılar,
Opsiyonel Donanım:
Harmann Kardon Ses Sistemi
50.Yıl Siyah Bi-Xenon Farlar
Mini Cooper Visual Boost (USB, AUX)
Alcantara İç Döşeme
Deri Ön Göğüs
Deri Koltuk ve Koltuk Isıtma
Ön Cam Rezistansı
Antrasit Tavan Döşemesi
Ekstralar:
Orjinal carbon challenge direksiyon (Almanya sipariş)
JCW V3 Body Kit
JCW Egsoz Kafaları
GP2 Diffuser
H&R Coilover
AEM Intake Kit
AEM Kule Gergisi
Carbon iç trimler
İskender Down Pipe
Dump valve
Llumar Ahmet Cam Filmi
http://i237.photobucket.com/albums/ff67/Juv3n1le/IMG_0647_zpspsghbszq.jpg
http://i237.photobucket.com/albums/ff67/Juv3n1le/image1_zpsfcfqrmiy.jpg
http://i237.photobucket.com/albums/ff67/Juv3n1le/image3_zps4t6inzlz.jpg
http://i237.photobucket.com/albums/ff67/Juv3n1le/image6_zpshzb9rix0.jpg
http://i237.photobucket.com/albums/ff67/Juv3n1le/image5_zpsr9jyrsqq.jpg
dragon07
17-08-2015, 12:38
çok şık bir özel bir araç dw intercooler olmalı bence maşallah :)
CasabLanca
17-08-2015, 12:49
çok yakışıklı dikkat çekici bir araç, güle güle kullanın
Draniela
17-08-2015, 12:53
ok gibi maşallah, kazasız belasız..
Direksiyon çok harika duruyo, araçta çok güzel maşallah kazasız belasız binin :)
Maşallah caddede ara sıra görüyorum gerçekte çok daha iyi duruyor kazasız belasız
Erdem K.
17-08-2015, 13:29
direksiyon aracın içine ayrı bir güzellik katmış, güle güle kullanın ...
burak_2885
17-08-2015, 13:40
Bumuydu hatırlamıyorum ama geçen cumartesi akşamı cadde de aynısı var sizinkiydi heralde :) Kombinasyon aynı, araba parkedili halde resmen lambo havasındaydı :)
Kazasız sürüşler dilerim
mertypeR
17-08-2015, 14:02
Çok güzel ya çok beğendim maşallah kazasız belasız :)
2-3 defa kızıltoprak meguiarsta gördüm. gerçekten kendine baktırıyor maşallahı var. güle güle kullanın
1-2 gün önce bebek yada etiler tarafında denk geldik sanırım. Gerçekten çok şık dönüp tekrar bakmıştım :)
Ara sıra caddebostan cookshop'un önünde görüyorum cidden harika duruyor :)
RafetAraç
17-08-2015, 18:43
Gerçekten çok yakışıklı kazasız belasız sürüşler dilerim
çok güzel araç kazasız belasızz
ok gibi maşallah, kazasız belasız...
Tavan kirmiziya dondukten sonra net efsane oldu, kazasiz belasiz kullan abi. Bu Cumartesi Infiniti'nin onunde gordum galiba balkondan bakarken :)
Nightfish
17-08-2015, 20:46
Sahibinden'i açıp Cooper Coupe ilanı bakan kaç kişiyiz ? :D
Maşallah, bakmaya doyamadım resmen.
Bumuydu hatırlamıyorum ama geçen cumartesi akşamı cadde de aynısı var sizinkiydi heralde :) Kombinasyon aynı, araba parkedili halde resmen lambo havasındaydı :)
Kazasız sürüşler dilerim
Sağolasın. Aynen Fenerbahçe de ikamet ettiğimden dolayı sık sık gidiyorum o taraflara.
2-3 defa kızıltoprak meguiarsta gördüm. gerçekten kendine baktırıyor maşallahı var. güle güle kullanın
Teşekkürler.
1-2 gün önce bebek yada etiler tarafında denk geldik sanırım. Gerçekten çok şık dönüp tekrar bakmıştım :)
Aynen bir ara oralardaydım. Hazır çıkarmışım geziyim dedim :D
Ara sıra caddebostan cookshop'un önünde görüyorum cidden harika duruyor :)
Çok teşekkürler.
Tavan kirmiziya dondukten sonra net efsane oldu, kazasiz belasiz kullan abi. Bu Cumartesi Infiniti'nin onunde gordum galiba balkondan bakarken :)
Doğrudur kardeşim. Subaru'da çalıştığımdan arada çekiyorum showroomun önüne :) Sağolasın.
Herkese teşekkürler iyi dilekleri ve yorumları için. Cümleten kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
Gökhan Kavuştu
17-08-2015, 21:28
Çok şık duruyor maşallah. Bakmalara doyamadım :)
ozan gülle
17-08-2015, 23:23
Masallah cok guzel tavan orjinal kirmizimi acaba ?
Masallah yawrum, mal antrikot :D
yorumları okudum da herkes farklı mekanlarda görmüş :) miniye ise söyleyecek laf yok sadece maşallah...
gercekten cok cok ozel, masallah kankacim kazasiz belasiz nazarsiz :)
gercekten cok cok ozel, masallah kankacim kazasiz belasiz nazarsiz :)
Adammmm. Hoşgeldin tekrardan. Sana da kazasız belasız sürüşler kardeşim. Sağol.
Masallah yawrum, mal antrikot :D
MAL REN GEYİĞİ :D Sağolasın yavrum.
Masallah cok guzel tavan orjinal kirmizimi acaba ?
Teşekkürler. Evet orjinal rengi siyahtı. Kırmızıya kaplattım.
Aliburakb
18-08-2015, 10:02
gerçekten çok hoş duruyor. maşAllah kazasız belasız
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Bendede aynı kasa krem renk var orta susturucuyu söktüm cupra kadar ses alamadım ama iyi patlıyo ekzoz videonz varmı sesini bi duysak birde yaZılım vs cooperda kime yaptrablrz
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Bendede aynı kasa krem renk var orta susturucuyu söktüm cupra kadar ses alamadım ama iyi patlıyo ekzoz videonz varmı sesini bi duysak birde yaZılım vs cooperda kime yaptrablrz
teşekkür ederim. Araca down pipe takarsanız orta susturucu iptali ile baya bir ses alırsınız tatminkar. Patlatmalar da hissedilir artışta göreceksiniz. Ben Powershop a yaptırdım. Memnunum. Egsoz videom mevcut değil sadece down pipe olduğundan çok fazla video çekmeye gerek görmedim. Ama yazılım vs yapıcam daha da gitsin istiyorsanız mutlaka komple egsoz yapmanızı öneririm. Dump valve ile.
masallah cok guzel duruyor
Fatih Kavak
18-08-2015, 16:47
Maşallah brom YM bir miktar eziyor :D
Eyvallah kardeşim benim. Estagfurullah :)
canozgur106
19-08-2015, 08:21
MaşAllah seçim farklı ve güzel olmuş Thp motorla çokda tatminkardır Mini:)
alfistahmet
19-08-2015, 11:08
En beğendiğim renk kombinasyonu cooperda hele ki coupe olması ve üstündeki malzemeler mükemmel olmuş maşallah
Maşallah Allah kaza bela vermesin, çok dikkat çekici duruyor.
Eyvallah sağolasın. Cümleten kazasız belasız sürüşler.
direksiyon efsane duruyor. Kazasız belasız inş.
Ikaş araci diye demiyorum Turkiyedeki en guzel ilk 3 miniden biri gerci 3 ude bizde sorun yok hahaha
Saka bir yana kazasiz belasiz kardinal
Ikaş araci diye demiyorum Turkiyedeki en guzel ilk 3 miniden biri gerci 3 ude bizde sorun yok hahaha
Saka bir yana kazasiz belasiz kardinal
İKAŞ gurula sunar :) eyvallah kardeşim sağolasın.