Orijinalini görmek için tıklayınız : Typer arayanlar baksın Büyükçekmece 26.900Ytl.
chiefkadir
30-10-2008, 00:20
Param çıkışsa tayyar alırım diyenler baksın,
http://www.sahibinden.com/ozgen_den_en_ucuz_type-rWQQaXQQ10956962WQQpXQQdisplayitem
Juggernaut
30-10-2008, 00:22
Var mı aracın bir problemi acaba fiyatı fazla ucuz.
hangi typer bu acaba bu vardır kesin bilinen bi plakası eskilerden :)
_cAgdAsH_
30-10-2008, 00:25
jantlarda bagırmıomu orjınallerımı kaybettım bunlar daha ucuza geldı toplanırken die =)
marşpiyer yazılarıda kalk gidelim yapmış...
boosted_pug
30-10-2008, 00:29
birkaçyıl önce ben bi typ-r alıcaktım pertden birebir bu jant wardı üzerinde ama jant janta benzer ne desem yalan olur
Eray Yümsel
30-10-2008, 00:31
22 23 e alınır düşünenler için barış abiyle görüşürüz konuşuruz. ama almak için önceden ps3 pes2008 de galip gelmeniz lazım :D
Eray Yümsel
30-10-2008, 00:35
bu arada aracın sol arkasını copy paste yapmışlar ve bakım ihtiyacı var yürür vs.....
motorda bi ses duymadım gidişide kötü değildi vtec açmasındada problem yoktu.
Rollinglerde isim yapmak isteyen gençler için büyük fırsat.
Absinthé
30-10-2008, 00:40
Turşu dediğiniz typer deilmı bu :D
headers egzozlu fıltrelı vtec bunu gecer suanda o derece bıtık bı makıne. sadece erayın dedıgı gıbı 22 23 e alınıp taamen proje car halıne getırılecek temız 15 lıra yer seklınde bı araba
headers egzozlu fıltrelı vtec bunu gecer suanda o derece bıtık bı makıne. sadece erayın dedıgı gıbı 22 23 e alınıp taamen proje car halıne getırılecek temız 15 lıra yer seklınde bı araba
Segman falanmı kırmış , nesi varki nası zarar vermişler yani merak ettim.
Rollinglerde isim yapmak isteyen gençler için büyük fırsat.
bro bu iyiydi :):):)
kanka bılmem ama yok yanı bıtmıs hıc yurumuyo
Type-R alayim dert alayim diyenler varsa , bakmadan gecmesinler :)
Maxiboost
30-10-2008, 00:44
22-23 mü hmm neyi var ki tam olarak ?
kanka bılmem ama yok yanı bıtmıs hıc yurumuyo
Hafifletiriz o zaman :D
Sel hasarıda dahil birçok hasar görmüş diyolar :)
Absinthé
30-10-2008, 00:55
Sel hasarıda dahil birçok hasar görmüş diyolar :)
Kalpde problem var. Kolesterol , diyabet vs var... Yüzme bilio ve çok bronz bi tene sahip diosun yani :D
oga sel hasarını bılmıodum :D
tabi depremde göçük altından bile çıkarmışlar arabayı hemde 7 gün sonra aç susuz
initial-D
30-10-2008, 01:02
tabi depremde göçük altından bile çıkarmışlar arabayı hemde 7 gün sonra aç susuz
ozaman böbreklerde bitiktir:D
bu arabanın cölde kutup ayısı ile 7 gün gecirdiğide söyleniyor doğrumudur
bu en iyiisiydi=)euheuehee
lpg taktırmak için birebir :D
bu en iyiisiydi=)euheuehee
hatta 99 depreminde o zaman VTI mış işte toplaya toplaya tayyar yapmışlar
obaaaa geyik baya büyüdü :D
H harfini içinde barındıran bir plakası var dı sormuştum. sol arka koşeden büyük hasarlıymış komple boyalıymış mış mış mış gerisi.
arkadaşlar detaylı bilgiyi zaten vermiş :)
SOMEONESPECIAL
30-10-2008, 07:59
Arabayı bilmiyorum ama, galeriyi ve Büyükçekmecedeki çoğu galericileri
çok iyi bilirim ! Hele hele bu araba Mimarsinan Sanayiye girdiyse eyvah eyvah !
bı arkadasımın soyledıgıne gore araba 2 kere pert olmus toplanmıs
... Türkiyede büyük kriz var... kelepir çok arabalar denk gelir artık...
Tamamen söküp motorunu yapcan bunun 800kg ye indinmi güzel olur :D
Yakından gördüm bunu bizim sanayide yeni toplandıgında ön cam takılmıstı...ama güzel toplanmamış cok hata vardı
Ya bir düşünün ucuz iyi varmı acaba ?
madem burda boyle bır konu acılmış bu araba için o zman bende bı liste yazıım yardım edebılecek olan varsa...
Sol Aks taşıyıcı
Sol on amortisor
Sol far
Sol salıncak
ayhantogan
30-10-2008, 10:41
sol arka çamurluk ve ön çamurluk ayrıca tawan sacı değişmiş dün konuşmuştum arkadaşla....
müsadenizle kimse de orjinal type r ı bu fiyata vermez ;) ben DNC yi 30 000 ytl ye sattım 2002 model ama seceresinde neler yatıyordu...
erkin006
30-10-2008, 10:49
ne kadar ekmek o kadar köfte,ucuz etin yahnisi....
öğle yemeği vakti geliyor:D
Hergün görüyorum arabayı Eraylar geldiğindede gittim yanlarına. Kazası olduğu biliniyor ne derece orası ayrı .
Düşünenler için bilgi
DRG plaka VTI
DRG plaka FN2 TYPE R da büyükçekmecede satılıyor.
DRG 10 mu vtı ın plakası?
Sahibindende var drg 10 olabilir siyah vti bi ara ben sormuştum yanlış fiyat bilgisi geldiğinden. Almaya gidecektim sonra gerçek fiyatı geldi 26 lira istiyordu enson.
ahmetdrift
30-10-2008, 10:58
bu arac eskı mrt 63 olması lazım perte cıkmıstı 2 sene evvel bı abımızdeyken
Absinthé
30-10-2008, 11:02
ne kadar ekmek o kadar köfte,ucuz etin yahnisi....
öğle yemeği vakti geliyor:D
Karnımda nası acıktı varya :hahaha:
eğer DRG 10 sa corvette kırmızıydı bı ara sonra kayboldu...
En son net bilgiler
Araba sıfır alındı. HTH plaka ile
Sol önden kazalı komple sol ön + marşpiyer falan değişmiş.
Motorunda oynama yok.
Galeri falan değil sahibi söylüyor denilebilir.
sol ön derken şaselerde ve direk kuleler de ki durum neymiş abi?
Arabayı bilmiyorum ama, galeriyi ve Büyükçekmecedeki çoğu galericileri
çok iyi bilirim ! Hele hele bu araba Mimarsinan Sanayiye girdiyse eyvah eyvah !
Tepecik sanayi hariç demek istedin herhalde. Benim araba ordan çıktı biliyorsun conem.
sol ön derken şaselerde ve direk kuleler de ki durum neymiş abi?
Telefonla konuştum detaya inmedim zaten düşünen bi kardeşim var kararsız şuan sahibinin eski arkadaşı talip olan ama kısmet tabi.
bu arac eskı mrt 63 olması lazım perte cıkmıstı 2 sene evvel bı abımızdeyken
bu mrt değil
mrt izmire satılmıştı hatta kerem almıştı o tamamen pert etti die biliyorum :)
ahmetbaha-drs
30-10-2008, 11:07
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibindenWQQaXQQ10437224WQQpXQQdisplayitem
VTI bu drg 19..eskiden Yesilyurttaydı duzgun bi aractı bildigim ve gordugum kadarıyla.
http://www.sahibinden.com/215_bg_makinaWQQaXQQ10477120WQQpXQQdisplayitem
FN2'de bu drg 82..buyukcekmecede duruyordu gecen gun motorsiklet,araba galerisinin onunde.
drg 19 ölümlü bir kaza yapmişti die hatırlıyorum maltepe sahilyolu taraflarında...
Evet düzgün bi araç drg 19 doğru ben konusunu açmıştım düzgün bi araç olduğu sakin kullanıldığı bilgisi geldi. Ama fiyatı yüksek. Ben konuyu açarken 16 diye bilgi geldi meğerse o ara 26 isteniyormuş.
SOMEONESPECIAL
30-10-2008, 11:09
Tepecik sanayi hariç demek istedin herhalde. Benim araba ordan çıktı biliyorsun conem.
Tecimer sanayi ve bi arkasındaki.... Aman aman Allah düşürmesin...
Söylemeden edemeyeceğim... Yabancı olanı bilmeyeni de Beykent
Sanayideki yamyamların eline düşürmesin...
Tecimer sanayi ve bi arkasındaki.... Aman aman Allah düşürmesin...
Söylemeden edemeyeceğim... Yabancı olanı bilmeyeni de Beykent
Sanayideki yamyamların eline düşürmesin...
Sanayi için bilmemde çatalca yolunda birinci değil ikinci sanayide toplandı benim arabam ve ben bu arabanın daha iyi toplanacağına inanmıyorum. boyada sorunum oldu biliyorsun 1 kuruş almadan tekrar boyadılar arabayı . Kaportacı, boyacı ve motor ustası hariç sanayi kötü olabilir. Benim şansıma hep yaşını başını almış adam gibi ustalar geldi. Ki zaten kaportacı 30 yıllık tanıdık.
Gelelim beykent'e Erhanın yanındaki Oktay ustada kafayı yemiş ne zaman gitsem abi inşallah motor kırarsın diyor fantazi adam ya.
Sanayi için bilmemde çatalca yolunda birinci değil ikinci sanayide toplandı benim arabam ve ben bu arabanın daha iyi toplanacağına inanmıyorum. boyada sorunum oldu biliyorsun 1 kuruş almadan tekrar boyadılar arabayı . Kaportacı, boyacı ve motor ustası hariç sanayi kötü olabilir. Benim şansıma hep yaşını başını almış adam gibi ustalar geldi. Ki zaten kaportacı 30 yıllık tanıdık.
Gelelim beykent'e Erhanın yanındaki Oktay ustada kafayı yemiş ne zaman gitsem abi inşallah motor kırarsın diyor fantazi adam ya.
başlarım öle fantaziye dencek lafmı o
Ben bu aracı satan galericiyi 10 gün önce aradım. Adam herkes bu aracın peşinde dedi, gördüğüm kadarı ile hala satılmadığına göre derdi çok büyük dedim.
Sonradan öğrendiğime göre araca bir hemzemin geçitte tren çarpmış , arka çoğu parçası sonradan değişmiş dediler. Ne kadar doğru bilemem.
Sonuçta bu kadar ucuza type-r bu kadar zamandır (yaklaşık 15 gün) satılmıyorsa mutlaka bir şeyi vardır.
öhh be tren'de çarptı :D sel deprem takla :hehe:
15 milyar verilir tren çarpmasından sonra :D
En iyisi herkes uzak dursun bu makinadan. Tren çarpması ne demek yaw. konserve yapar arabayı.
benım araba ustune 10 versın alırım kısı yaparak gecırırım :D
erkin006
30-10-2008, 12:36
araba lanetlimidir nedir:D
Valla Tren çarpmasını söyleyen de bir type-r sahibi idi. Onu duymasam ben çoktan almıştım. Ben yine de galericiye 200sx ile takas yapar mısın dedim, öyle kötü araçlar ile takas yapamam, clio sümbül olsa olurdu ama dedi. Bu lafın üzerine 5 liraya verse almam zaten.
Eray Yümsel
30-10-2008, 12:38
arkadaşlar araba dün aksam 7 8 kere spin attıktan sonra bariyerlere çarpmış typer parçaları tedarik edecek olanlar bana yazabilirse sevinirim uygun yollu
alana satıcı tarafından ümit besenden nikah memuru şarkısı hediyedir.
Eray Yümsel
30-10-2008, 12:38
kadir abi lanetli misin nesin abi naptın arabayı göze getirdin beeee
arkadaşlar araba dün aksam 7 8 kere spin attıktan sonra bariyerlere çarpmış typer parçaları tedarik edecek olanlar bana yazabilirse sevinirim uygun yollu
Ne nasıl? Şaka mı yapıyorsun? Araba 3üncü pert'ini yaşıyor desene o zaman.
Juggernaut
30-10-2008, 12:39
Ne bahtı kara arabaymış:)
eray gene mi kaza yaptı :)
Eray Yümsel
30-10-2008, 12:40
şaka değil hepsi gerçek parça konusunda help me
arabanın durumu ne eray baştan toplanıcak durumdaysa aracı görmek isteyen birisi olabilir ?
Valla Tren çarpmasını söyleyen de bir type-r sahibi idi. Onu duymasam ben çoktan almıştım. Ben yine de galericiye 200sx ile takas yapar mısın dedim, öyle kötü araçlar ile takas yapamam, clio sümbül olsa olurdu ama dedi. Bu lafın üzerine 5 liraya verse almam zaten.
Galericiyide ben pek haz etmedim ya neyse. Alkollüymüş gerçi o akşam ama yinede bana ısınmadım uzak dururum.
Eray Yümsel
30-10-2008, 12:43
adamım önden girmiş bu şekilde satabilir barış abiyi bi arayıp gideriz yanına
http://i220.photobucket.com/albums/dd148/YaMaSa-SoLDaT/11242906478978ys.jpg
Vtec-SEDAN
30-10-2008, 12:46
diyadin :D
Eray Yümsel
30-10-2008, 12:47
harbi acıların typer ı oldu :D
Dün akşam sanırım galerici arkadaşlar dolaşıyormuş araç ile. Son bilgi o şekilde. Demek sonra kaza oldu geçmiş olsun.
Ferhat_V
30-10-2008, 12:48
araba alındığından beri şanssızmış :=)
typer'a sıkı bi iç dış yıkama lazım devamlı bi yeri kuru kalıyo galiba :D
azat edilmeli bence artık bi numara çıkmaz ondan :D
gelen vurdu giden vurdu arabaya şimdi 15 te etmez:)
Ben yine de galericiye 200sx ile takas yapar mısın dedim, öyle kötü araçlar ile takas yapamam, clio sümbül olsa olurdu ama dedi. Bu lafın üzerine 5 liraya verse almam zaten.
http://i36.tinypic.com/28bww3s.gif
serhat306
30-10-2008, 12:55
bu fıyata bukadar olur artıkın:D
egeturbo
30-10-2008, 12:57
Zuhahaha koptum valla sümbülle takas olur .Herhalde 200 sxi nissan nx coupe ile karıştırdı :D
nazar değdi arabaya :) geçmiş olsun...
eray arabanın fotoları eline geçerse msn'den gönder eğer pert derecede değilse ciddi ilgilenen birisi var.
şu anda istanbul dışında ilgilenen o yüzden gelip bakması zor ben hiç gelmem zaten :d
Eray Yümsel
30-10-2008, 13:07
tayfun orda irtibata geçelim aksam gidip bi baksın foto çeksin ;) biz gidelim dicemde istanbulun öteki ucu hehehe
tayfun orda irtibata geçelim aksam gidip bi baksın foto çeksin ;) biz gidelim dicemde istanbulun öteki ucu hehehe
arbanın eski durumunu biliyor zaten arkadaş fiyatta anlaşamamışlardı. eğer motor'a kadar gitmediyse kaportada %70 sağlamsa sağı solu almayı düşünüyor. artık napıcaksa parçalıcak motorda sağlamsa kullanıcak büyük ihtimal.
yakın çevresinde olan bi arkadaş varsa fotoğraf çekerse çok makbule geçer. Kiminin parası kiminin duası :)
Kiminin parası kiminin duası :)
doğru söyledin :) ;):icon_tup:
bende honda scooter var, onla takas edermi acaba? oda honda buda honda :p
bende honda scooter var, onla takas edermi acaba? oda honda buda honda :p
scooter a yazık olur bence :Deli::D
Offf çok güldüm yazık walla...
Patates galiba, tam project car olur bu fiyata. Nasıl olsa bozulanları değiştirecektim diyerek. :D
VolcanoS
30-10-2008, 14:32
telefonda arkadan kazası olduğunu söylemişlerdi. bu yazılanlardan sonra bidaha pert olduysa yazık gerçekten.
şimdi ne ister acaba? 10 liraya falan verecekse ben parayı yollayım, yüklesin kamyona göndersin ankaraya...
Çok guzel fiyatlara vercekse bende şuna motoru koyup rolling gecelerine akabilirim ,
http://i34.tinypic.com/262ql8j.jpg
önce ağirlaştirman gerecek abi K20 koyacaksın :)
Maxiboost
30-10-2008, 14:55
Çok guzel fiyatlara vercekse bende şuna motoru koyup rolling gecelerine akabilirim ,
senin araçta ztn k20 yok muydu?? :soru:
senin araçta ztn k20 yok muydu?? :soru:
Evet Houston Atatürk Sanayi sitesi 5. kısımda şuanda .
Atalarımız ne demiş fazla motor göz cıkarmaz , cıkmadık beygirden umut kesilmez.
Maxiboost
30-10-2008, 14:59
Evet Houston Atatürk Sanayi sitesi 5. kısımda şuanda .
Atalarımız ne demiş fazla motor göz cıkarmaz , cıkmadık beygirden umut kesilmez.
hatta demiştin k2xabc9 çok güzel olucak fln diye :) hayırlı olsun yeni swap bu arada kardeşim :) :icon_tup:
hatta demiştin k2xabc9 çok güzel olucak fln diye :) hayırlı olsun yeni swap bu arada kardeşim :) :icon_tup:
hayırlısı ftw :D
http://i269.photobucket.com/albums/jj80/cem________/102mm.jpg
http://i34.tinypic.com/262ql8j.jpg
kanka sogukda yüz felci gecirmeyelim :)
yazık yaa ne bahtsız typer mış .. bi dikiş tuturamamış şu fani dunyada ..
şimdi ne ister acaba? 10 liraya falan verecekse ben parayı yollayım, yüklesin kamyona göndersin ankaraya...
yuh ben 2-3 milyarlık scooter vereyim diyorum millet yazık dio sende 10 lira gönderem diyon. bırak tayyarı mayyyarı ben vrc72 yi görmek istiyorum yolda ;)
type-r cı ark. konuştuk komple boyada varmış.
araba ne halde diye arasam şimdi ayıp olurmu acaba kaza yapmış sonuçta araba gitmiş:)
bide sorum olucak ben bu aracı parçalıcam koltuğunu alıcam orasını burasını parçalıcam motoru alıcam kenara koyucam resmi olarak ne yapmam gerekiyor bu aracı trafikden düşürmek gerekiyor sonuçta neler yapmam gerekiyor resmi olaylar zahmetli ve masraflımıdır ?
emre.aksu
30-10-2008, 20:25
http://i289.photobucket.com/albums/ll212/emre_8041/Type-r.jpg
chiefkadir
30-10-2008, 21:44
Ohaa konuya bak bende satılığa açmışım orada arıyodum patlamış mısır gibi olmuş.
Eray benim konuyu açmamdan ziyade senin olaya el atman ile tayyar piç olmuştur abicim :D
CasabLanca
30-10-2008, 22:09
ortalık malı olmuş araba yazık :D
konu biraz daha uzarsa arabaya uçak düşücek demedi demeyin :)
dragon07
30-10-2008, 22:56
ne tayparmış beee...hayat hikayesinden film olur valaa....
ben 2008 model 12000km de jazz cvt iile kafa kafaya takas önerdim on gün önce cwp gelmedi :D
Eray Yümsel
30-10-2008, 23:09
Ohaa konuya bak bende satılığa açmışım orada arıyodum patlamış mısır gibi olmuş.
Eray benim konuyu açmamdan ziyade senin olaya el atman ile tayyar piç olmuştur abicim :D
gene ben yaptım dimi ulan kendimden korkuyorum artık :) ahhaha
flexamin
30-10-2008, 23:17
konu biraz daha uzarsa arabaya uçak düşücek demedi demeyin :)
satılmazsa toplanırsa tekrar bu sefer tayyara uçak çarpıcak anlaşılan :D 3 milyar werem motoru alayım arkadaşın tosbağa takalım yafs
cembozbey
30-10-2008, 23:54
eray gözün ucak dusurur olm bi masallah demiosun ya yedin arabayı
ya bitane de typeR hurdacıya düşşün artıkın demi ya bazen parça marça lazım oluyo...
Son durum ne? Ghost Rider falan çarpmadı araca değil mi?
2 günde arabanın canını cıkardınız :D
Eray Yümsel
31-10-2008, 10:24
Son durum ne? Ghost Rider falan çarpmadı araca değil mi?
son durum kazadan sonra çekiciyle taşınırken çekici devrilmiş fazla bişey yok ama :eek:
yok artık yaaaaaa :D:D:D:D
son durum kazadan sonra çekiciyle taşınırken çekici devrilmiş fazla bişey yok ama :eek:
cekıcı sofuru yaralandıgı ıcın ambulans cagırmıslar...ambulan kontrolu kaybedıp yan yatmıs typr a tavandan vurmus ama yıne pek bısey yok mus:)
egeturbo
31-10-2008, 10:39
cekıcı sofuru yaralandıgı ıcın ambulans cagırmıslar...ambulan kontrolu kaybedıp yan yatmıs typr a tavandan vurmus ama yıne pek bısey yok mus:)
aracı doğrultma boya için garaja götürürmüşler sanayide kontrolünü kayebeden bayan sürücü typara yandan girmiş ufak tefek çizikler oluşmuş
Vts_Power
31-10-2008, 11:52
yinede gidip ekspertiz yapılıp bakılmalı burdan balon uçurmayla olmaz.. ben böyle bir sahne hatırlıyorum bi s14 vardı zamanın birinde millet öyle *** attı aylarca biz gidip aldık arabayı 3 kuruşa sayelerinde :) tanıYANlar bilir :D
Sonunda biri siteye üye olup herkezi oynattım diyomuş yalan yanlış haberlerle :D
egeturbo
31-10-2008, 15:27
ee son durum ne tusunamiye daha kapılmadımı yada ne biliim arabanın üstünde bombalı eylem falan
Arabanın detayları yeterince ögrenildi ,
daha fazla bilgi telefonla alınsın..