PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Far temizleme mendili

makif84
18-08-2015, 23:51
Arkadaşlar bu far temizleyici mendili deneyen oldumu?eşimin aracının farların durumu kötüydü meguarts tan far parlatıcı alıp denedim.Sanırım el ile uyguladığımdan pek uzun Ömürlü olmadı.Bu ürünü alıp deneyen varmı?kalıcılık ne alemde merak ettim.Uygulayan arkadaşların yorumlarını öğrenebilirmiyim?Ürün linki
https://www.ozflashoto.com/far-parlatici/

ouzs
19-08-2015, 00:14
sanırım epoksi içeren bir mendil üretmişler. Farı silince ıslaklık görüntüsü epoksi sayesinde gitmiyor. Kalıcılık önemli. Çok kalıcı olacağını sanmıyorum. Farlar ıslakken temiz durur. Bu mendilde bunu öyle yapıyor ama 2 yıkama sonrası çıkar gibime geldi.

ouzs
19-08-2015, 00:20
yanlız adamın tanıtım video su beni çıldırttı. Çocuk bi isteksiz bırakta köşeye gidip çömelip sigara içeyim diyecek gibi her an. :D

Vel-hasıl alıp denenmesi gerek.

makif84
19-08-2015, 00:52
İşte önemli nokta kalıcılık.meguarts far temizleme ürününü aldım el ile yaptığımdan sanırım pek Kalıcı olmadı yada ben beceremedim.

i-vtec07
19-08-2015, 07:55
hiç bi işe yaramaz . farlar sararmışsa zımpara+polisaj dan gerisi yalan . paranızı kaptırmayın abi bu tür şeylere .

40-100 lira arası sanayide yaptırabilirsiniz . araştırıp işinin ehli bi yere gitmek lazım ama .

makif84
20-08-2015, 12:11
Sanırım formdan deneyen yok

bahadı-R
20-08-2015, 12:52
Ürünün bayisiyim farına göre başarı oranı değişiyor.Ama gayet net sonuçlar aldığımız farlar da oluyor.Kalıcılık konusunda da oldukça etkili.Bana gelen müşterilerime farlarına baktıktan sonra olur yada olmaz diye yorum yapıyorum.Bazı farlar içten de bozulduğu için düzelmeyebiliyor.Ama dıştansa şaka gibi bir ürün.Hatta megane 2 li bir amca geldi arabanın ilk sahibiymiş geçenlerde sol farını değiştirmiş sağ eski kalmış.Ürünü ben uygularken bir yere gitti 10 dakika sonra geldiğinde çıkan eski farım nerde dedi :)))

dkaya87
20-08-2015, 13:09
Ürünün bayisiyim farına göre başarı oranı değişiyor.Ama gayet net sonuçlar aldığımız farlar da oluyor.Kalıcılık konusunda da oldukça etkili.Bana gelen müşterilerime farlarına baktıktan sonra olur yada olmaz diye yorum yapıyorum.Bazı farlar içten de bozulduğu için düzelmeyebiliyor.Ama dıştansa şaka gibi bir ürün.Hatta megane 2 li bir amca geldi arabanın ilk sahibiymiş geçenlerde sol farını değiştirmiş sağ eski kalmış.Ürünü ben uygularken bir yere gitti 10 dakika sonra geldiğinde çıkan eski farım nerde dedi :)))

öncesi sonrası bir fotoğraflı anlatım olursa, bilgilenmiş oluruz dostum.

wolrath
20-08-2015, 14:51

yerınız nerede?

SerkanYazgan.
20-08-2015, 15:04
Far mendilinin ücreti ne kadaR? Forum ücretini yani dip fiyatı alalım :D Ben geçenlerde zımpara ve pastayla temizlettirdim fakat farın biri istediğim gibi olmadı.