Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da boyasiz göcük düzeltme
TolgaCtk
19-08-2015, 23:48
Iyi aksamlar,
bir aracimizin kapinin alt kismi ve camurlugun bir kisminda ufak bir göcük meydana geldi(sürtmeden olabilir emin degilim). Aracin boyasi atmamis, bunu Ankara'da güvenilir bir yerde yaptirabilir miyiz? Tavsiye edebileceginiz bir yer var midir?
Simdiden tesekkürler
Göçük timi öveçler
Toyotanın yan tarafı bizimde alt komşumuz Burak abi var techden geldiğini söylersen yardımcı olcaktır
CasabLanca
20-08-2015, 02:14
https://www.facebook.com/dentteknik
OMTechJr.
20-08-2015, 08:58
Eray başken öneri konularına girip nereyi önerecek olsam benden önce önermiş oluyorsun :D Hayır hep aynı yerlere giderken nasıl karşılaşmıyoruz onuda anlamıyorum..
Dent teknik iyidir. Youtube'da videoları da var bakarsanız fikir verir.
Dent teknikte iş yaptırdım memnun kaldım.Göçük timi iş yerimin oralarda hiç iş yaptırmadım fakat ne zaman geçsem ellerinde iş oluyor.
Çetin emeç toyotanın yanındaki göçük timi
http://www.gocuktimi.com/duyuru.21.ankara-gocuk-timi-hizmetinize-girmistir-vatana-millete-hayirli-olsun.html
salih_karali
20-08-2015, 17:25
Ankarada Alim usta yi tavsiye ederim
TolgaCtk
20-08-2015, 23:41
Cok tesekkür ederim, is yogunlugu sebebiyle anca bakma firsatim oldu, tekrardan herkese önerileri icin tesekkürler en yakin zamanda degerlendirecegim.
CasabLanca
21-08-2015, 01:00
Eray başken öneri konularına girip nereyi önerecek olsam benden önce önermiş oluyorsun :D Hayır hep aynı yerlere giderken nasıl karşılaşmıyoruz onuda anlamıyorum..
Dent teknik iyidir. Youtube'da videoları da var bakarsanız fikir verir.
geçenlerde bir yerde gördüm de seni şimdi nerde hatırlayamıyorum
genelde şaşmazda dohadayım yolun düşerse uğra mutlaka
OMTechJr.
21-08-2015, 08:27
Bende diyecektin seni gördüm geçen dohada. Bahattinle oturuyordunuz da dayıyla randevumuz vardı dütledim duramadım o tarafa gelirsem kesin uğrarım.
aynı sorun bir arkadaşın aracında var. Kapının alt kısmı hafiften göçmüş, önerdiğiniz kişilerin telefonlarını yazar mısınız arkadaşa ileteceğim.
Teşkr.